تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 181 اولاول ... 165662636465666768697076116166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 1801

نام تاپيک: تاپیک جامع ترابردپذیری سه اپراتور(همراه اول-ایرانسل-رایتل)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

من رفته بودم رایتل و حالا که برگشتم به همراه اول ولی الان اس ام اس های تبلیغاتی و اطلاع رسانی همراه اول مثل کدهای فعال سازی نمیاد

پروفشنال imnot12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

دوستان من ایرانسل رو ترابرد کردم به رایتل الانم سیم کارتم اومده واسه فعال سازی هم گفته به فلان شماره عدد 1 رو ارسال کنم ارسال میکنم ولی 2روزه جوابی نیومده چیکار کنم به نظرتون؟

داره خودمونی میشه farzad_sx1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

بچه ها تورو خدا كمك كنيد بار چهارم هستش دارم از همراه اول ميرم ايرانسل هنوز اس ام اس رد نيومده ولي داخل پرتال همواه اول join.mci.ir چك ميكنم اين ايرادو زده يعني چي اين ؛ ولي فعاله
    درخواست ترابرد از همراه اول بعلت عدم فعال بودن خط رد شد

داره خودمونی میشه jokereblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    من از همراه اول رفتم ایرانسل
    یه مشکلی که دارم اینه که وقتی یکی بهم زنگ میزنه یه پیغامی برای طرف پخش میشه که این تماس برون شبکه های هستش و تز این حرف ها ، راهی نداره که این پیام پخش نشه ؟؟؟؟؟ واقعا ازار دهندس ،،، اگر نمیشه که بگید برگردم به همون همراه اول:(((((

اگه نباشه جاش خالی می مونه hes_luckey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بچه ها تورو خدا كمك كنيد بار چهارم هستش دارم از همراه اول ميرم ايرانسل هنوز اس ام اس رد نيومده ولي داخل پرتال همواه اول join.mci.ir چك ميكنم اين ايرادو زده يعني چي اين ؛ ولي فعاله
    درخواست ترابرد از همراه اول بعلت عدم فعال بودن خط رد شد
    منم تا حالا دو بار درخواست دادم اما به علت فعال نبودن خط رد شده

۱۹۵ شکایت ثبت کردم امروز ببینم چی میشه

شما هم شکایت کن تو ۱۹۵، این همراه اول باید زور بالا سرش باشه

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام

با هزار زحمت و بعد چند روز پیگیری و یک بار ترابرد ناموفق با اینکه سیم کارت هم صادر شده بود و تحویل هم گرفتم ولی فعال نشد که نشد و سیم قبلیم که ایرانسل بود غیر فعال نشد که نشد . دوباره درخواست ترابرد دادم این بار هم اینترنتی و باز معرفی کردن به نمایندگی برا دریافت سیم کارت جدید رفتم و گرفتم وبعد 1 روز فعال شد و سیم قبلیم یعنی ایرانسل سوخت و از شبکه خارج شد . حالا مشکل جدیدی دارم اونم اینکه این سیم جدید از هر جایی پیامک قبول نمیکنه یعنی براش نمیاد مخصوصا خدمات خود همراه اول مثل دریافت تنظیمات اینترنت یا استعلام مانده بسته اینترنت و یا سامانه *100 # یا *800# و مهمتر از شبکه های اجتماعی مثل تلگرام یا واتس آپ حتی از برنامه خود همراه اول به اسم همراه من هم پیامک تایید نمیاد و خیلی شماره ها و سرویس های دیگه . زنگ زدم پشتیبانی 9990 گفت مسیج سنتر رو چک و با چند تا گوشی دیگه امتحان کن درست نشد برو امور مشترکین مخابرات . آخه این چه وضعیه اول سیم کارت میدن فعال نمیشه و یه سیم کارت از جیب خودشون میره حالا دومین بار یه سیم کارت دیگه میدن اونم اینطوری ! فکر کنم این بار هم بندازن گردن این سیم کارت جدید و 5000 تومان ناقابل از من بگیرن و دوباره سیم جدید صادر کنن . برا کسی چنین مشکلی به وجود اومده ؟ هر کار هم کردم با فرستادن عدد 2 به سامانه 8999 برا فعال سازی کلی پیامک های تبلیغاتی باز پیامک میره ولی جوابی نمیاد که درخواست انجام شده یا نه . همین الان بسته شبانه اینترنت با کد دستوری فعال کردم پول کم شده بسته هم فعال ولی پیامکی نیومده ؟ با کد دستوری درخواست دوباره دادم فهمیدم فعال شده مگر نه ول معطل بودم . برا خلافی ماشین پیامک میدم نتیجه نمیاد ؟ ولی از یه خط دیگه به این خطم پیامک میاد فرقی هم نداره چه اپراتوری باشه .

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

رایتل هم به همراه اول ترابرد کردم . زود قبول شد و سیم رایتلم قبل اینکه سیم جایگزین بگیرم باطل شد . ولی سیم جدید که دادن فعال نمیشه و زنگ میزنم پشتیبانی میگن همه چیز درسته الان شما مشترک همراه اول هستی و باید سیم فعال باشه ولی با پیگیریهای زیاد اخر سر فهمیدیم که سیم کارت جایگزین شماره سریالش با سیم کارتی که رو سیستم ثبت شده فرق داره ؟ در حالی که رو فرم ترابرد من سریال همین سیم کارتی که غیر فعاله ثبت شده حتی رو سیستم دفاتر خدماتی هم اینو نشون میده ولی اپراتور میگه این نیست یا اشتباه دادن و یا اصلا معلوم نیست چی شده و 2 روزه دارن بررسی میکنن و نتیجه هم نداده دفتر خدماتی هم چیزی نداره بگه میگه همینه و مرغ یه پا داره و بس ؟ تازه به جای سیم 4g سیم 3g به عنوان جایگزین راتلم به من دادن که این خودش اشتباهه باید حتما از نوع جدید و 4g میدادن اینو خود اپراتور گفت ولی وقتی به دفتر خدمات میگم میگه مخارات برامون فقط از این نوع سیم کارتها برا این طرح داده ؟ الان اعصابم داغونه و کارم شده پیگیری زنگ و اینور اونور رفتن . خودشون یک بار هم به من زنگ نزدن .

8. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام

با هزار زحمت و بعد چند روز پیگیری و یک بار ترابرد ناموفق با اینکه سیم کارت هم صادر شده بود و تحویل هم گرفتم ولی فعال نشد که نشد و سیم قبلیم که ایرانسل بود غیر فعال نشد که نشد . دوباره درخواست ترابرد دادم این بار هم اینترنتی و باز معرفی کردن به نمایندگی برا دریافت سیم کارت جدید رفتم و گرفتم وبعد 1 روز فعال شد و سیم قبلیم یعنی ایرانسل سوخت و از شبکه خارج شد . حالا مشکل جدیدی دارم اونم اینکه این سیم جدید از هر جایی پیامک قبول نمیکنه یعنی براش نمیاد مخصوصا خدمات خود همراه اول مثل دریافت تنظیمات اینترنت یا استعلام مانده بسته اینترنت و یا سامانه *100 # یا *800# و مهمتر از شبکه های اجتماعی مثل تلگرام یا واتس آپ حتی از برنامه خود همراه اول به اسم همراه من هم پیامک تایید نمیاد و خیلی شماره ها و سرویس های دیگه . زنگ زدم پشتیبانی 9990 گفت مسیج سنتر رو چک و با چند تا گوشی دیگه امتحان کن درست نشد برو امور مشترکین مخابرات . آخه این چه وضعیه اول سیم کارت میدن فعال نمیشه و یه سیم کارت از جیب خودشون میره حالا دومین بار یه سیم کارت دیگه میدن اونم اینطوری ! فکر کنم این بار هم بندازن گردن این سیم کارت جدید و 5000 تومان ناقابل از من بگیرن و دوباره سیم جدید صادر کنن . برا کسی چنین مشکلی به وجود اومده ؟ هر کار هم کردم با فرستادن عدد 2 به سامانه 8999 برا فعال سازی کلی پیامک های تبلیغاتی باز پیامک میره ولی جوابی نمیاد که درخواست انجام شده یا نه . همین الان بسته شبانه اینترنت با کد دستوری فعال کردم پول کم شده بسته هم فعال ولی پیامکی نیومده ؟ با کد دستوری درخواست دوباره دادم فهمیدم فعال شده مگر نه ول معطل بودم . برا خلافی ماشین پیامک میدم نتیجه نمیاد ؟ ولی از یه خط دیگه به این خطم پیامک میاد فرقی هم نداره چه اپراتوری باشه .
    چند روز اول این طوری هست
    نگران نباش

من دوتا خط دائمی خودم رو از ایرانسل بردم همراه اول
    راضی هستم .
    البته من هم چندباری درخواست دادم و ایرانسل کارشکنی میکرد ولی با پیگیری مرکز ترابرد و مدیر مرکز تماس بابل مشکل حل شد .

10. این کاربر از shervin115 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه farzad_sx1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

منم تا حالا دو بار درخواست دادم اما به علت فعال نبودن خط رد شده

۱۹۵ شکایت ثبت کردم امروز ببینم چی میشه

شما هم شکایت کن تو ۱۹۵، این همراه اول باید زور بالا سرش باشه

نه بابا من تا الان 3 بارشکایت کردم اونا همش بی فایده هستش ... خودت باید پیدا کنی من فکر کنم دیگه دارم توی ترابرد ADMIN میشم .
    شما یه کاری کن ببین داخل پرتال my.mci.ir داخل پنل گه وارد میشی سمت راست بالا سطر سوم وضعیت خط رو چی زده ؟ زده جلوگیری از نقل و انتقال .؟ ( این سطر یعنی در حال خروج از MCI )
    باید یه بار درخواست انصراف بدیم مجددا درخواست بدیم .
    شما رفتی مرکز همراه اول استان خودتون چی گفتن ؟ که خط فعال نیست ؟

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من ایرانسل رو ترابرد کردم به رایتل الانم سیم کارتم اومده واسه فعال سازی هم گفته به فلان شماره عدد 1 رو ارسال کنم ارسال میکنم ولی 2روزه جوابی نیومده چیکار کنم به نظرتون؟
    روزی که سیم کارت میاد باید 1 روبفرستی به همون شماره که تو برگه ها گفته فک کنم 09204000000 بود.
    تو سایت رایتل هم تایید دریافت سیمکارت رو انجام بدی.
    به 667 هم 1 رو بفرست.
    بعد از 1 هفته از 667 پیامک میاد و 3-4 روز طول میکشه تا سیم جدیدت فعال بشه.
    یعنی اگه همه چی خوب پیش بره 10 روزه ترابردت انجام میشه اگرم مثل من بدشانس باشی 22 روز طول میکشه
    راستی اگه دیدی بعد از 1 هفته هیچ خبری نشد اول به پشیتیبانی رایتل بزنگ بعد به شماره 195 بزنگ و مشکل رو بگو حتما پیگیر میشن تا ترابردت انجام بشه.
    یک موردی یادت نره هر روز بدهی خطت رو چک کن اگه 100 تومن داری پرداخت کن صفر بشه وگرنه بخاطر همین 100 تومن ترابردت رو انجام نمیدن.
    یاعلی
    Last edited by A.IvI.I.N; 06-09-2016 at 08:52.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •