تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 80 اولاول ... 165662636465666768697076 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 793

نام تاپيک: 4G Hiweb / شرکت های وب

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اون رومینگ ملی فقط بین 3 اپراتور اصلی موجود هست

شما دستور العمل ها بخشنامه های 3 تا اپراتور رو از سایت تنظیم مقررات دانلود کن و مطالعه کن.
    قراردادی که موقع خرید سیم کارت های وب تایید و امضا میکنی فقط تو اون منطقه روستایی که سیم کارت رو به اسم اون کدپستی خریداری میکنی، تعهد پوشش رو داره.

2. این کاربر از shervin115 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2017

پيش فرض

اون رومینگ ملی فقط بین 3 اپراتور اصلی موجود هست

شما دستور العمل ها بخشنامه های 3 تا اپراتور رو از سایت تنظیم مقررات دانلود کن و مطالعه کن.
    قراردادی که موقع خرید سیم کارت های وب تایید و امضا میکنی فقط تو اون منطقه روستایی که سیم کارت رو به اسم اون کدپستی خریداری میکنی، تعهد پوشش رو داره.

بله برای تمامی اپراتور های دارنده پروانه ارایه دهنده خدمات ارتباطی هست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اما جالبیش اینجاست شما حتی نمیتونی با ایرانسل رو "های وب" رومینگ کنی !

بله تعهد پوشش در همون کد پستی رو هم ازشون میخوام
    تو سایت زده تحت پوشش با مودم جیبی =))
    با مودم فضای باز پوشش درست حسابی نداره هر 10 دقیقه هم داره قطع میشه

شما گفتی قرارداد؛ من قراردادی با های وب موقع خرید و تحویل سیم کارت امضا نکردم در پنل کاربری هم قراردادی نمیبینم
    چه برسه به این که قراردادی باشه که توش ذکر شده باشه رومینگ برای سیم کارت های "های وب" غیرفعال یا ناممکن هست یا هرچیزی که مربوط به رومینگ و خدمات دهی فقط در اون منطقه باشه

اگه متن قرارداد رو داری شما لطفا آپلود کنین ما هم بخونیم خواسته بی مورد از " های وب " نداشته باشیم

4. 2 کاربر از galaxy0098919 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بله برای تمامی اپراتور های دارنده پروانه ارایه دهنده خدمات ارتباطی هست
    اما جالبیش اینجاست شما حتی نمیتونی با ایرانسل رو "های وب" رومینگ کنی !

بله تعهد پوشش در همون کد پستی رو هم ازشون میخوام
    تو سایت زده تحت پوشش با مودم جیبی =))
    با مودم فضای باز پوشش درست حسابی نداره هر 10 دقیقه هم داره قطع میشه

شما گفتی قرارداد؛ من قراردادی با های وب موقع خرید و تحویل سیم کارت امضا نکردم در پنل کاربری هم قراردادی نمیبینم
    چه برسه به این که قراردادی باشه که توش ذکر شده باشه رومینگ برای سیم کارت های "های وب" غیرفعال یا ناممکن هست یا هرچیزی که مربوط به رومینگ و خدمات دهی فقط در اون منطقه باشه

اگه متن قرارداد رو داری شما لطفا آپلود کنین ما هم بخونیم خواسته بی مورد از " های وب " نداشته باشیم
    دوست عزیز من هم مانند شما یک مشترک هستم و اگر مستنداتی برای رومینگ پیدا کنم های وب رو به طور قانونی مجبور می کنم رومینگ رو فعال کنه .

متاسفانه سیم کارت رو من حدود 2 سال قبل خریداری کردم و به خاطر ندارم قرار داد و فرم ثبت نام چی بوده و هست . از دوستای عزیزی که جدیدا سیم کارت رو خریداری می کنند قبل از ارسال اون فرم ها تو اداره پست یک کپی و تصویر واضح ازش تهیه کنند ببینیم ضوابط و قرارداد مشترکین های وب چی بوده و هست .

درباره رومینگ سیم کارتهای ایرانسل بر روی های وب ، یک قرار دادی بین ایرانسل و های وب تنظیم شده بابت فقط رومینگ ایرانسل بر روی های وب تو مناطق روستایی و .. برای تمام سیم کارت های ایرانسل
    Last edited by shervin115; 20-06-2021 at 17:41.

6. 3 کاربر از shervin115 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اين يك نمونه درخواست تو سامانه 195 هس براي يكي از اقوام انجام دادم يه سال پيش .. اگر مهلت تجديد نظر مونده حتما تجديد نظر فرماييد با متن ي يكم تند و سريع .

مجددا شکایت ثبت کردم گفتند رومینگ رو باید اپراتور ایرانسل فعال کنه .

8. این کاربر از shervin115 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوست عزیز من هم مانند شما یک مشترک هستم و اگر مستنداتی برای رومینگ پیدا کنم های وب رو به طور قانونی مجبور می کنم رومینگ رو فعال کنه .

متاسفانه سیم کارت رو من حدود 2 سال قبل خریداری کردم و به خاطر ندارم قرار داد و فرم ثبت نام چی بوده و هست . از دوستای عزیزی که جدیدا سیم کارت رو خریداری می کنند قبل از ارسال اون فرم ها تو اداره پست یک کپی و تصویر واضح ازش تهیه کنند ببینیم ضوابط و قرارداد مشترکین های وب چی بوده و هست .

درباره رومینگ سیم کارتهای ایرانسل بر روی های وب ، یک قرار دادی بین ایرانسل و های وب تنظیم شده بابت فقط رومینگ ایرانسل بر روی های وب تو مناطق روستایی و .. برای تمام سیم کارت های ایرانسل

10. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

با توجه برقراری رومینگ ملی در برخی نقاط ، مشترکین اپراتورهای(همراه اول و ایرانسل) می توانند طبق دستورالعمل ذیل به اینترنت پرسرعت دسترسی داشته باشند.
    به طور کل : رومینگ ملی برا استفاده ایرانسل و همراه اول و رایتل از دکل های شرکت های وب هست و دسترسی به اینترنت پرسرعت های وب اونم در بعضی نقاط نه همه جا .
    Last edited by saber73; 22-06-2021 at 04:56.

12. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با توجه برقراری رومینگ ملی در برخی نقاط ، مشترکین اپراتورهای(همراه اول و ایرانسل) می توانند طبق دستورالعمل ذیل به اینترنت پرسرعت دسترسی داشته باشند.
    به طور کل : رومینگ ملی برا استفاده ایرانسل و همراه اول و رایتل از دکل های شرکت های وب هست و دسترسی به اینترنت پرسرعت های وب اونم در بعضی نقاط نه همه جا .
    ولی تو قرار داد و مصوبه های تنظیم مقررات صحبتی از عدم رومینگ های وب روی اپراتورهای دیگه نشده .
    Last edited by shervin115; 22-06-2021 at 18:14.

14. این کاربر از shervin115 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام

گویا های وب در منطقه ای که هستیم یا روستایی که براش ثبت نام زدم فقط با مودم فضای باز میشه ازش استفاده کرد و خب چون من اطلاعی از سرعت و کیفیت در منطقه ندارم

ریسک نمیکنم و برم مودم بخرم و سرعتی که مورد نظرم باشه را نتونم بگیرم.

فعلا سیم کارت را انداختم گوشه کمد ، یا میدم به اقوامی یا نگه میدارم برای روزی که کیفیت های وب برای منطقه ای که هستیم ، ردیف بشه

من خودم الان TD دارم و سرعتم صبح ها مابین 14 تا 17 مگ هست و عصرها بروی 6-11 ، بعید بدونم های وب حتی اگر مودم فضای باز هم بگیرم سرعتی مانند سرویسی TD بهم بده.

دیگه هرموقع باجناق فامیل شد، های وب هم یه شرکت درست و کارامد در حوزه 4G محسوب میشه

16. این کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام

گویا های وب در منطقه ای که هستیم یا روستایی که براش ثبت نام زدم فقط با مودم فضای باز میشه ازش استفاده کرد و خب چون من اطلاعی از سرعت و کیفیت در منطقه ندارم

ریسک نمیکنم و برم مودم بخرم و سرعتی که مورد نظرم باشه را نتونم بگیرم.

فعلا سیم کارت را انداختم گوشه کمد ، یا میدم به اقوامی یا نگه میدارم برای روزی که کیفیت های وب برای منطقه ای که هستیم ، ردیف بشه

من خودم الان TD دارم و سرعتم صبح ها مابین 14 تا 17 مگ هست و عصرها بروی 6-11 ، بعید بدونم های وب حتی اگر مودم فضای باز هم بگیرم سرعتی مانند سرویسی TD بهم بده.

دیگه هرموقع باجناق فامیل شد، های وب هم یه شرکت درست و کارامد در حوزه 4G محسوب میشه

بابت فعال نبودن رومینگ شکایت ثبت کن .

18. 2 کاربر از shervin115 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

مصوبه های رومینگ ملی برای پیگیری شکایت

مصوبه شماره 3 جلسه 291 مورخه 10/05/1398
    مصوبه شماره 1 جلسه 183 مورخه 11/12/1392
    مصوبه جلسه 131 مورخه 16/11/1390
    مصوبه شماره 5 جلسه 313 مورخه 12/11/1399

20. 2 کاربر از shervin115 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •