من قبلا سی 65 داشتم. باید بری از سایت زیمنس فیرم ویر جدید راش دانلود کنی. ستاره مربه 06 مربع رو بزن و فیرم ویر فعلی رو ببین و برو از سایت دانلود کن. در ضمن این فیرم ویر جدید فقط با کابل نصب میشه.نوشته شده توسط hamed_rafat
من قبلا سی 65 داشتم. باید بری از سایت زیمنس فیرم ویر جدید راش دانلود کنی. ستاره مربه 06 مربع رو بزن و فیرم ویر فعلی رو ببین و برو از سایت دانلود کن. در ضمن این فیرم ویر جدید فقط با کابل نصب میشه.نوشته شده توسط hamed_rafat
شما اول اطلا عاتیو که لازم داری با کابل بده به pc بعد این کد رو بزن #7370#* گوشیت restart factory میشه مشکلت حل میشه,ضمنا هرچی phonememory خالی تر باشه سرعت گوشی میره بالا, موفق باشینوشته شده توسط vistac
مرد مباه اين مشكل هم با Filman حل ميشه .بعد از دريافت فايل توسط اين برنامه دوباره پسوندشو به jar تغير بديد.نوشته شده توسط مرد مباح
![]()
callrecordereكرك شده لطفا.ميشه؟نوشته شده توسط MaFia
چندين و چند بار دوستان ديگه قرار دادن اين برنامه رونوشته شده توسط كوروشجون
فكر مي كنم كرك شده بود
دوستان من نتونستم تمام صفحاتو ببينم يه برنامه ي خوب براي تبديل ام پی تری به ام آي دي آي ميخواستم
نوشته شده توسط Ali_k
سلام دوست عزيز
اين هم نرم افزار MP3 To Ringtone Gold![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته شما بايد با همين نرم افزار آهنگ mp3 رو به WAV و بعد به mid تبديل كني . . . !![]()
موفق باشي
من يك برنامه ي فيلم برداري براي گوشي n70 مي خواهم كه زمان فيلم برداري آن نا مهدود باشد![]()
![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)