برای یکی از دوستام هم همچین مشکلی پیش اومده بود زیاد تو شارژ گذاشته بود و باتری داغ کرده بود و برامده شده بود ..... مجبور شد بره باتریشو عوض کنه...
برای یکی از دوستام هم همچین مشکلی پیش اومده بود زیاد تو شارژ گذاشته بود و باتری داغ کرده بود و برامده شده بود ..... مجبور شد بره باتریشو عوض کنه...
نه آخه نيم ساعتم نمونده بود تو شارژ
حالا اتفاقی که برای گوشی نیوفتاد نه ؟ دوباره گذاشتی تو شارژ ببینی بازم اینجوری میشه یا نه؟
سلام.من بعد از اینکه صفحه کلید گوشی رو غیر فعال میکنم وقتی ال سی دی گوشی خاموش میره بعد از 1 دقیقه دوباره نور صفحه روشن میشه و دوباره خاموش میره.2 روزه که گوشیم اینطور شده.به نظرتون مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری .خواهشا کمک کنید
دیگه این دفعه بگین مشکل چیه
نه هنو![]()
قبلا هم که صفخه کلید رو قفل میکردی همچین اتفاقی نمی افتاد؟
منظور اینه که آیا تو همین دو روزی که میگی این اتفاق افتاده فقط صفحه کلید رو قفل میکنی یا قبلا هم اینکار رو میکردی
بچه ها گوشي من N70MUSIC EDITION ، جديدا " وقتي اس ام اس ميفرسته
زمان Deliverd شدن اس ام اس نيمساعت قبل تر نشون ميده ( اس ام اس ساعت 8
ميفرستم ميزنه 30/7 )چه جوري بايد درستش كنم
![]()
![]()
آقا ما میخواستیم یه n70 بخریم این تاژیک و مشکلات این گوشی رو که دیدم فکر کردم که همون k750 خودم رو حفظ کنم و بی خیال این گوشی شم.شما که n70 دارید بگید که چقدتون راضی هستید؟
كدو مشكلات من گوشي خودم رو بايكي كه n70داشت عوض كردم يه هفته دسم بود رم 512microsimهر بلايي سرش اوردم (برنامه هاي مختلف نصب كردم)مشكلي نداشت هنگ هم نكرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)