تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 115 اولاول ... 165662636465666768697076 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 1146

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2016

اگه نباشه جاش خالی می مونه Abas1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اونایی که لپ تاپ دارن و گرافیک geforce دارن و در قسمت تنظیمات بازی مشخصات GPU و Vram رو bad زده طبق این روشی که میگم عمل کنن و بعد تست کنند. ( روش تست شده )

1 / به روي صفحه دسکتاپ خود راست کليد کنيد و گزينه NVIDIA Control Panel رو انتخاب کنيد . در قسمت 3D Settings به روزي گزینه Set PhysX Configuration کليک ميکنيم . حال در قسمت Select a PhysX Processor گرافيک دوم سيستم خود رو انتخاب ميکنم ( گرافیک دوم یعنی گرافیک اصلی) و سپس در پائين صفحه سمت راست Apply رو ميزنيم

2/ مجدد در قسمت 3D Settings به روري گزینه دوم يعني Manage 3D Settings کليک ميکنيم در صفحه باز شده در سربرگ
    Global Settings در قسمت Preferred graphics processor گرافيک دوم خود رو انتخاب ميکنم باز هم در پائين صفحه سمت راست شما گزينه Apply رو ميزنم تا انتخاب انجام شود.

3/ در سربرگ Program Settings ابتدا در قسمت اول

Select program to customize:
    ميتوانيد يک فايل اجرايي رو انتخاب کنيد تا هميشه با گرافيک دوم اجرا شود من بازي pes 2016 رو انتخاب ميکنم. باز هم در پائين صفحه گيزنه Apply رو ميزنيم. سپس در قسمت دوم

Select preferred grachics processor for this program:
    باز هم شما گرافيک دوم رو انتخاب کنيد باز هم در پائين صفحه Apply رو ميزنيم تا تنظيمات اجرا شود.

4/ حالا از منو ها به روي منوي Desktop کليک ميکنم و تيک گزینه سومي رو فعال ميکنم. مجدد در منوها به روي منوي
    3D Settings کليک ميکنم و تيک اين منو رو هم فعال ميکنم. کاره تنظيمات به پايان رسيده است و مجدد تنظميات بازي رو چک ميکنيم. حال ميبنيد با تنظيم شدن VRAM بالا رفته است و شما مينوانيد بازي رو با گرافيک دوم اجرا کنيد. حتی با تغییر VRAM گرافیک اول هم قدرت بهتری پیدا کرده و نسبتا بهتر شد
    سلام
    من اینکارایی که گفتی کردم ولی بازم مثل قبلش این ارورو میده
    تو بازی مشکلی ندارم
    ولی وقت باروون یه ذره لگ داره بازی
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

2. این کاربر از Abas1100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

ویرایش فیس و مو چقدر مزخرف شده.اصلا طبیعی نیست در 2015 موها لااقل یکم درخشان بودند.

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من نمیفهمم ضربات آزاد چرا باید از 2014 اینطوری باشه مگه مدل قبل که در 2013 و عقب تر بود چش بود که اینطوری به گند بکشنش ؟
    چرا ریپلی ها از 2014 انقد آهسته شده ؟
    پوست بازیکنان هم اصلا طبیعی نیست انگار طرح اولیس و با خمیر درست شده و کامل نیست ( مثلا روسیچکی )
    ولی در کل از 2015 بهتر شده شوت راه دور گل میشه اما یکم زیادی دیگه گل میشه !

5. 2 کاربر از pedram9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه محرمانه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    كوچه پشتي نيوكمپ

پيش فرض

سلام
    من اینکارایی که گفتی کردم ولی بازم مثل قبلش این ارورو میده
    تو بازی مشکلی ندارم
    ولی وقت باروون یه ذره لگ داره بازی
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    شمایی که این تنظیمات رو انجام دادی
    عکسی از setting بازی بده ببینم چطوریه. سربرگ آخر سیتینگ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید ها سوال می پرسم من چون نت ندارم البته دارم ها فقط شبانه نداره نمیتونم بازی رو دان کنم میخواستم چند تا سوال بپرسم از بازی
    1-وضعیت لاینس تیم ها چطور شده مثل 15 از اسامی تخیلی استفاده میشه مثلا در تیم ایران
    2- وضعیت ضربات آزاد چگونه شده چون برای من ابتدا خیلی سخت بود گل کردن ضربات ولی حالا راحت گل میزنم از این طریق میخواستم ببینم سخ. تر شده یا ساده تر
    4- از تیم های باشگاهی ایران چه تیم های در لیگ قهرمان آسیا لاینسخه شده چون من عاشق لیگ قهرمانآن آسیا هستم
    5- اگه خواستم دان کنم یه روزی البته امیدوارم به این زودی ها
    کدوم نسخه رو بگیرم که پچ هم بهش بخوره

- - - Updated - - -

سلام دوستان ببخشید ها سوال می پرسم من چون نت ندارم البته دارم ها فقط شبانه نداره نمیتونم بازی رو دان کنم میخواستم چند تا سوال بپرسم از بازی
    1-وضعیت لاینس تیم ها چطور شده مثل 15 از اسامی تخیلی استفاده میشه مثلا در تیم ایران
    2- وضعیت ضربات آزاد چگونه شده چون برای من ابتدا خیلی سخت بود گل کردن ضربات ولی حالا راحت گل میزنم از این طریق میخواستم ببینم سخ. تر شده یا ساده تر
    4- از تیم های باشگاهی ایران چه تیم های در لیگ قهرمان آسیا لاینسخه شده چون من عاشق لیگ قهرمانآن آسیا هستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه kraiof3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

- - - Updated - - -

فقط سوال پنجو میدونم[emoji1]
    نسخه reloaded[emoji4]

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

10. این کاربر از kraiof3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه computer-times's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

دوستان کسی میتونه جوا ب منو بده ؟؟؟ چکار کنم بازی تو کل صفحه نمایش داده بشه ؟؟؟؟؟ از بالا الان خالیه و وقتی تو بازی میری بالای صفحه سیاه هست؟ لطفا راهنمایی کنید؟؟؟

- - - Updated - - -

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دوستان کسی میتونه جوا ب منو بده ؟؟؟ چکار کنم بازی تو کل صفحه نمایش داده بشه ؟؟؟؟؟ از بالا الان خالیه و وقتی تو بازی میری بالای صفحه سیاه هست؟ لطفا راهنمایی کنید؟؟؟

- - - Updated - - -
    رزولوشن تنظیمات پی اس با پی سی یکی باشه فک کنم اوکی شه

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

13. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

- - - Updated - - -
    رزولوشن بازی رو بزار رو حداکثر توانی که مانیتورت میکشه..اگه سیستمت نکشه در اینصورت هیچ راهی نیست

15. 2 کاربر از Zlatan_ibra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •