تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 87 اولاول ... 165662636465666768697076 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 870

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Grand Theft Auto V

در آغاز فعالیت wellbred's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

رفقای عزیز سلام، من بالاخره بعد از یک ماه صبر کردن برای اومدن یک نسخه کرک شده سالم، یک هفته پیش بازی رو خریدم. یه فایل image بود با حجم تقریبا 61 مگابایت که با Daemon Tools بازش کردم. بازی رو نصب کرد و یک پوشه کرک داشت فقط که چند تا فایل Socialclub.dll و ... توش بود. اون ها رو هم ریختم تو پوشه بازی و اجراش کردم و بدون مشکل بالا اومد. به گفته طرف (من مطمئن نیستم) این نسخه Reloaded هست.

حالا نکته اینجاست که، من تو بازی هیچ مشکلی مثل بیرون پریدن، ناقص بودن مرحله ها و... ندارم. همه چیز خوبه! فقط ایرادش اینه که بعد از چند دقیقه بازی کردن، بازی دچار لگ یا همون افت فریم میشه، خصوصا وقتی سوار ماشین هستی خیلی مشهوده. این لگ 10 ثانیه باقی می مونه و دوباره درست میشه اما دوباره چندین ثانیه بعد میاد و مدام این چرخه تکرار میشه. همه توصیه های سایت های خارجی و ایرانی رو انجام دادم برای حل این مشکل.

آخرین درایور گرافیک، تنظیمات Adjust the appearance and performance of Windows ، تنظیم کردن گرافیک روی پایین ترین حالت، از بین بردن لانچر بعد از اجرای بازی و قرار دادن GTAV روی high priority و ... اما هیچ کدوم جواب ندادن و این لگ های مداوم همچنان هستن.

سیستمم هم از پس بازی برمیاد:
    Corei5 3000
    Geforce 630m
    Ram 8 GB

رفقا ایراد از کجاست؟ نسخه بازی من ایراد داره؟ ایراد از کرکه آیا؟ چه کنم؟

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

رفقای عزیز سلام، من بالاخره بعد از یک ماه صبر کردن برای اومدن یک نسخه کرک شده سالم، یک هفته پیش بازی رو خریدم. یه فایل image بود با حجم تقریبا 61 مگابایت که با Daemon Tools بازش کردم. بازی رو نصب کرد و یک پوشه کرک داشت فقط که چند تا فایل Socialclub.dll و ... توش بود. اون ها رو هم ریختم تو پوشه بازی و اجراش کردم و بدون مشکل بالا اومد. به گفته طرف (من مطمئن نیستم) این نسخه Reloaded هست.

حالا نکته اینجاست که، من تو بازی هیچ مشکلی مثل بیرون پریدن، ناقص بودن مرحله ها و... ندارم. همه چیز خوبه! فقط ایرادش اینه که بعد از چند دقیقه بازی کردن، بازی دچار لگ یا همون افت فریم میشه، خصوصا وقتی سوار ماشین هستی خیلی مشهوده. این لگ 10 ثانیه باقی می مونه و دوباره درست میشه اما دوباره چندین ثانیه بعد میاد و مدام این چرخه تکرار میشه. همه توصیه های سایت های خارجی و ایرانی رو انجام دادم برای حل این مشکل.

آخرین درایور گرافیک، تنظیمات Adjust the appearance and performance of Windows ، تنظیم کردن گرافیک روی پایین ترین حالت، از بین بردن لانچر بعد از اجرای بازی و قرار دادن GTAV روی high priority و ... اما هیچ کدوم جواب ندادن و این لگ های مداوم همچنان هستن.

Corei5 3000
    Geforce 630m
    Ram 8 GB

سلام دوست عزیز
    با سی پی یوهای i5 سری 3000 لپ تاپ و گرافیک 630m باید بتونین بدون مشکل روی LOW بازی کنین
    مدل دقیق سی پی یو چیه ؟
    ویندوزتون چیه ؟ 7 یا 8.1 ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

ویندوز 7 هست، CPU هم اینتل corei5-2450 با فرکانس 2500 تا 3100 گیگاهرتز
    نکته ش اینه که من حتی رزولوشن رو تا آخر میزارم و بقیه گزینه های OFF هست و بقیه Normal هستند بازی مشکلی نداره. این لگ لعنتی انگار اصلا ربطی با این موضوعات نداره. بچه های اینجا کسی تجربه این موضوع رو نداشته؟ واقعا عذابه

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

ویندوز 7 هست، CPU هم اینتل corei5-2450 با فرکانس 2500 تا 3100 گیگاهرتز
    نکته ش اینه که من حتی رزولوشن رو تا آخر میزارم و بقیه گزینه های OFF هست و بقیه Normal هستند بازی مشکلی نداره. این لگ لعنتی انگار اصلا ربطی با این موضوعات نداره. بچه های اینجا کسی تجربه این موضوع رو نداشته؟ واقعا عذابه
    این مشکلات روی ویندوز 8.1 کمتر گزارش شده
    همه گزینه ها رو روی LOW قرار بدین ببینین هنوز مشکل باقیه ؟
    ولی در کل با این CPU و گرافیک اگه تنظیمات ( حتی چند مورد رو ) بالاتر از LOW قرار بدین طبیعیه که با افت فریم شدید روبرو بشین ...

5. این کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

این قضیه به نظرم مربوط به یه باگ باشه! یا از کرک برنامه. کسی تجربه مشابه نداشته؟ شما هم مثل من کرکتون ریلودد هست؟ من اپدیت، پچ یا هیچ چیز دیگه ای نصب نکردم.

دوباره هم می گم، من افت فریم دایم ندارم. چند ثانیه میگیره و ول میکنه. اما چون مدام این کارو می کنه بدجوری روی اعصابه

کاربر فعال انجمن لپ تاپ امیر تتلو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

ممنون از راهنماییت
    آخرین آپدیت رو گرفتم (آپدیت 5 و کرک 5)
    البته نسخه من 3DM هست که اون پچ 3DM به ریلودد رو هم گرفتم ریختم بعدش که خیلی از مشکلاتم رو ازبین برده (کرش هنگام شلیک از ماشین، کرش هنگام زدن F در بعضی مراحل بازی و...)
    قبلا هم توی بازی مشکل قطع شدن ناگهانی صدا رو داشتم که مثل اینکه حل شده...
    این مشکلی هم که پیش اومده گاهی اتفاق میفته، ولی خب رو اعصابه واقعا، که البته خودم فکر میکنم بخاطر ناهماهنگی نسخه ی بازی با اون پچ و کرک ریلودد باشه...
    الان این مشکلت حل نشد؟؟؟من الان لب تابم دستم نیست بعد از امتحانات اگه خواستی بهم پیغام بده که کرک مناسب با بازیتو بهت بدم..دارمش...مشکلتو حل میکنه...شاید بتونی خودت از تو اینترنت پیدا هم کنی....اما من کلا....هییییییییییییییییچ مشکلی تو بازی نداشتم...بازی با بالاترین کیفیت و بدون کوچیک ترین باگی پلی شد.....ببخشید که الان نمیتونم بهت بدم کرک رو.......برای 26 خرداد میتونم از لب تابم استفاده کنم....اخه الان امتحان دارم

کاربر فعال انجمن لپ تاپ امیر تتلو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

Corei5 3000
    Geforce 630m
    Ram 8 GB

گرافیکت ضعیفه.......سی پیوت کاملا مثل مال منه اما گرافیکت بنظر من کافی نیست.....منم اول بازی برای 1 دیقه این مشکلو داشتم اما بعدش حل شد...راستی لب تابت رو مستقیم به برق وصل کنیا....از باتری انرژی رو تامین نکن...

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

بچه های اینجا بازی رو با کدوم کرک انجام میدید؟ من اگر بخوام دوباره بازی رو نصب کنم و یک کرک دیگه غیر از ریلودد امتحان کنم، چی رو پیشنهاد می کنید؟ آپدیت شماره چند؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام. بچه ها بازیرو نصب کردم این ارورو میده....مشکلش چیه؟؟

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام. بچه ها بازیرو نصب کردم این ارورو میده....مشکلش چیه؟؟
    شما DirectX تون آپدیت نیست . دایرکت ایکس رو آپدیت کنین .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این دایرکت ایکس فایل های مربوط به دایرکت ایکس 9 و به بالا رو در ویندوزهای 7 و بالاتر آپدیت میکنه .
    Last edited by saeed774; 24-05-2015 at 22:19.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •