تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 104 اولاول ... 165662636465666768697076 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 1036

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 95 - 1394

پروفشنال teraktor2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

تو باد این خرید نمونیم...خبر رسیده تراکتور داره با عالیشاه مذاکره می کنه!!!!! حاضرم وحید و بقیه خریدها نباشن اما عالیشاه بمونه
    امیدوارم عالیشاه نره...گرچه با جذب محمدی عملا ترافیک سمت چپ داریم ولی عالیشاه که امسال کاپیتان هم شده بود در مقطعی باید بمونه...تنها نکته که منو نگران کرده بحث سربازیشه که خواهی نخواهی باید بره یه تیم نظامی! واقعا قانون مسخره ایه...3 سال پیش کی عالیشاه رو می شناخت؟ خون دلش رو ما خوردیم تا اینطور پخته شد! بعد در یکی از بهترین سال های فوتبالیش باید بره جای دیگه؟!!! این چه عدالتیه؟
    با اینحال 90 درصد مطمئنم امسال رو عالیشاه می مونه...
    با جذب امیری, اگه محمدی رو قطعی بدونیم فقط و فقط باید یه مهاجم شش دانگ بخریم و تمام!

2. 7 کاربر از teraktor2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه misagh8900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اسپکه

پيش فرض

امیدوارم عالیشاه نره...گرچه با جذب محمدی عملا ترافیک سمت چپ داریم ولی عالیشاه که امسال کاپیتان هم شده بود در مقطعی باید بمونه...تنها نکته که منو نگران کرده بحث سربازیشه که خواهی نخواهی باید بره یه تیم نظامی! واقعا قانون مسخره ایه...3 سال پیش کی عالیشاه رو می شناخت؟ خون دلش رو ما خوردیم تا اینطور پخته شد! بعد در یکی از بهترین سال های فوتبالیش باید بره جای دیگه؟!!! این چه عدالتیه؟
    با اینحال 90 درصد مطمئنم امسال رو عالیشاه می مونه...
    با جذب امیری, اگه محمدی رو قطعی بدونیم فقط و فقط باید یه مهاجم شش دانگ بخریم و تمام!
    آقا مگه سربازی الان پولی نشده؟؟

چرا نمیخرنش؟

4. 2 کاربر از misagh8900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

خط هافبک خیلی قوی شد. امیدوارم حاشیه ایجاد نشه
    دوستان اومدن ماهینی و کنعانی 100% شد ؟ رفتن طارمی چی؟
    من مهرداد محمدی رو به کاوه رضایی ترجیح میدم.کاش تیم چند تا محمد انصاری داشت. بی حاشیه و خوب
    اینقدر توی این سال ها از حاشیه ضربه خوردیم که به تنها چیزی فکر میکنم اینه که بازیکن معروف نباشه اما بی حاشیه باشه. اون وقت پرسپولیس واقعا زلزله میشه

6. 7 کاربر از farshad.88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

به نظرم با جذب محمدی دیگه نیازی به عالیشاه نیست ! امیری و محمدی و پش سرشون انصاری سمت چپ رو بیمه میکنند برامون ! فقط میمونه سمت راست کاش میشد ترابی رو بگیرن برای سمت راست و پشت سرش رامیت رضاییان بازی کنه و سمت راست هم بیمه میشد

الان با این اوصاف میمونه یه مهاجم گلزن و فرصت طلب یا بهتر بگیم فرصت ساز از هیچ تا گلزنی تا قدر تمام توپ ها رو بدونه ! به شخصه اگر کاوه رضایی نشد یه مهاجم تاپ خارجی باید بگیریم . کاش ادینیو رو میگرفتن که نشد ولی به نظر برانکو یه نفر رو مد نظ داره برای اون پست

در خط هافبک دفاعی هم میشد پورقاز رو که خودش پرسپولیسی هم هست رو بگیرن که با کمال خط هافبک دفاعیمون هم کامل بشه

در هر حال اگر بخوایم آرمانی نگاه کنیم تیم 3 تا خرید نیاز داره : مهاجم ( رضایی ) ---- هافبک راست ( ترابی ) -- هافبک دفاعی (‌پورقاز )

ولی اگر به داشته هامون فناعت کنیم تنها یه مهاجم تاپ بگیریم کارمون برای این فصل تمومه

8. 5 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

ماهینی که بازیکن ماست، دیر یا زود به تیم اضافه میشه. کنعانی هم هنوز قطعی نشده.

من فکر می کنم به جز خط حمله، ما در مرکز دفاع هم بازیکن می خوایم چون الان فقط ماریچ و حسینی هستن. فصل پیش در این پست بنگر، ماریچ، اومانیا و نورمحمدی بودن و حداقل از نظر تعداد مشکلی نداشتیم. البته نمی دونم وضعیت حیدریه و آینه چی به چه نحو هست.

کاوه رضایی به احتمال زیاد بره قطر، منم موافق جذبش نیستم.

یه احتمال هست که ما فقط یه مهاجم خارجی جذب کنیم و فصل دیگه با سیستم 4-4-2 از عالیشاه در کنار علیپور به عنوان مهاجم استفاده بشه. بازم نکته اینکه ما دو تا مهاجم رو از دست دادیم، طارمی و بنگستون و در عوض هنوز مهاجمی نگرفتیم و بیشتر خریدهامون در خط هافبک بوده. با خریدهای بعدی باید تیم بهتر بالانس بشه.
    Last edited by Mohammad; 11-06-2016 at 13:01. دليل: کنعانی کمندانی :دی

10. 8 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

در هر حال اگر بخوایم آرمانی نگاه کنیم تیم 3 تا خرید نیاز داره : مهاجم ( رضایی ) ---- هافبک راست ( ترابی ) -- هافبک دفاعی (‌پورقاز )
    ساسان انصاری رو فراموش نکنیم. از انصاری می تونیم به عنوان بال راست استفاده کنیم. هافبک دفاعی هم کمال و نورالهی هستن، از خالقی فر هم در این پست میشه استفاده کرد مگر اینکه خالقی فر از تیم جدا بشه (اصلا نمی دونم وضعیت قراردادش چطوری هست؟)

12. 5 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

اول تبریک بابت جذب امیری، و ایول الله به طاهری که همین جوری داره درو می کنه میره جلو

دوم اینکه اگه محمدی رو جذب کنیم، با توجه به نبوغ برانکو در بازیکن سازی، و با وجود علیپور و عالیشاه، فکر می کنم اتفاق خاصی هم نیفته اگه مهاجم نخریم !

شاید دوستان مخالف باشن با نظر من، ولی من تصور می کنم هم محمدی، هم امیری و هم عالیشاه، هر سه توانایی بالقوه ای برای بازی در خط حمله رو دارن

ترکیب برانکو هم همیشه این جوری بوده که خط هافبک و حمله یکی عمل می کنه و ماشاالله انقدر خط هافبکمون قوی بوده که با وجود خراب کردن اون همه موقعیت تو فصل پیش به دست طارمی و ...، باز هم بهترین خط حمله رو داشتیم و طارمی آقای گل شد

یه دوستی گفت واسه وینگر راست بازیکن نداریم ؛ اون هم به نظرم رضاییان بهترین گزینه است واسش! ماهینی میاد دفاع راست (قرارداد داره با تیم و قطعا میاد) و رضاییان به پست مورد علاقه اش می رسه ...
    واسه هافبک دفاعی هم نیازی به پورقاز نداریم (کما اینکه با دو تا استقلالا داره مذاکره می کنه) ... چون نوراللهی و کمال عالی ان تو همون پست ...

کنعانی زادگان و ماریچ و سید جلال و ماهینی و انصاری هم که قوی ترین خط دفاعمون رو تشکیل میدن ...

در نتیجه‌؛ فکر کنم جذب محمدی خیلی از مشکلاتمون رو به پایان برسونه

البته: اگر مهاجم نوک خوب هم جذب بشه نور علی نوره ؛ با این حال، اگه نشه هم موفق بودیم تو نقل و انتقالات

14. 11 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

به نظرم با جذب محمدی دیگه نیازی به عالیشاه نیست ! امیری و محمدی و پش سرشون انصاری سمت چپ رو بیمه میکنند برامون ! فقط میمونه سمت راست کاش میشد ترابی رو بگیرن برای سمت راست و پشت سرش رامیت رضاییان بازی کنه و سمت راست هم بیمه میشد

الان با این اوصاف میمونه یه مهاجم گلزن و فرصت طلب یا بهتر بگیم فرصت ساز از هیچ تا گلزنی تا قدر تمام توپ ها رو بدونه ! به شخصه اگر کاوه رضایی نشد یه مهاجم تاپ خارجی باید بگیریم . کاش ادینیو رو میگرفتن که نشد ولی به نظر برانکو یه نفر رو مد نظ داره برای اون پست

در خط هافبک دفاعی هم میشد پورقاز رو که خودش پرسپولیسی هم هست رو بگیرن که با کمال خط هافبک دفاعیمون هم کامل بشه

