تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 307 اولاول ... 165662636465666768697076116166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ابزار برنامه‌نویسی یعنی چی؟!! کامپایلر منظوره یا IDE؟ برای چه زبونی؟
    همین سوال رو برای اینترنت می‌پرسم، شما که می‌فرمایین توان بالای دانلود رو ندارین، از ابزار های اینترنت چه توقعی رو دارین؟ مرورگر، پیام رسان، مدیریت ای‌میل، ابزار بیت‌تورنت، مدیریت دانلود، ابزار‌های دسکتاپ از راه دور. تقریبا تمام این ها توی هر توزیعی پیدا می‌شن. البته یاد آوری کنم که اینترنت زاده شده از پدر گنو/لینوکس (یونیکس) اِ.
    چه فرقی داره؟ معمولاً برای برنامه نویسی یه مجموعه کامل میزارن...(؟) php و C++
    یعنی کسی که dial-up وصل میشه با اینا کار نمیکنه؟
    ولی من یه مرورگر میخوام! یه دانلود منیجر ویه مسنجر! همین! و اتصال بدون دردسر!! (با اوبونتو که گفتید راحته خودمو کشتم ولی هیچی به هیچی...)
    opera ظاهراً نسخه مخصوص لینوکسش هست...(آره؟)
    kde آخرین نسخه شو که از نزدیک ندیدم!!(یعنی باهاش کار نکردم)
    ولی گنوم از ورژن آخریش خوشم میاد
    یه توزیع باشه که هردو رو داشته باشه!
    راستی پارسیکس kde نداره ظاهراً نه ...؟
    و این رو هم اضافه کنم ابزاره مالتی مدیا ش هم کامل باشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

چه فرقی داره؟ معمولاً برای برنامه نویسی یه مجموعه کامل میزارن...(؟) php و C++
    یعنی کسی که dial-up وصل میشه با اینا کار نمیکنه؟
    ولی من یه مرورگر میخوام! یه دانلود منیجر ویه مسنجر! همین! و اتصال بدون دردسر!! (با اوبونتو که گفتید راحته خودمو کشتم ولی هیچی به هیچی...)
    opera ظاهراً نسخه مخصوص لینوکسش هست...(آره؟)
    kde آخرین نسخه شو که از نزدیک ندیدم!!(یعنی باهاش کار نکردم)
    ولی گنوم از ورژن آخریش خوشم میاد
    یه توزیع باشه که هردو رو داشته باشه!
    راستی پارسیکس kde نداره ظاهراً نه ...؟
    و این رو هم اضافه کنم ابزاره مالتی مدیا ش هم کامل باشه
    خب، البته PHPهم که همکار گنو/لینوکسه! LAMP که شنیدین؟ برای C++ و PHP شاید نیاز به ۵-۶ مگا بایت دانلود باشه. البته می‌تونین از توزیعی مثل دبیان که روی چند دی‌وی‌دی عرضه می‌شه استفاده کنید که نیاز به دانلود هیچی نداره!
    شما فرمودین که ابزار های اینترنتش کامل باشه، بعد این که نمی‌تونین زیاد دانلود کنید، من متعجب شدم!
    بله، پارسیکس تمام ابزار‌هایی که من برای اینترنت گفتم رو داره.
    اتصال بدون دردسر خب به مودمتون بستگی داره. اگه مودم جزو مودم ها شناخته‌شده برای پارسیکس باشه که خیلی راحت وصل می‌شینو برای بحث مودم برین قسمت Modem FAQ.
    وقتی مرور گر قدرتمند و محبوبی مثل Firefox هست دیگه چرا Opera؟ البته نسخه‌ی گنو/لینوکس Opera هم هست.
    خب مدیریت میز کار رو می‌شه تو هر توزیعی نصب کرد. مثلا می‌شه KDE رو تو پارسیکس نصب کرد و من توی اوبونتو نصبش کردم. اما با توجه به وضعیت اینترنت شما این کار سختیه... ۲۰۰ مگا بایتی دانلود می‌خواد.
    توزیعی مثل فدورا (البته دی‌وی‌دیش) یا Sabayon میز کار های بیشتری رو به طور پیشفرض نصب دارن.
    البته می‌خوای آدرس پستیتون رو برای من بفرستین تا من دی‌وی‌دی اوبونتو و دی‌وی‌دی ای از برنامه هاش و البته دی‌وی‌دی فدورا و Sabayon و البته سی‌دی پارسیکس رو براتون بفرستم. این دی‌وی‌دی برنامه های اوبونتو ای که البته خودم همش رو دانلود کردم و به روز هم هست (به تاریخ امروز صبح) تقریبا نیاز شما رو براورده می‌کنه. از شیر مرغ تا MySQL و Apache توش پیدا می‌شه!

3. این کاربر از Blossom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز persian365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز

نمی دونم چرا هر وقت میخواستم این تایپیک رو بزنم پشیمون میشدم .

حالا دوباره شروع می خوام بکنم

من علاقه زیادی به لینوکس دارم .

1 سال قبل بود فکر کنم کهخ یلی تحریک شده بودم با هزار زحمت فدورا رو نصب کردم که کم تجربه بودن من باعث شد و نتونم توش کار کنم ( چون ویندوز رو بهم می ریخت بارها نصب کردم)
    این رو هم اضافه کنم که برای نصبش هم کلی درد سر کشیدم که الان هیچی نمی دونم . فقط اینو می دون که 3 مرحله پارتیشن داشت . یعنی 3 قسمت باید فضا رو تقسیم می کردم.....

اول اینا رو مقدمه گفتم که بدونید .

کل 33 تا صفحه این تایپک رو خوندم جز 4 تا که نشد .

که شاید باز هم( حتما) این سئوالاتم تکراری باشه

ولی باز میپرسم . به همه گفتید برای شروع از اوبونتو شروع کنند . حالا من می خوام بپرسم برای شروع از Fedora Core شروع کنم اشکال داره ؟ یعنی بری من که هیچ اطلاعی ندارم خیلی سخت نیست ؟

این fedora که من دارم 5 سی دی هست که همراه با برنامه ها که فکر نکنم نشه بعدا نصب کرد ، چون اول باید تیک بزنیم ( انتخاب کنیم ) برای همین آشنایی نداشتم با برنامه کلی مشکل در نصب هست

. حالا من همین رو نصب کنم با برنامه هایی که نمی دونم (البته شانسی چندتا نصب نمکم)؟

در مورد فضا یک فضا 19 گیگ برای لینوکس کافی هست ؟ یکی از درایو هامو اختصاص بدم به لینوکس البته منظورم فضاشه

وهزاران سئوال دیگه .....
    Last edited by persian365; 08-08-2008 at 13:57.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز

نمی دونم چرا هر وقت میخواستم این تایپیک رو بزنم پشیمون میشدم .

حالا دوباره شروع می خوام بکنم

من علاقه زیادی به لینوکس دارم .

1 سال قبل بود فکر کنم کهخ یلی تحریک شده بودم با هزار زحمت فدورا رو نصب کردم که کم تجربه بودن من باعث شد و نتونم توش کار کنم ( چون ویندوز رو بهم می ریخت بارها نصب کردم)
    این رو هم اضافه کنم که برای نصبش هم کلی درد سر کشیدم که الان هیچی نمی دونم . فقط اینو می دون که 3 مرحله پارتیشن داشت . یعنی 3 قسمت باید فضا رو تقسیم می کردم.....

اول اینا رو مقدمه گفتم که بدونید .

کل 33 تا صفحه این تایپک رو خوندم جز 4 تا که نشد .

که شاید باز هم( حتما) این سئوالاتم تکراری باشه

ولی باز میپرسم . به همه گفتید برای شروع از اوبونتو شروع کنند . حالا من می خوام بپرسم برای شروع از Fedora Core شروع کنم اشکال داره ؟ یعنی بری من که هیچ اطلاعی ندارم خیلی سخت نیست ؟

این fedora که من دارم 5 سی دی هست که همراه با برنامه ها که فکر نکنم بشه بعدا نصب کرد ، چون اول باید تیک بزنیم ( انتخاب کنیم ) برای همین آشنایی نداشتم با برنامه کلی مشکل در نصب هست

. حالا من همین رو نصب کنم با برنامه هایی که نمی دونم (البته شانسی چندتا نصب نمکم)؟

در مورد فضا یک فضا 19 گیگ برای لینوکس کافی هست ؟ یکی از درایو هامو اختصاص بدم به لینوکس البته منظورم فضاشه

وهزاران سئوال دیگه .....
    دوست عزیز، مهم ترین دلیلی که باعث می‌شه بگیم از اوبونتو یا پارسیکس استفاده کنن به این خاطره که جامعه‌ی کاربری بزرگ این دو توزیع باعث می‌شه تازه کار ها خیلی راحت تر راهنمایی بشن. وقتی کار کردن رو به صورت مقدماتی یاد گرفتین، با هیچ توزیعی مشکل ندارن و می‌تونین هر توزیعی که دوست داشتین رو استفاده کنید.
    این که وین۲زتون رو به هم ریخته دو دلیل بیشتر نداشته: بی دقتی شما و مطالعه نکردن قبل از نصب. بار ها دوستان فدورا و توزیع های دیگه رو کنار وین۲ز نصب کردن بدون هیچ مشکلی. (البته بگم هیچ که شاید دروغ گفته باشم، اگه مشکل پارمیس حل بشه اون موقع می‌تونم بگم هیچ!)
    ۱۹ گیگ فضای خیلی خوبیه. اما این که می‌فرمایین ۵ سی‌دی! کاش شماره‌ی نسخه رو می‌گفتین.
    البته اگه می‌خواین شرو کنید، می‌تونید CD یا DVD های توزیع مورد علاقتون رو یا دانلود کنید و یا به قیمت خیلی کمی از سایت های:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تهیه کنید. اگه اینترنت پر سرعت ندارین من به شما پارسیکس رو پیشنهاد می‌کنم. مخصوصا این که فارسی هستش و قابلیت های خوبی هم داره.

6. این کاربر از Blossom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال P A R M I S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز

وهزاران سئوال دیگه .....
    فضات کافیه واگه بخوای فدورانصب کنی فقط خالی کردن درایوت فایده نداره باید با ابزاری مثل پارتیشن مجیک ویا disk manegement خود ویندوز اون درایو رو بدون هیچ فرمتی delete کنی وبعد موقع نصبش گزینه استفاده از فضای خالی روبزنی
    ولی اشتباه من رو نکن
    ابتدا از سی دی زنده شروع کن
    وبعد نصب سیستم عامل
    این حالتی خیلی بهتره

8. این کاربر از P A R M I S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال c30tehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

13

اعتراف به اشتباه واقعا سخت است ولی با این حال :
    من قبلا موقع نصب دی وی دی سوزه از من سی دی نصب می خواست که حالا متوجه شدم که من موقع نصب تیک گزینه :
    Include addon product from separate media
    رو می زدم که باعث این درد سر شده بود که البته من اشتباها فکر می کردم سی دی آپدیت رو می خواهد و یا غیره؟؟!!

---------------------------------------

پسورد روت رو چطوری ریست کنم؟ یا پاک کنم؟

----------------------------

من بعضي مواقع تعجب مي کنم که توزيع هاي جديد به جاي استفاده از نسخه جديد
    kde
    از نسخه 3.4 استفاده مي کنند به چه علت ؟
    به علت استفاده راحتر و يا امکانات بيشتر و يا ثبات بيشتر و يا توزيع با آن بيشتر
    سازگار تر هست؟؟؟؟

پروفشنال Ceramic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

من بعضي مواقع تعجب مي کنم که توزيع هاي جديد به جاي استفاده از نسخه جديد
    kde
    از نسخه 3.4 استفاده مي کنند به چه علت ؟
    به علت استفاده راحتر و يا امکانات بيشتر و يا ثبات بيشتر و يا توزيع با آن بيشتر
    سازگار تر هست؟؟؟؟

اتفاقا تعجب آور نیست .

معمولا توزیع ها برای اجتناب از مشکلات و باگ های احتمالی در نسخه های جدید ، ترجیح می دهند مدتی را صبر کنند تا نسخه های جدید پایداری بیشتری پیدا کند و باگ ها هم شناخته و رفع شود .

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با یک livecd به پارتیشن / با دستور chroot منتقل بشید بعد با دستور passwd پسورد روت رو عوض کنید

حـــــرفـه ای m a j r i x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سوال شما کژتابی داره
    اگر شما پسورد روت میدونین و میخواهین پسورد رو عوض کنین
    YaST / security and user / sudo / root
    اگر شما پسورد رو فراموش کردین و یک پسورد جدید رو میخواهید جایگزین کنید لینک زیر
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

اعتراف به اشتباه واقعا سخت است ولی با این حال
    چرا سخت!‌خوب اتفاق هست دیگه...

ولی برای همین هست که همواره توصیه شده قبل از نصب راهنمای نصب توزیع رو کامل بخونید،‌ تا از مشکلاتی مثل از بین رفتن اطلاعات هارد دیسک، مشکلات عدم شناسایی سخت افزار بعد از نصب و ... جلوگیری کنید...
    من خودم اولین باری که می خواستم دبیان رو نصب کنم، یک هفته تو اینترنت سرچ می کردم و حتی اولین باری که می خواستم اوبونتو نصب کنم یک فیلم ۴۵ دقیقه ای در یوتیوب دیدم!

14. 2 کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •