تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 92 اولاول ... 165662636465666768697076 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 916

نام تاپيک: FC Barcelona | بلوگرانا |فصل 2016-2017

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen14014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

تا این تیم مدیریت پابرجاست انتظار شگفتی تو خریدها یا آوردن مربی بزرگ جزو محالاته .
    همین الان گزینه ها رو که نگاه کنی ناامید میشی .
    3..4 سال میخواستن مدافع بخرن ، (در واقع بعد از پویول) به متیو و ورمالن ختم شد !!!
    خرید ماتیچ ، دیبالا ، وراتی جزو محالاته اونم از چلسی ، یونتوس یا پاریس ، اینا جزو بهترین و سرسخت ترین باشگاهها تو خرید و فروشن ، رجوع شود به مراسم تو پاچه کنی مستر پوگبا با قیمت فوق نجومی .
    پاریس کم ما رو نقره داغ نکرده تو نقل و انتقالات تا به حال .
    بیرین اصلا و ابدا مدافع بدردبخوری نیست ، کم بازیهاشو ندیدیم ، ویدال اگه مثل قبل برگرده میتونه کامل پوشش میده ، *دبل L ی تلفظ میشه مثل کاسیاس که casillas نوشته میشه *.
    کوتینیو در دسترس ترین هافبک هست که اتفاقا عیاق ترین برای ما هم هست . دلوفئو رو که برگردونیم در کنار دنیس سوارز و رافینیا ، هافبک های پاسور جور میشه ، بوسکت + یه هافبک دونده مثل کانته میتونه اطمینان بخش باشه .
    یه مدافع وسط جوون + یه مهاجم جوون .
    اما اینها همه روی کاغذه و اجرا نمیشه ،درواقع از کسی که بنظرش بهترین خریدها رو کرده (فرناندز) انتظار داریم 180 درجه تغییر نظر بده ؟!

.

2. 6 کاربر از mohsen14014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال momo1364's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

هنوز که هنوزه ناراحتی باخت به یونتوس با منه خدایش ! اصلا برام قابل هضم نیست وقتی مربی تیمش چند تا بازیکن اصلیش رو نداره چرا نباید ترکیب رو به نحوی بچینه که بتونه حداقل با یه تساوی برگرده به خونه خودش و کار رو اونجا تموم کنه ! وقتی تیم مقابل به 4 مهاجم بازی میکنه دفاع سه نفره چیزی جز ..... محض چی میشه اسمش رو گذاشت !

از طرفی من انریکه رو هم زیاد مقصر نمیدونم به نظرم بارسا بیش از حد به مسی و نیمار و سوارز وابسته شده و به نوعی این سه تا دارن خط اصلی تیم رو مشخص میکنند و این به شدتت اشتباهه ! شما رئال رو نگاه کنید تیمشون تنها یک تاکتیک داره برای بازی اونم سانتر و زدن ضربه سر هستش و لاغیر ولی همین تاکتیک رو به خوبی و به عالی ترین شکل ممکن انجام میدن یعنی سانتر ها درست میره به جای درست و موقعیت درست و تایم درست و یه ضربه سر و یه گل براشون میاره !

ولی بارسا عملا سردرگمه همه منتظرن مسی یه کاری بکنه و هافبک ها عملا اعتماد به نفسی برای بازی سازی ندارن !‌

به نظرم اولین قدم برای سال بعد یه مربی بزرگ و صاحب سبک هستش که بتونه تیم رو دوباره بسازه شیوه و تاکتیک های بازیش رو دقیقا چیزی شبیه کاری که کنته در چلسی به بهترین شکل انجام داد

دومین قدم فروش اضافات و ناکارامد های تیم از جمله :‌متیو - ماسکرانو - اردا - رافینیا - لرد گومز - و به نظرم فروش نیمار با یه مبلغ زیاد هستش به این شکل یه بودجه بزرگ دست باشگاه میاد و میتونه تیم رو دوباره بسازه

بارسا نیاز به یه دفاع راست خوب و تخصصی در حد سرجی اوریر یا کانسلو یا بلرین داره - یه دفاع وسط خوب و بزرگ که میتونه مانولاس یا مارکینیوس باشه - تو قسمت دفاع چپ میشه از لحاظ روحی البا و دینیه رو بالا بیارن و فعلا از این دو تا استفاده کنند

یه هافبک دفاعی خوب به جای بوسکتس میخوان احتمال میدن سال بعد ماتیچ رو از ما بخرین یه انزونزی رو از سویا

یه هافبک بازی ساز خوب در حد وراتی برناردو سیلوا قشنگ نیاز داره

و به جای نیمار هم میتونند یه نفر رو بخرن از همین برزیلی های تازه شکوفا شده

شما حساب کن 200 تا برای نیمار بدن + 50 تا از چینی ها برای اردا بگیریم + متیو و مساکی و رافینیا و گومز رو هم به 50 تا رد کنیم برن میشه 300 میلیون بودجه + نزدیک 100 تا 150 بودجه سال بعدمون که به لطف اسپانسر هامون زیاد شده میشه حدود 400 میلیون بودجه خالص برای خرید با این بودجه 100 میلیونش رو بدیم وراتی رو بخریم - 50 تا برای دفاع وسط - 50 تا دفاع راست - 50 تا هافبک دفاعی - 50 تا 60 تا بدیم یه مهاجم چپ به جای نیمار بخریم و مهاجم جوون و اینده دار هم برای ذخیره سوارز بیاریم . ببنید نهایت با 320 میلیون میشه تیم رو جمع و جور کرد .

برای مربیگری تیم هم امیدوارم اشتباه تاریخی انتخاب انزوئه رو نکنند چون اگر مربی خوبی بود تو همین باز یها یه کار یمیکرد برامون ! والورده رو هم به شخصه دوست ندارم !

امیدوارم یا برن سراغ سامپائلی یا سیمونه یا همین الگری ! به نظرم در مقطع فعلی مربی ایتالیایی بهترین انتخاب برای بارسا میتونه باشه مخصوصا اگر الگری باشه .

اینم ترکیب مد نظر احتمالی من برای سال بعد
    ترشتگن

البا --- پیکه ---- مارکینیوس -----بلرین

بوسکتس ---ماتیچ

امپابه -----------وراتی ------------مسی

سوارز

به عنوان کلام اخر برای بازی برگشت اگر بارسایی به خودشون بیان و بتونند نیمه اول اوایل بازی یه گل بزنند به نظرم میش به برگشت امیدوار بود یه حسی به من میگه میشه ولی حریف رو میبینم و دفاع مخوفش رو کمی نا امید میشم ولی بازم در نامیدی بسی امید است مموتر
    جناب میگی نیماربفروشیم؟؟؟؟حالت خوبه؟همه حرفات قبول جزنیمار....راستی من ازرافینیاخیلی خوشم میادقابل اعتماده...ازاون بازیکناس که انریکه نمیتونه استفاده کنه ازش وداره خراب میشه

4. 5 کاربر از momo1364 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

جناب میگی نیماربفروشیم؟؟؟؟حالت خوبه؟همه حرفات قبول جزنیمار....راستی من ازرافینیاخیلی خوشم میادقابل اعتماده...ازاون بازیکناس که انریکه نمیتونه استفاده کنه ازش وداره خراب میشه
    تاریخ یاد داده بازیکن های برزیلی نهایت تا 27-28 سالگی رو اوج میمونند البته استثنا هایی هم طبیعتا بوده !

در مورد فروش نیمار بله اگر باق یمت 220 میلیونی باشه چرا که نه ؟! وقتی با 100 میلیونش میتونی بازیکنی مثل هازارد رو بخری با 70 میلیونش میتونی وراتی رو بخری 50 تاش میتونی بلرین رو بخری یا کانسلو رو یعنی با پول خرید یه بازیکن 3 بازیکن درجه یک با بازدهی بالا وارد تیم میکنی !

از طرفی با پول فروش متیو ماسکرانو توران میشه یه دفاع وسط عالی خرید . برای یه هافبک وسط خوب دیگه و یه دفاع وسط خوب هم با بودجه باشگاه میشه اقدام کرد !

بله اگر سیاستی غیر اینی که بالا گفتم در فروش نیماز باشه اشتباهه ولی اگر فروشش منجر به اومدن اون سه تا باشه کاملا موافقم با فروشش اونم فقط به خاطر اینده بارسا !

6. 6 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت kyle10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014
    محل سكونت
    Shomal SarSabz

پيش فرض

تو ورزش3 خوندم که انقلاب جدید دربارسلون
    این انقلاب باید از خود مدیریت و اسپانسر و ... باشه

یکی بیاد مثل پرز پوووووووول داشته باشه
    والا چیه هی بازیکنای درپیت میخرن بعد میخان بازیکن بسازن
    واقعا حالیشون نیست اینا بارسلون هستن ؟!!
    اخ اخ اخ یه خبر دیدم که دستیار انریکه سرمبری فصل بعده
    اگه اینطرو باشه یه فاتحه درست درمون باید واسه تیم خوند
    ++++++++++++++++
    تراشتگنو گواردیولا میخاد
    بفرستن بره یه دروازه بان بهتر بخرن
    برن نویرو بخرن (فوقالعاده بود واقعا عالی بود)
    دفاع که متیو رو انصافا با چه امید و ارزویی خریدن اینو ؟!!که درست بشه تو این سن ؟!! خدایش من اینو میبینم یاد این مثل میوفتم خشت اول گر نهد معمار کج/تا ثریا می رود دیوار کج این از اولش افتضاح بود الان میخاستن درستش کنن
    کلا متیو تو زمینه همش 1-0 عقبیم
    بازیکنایی که بنظرم بمون
    سوارز نیمار مسی
    دنیس .بوسکتس .پیکه .راکیتیچ .سیلیسن

++++++++++++++
    بازیکنایی که میخان بیارن
    کوتینیو وراتی بیرین
    دلوفئو و سامپر میخان برگردونن

8. 3 کاربر از kyle10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دینامو، مغز متفکر بزرگترین بازگشت تاریخ چمپیونزلیگ

بارسا و استخدام جادوگر برای معجزه نوکمپ

بارسلونا با پیروزی 6-1 مقابل پاری سن ژرمن در دیدار برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان، بزرگترین بازگشت این رقابت ها را رقم زد؛ بردی که به کمک یک جادوگر رقم خورد!​​​​​​​
    به گزارش "ورزش سه"، این جادوگر انگلیسی به نام استفن فراین که به دینامو معروف است، در ماه فوریه چند هفته ای در کنار بازیکنان بارسا بود و در ویدئویی هایی که از حضور او در اردوی بارسا منتشر شده، با استعداد ویژه اش، باعث تعجب ستاره های این تیم از جمله یوردی آلبا، جرارد پیکه و لوئیس سوارز می شود.
    دینامو در مدتی که در کنار تیم بارسلونا بود، تلاش کرد تا بازیکنان این تیم را از نظر ذهنی به شرایطی برساند که تنها روی یک هدف تمرکز کنند. او در مورد دوره حضورش در باشگاه بارسلونا به رسانه های انگلیسی گفت:" همکاری با بارسلونا این فرصت را به من داد تا تعدادی از تکنیک های تصویرسازی ذهنی که برای بازیکنان کمی غیرعادی بود را اجرا کنم. وقتی آنها پذیرای همکاری با من شدند، واقعا توانستیم بعضی از پتانسیل آنها که خودشان هم از آن خبر نداشتند را آزاد کنم."
    در یکی از ویدئوهایی که از دینامو در باشگاه بارسلونا منتشر شده، او به سوارز و آلبا یاد می دهد که چگونه یه میخ فولادی را به کمک تمرین ذهنی خم کنند. بارسلونا در دیدار رفت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان مقابل پاری سن ژرمن با نتیجه 4-0 شکست خورده بود اما با برتری 6-1 در دیدار برگشت، راهی مرحله بعد شد.

10. 6 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ادعای TV3

سه بازیکن بارسا، هدف اصلی انتقادات انریکه

در برنامه فوتبال توتال TV3 فاش شد که لویئس انریکه پس از شکست سنگین از یوونتوس، به سه بازیکن خود بیش از دیگر بازیکنان تاخته است.
    به گزارش "ورزش سه"، شکست سنگین 3-0 از یوونتوس باعث شد تا بارسا در آستانه حذف از لیگ قهرمانان قرار بگیرد. لوئیس انریکه، سرمربی بارسا در نشست خبری پس از بازی به شکل بی سابقه ای به انتقاد از ستاره های تیمش پرداخت که البته این مساله به مذاق بازیکنان بارسا خوش نیامد.
    انریکه پس از بازی در رختکن هیچ صحبتی با بازیکنانش انجام نداد و ترجیح داد همه چیز را به اولین جلسه تمرینی موکول کند. چهارشنبه صبح بود که در کمپ خوان گامپر، لوئیس انریکه نیم ساعت در مورد دلایل شکست از یوونتوس صحبت کرد و طبق ادعای TV3، هدف اصلی انتقادات او پیکه، ماسکرانو و نیمار بودند. انریکه از پیکه انتقاد کرد که چرا در سازماندهی دفاع سه نفره خوب عمل نکرده است. او خطاب به ماسکرانو نیز گفت که خدای من، اشتباهات فردی تا کجا، واقعا از تو ناامید شدم. سرمربی بارسا از نیمار نیز انتقاد کرد که تحرکش نسبت به بازی های قبلی کمتر بود و شعاع حرکتی اش را گسترش نمی داد. او در چند نوبت نیز پست خود را خالی کرد که این موضوع نیز با واکنش منفی انریکه روبرو شد. بارسلونا خود را برای مصاف حساس فردا برابر سوسیداد مهیا می کند که پیروزی در آن برای زنده نگاه داشتن امیدها به قهرمانی لالیگا بسیار مهم است.

12. 6 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

تو ورزش3 خوندم که انقلاب جدید دربارسلون
    این انقلاب باید از خود مدیریت و اسپانسر و ... باشه

یکی بیاد مثل پرز پوووووووول داشته باشه
    والا چیه هی بازیکنای درپیت میخرن بعد میخان بازیکن بسازن
    واقعا حالیشون نیست اینا بارسلون هستن ؟!!
    اخ اخ اخ یه خبر دیدم که دستیار انریکه سرمبری فصل بعده
    اگه اینطرو باشه یه فاتحه درست درمون باید واسه تیم خوند
    ++++++++++++++++
    تراشتگنو گواردیولا میخاد
    بفرستن بره یه دروازه بان بهتر بخرن
    برن نویرو بخرن (فوقالعاده بود واقعا عالی بود)
    دفاع که متیو رو انصافا با چه امید و ارزویی خریدن اینو ؟!!که درست بشه تو این سن ؟!! خدایش من اینو میبینم یاد این مثل میوفتم خشت اول گر نهد معمار کج/تا ثریا می رود دیوار کج این از اولش افتضاح بود الان میخاستن درستش کنن
    کلا متیو تو زمینه همش 1-0 عقبیم
    بازیکنایی که بنظرم بمون
    سوارز نیمار مسی
    دنیس .بوسکتس .پیکه .راکیتیچ .سیلیسن

++++++++++++++
    بازیکنایی که میخان بیارن
    کوتینیو وراتی بیرین
    دلوفئو و سامپر میخان برگردونن
    با توجه به عنوانی ک خوندید (که توی پست بعدیم بهش اشاره میکنم) باید بگم ک بارسلونا با کاری ک توی نیو کمپ کرد(حالا میخواد باعث و بانیش هرکسی باشه) نشون داد هیچ چیز غیر ممکن نیست, واقعا هم همینطوره,فوتبال رو هیچ جوره نمیشه پیش بینی کرد ,کسی چمیدونس بارسا بتونه از 1/8 بالا بیاد ,ولی دیدید ک چجوری پارس رو درهم کوبید.

در مورد یووه هم همینجوره , انریکه با اون ارنج عجیبش واقعا همرو شوکه کرد, خط دفاعی اصلا انسجام نداره,
    در مورد حرفی ک مربوط به میتو زدید موافقم , میتو بازیکنه بدی نیس ولی سطح و کلاس و همینطور سبک بازیش اصلا به بارسا نمیخوره اصلا جلو نمیاد و تو حمله موثر نیس تنها نکته مثبتش قدرت سرزنیس هست ک اونم کم دیده میشه.

بارسا در بازی برگشت واقعا کار مشکلی رو در پیش داره.
    باید سعی کنیم از میزبانیمون به خوبی استفاده کنیم , نمیگم استرس نداشته باشن چون بدون اون هدف و شوقی ندارن ک گل زنی کنن , ولی باید منسجم تر از همیشه باشیم . یووه با تیمی سرتا پا دفاع ب میدون میاد و تمام تمرکزش روی ضد حملات و اشتباهات فردی بازیکنان بارسا هست . در دقایق پایانی نیمه دوم بازی رفت, نشون دادن ک درک فوق العاده بالایی از بازی بارسا دارن و تمام روزنه هارو هم بستن و بازیکنا روی اووردن ب زدن شون از بیرون از 18قدم ک کمتر دیدیم ازشون.

مدیریت باشکاه سعی کرد جوون گرایی رو در تیم با خرید هایی ک کرد انجام بده ولی بی تجربگی و ناسازگاری با شیوه بارسا, کار دست این بازیکنا داد.

خلاصه من بازم به بازی برگشت امید دارم و امیدوارم با سازماندهی مناسب به میدون بریم و یه درس بزرگ به فوتبال دوستان بدیم.

به امید پیروزی
    حسین

14. 7 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen14014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

یکی از مسخره ترین آیتم های مستر انریکه صحبت دائمی و همیشگیش با ماسکرانو هست ، شما دیدید با نیمار ، مسی ، سوارز یا هافبک ها کنار زمین در حال صحبت باشه ؟
    ولی در عوض ماسکرانو چه دفاع باشه چه هافبک همیشه در حال منتقل کردن نکات فنی(؟!) به ماسکی هست . دقت کردم تا گل میزنیم سریع با ماسکی وارد صحبت میشه . حالا ماسکی از عمق دفاع و اون آخر تیم قراره چه تحولی تو بازی تیم ایجاد کنه رو نمیدونم ، شاید ماسکی کاپیتان ما نمیدونیم ...
    رابطش با بازیکنها بدون تعصب بگم افتضاحه ...

16. 3 کاربر از mohsen14014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت kyle10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014
    محل سكونت
    Shomal SarSabz

پيش فرض

با توجه به عنوانی ک خوندید (که توی پست بعدیم بهش اشاره میکنم) باید بگم ک بارسلونا با کاری ک توی نیو کمپ کرد(حالا میخواد باعث و بانیش هرکسی باشه) نشون داد هیچ چیز غیر ممکن نیست, واقعا هم همینطوره,فوتبال رو هیچ جوره نمیشه پیش بینی کرد ,کسی چمیدونس بارسا بتونه از 1/8 بالا بیاد ,ولی دیدید ک چجوری پارس رو درهم کوبید.

در مورد یووه هم همینجوره , انریکه با اون ارنج عجیبش واقعا همرو شوکه کرد, خط دفاعی اصلا انسجام نداره,
    در مورد حرفی ک مربوط به میتو زدید موافقم , میتو بازیکنه بدی نیس ولی سطح و کلاس و همینطور سبک بازیش اصلا به بارسا نمیخوره اصلا جلو نمیاد و تو حمله موثر نیس تنها نکته مثبتش قدرت سرزنیس هست ک اونم کم دیده میشه.

بارسا در بازی برگشت واقعا کار مشکلی رو در پیش داره.
    باید سعی کنیم از میزبانیمون به خوبی استفاده کنیم , نمیگم استرس نداشته باشن چون بدون اون هدف و شوقی ندارن ک گل زنی کنن , ولی باید منسجم تر از همیشه باشیم . یووه با تیمی سرتا پا دفاع ب میدون میاد و تمام تمرکزش روی ضد حملات و اشتباهات فردی بازیکنان بارسا هست . در دقایق پایانی نیمه دوم بازی رفت, نشون دادن ک درک فوق العاده بالایی از بازی بارسا دارن و تمام روزنه هارو هم بستن و بازیکنا روی اووردن ب زدن شون از بیرون از 18قدم ک کمتر دیدیم ازشون.

مدیریت باشکاه سعی کرد جوون گرایی رو در تیم با خرید هایی ک کرد انجام بده ولی بی تجربگی و ناسازگاری با شیوه بارسا, کار دست این بازیکنا داد.

خلاصه من بازم به بازی برگشت امید دارم و امیدوارم با سازماندهی مناسب به میدون بریم و یه درس بزرگ به فوتبال دوستان بدیم.

به امید پیروزی
    حسین
    ولی یووه مثل پاریس نیست

یووه یه تیم خیلی کامله
    مخصوصا تو دفاع و حملش
    و بخصوص بوفون که عالیه

18. 3 کاربر از kyle10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نیمار در جایگاه ویژه نوکمپ

نیمار غایب بزرگ بازی امشب بارسلونا و سوسیداد است با این حال در ورزشگاه نوکمپ حضور یافته تا از روی سکوها حاکی تیم محبوبش باشد.

فوق ستاره برزیلی به دلیل اخراج شدن در بازی با مالاگا، دیدار امشب و دو بازی بعدی بارسا را از دست داده است. او همراه دو تن از دوستان نزدیکش در جایگاه ویژه نوکمپ تماشاگر جدال هم تیمی هایش است.

رافینیا، ستاره مصدوم بارسا نیز از خانه در حال تماشای دیدار بارسلونا-سوسیداد است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

20. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •