بسیار سپاسگذارم.جواب داد.ولی وقتی ساین اوت را میزنم بازم پسورد میخواد.
بسیار سپاسگذارم.جواب داد.ولی وقتی ساین اوت را میزنم بازم پسورد میخواد.
سلام.فکر کنم وقتی به اینترت وصل هستی دایرکت ایکس 12رو نصب کنی همه dll ها هم نصب بشه.
سلام
دوستان عزیز من تو ویندوز 8 وقتی که با موبایلم به لپ تاپ وصل میشدم با بلوتوث میتونستم تماس های تلفنی رو با همون لپ تاپ جواب بدم یا خودم تماس بگیرم ولی از وقتی که ویندوز 10 نصب کردم دیگه این قابلیته کلا ناپدید شده و فقط میتونم فایل جابجا کنم کسی میدونه که آیا تنظیمات خاصی داره؟ چیکار باید کنم؟؟؟ با تشکر
سلام دوستان .
من مدل لپ تاپم asus n501vw و همراهش ویندوز 10 نسخه ی home داشت.
متوجه شدم که بعد از turn off شدن صفحه، دوباره روشن نمیشه!!! با اینکه خود لپ تاپ همچنان روشنه ولی صفحه دوباره روشن نمیشه تا اینکه کلید پاور رو نگه دارم و خاموش و روشنش کنم .
راجب این مشکل چند جا سرچ کردم و فهمیدم باید درایور های کارت های گرافیک رو نصب کنم که هر دوش رو دانلود و نصب کردم ولی بازم مشکل برقراره. یه سری راه حل دیگه هم بود راجب trouble shoot کردن پاور که اونا هم نتیحه نداشت.
کسی نمیدونه باید چیکار کنم؟ نگرانم مشکل سخت افزاری باشه
bios رو اپدیت کن
سوالتون قبلا در همین تاپیک بحث شده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درود، کامپیوتر من نسبتا قدیمیه،یک سری درایورها را درست یا کلا نصب نکرده،باید چیکار کنم؟
دوم: پرینتر کانن lbp-810 دارم ولی درایور برا ویندوز 8 و 10 نداره،قدیمیه، چیکار کنم برا نصبش؟ تو تبلیغات ویندوز10 بود که همه درایوری را میشناسه و کامپاتیبله
بعید می دانم هنگام استفاده از اکانت مایکروسافت؛ پس از ساین اوت و یا lock بتوان درخواست رمز عبور را غیرفعال کرد.
اگر برای استفاده از Store یا سایر Appهای ویندوز 10 از اکانت مایکروسافت استفاده می کنید ؛ نیازی نیست اکانت ویندوز را از لوکال به مایکروسافت تغییر دهید و می توانید اکانت مایکروسافت را فقط برای استفاده Appها تنظیم کنید و همچنان از اکانت لوکال برای ویندوز استفاده کنید.
اکانت لوکال هم می تواند پسورد نداشته باشد .
چطوری میتونم اینکار رو بکنم.لطفا توضیح بدید.با تشکر.![]()
دوستان براي ويندوز 10 فولدر لوكر سارگار وجود داره ؟
چند تا رو امتحان كردم ولي جواب نميده و قفل نميكنه درايو رو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)