برنامه رقابت هاي امشب ليگ برتر اسکاتلند
-----------------------------------------------------
آبردين – رنجرز
داندي يونايتد – هارتس
برنامه رقابت هاي امشب ليگ برتر اسکاتلند
-----------------------------------------------------
آبردين – رنجرز
داندي يونايتد – هارتس
مويس نا اميد شده است
-----------------------------------
فصل جديد براي اورتون چندان جالب شروع نشد.
شكست در برابر ويارئال در چارچوب رقابت هاي جام قهرمانان باشگاههاي اروپا و حالا هم شكست در هفته اول ليگ برتر در برابر منچستريونايتد!
ديويد مويس مربي جوان اورتون از اين شكست به شدت ناراحت است.
وي مي گويد: "ما هرگز نتوانستيم در برابر منچستر آن بازي خوب خود را به نمايش بگذاريم و از بدشانسي در نيمه اول دو گل پشت سر هم دريافت كرديم.
از گل هايي كه دريافت كرديم بسيار ناراحتم و از مردانم نااميد شدم. اشتباهات باعث شد تا به راحتي بازيكنان منچستر خود را به دروازه ما برسانند.
براي رسيدن به شرايط ايده آل راه زيادي در پيش داريم و من اميدوارم كه بتوانيم زودتر به شرايط ايده آل برسيم."
اوگن تالر:
پس از گل دوم شوك زده شديم
--------------------------------------------
تيم فوتبال بايرلوركوزن در استاديوم خانگي خود مقابل قهرمان بوندس ليگا با نتيجه سنگين 5 بر 2 مغلوب شد.
كلاوس اوگن تالر سرمربي لوركوزن پس از اين شكست گفت: "چنين روزهايي هم در فوتبال وجود دارد. ما با دو گل دقايق ابتدايي بايرن شوك زده شديم و هرگز نتوانستيم از زير فشار حريف خارج شويم. همچنين گل سوم ميهمان تمامي افكار بازيكنانم را خراب كرد تا در همان نيمه اول شكست را بپذيريم.
من چند بار اين بازي را نگاه كرده و آناليز خواهم کرد. اميدوارم هرچه سريع تر مشكلات را برطرف كنيم
اسپالتي شايعات را تكذيب كرد
-------------------------------------
لوچانو اسپالتي به شدت از اخبار دروغين در رابطه با رم و آنتونيو كاسانو ناراحت و عصباني است.
مربي فصل گذشته اودينزه پس از پايان بازي با تريتينا كه به برتري 2 بر يك رمي ها انجاميد اذعان داشت، كاسانو تا وقتي كه بازيكن او است به تصميم وي به زمين خواهد رفت و بازي ميكند و قرار گرفتن اين مهاجم 23 ساله در تركيب تيم ربطي به تمديد قراردادش نخواهد داشت.
او گفت: "من هرگز نگفته ام اگر كاسانو قراردادش را تمديد نكند اجازه بازي كردن ندارد. براي من شرايط او مثل سايرين است و تا وقتي كه او اينجا حضور دارد، من روي توانايي هايش حساب باز كرده ام. آنتونيو در حال حاضر بازيكن رم است و يك سال ديگر هم با ما قرارداد دارد. تا لحظه اي كه در اينجا حضور دارد، در صورت آمادگي در تركيب اصلي بازي خواهد كرد.
هيوز:
اميدوارم ديگر از اين اتفاقات رخ ندهد
-------------------------------------------
بلكبرن به مربيگري مارك هيوز در روزي كه شايد حتي خود مربي ولزي اين تيم باور نمي كرد، برابر وستهام تازه وارد تن به شكست 3 بر يك داد.
هيوز در پايان اين بازي گفت: "انتظار داشتم كه به راحتي پرواز كنيم و از سد وستهام بگذريم. در نيمه اول برابر حريف خيلي راحت بازي كرديم، ولي در نيمه دوم آنها اختيار بازي را در دست گرفتند و توانستند سه بار دروازه ما را باز كنند.
در جدال با وستهام هيچ كدام از بازيكنانم با يكديگر هماهنگ نبود و اين واقعاً بد بود. با اين حال اميدوارم كه ديگر هرگز چنين اتفاق وحشتناكي رخ ندهد
جانسون به تيم ملي انگلستان دعوت شد
---------------------------------------------------
اندي جانسون مهاجم خلاق كريستال پالاس براي ديدار دوستانه چهارشنبه آينده برابر دانمارك در ليست تركيب اصلي تيم ملي انگلستان قرار گرفت. اين ديدار دوستانه در شهر كوپنهاك دانمارك برگزار مي شود.
جانسون نگران بود كه در صورت سقوط كريستال پالاس به دسته پايين تر، جايگاه او در تيم ملي انگلستان از دست برود. اما دعوت اريكسون از اين مهاجم خلاق باعث شد تا نگراني هاي او به پايان برسد.
در حال حاضر پيتر كروچ، سول كمپل، لدلي كينگ و وين بريج هر كدام به دليل مصدوميت در تركيب اصلي حضور ندارند، در حالي كه كايرون داير نيز پس از مصدوميت فصل گذشته خود هنوز نتوانسته به وضعيت ايده آل خود دست يابد.
آلن اسميت، ستاره شياطين سرخ نيز در تركيب اصلي تيم ملي قرار ندارد.
نفرات دعوت شده به تيم ملي عبارتند از:
رابينسون (تاتنهام)، جيمز (منچسترسيتي)، گرين (نورويچ سيتي)، گري نويل (منچستريونايتد)، گلن جانسون (چلسي)، اشلي كول (آرسنال)، فرديناند (منچستريونايتد)، تري (چلسي)، كاراگر (ليورپول)، اپسون (بيرمنگهام)، فيليپ نويل (اورتون)، بكهام (رئال مادريد)، جرارد (ليورپول)، لمپارد (چلسي)، جو كول (چلسي)، هارگريوز (بايرن مونيخ)، رايت فيليپس (چلسي)، جناس (نيوكاسل)، كريك (تاتنهام)، اوون (رئال مادريد)، روني (منچستر يونايتد)، دفو (تاتنهام)، جانسون (كريستال پالاس)
پيروزي درخشان بارسا مقابل قهرمان كوپادل ري
---------------------------------------------------------
آبي و اناري پوشان بارسلونا موفق شدند در ديدار رفت از سوپر جام اسپانيا با نتيجه 3 بر صفر رئال بتيس را شكست دهند.
لودويك ژولي، ساموئل اتوئو و رونالدينيو سه گل زيبا و ديدني بارسلونا را به ثمر رساندند تا بارسا يك ديدار ساده و تداركاتي را در نيوكمپ و در تاريخ 20 آگوست تجربه كند و جام با ارزش سوپركاپ اسپانيا را به موزه بزرگ خود منتقل نمايد.
دائودن ايبانيس داور اين ديدار به ژولي، دكو ، آنخل، خووانيتو و ريومرا كارت زرد نشان داد.
بارسا در يك ديدار يك طرفه و كاملاً تحت كنترل، قهرمان كوپادل ري را مغلوب كرد و به فتح سوپرجام اسپانيا بسيار نزديك شد
خشم كالدرون از لغو ديدار تيمهاي ملي ايران و عربستان
-----------------------------------------------------------------
در پي لغو كليه فعاليتهاي ورزشي از سوي مقامات مالزي در اين كشور خصوصا عدم برگزاري ديدار تيمهاي ملي ايران و عربستان كه قرار بود پنجشنبه گذشته در مالزي برگزار شود كالدرون سرمربي تيم ملي عربستان عصبانيت خود را از وقوع اين مشكل اعلام كرد.
كالدرون همچنين در مصاحبه اي تاكيد كرد: بازي با ايران مي توانست دستاوردهاي زيادي براي تيم ملي عربستان به دنبال داشته باشد كه متاسفانه با لغو اين ديدار دوستانه ما از دستيابي به اين تجارب محروم مانديم.
سرمربي تيم ملي عربستان در پايان تاكيد كرد: به هر حال ما به جام جهاني صعود كرده ايم و از اين بابت خوشحال هستيم چون با خيالي آسوده با تيم ملي كره جنوبي در سئول ديدار خواهيم كرد.
كريمي در گفتگو با تلويزيون آلمان؛
مي توانم بهتر از اين باشم
-------------------------------------------
پيروزي بايرن مونيخ برابر بايرلوركوزن با گلزني علي كريمي بازيكن ارزنده تيم ملي كشورمان همراه بود. كريمي موفق شد با انجام يك بازي زيبا اولين گل خود را در بوندس ليگا براي بايرن به ثمر برساند. كريمي پس از اين ديدار برابر دوربين هاي تلويزيوني قرار گرفت و به گفتگو پرداخت. سايت بايرن مونيخ صحبت هاي كريمي با شبكه هاي تلويزيوني آلماني را در صفحه اول خود آورده است.
پيش از هر چيز اين سايت به نياز كريمي به مترجم پرداخت؛ كريمي براي اولين بار مقابل دوربين هاي تلويزيوني قرار گرفت در حالي كه به مترجم نياز داشت. بدون شك بازيكن جديد بايرن مونيخ به دليل حضور در تمرنيات سخت و دشوار اين باشگاه فرصت پيدا نكرده تا براي تقويت زبان خود اقدام كند. در هر حال او با گلزني برابر بايرلوركوزن جاي هر حرف و حديث و انتقادي را براي منتقدان باز نگذاشت و با عملكرد عالي خود همه را حيرت زده كرد.
علي كريمي بهترين بازيكن سال آسيا توانست در دومين بازي خود در بوندس ليگا اولين گل خود را به ثمر برساند. وي در اين خصوص گفت: اين گل براي من مفهوم خاصي داشت و با شكوه بود. توانستم اولين گل خود را براي بايرن به ثمر برسانم و اميدوارم اين گلزني همچنان ادامه پيدا كند.
مارادوناي آسيا در صحبت هاي خود به سرمربي و هواداران تيم اشاره كرد و گفت: اميدوارم توانسته باشم رضايت سرمربي، كادر فني و همچنين هواداران را به دست بياورم.
البته پس از بيرون آمدن كريمي از ميدان مسابقه هواداران او را با تشويق هاي خود بدرقه كردند و در پايان بازي نيز از وي تقدير به عمل آوردند.
كريمي ملي پوش ايراني بايرن مونيخ كه به غير از به ثمر رساندن گل موفق شد پاس گل دوم را نيز به ماكاي بدهد، ثابت كرد ميتواند پيشرفت خوبي در آينده داشته باشد.
وي ادامه داد: هنوز به طور صددرصد از خودم راضي نيستم چرا كه مي دانم بيشتر از اينها توان دارم و مي توانم بهتر باشم.
كريمي درباره چگونگي بهتر شدن خود در آينده افزود: بدون شك با تمرينات سخت مي توانم به چيزي كه ميخواهم دست يابم. بنابراين بايد سخت كار كنم و با قدرت در تمرينات حاضر شوم و هر كاري كه سرمربي از من مي خواهد را در زمين به اجرا بگذارم تا به پيشرفتي كه انتظارش را دارم برسم.
جادوی کریمی
بایرن مونیخ 5 - بایر لورکوزن 2
---------------------------------------
تيم فوتبال بايرن مونيخ آلمان روز گذشته در هفته دوم رقابت هاي ليگ دسته اول باشگاههاي آلمان بوندسليگا در برابر لورکوزن به پيروزي دست يافت و علي کريمي بازيکن ايراني اين تيم نقش قابل توجهي در اين پيروزي داشت.
کريمي که در اين بازي سومين حضور رسمي خودش را در ترکيب بايزن مونيخ تجربه مي کرد توانست يکي از گل هاي اين تيم را به نيز به ثمر برساند و همچنين سازنده يک گل ديگر باشد.
کريمي پاس گل دوم بايرن مونيخ را از ميانه ميدان براي ماکاي ارسال کرد و خودش گل سوم اين تيم را به ثمر رساند تا روز موفقي را پشت سر بگذارد.
در اين بازي ماکاي (3 گل) و بالاک ديگر گل هاي بايرن را به ثمر رساندند و تيم سرخ پوش شهر مونيخ با مجموع 6 امتياز و تفاضل گل +6 در صدر جدول رقابت ها قرار گرفت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)