ولی اگر به داشته هامون فناعت کنیم تنها یه مهاجم تاپ بگیریم کارمون برای این فصل تمومه
    به نظرم تنها پستی که بازیکن نمیخواهیم هافبک دفاعیه. به نظرتون کدوم بازیکن توی لیگ مثل کمال گتوزو هست ؟ یا نور الهی که شوت زن خوبی هم هست.شما حاضری یکی از این دو تا از دست بدی ؟ به داشته های فصل قبلمون هم توجه کنیم. پارسال تمام قسمت ها خوب بودیم به جز دروازه و دفاع وسط که الان با اومدن سید جلال و بیرانوند سر و سامون گرفته
    پور قاز که بازیکن استقلال خوزستانه. امروز توی اخبار گفته که میخواد بره اس خوزستان

16. 7 کاربر از farshad.88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

ماهینی که بازیکن ماست، دیر یا زود به تیم اضافه میشه. کمندانی هم هنوز قطعی نشده.

من فکر می کنم به جز خط حمله، ما در مرکز دفاع هم بازیکن می خوایم چون الان فقط ماریچ و حسینی هستن. فصل پیش در این پست بنگر، ماریچ، اومانیا و نورمحمدی بودن و حداقل از نظر تعداد مشکلی نداشتیم. البته نمی دونم وضعیت حیدریه و آینه چی به چه نحو هست.

کاوه رضایی به احتمال زیاد بره قطر، منم موافق جذبش نیستم.

یه احتمال هست که ما فقط یه مهاجم خارجی جذب کنیم و فصل دیگه با سیستم 4-4-2 از عالیشاه در کنار علیپور به عنوان مهاجم استفاده بشه. بازم نکته اینکه ما دو تا مهاجم رو از دست دادیم، طارمی و بنگستون و در عوض هنوز مهاجمی نگرفتیم و بیشتر خریدهامون در خط هافبک بوده. با خریدهای بعدی باید تیم بهتر بالانس بشه.
    کمندانی ؟ فکر کنم منظورت کنعانی بود

18. 6 کاربر از farshad.88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

اول تبریک بابت جذب امیری، و ایول الله به طاهری که همین جوری داره درو می کنه میره جلو

دوم اینکه اگه محمدی رو جذب کنیم، با توجه به نبوغ برانکو در بازیکن سازی، و با وجود علیپور و عالیشاه، فکر می کنم اتفاق خاصی هم نیفته اگه مهاجم نخریم !

شاید دوستان مخالف باشن با نظر من، ولی من تصور می کنم هم محمدی، هم امیری و هم عالیشاه، هر سه توانایی بالقوه ای برای بازی در خط حمله رو دارن

ترکیب برانکو هم همیشه این جوری بوده که خط هافبک و حمله یکی عمل می کنه و ماشاالله انقدر خط هافبکمون قوی بوده که با وجود خراب کردن اون همه موقعیت تو فصل پیش به دست طارمی و ...، باز هم بهترین خط حمله رو داشتیم و طارمی آقای گل شد

یه دوستی گفت واسه وینگر راست بازیکن نداریم ؛ اون هم به نظرم رضاییان بهترین گزینه است واسش! ماهینی میاد دفاع راست (قرارداد داره با تیم و قطعا میاد) و رضاییان به پست مورد علاقه اش می رسه ...
    واسه هافبک دفاعی هم نیازی به پورقاز نداریم (کما اینکه با دو تا استقلالا داره مذاکره می کنه) ... چون نوراللهی و کمال عالی ان تو همون پست ...

کنعانی زادگان و ماریچ و سید جلال و ماهینی و انصاری هم که قوی ترین خط دفاعمون رو تشکیل میدن ...

در نتیجه‌؛ فکر کنم جذب محمدی خیلی از مشکلاتمون رو به پایان برسونه

البته: اگر مهاجم نوک خوب هم جذب بشه نور علی نوره ؛ با این حال، اگه نشه هم موفق بودیم تو نقل و انتقالات
    کاملا موافقم کوروش جان.

این ترکیب دفاعی خیلی خوب و هوشمندانه هست؛ یعنی رفتن رضائیان به خط هافبک. عملا مرکز دفاع حسینی و ماریچ هستن. دفاع راست ماهینی، دفاع چپ انصاری. اگه سیستم رو 4-2-3-1 فرض کنیم کمال و نوراللهی 2 هافبک دفاعی. امیری یا عالیشاه بال چپ، مسلمان هافبک طراح و رضائیان هافبک راست که در این پست میشه از احمد زاده و انصاری هم استفاده کرد. علیپور هم نوک.

20. 6 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •