با سلام خدمت دوستان عزیز
نمی دونم چرا هر وقت میخواستم این تایپیک رو بزنم پشیمون میشدم .
حالا دوباره شروع می خوام بکنم
من علاقه زیادی به لینوکس دارم .
1 سال قبل بود فکر کنم کهخ یلی تحریک شده بودم با هزار زحمت فدورا رو نصب کردم که کم تجربه بودن من باعث شد و نتونم توش کار کنم ( چون ویندوز رو بهم می ریخت بارها نصب کردم)
این رو هم اضافه کنم که برای نصبش هم کلی درد سر کشیدم که الان هیچی نمی دونم . فقط اینو می دون که 3 مرحله پارتیشن داشت . یعنی 3 قسمت باید فضا رو تقسیم می کردم.....
اول اینا رو مقدمه گفتم که بدونید .
کل 33 تا صفحه این تایپک رو خوندم جز 4 تا که نشد .
که شاید باز هم( حتما) این سئوالاتم تکراری باشه
ولی باز میپرسم . به همه گفتید برای شروع از اوبونتو شروع کنند . حالا من می خوام بپرسم برای شروع از Fedora Core شروع کنم اشکال داره ؟ یعنی بری من که هیچ اطلاعی ندارم خیلی سخت نیست ؟
این fedora که من دارم 5 سی دی هست که همراه با برنامه ها که فکر نکنم بشه بعدا نصب کرد ، چون اول باید تیک بزنیم ( انتخاب کنیم ) برای همین آشنایی نداشتم با برنامه کلی مشکل در نصب هست
. حالا من همین رو نصب کنم با برنامه هایی که نمی دونم (البته شانسی چندتا نصب نمکم)؟
در مورد فضا یک فضا 19 گیگ برای لینوکس کافی هست ؟ یکی از درایو هامو اختصاص بدم به لینوکس البته منظورم فضاشه
وهزاران سئوال دیگه .....
دوست عزیز، مهم ترین دلیلی که باعث میشه بگیم از اوبونتو یا پارسیکس استفاده کنن به این خاطره که جامعهی کاربری بزرگ این دو توزیع باعث میشه تازه کار ها خیلی راحت تر راهنمایی بشن. وقتی کار کردن رو به صورت مقدماتی یاد گرفتین، با هیچ توزیعی مشکل ندارن و میتونین هر توزیعی که دوست داشتین رو استفاده کنید.
این که وین۲زتون رو به هم ریخته دو دلیل بیشتر نداشته: بی دقتی شما و مطالعه نکردن قبل از نصب. بار ها دوستان فدورا و توزیع های دیگه رو کنار وین۲ز نصب کردن بدون هیچ مشکلی. (البته بگم هیچ که شاید دروغ گفته باشم، اگه مشکل پارمیس حل بشه اون موقع میتونم بگم هیچ!)
۱۹ گیگ فضای خیلی خوبیه. اما این که میفرمایین ۵ سیدی! کاش شمارهی نسخه رو میگفتین.
البته اگه میخواین شرو کنید، میتونید CD یا DVD های توزیع مورد علاقتون رو یا دانلود کنید و یا به قیمت خیلی کمی از سایت های:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تهیه کنید. اگه اینترنت پر سرعت ندارین من به شما پارسیکس رو پیشنهاد میکنم. مخصوصا این که فارسی هستش و قابلیت های خوبی هم داره.