تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 91 اولاول ... 165662636465666768697076 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 907

نام تاپيک: Chelsea Football Club | آبی های لندن | فصل 2017-2018

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

باوز کنید اژ نوشتن این مطلبم خجالت میکشم ولی تو دلم مونده و باید بگم.حتی تو‌خابم نمیدیدم یه روز حسرت اون کاستای بی شرفو بخورم که امشب به لطف موراتا این اتفاقم افتاد.اخه مگه داریم مگه میشه .دقیقا به قول دوستمون انگار پاهش از مغزش فرمون نمیگیره و از ....فرمون میگیره

2. 4 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

کاستا امروز خیلی راحت گل زد مطمئنم اگر در چلسی بود ما این بازی را با اختلاف می بردیم

4. 2 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Undercover-G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

واقعاً امشب دیونه شدم! این موراتای دیوث چیزی مصرف کرده بود؟!

80 میلیون پای این ** ریختیم. آخه مگه میشه. یعنی سالُمون کالوو هم بود اینا رو گل میکرد.

6. 3 کاربر از Undercover-G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام بر دوستان يه مدت حس حال نوشتن نبود و نياز به ريكاوري داشتم خخخ!

متاسفانه عملكرد باشگاه جوري بوده كه رسما منو دلسرد كرده از تيم ! بي عرضه ها نميتونند دو تا بازيكن درست بخرن و بيارن به تيم ! به سلامتي وان دايك هم رفت ليورپول ! نبي كيتا رو هم خريدن ! دنبال لمار هم ميخوان برن ! يعني پول فروش كوتي برسه شك نكنيد در جا لمار رو هم ميخرن ! و به نظرم حتي يه مهاجم بزرگ هم ميخرن ! حتي شايد يه دروازه بان هم بگيرن ! يعني 3-4 تا بازيكن عالي تو همه خطوط گرفتن ولي چلسي اندر خم يك كوچه است !

من زماني دلسرد شدم از عملكرد تيم كه مصاحبه كونته رو خوندم در مورد نقل انتقالات ! بدبخت ميگه من چند تا اسم گفتم ( از سرش باز كرده چون ميدونه كسي رو نميخرن ) ديگه باشگاه ميدونه ميخره يا نميخره! بنظرك كونته سال اخرشه و اخر فصل بر ميگرده به ايتاليا و احتمال زياد ميلان !

ما ميمونيم انجلوتي و بازيكن هاي بدرد نخور ! اقا سيتي وقتي ديد نميشه با اون بازيكن هاي قبلي ادامه بده رفت دست به جيب شد كلي خريد كرد و الان نتيجه اش رو ميبينه ! با اختلاف زياد تو صدره ! ديگه دوران مربي و تاكتيك ( نه تماميت تاكتيك بلكه كلي منظورمه ) تا حدودي گذشته ! الان ستاره ها تعيين كننده هستن ! مثل مسي تو بارسا ! كوتي تو ليور يا اكثريت بازيكن هاي سيتي ! بهتون قول ميدم پپ اگر مربي مثلا سوانسي بود كانديد اصلي سقوط به دسته دو ميشد تيمش !

بهترين جراح هم نياز به ابزار مخصوص داره ! به جراح به جاي تيغ مخصوص ( مثلا لمپارد ) كلنگ بدي ( باكايوكو ) ميزنه مريض رو ميكشه

8. 6 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Barry Allen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

من زماني دلسرد شدم از عملكرد تيم كه مصاحبه كونته رو خوندم در مورد نقل انتقالات ! بدبخت ميگه من چند تا اسم گفتم ( از سرش باز كرده چون ميدونه كسي رو نميخرن ) ديگه باشگاه ميدونه ميخره يا نميخره! بنظرك كونته سال اخرشه و اخر فصل بر ميگرده به ايتاليا و احتمال زياد ميلان !
    دقیقا اون مصاحبه کونته، خیلی چیزها رو روشن کرد. واقعا خاک بر سر باشگاهی که مربیش نقشی تو خریدهای تیم نداره، همه میدونن که گزینه اول مهاجم کونته، لوکاکو بود که بیشرف ها خیلی راحت از دستش دادن و بعدش افتادن دنبال موراتای همیشه ذخیره تو رئال و یووه. باکایوکو هم کاملا بهش میخوره که از گزینه های مدنظر امنالو بوده چون هیچ مربی بزرگ دیگه ای دنبالش نبود و خیلی خیلی بعیده که کونته علاقه خاصی به باکایوکو داشته. فروش ماتیچ هم که همه میدونن با وجود نظر مخالف کونته بوده. خرید داوید لوییز فصل قبل هم اصلا تو گزینه های کونته نبوده، فقط مارکوس آلونسو و زاپاکاستا خریدهای خود شخص کونته بودن که اونا هم گزینه های چندم کونته تو پست های خودشون بودن و با این وجود، خریدهای خوبی بودن، طفلک زاپاکاستا کلی دیشب که اومد بهش فحش دادم ولی اون شوتی که آخر بازی به تیر زدو موراتای حمال تا آخر عمرش نمیتونه چنین شوتی بزنه.
    در مورد موراتا هم بگم که حالا شما این بازی رو دیدین که همه تک به تک ها رو خراب کرد، در حالی که بازی های قبلی هم همه تک به تک ها رو گند میزد، جلوی استوک هم سه تا تک به تک داشت که همه رو کوبوند به دروازه بان، دیشب فرناندو تورس یا بتشوایی هم جای این بودن، راحت هت تریک میکردن.

10. 4 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

من متوجه نمیشم کونته میگه من کار خودمو انجام میدم و باشگاه خودش بازیکن میخره

والا تو ایران خودمونم باشگاه بدون نظر سرمربی بازیکن نمیخره این نشون میده کونته خیلی از نظر مدیریتی ضعیفه و نفوذی روی باشگاه نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه Barry Allen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

من متوجه نمیشم کونته میگه من کار خودمو انجام میدم و باشگاه خودش بازیکن میخره

والا تو ایران خودمونم باشگاه بدون نظر سرمربی بازیکن نمیخره این نشون میده کونته خیلی از نظر مدیریتی ضعیفه و نفوذی روی باشگاه نداره
    کونته اگه بخواد خیلی روی حرفش باشه و به اینا فشار بیاره، باشگاه خیلی راحت اخراجش میکنه. چلسی مثل سیتی و یونایتد نیست که اختیار کامل به مربیش بده، آبرامویچ این اجازه رو به هیچ مربی نمیده، برای همینه که رکورددار اخراج مربی تو لیگ برتر تو ده سال اخیره، اکثر مواقع هم سر همین نخریدن بازیکن با مربی به مشکل میخورن. الان کونته بخواد خیلی روی حرفش باشه، باشگاه راحت اخراجش میکنه و آنجلوتی رو میاره. یکی از دلایلی هم که گواردیولا قبول نکرد بیاد چلسی و رفت سیتی، همین عدم داشتن اختیار کامل بود. مورینیو با اون اخلاق گندش نتونست حرفش رو تو این باشگاه به نتیجه برسونه و تو هر دو بار اخراجش، علت اصلی عدم خرید بازیکن تو تابستونش بود. تا وقتی آبرامویچ مالک این باشگاهه، هیچ وقت قبول نمیکنه که مربیش حرف اصلی رو توی باشگاه بزنه و اختیار کامل به هیچ مربی نمیده حالا میخواد طرف کونته باشه یا گواردیولا یا مورینیو. کونته هم نود درصد آخر این فصل از چلسی میره، وقتی کلی باشگاه بزرگ دنبالشن که اختیار کامل بهش بدن که نمیاد زیر دست گرانسفکایا کار کنه. همین الان دنی رز تاتنهام رو خیلی راحت با 40 میلیون پوند میتونن بخرن ولی کوچکترین اقدامی در این جهت نمیکنن و آخرش هم میره یونایتد.

13. 3 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مديريت الدنگ بارسا هم فهميدن بايد بازيكن ستاره بخرن وگرنه تو رقابت جا ميمونند ! البته نقش فشار بازيكن هاي بزررگ تيم مثل مسي رو مديريت رو نبايد ناديده گرفت ! چيز يكه تو تيم ما نيست ! نبود بازيكن هايي مثل تري و لمپارد تو كه برش داشته باشند كاملا مشخصه !

بارسا ميره كوتي رو ميخره و يري مينا رو اضافه ميكنه و گروتسكا رو ازاد مياره و احتمالا ارتور رو هم اضافه ميكنند به خودشون ! بعد بيچاره كونته ميگه اقا من چند تا اسم دادم ( درست مثلا ميري تي وي بخري از يكي ميپرسي بهت چند تا مدل معرفي ميكنه ) حالا خريد يا نخريدنش با خودشونه ( يعني باشگاه بميره بهتر از شنيدن اين حرفه )

چاره كار فروش باشگاه به عرباست ! وسلام !

15. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

اقا من از این مصاحبه اخر کونته کلا سرخورده و نا امید شدم.در این باشگاه رو گل بگیرن بهتره.دیکتاتوری تا این حد اخه!!!!!!کونته هم داره وقتشو اینجا تلف میکنه
    پ ن: جالبه امروز صحبت از اومدن سیموئنه تو تابستونه.خدا وکیلی این مدیران ما مغز خر شب روز میخورن.اخه بی شرفا شما همین الان یکی از سه مربی برنر حال حاضر دنیا رو دارید خوب این چه کاریه اخه.به جای همکاری با کونته دارین تیشه به ریشه تیم میرنن.
    نکته جالب اینه که اینا نتونستن با کونته کنار بیان چه جوری میخان با یکی مثل سیموئنه کنار بیان.البنه سیموئنه هم برا اینا حیفه لیاقت اینا همون انجلوتی فسیله
    Last edited by jack82; 05-01-2018 at 16:46.

17. 5 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

موراتا این چند بازی واقعا عجیب بازی کرده!
    من قبول ندارم که خرید اشتباه بودش. چون بهترین گزینه با توجه به بازیکنای در دسترس بودش و با قیمت کم هم خریدن یعنی حدودا 59 میلیون پوند که حالا این وسط بند قرارداد هم داره. در حالیکه فن دایک که دفاع وسطه 75 میلیون پوند!
    توی رئال هم با اینکه نیمکت بود آمار گلزنی خیلی خوبی داشت و همه قبول داشتن که باید جای بنزما فیکس بازی می کرد
    اولای این فصل هم داشت خوب پیش می رفت ولی چند بازیه خیلی موقعیت از دست میده
    ذاتا بازیکن اینجوری نیست و یه دلیلش اینه که اصلا رقیبی توی پستش توی تیم نداره و باتشوای هم فوقش در حد تعویضیه و نمی تونه ترکیب اصلی باشه. یه دلیلش هم شاید اینه که بیش از حد برای خانم بچه ها وقت می ذاره
    کاستا هم کلا توی فصل هایی که قهرمان می شدیم 20 گل می زد و موراتا هم اگه دوباره روی فرم بیاد اون تعداد گل رو می تونه حداقل برسه
    خلاصه اینکه کاستا رفت هم بهترین تصمیم بود و حالا شاید یکمی گلزن تر بود ولی اخلاق گندش کلا همه چی رو خراب می کرد

بعد این فصل قبول کنیم اصلا قهرمان نمیشیم و با خریدهای خوب هم نمی شدیم و سیتی خیلی دور از انتظار بوده
    ولی برای دومی حتما باید بجنگیم و اینجوری نیست که بی خیال شد و یکمی لغزش حتی سهمیه رو هم می تونه بگیره

در مورد نقل و انتقالات هم باید حتما الان که ژانویه هستیم چند تا خرید داشته باشیم ولی دیگه فن دایک با 75 میلیون پوند اصلا قابل درک نیست!
    قبول کنیم باشگاه خسیسه و با این حرفای ما هم تغییری ایجاد نمیشه
    ولی دیگه دفاع وسط رو 75 میلیون پوند نمیدن و بعید می دونم فن دایک بشه بهترین دفاع وسط دنیا
    ظاهرا بارکلی داره با 15 میلیون پوند نهایی میشه و امروز فردا دیگه به تیم میاد
    کل فصل مصدوم بوده ولی اگه آماده باشه بازیکن خوبیه و توی سیستم سه هافبک وسطه مطمئنا از باکایوکو که بهتره
    الکس ساندرو هم اگه یکمی تلاش کنن میشه اوکی کرد ولی اینا قیمت بالا نمیدن. دیگه 60 میلیون برای یه دفاع چپ عالی چیزی نیست. اونم در حالیکه فن دایک رو 75 میلیون میدن!

19. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •