تصور نمی خواد، پرتغال بدون رونالدو فینال یورو 2016 و رده بندی کنفدراسیون های 2017 رو بازی کرد، هر دو رو برد و به بزرگ ترین افتخار های تاریخش رسید
باید دید بازم شانس میارن که رونالدو بیرون بره و بجاش یه بازیکن درجه 2 بیاد تیمو قهرمان کنه یا نه![]()
تصور نمی خواد، پرتغال بدون رونالدو فینال یورو 2016 و رده بندی کنفدراسیون های 2017 رو بازی کرد، هر دو رو برد و به بزرگ ترین افتخار های تاریخش رسید
باید دید بازم شانس میارن که رونالدو بیرون بره و بجاش یه بازیکن درجه 2 بیاد تیمو قهرمان کنه یا نه![]()
اونی که جو رو بهم میزنه همون مدیر بارسایی بود که چند سال قبل برکنار شد !!
تو جبهه خودتون هم داره مبارزه میکنه !![]()
بوی گل سوسن و یاسمن آید
+
لوپتگی برنامهی پیش فصل رئال رو مشخص کرد. لوپتگی تصمیم گرفت همون برنامهی پیشفصل زیدان رو ادامه بده.
تو آمریکا اولین بازی رئال مقابل تیم مکزیکی Puebla هست، بعدش هم تو تورنومنت International Champions Cup شرکت میکنیم.
بازیهای مهم رئال: منچستریونایتد، یوونتوس و رم ()
بعد به اسپانیا برمیگردیم تا بازی سوپرکاپ مقابل اتلتیکو مادرید رو انجام بدیم.
داداش من خودم از سال ۹۰ طرفدار ارژانتینم اونم به شدید ترین شکل ممکن.الانم بیشتر از هر تیم دیگه ای دوست دارم ارژانتین با مسی جام رو بالا ببره.و همیشه هم گفتم بعد این همه فینال و بازی فینال ۲۰۱۴ بدترین فینال عمر من تو جامهای جهانی بود.ولی بازم میگم متاسفانه شدیدا حرفاتون متعصابه اونم فقط به یک نفر نه یک تیم هستش.
تو یورو تافینال رونالدو بیشترین نقش رو تو راه رسیدن پرتغال به فینال داشت و تو فینالم پرتغال با شانس واقبال و صد البته بی عرزگی یکی مثل دشان اول شد.به قول دوستمون اون شب شب پرتغال بود و هیچ کاریش نمیشد کرد.
اینکه فقط یه بازیو ببینی و با اون قضاوت کنی هم فکر نکنم احتیاج به توضیح داشته باشه.
داداش این دفه امیدوارم این سری داداش مسی ات اول شه .من بیشتر از شما خوشحال میشم.
به قول یه شخصی.....
"آبـــــــــــو بریــــــــــــزیــــــــ ـــــد اونجــــــــا که مـــــــــــــــــــی ســـــــــــــــوزهــــــ ـــ..."![]()
جدی سواله
چه دلیل موجهی داشتن برای اخراج؟
آقا حالا ما یه چی گفتیم !
اینقدر نگید آب کم میاد !
اونطور که مشخصه واسه جام جهانی هم مقدار زیادی آب لازم هستن !![]()
با وجود اینکه قبل جام پیش بینی کرده بدوم ارژانتین از گروهشم بالا نمیاد ولی واقعا شوکه شدم.
لوکا مودریچ نشون داد که چه بازیکن ارزشمندیه و چه فوق ستاره ایه
من طرفدار تیمی بودم که الان مسی نقش اصلی رو توش داشت ولی واقعا هیچ چیزی برای ارائه نداشت.
کواچیچم باید هر جور شده حفظ بشه واقعا اینده داره و میتونه تبدیل به یک فوق ستاره بشه
Last edited by jack82; 22-06-2018 at 03:28.
عجب گلی زد لوکیتاحسابی خاطره اون بازی با منچستر رو زنده کرد.. ولی وقتی میبینیم که چهار تا بازیکن رئال کاپیتان تیم ملی شون هستن هم خوشحال کنندس هم یه غمی عجیبی داره, غم اینکه سال های آخر فوتبالشون رو دارن سپری میکنن و باید کم کم با این مسئله و نبودنشون کنار بیایم...
پ.ن: یه نکته جالب اینه که بارسایی ها امشب از باخت آرژانتین ناراحتن ولی از اون طرف بازیکن خودشون گل سوم کرواسی رو زد حالا یه تجدید نظر باید بکنن که هوادار بارسلونان یا اینکه صرفا مسی فن به شمار میان .
تا اینجا همهی بازیکنای رئال تو جام جهانی عالی بودن، فقط آسنسیو زیاد بهش فرصت نرسیده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)