بستگی به محل زندگیتون داره که تا اونجا کافوی نوری آورده باشند یانه اگر آورده باشند شما هم روی فیبر می تونی تلفن رو داشته باشی هم اینترنت
بستگی به محل زندگیتون داره که تا اونجا کافوی نوری آورده باشند یانه اگر آورده باشند شما هم روی فیبر می تونی تلفن رو داشته باشی هم اینترنت
از من که 272 هزار 500 پول مودم گرفتن
54 هزار و 500 تومان هزینه سیم کشی ولی معلوم نیست این هزینه سیم کشی داخل ساختمون هم جزئش هست یا نه
از پست های در خونه میشه فهمید ؟ ما پست های کوچمون همش جعبه های قدیمی هست . پس بنظر هنوز سیم مسی هست . برای اطمینان جایی هست مطمئن شیم ؟
از پست ها می شه فهمید ........ توی شهر ما حداقل یه دونه پست نوری سر هر کوچه هست البته نه همه ی مناطق ، عکس پست هاشم توی همین تایپیک هست بگردی پیدا می کنی
پینگ بدی نیست ولی به نظرو برای تانوما و فیبر این پینگ قابل قبول نیست . من الان ADSL دارم پینگ بهتری از شما دارم .
لطفا از 4224 و 8888 یه تست پینگ بزارید ببینیم چقدر اینا سرمون کلاه گذاشتن :(
این همه دنگ و فنگ و صبر کردن و هزینه اولیه میلیونی برای سرعت 50 مگابیت و ماهی 50 گیگ 60 هزار تومن؟
TD LTE به صرفه تره اینجوری سرعتشم بیشتره فکر کنم
اگه 4.2.2.4 همین 84 میلی ثانیه باشه خوب نیست ( نسبت به فیبر بودن ) ولی بهترین سرویسی هست که کمترین پینگ رو میده و توی این مملکت بهتر از این گیر نمیاد.
متاسفانه مشکل فیبر نیست، مشکل اون لوپ ها و فایروال های اضافیی هست که پاکت ها باید از اون ها عبور اضافی کنند.
1 بار Trace کنید اینترنتی رو که می گیرید و آی پی سرورهایی رو که بهتون می ده رو سرچ کنید، متوجه می شید منظورم چی هست.
من خودم عاشق بازی های آنلاین بودم ولی انقدر که اعصابم سر همین پینگ خرد شد ازش زده شدم.
برام سواله که چرا مخابرات داره سرویس vdsl رو بجای فیبر و سرویس adsl2plus بجای vdsl به مردم قالب میکنه؟
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)