تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 231 اولاول ... 165662636465666768697076116166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 2307

نام تاپيک: بحث و گفتگو در مورد قفل سی دی ها (شکستن و گذاشتن انواع قفل)

آخر فروم باز Hoom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

لطفا راجع به قفل گزاري روي وي سي دي بيشتر توضيح بده و بگو مي شه اون قفل رو راحت شكوند و اون سي دي رو رايت كرد يا نه؟و آيا با وي سي دي پلير مي شه اون رو ديد يا نه؟

پروفشنال persiankitty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mahdi1535
    با عُرض سلام
    ممنونتون میشم اگه به من کمک کنید.
    من مثل بعضیها نیستم که الکی بگم اگه فلان چیزرا به من ياد بديد من هم فلان چیز را بهتون یاد می دهم.
    یک سوال داشتم در مورد برنامه PreGap راستش من هنوز موفق نشدم قفل نگهبان را بااین نرم افزاربشکنم
    اون فایل CUE را که گفتید باید درست کنید را درست کردم ولی CDRWIN اون فایل CUE را قبول نمیکنه وپیغام خطای زیر را میده
    Eror: invalid Cue Sheet command at Line 4 index time is beyond the end-of-file
    واگرهم رایت بشه یا چیزی داخل سی دی نیست ویا هنگام اجرای سی دی پیغام زیر را می دهد
    (Please insert ORGINAL Disc into drive!(1179
    نمی دونم چیکار کنم لطفا کمکم کنید که چطوری می تونم قفل نگهبان را بشکنم .
    منتظرتون هستم.
    احتمال ميدم شما End Block رو درست تنظيم نمي كنيد. وقتي برنامه شروع به كار ميكنه يك شماره به شما توصيه ميكنه كه به عنوان End Block قرار بدين . Interleave رو هم روي 20 بگذاريد. موقع رايت هم Raw رو فعال كنيد. با درايوي Image تهيه كنيد كه سي دي اصلي توش كار ميكنه.
    Last edited by persiankitty; 13-12-2005 at 08:21.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام
    به کمک فوری دوستان با تجربه این انجمن نیاز دارم
    من میخوام سیدیه رایان 3000 که یک سیدی تست کنکور هست رایت کنم
    این سیدی دوتا قفل داره
    اول سخت افزاریه که روی فایل های سیدی اعمال شده و با کلون وقتی رایت می کنم درست فایل ها اجرا نمیشه
    در ضمن در مورد این قفل این رو هم بگم که قفل حجمی نیست و قتی داخل سیدی می شم کامپیوتر هنگ میکنه

اما قفل نرم افزاری اون
    این قفل یک قفل تلفنیه که به این صورت عمل می کنه
    بعد از نصب نرم افزار یک پنجره باز میشه که از 8 کادر تشکیل شده که 4 کادر در سمت راست و 4 کادر در سمت چپ وجود داره
    در 4 کادر سمت راست 4 عدد وجود دارد که باید باشرکت تماس گرفته و بر حسب اون 4 عدد 4 عدد سمت راست رو دریافت کنیم
    در ضمن شرکت فقط سه بار رمز رو میده و این رمز در هر کامپوتر فرق می کنه
    ===========================================
    دوستان اگر ممکنه کمک کنید
    خیلی فوریه

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

يكي بگه من چطور رو يك سي دي قفل بزارم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط ZiTaNiX
    زیتانیکس جان نبود

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تو آسمونا !

پيش فرض

ورژن 3.02 رو میخوای؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

13 یکی به من کمک کنه

نقل قول نوشته شده توسط moneyed
    سلام
    به کمک فوری دوستان با تجربه این انجمن نیاز دارم
    من میخوام سیدیه رایان 3000 که یک سیدی تست کنکور هست رایت کنم
    این سیدی دوتا قفل داره
    اول سخت افزاریه که روی فایل های سیدی اعمال شده و با کلون وقتی رایت می کنم درست فایل ها اجرا نمیشه
    در ضمن در مورد این قفل این رو هم بگم که قفل حجمی نیست و قتی داخل سیدی می شم کامپیوتر هنگ میکنه

اما قفل نرم افزاری اون
    این قفل یک قفل تلفنیه که به این صورت عمل می کنه
    بعد از نصب نرم افزار یک پنجره باز میشه که از 8 کادر تشکیل شده که 4 کادر در سمت راست و 4 کادر در سمت چپ وجود داره
    در 4 کادر سمت راست 4 عدد وجود دارد که باید باشرکت تماس گرفته و بر حسب اون 4 عدد 4 عدد سمت راست رو دریافت کنیم
    در ضمن شرکت فقط سه بار رمز رو میده و این رمز در هر کامپوتر فرق می کنه
    ===========================================
    دوستان اگر ممکنه کمک کنید
    خیلی فوریه

یک نفر به من کمک کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه peyman khatar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    nakoja@bad

پيش فرض رايت سي دي قفل دار

بسمه تعالي

آموزش رايت كردن سي دي هاي قفل دار كه قفل آنها شناسايي شده قسمت اول 1 تا 5
    براي شناسايي قفل ها از نرم افزار ClonyXXL استفاده كنيد

1)قفل Laser Lock (اين قفل نيز براحتي كرك مي شود _ يكي ديگر از راههاي تشخيص اين است كه نزديك شيارهاي داخلي سي دي كلمات Laser Lock ريز نوشته شده)
    روش اول = اين نوع قفل بوسيله استفاده از چند نرم افزار قابل شكستن است . اولين راه استفاده از نرم افزار v3.2.1.1 CLON CD
    يا CLON CD v2.5.6.2 مي باشد كه شما با فعال كردن گزينه هاي BAD sector scanner - Don’t report read errors –
    Fast Error Skip و قرار دادن اين گزينه قرار بديد روي 1000 و سرعت را بر روي 8x قرار بدهيد سپس مي توانيد از سي دي Image بگيريد%
    -------------------------------------
    روش دوم = استفاده از نرم افزار‌v3.0.1.2 Suit Blind write نسخه قديمي و فعال كردن گزينه هاي زير و با سرعت 8x از آن Image بگيريد %
    Select option 2 or 3با استفاده قسمت هاي 2 يا 3
    Depending on the number of gaps visible
    استفاده از نسخه جديد
    v5.2.16.154 Blind write نسخه جديد
    در قسمت Settings و پروفايل (Profile) آن را بر روي Bad Sectors قرار دهيد سپس از آن Image بگيريد و بعد آن را با مد REW DAO بوسيله Clon cd يا Alcohol 120% با سرعت پايين رايت كنيد %
    ---------------------------------------------------
    روش سوم = استفاده از نرم افزار Alcohol 120% يا Fantom cd نسخه هاي جديد و با قرار دادن قسمت Datatype بر روي گزينۀ Laserlock و قرار دادن سرعت رايت بر روي 8x از آن Image بگيريد %
    __________________________________________________ ___________________________________
    2)قفل Lock Blocks (از اين قفل بيشتر در بازيهايي و نرم افزار هاي خارجي استفاده مي شود و در هنگام رايت BURN قفل ميكند و اجازه رايت را نمي دهد )
    روش اول = با استفاده نرم افزار v3.0.1.2 Suit Blind write
    Select option 2 or 3با استفاده قسمت هاي 2 يا 3
    Depending on the number of gaps visible
    يا استفاده از
    v5.2.16.154 Blind write نسخه جديد
    در قسمت Settings و پروفايل (Profile) آن را بر روي Bad Sectors قرار دهيد سپس با سرعت 8X از آن Image بگيريد
    و سپس براي رايت از نرم افزار CD RWIN v6.1.0.4 يا نسخه هاي ديگر اين نرم افزار استفاده كنيد %
    __________________________________________________ ___________________________________
    3) قفل Safe Disk (از اين نوع قفل نيز بيشتر در بازيها استفاده مي شود ) براي رايت نيز مي توانيد از نرم افزار DAEMON TOOLS هم استفاده كنيد
    بعد از Image گرفتن از سي دي با هر نرم افزاري براي رايت حتماً از مد REW DAO استفاده كنيد%
    روش اول = با استفاده از نرم افزار CLON CD v3.2.1.1 يا CLON CD v2.5.6.2 و فعال كردن گزينه هاي Fast Error Skip ON و
    BAD sector scanner و آن را برروي 1000 قرار دهيد .در CLON v2.5.6.1 آن را بروي 15 فرار دهيد .البته بر روي سافت ور قرار دهيد %
    --------------------------------------------------
    روش دوم = با استفاده از نرم افزار v3.0.1.2 Suit Blind write و با استفاده از Option 1 (Nibble)

و از آن Image بگيريد و Image را با نرم افزار CD RWIN v6.1.0.4 يا نسخه هاي ديگر اين نرم افزار رايت كنيد %
    --------------------------------------------
    روش سوم = استفاده از نرم افزار Alcohol 120% يا Fantom cd (بهتر است از نسخه هاي جديد استفاده كنيد ) و با قرار دادن قسمت Datatype بر روي گزينۀ
    Safe Disk و قرار دادن سرعت بر روي 8x از آن Image بگيريد %
    4) قفل SecuRom ( ( اين نوع قفل نيز بر روي بازيها استفاده مي شود و محصول شركت سوني است )
    روش اول = اين نوع قفل براحتي با استفاده از نرم افزار Alcohol 120% (بهتر است از نسخه هاي جديد استفاده كنيد ) و با قرار دادن قسمت Datatype بر روي گزينۀ SecuRom و قرار دادن سرعت بر روي 8x از آن Image بگيريد و براي رايت حتماً مد را بروي REW DAO قرار دهيد %
    -------------------------------------------------
    روش دوم = براي رايت از نرم افزار CLON CD v3.2.1.1 يا CLON CD v2.5.6.2 استفاده كنيد به اين صورت كه فقط گزينه
    Read Subchannel Data from Data Tracks ON را فعال كرده و مابقي گزينه ها را OFF مي كنيد . براي رايت حتماً مد را بروي REW DAO قرار دهيد %
    --------------------------------
    روش سوم = ) براي رايت نيز مي توانيد از نرم افزار DAEMON TOOLS هم استفاده كنيد%
    __________________________________________________ __________________________________________________ ____
    5) قفل CD COPS (اين نوع قفل از سري قفل هاي قوي بوده و ساخت كمپاني Link Data Security مي باشد ).
    روش اول = استفاده از نرم افزار Alcohol 120% يا Fantom cd ( نسخه هاي جديد بهتر مي باشد ) و با قرار دادن قسمت Datatype بر روي گزينۀ قفل CD COPS و قرار دادن سرعت رايت بر روي 8x (سرعت پايين براي اين نوع قفل بهتر مي باشد ) از آن Image بگيريد %
    -------------------------------------------
    روش دوم = استفاده از نرم افزار CLON CD با قرار دادن پرو فايل بر روي گزينه CD COPS از سي دي Image بگيريد %
    -------------------------------------------
    روش سوم = با استفاده از Mc Lallo CD COPS Decryptor سي دي را در هارد كپي كرده و سپس بوسيله نرم افزار Easy CD Creator آن را بر روي سي دي
    رايت مي كنيد %
    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــ
    نويسنده : پيمان خدامرادي Peyman khatar
    E-mail: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by peyman khatar; 14-12-2005 at 12:07.

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

يكي به من بگه بهترين روش براي قفل گزاري رو سي دي بايد چيه؟

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

از دوست عزيز ، آقا پيمان ، تشكر مي كنم .
    من براي قفل هايي كه شما ذكر كرديد ، پروفايل براي كلون سي دي مي گذارم . من كدش را مي ذارم .
    1) قفل LaserLock
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2) قفل Lock Blocks
    کد:
    3) قفل SafeDisc 3.1- 4.0
    کد:
    4) قفل SecuRom
    کد:
    5)قفل CD-Cops
    کد:
    Last edited by mehdi_7070; 15-12-2005 at 14:31.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •