بابا من یک با حتی خودکارمم اینترنتی خریدم
خخخخخخخخخ
بابا من یک با حتی خودکارمم اینترنتی خریدم
خخخخخخخخخ
خخخخخ من دیگه در این حد اوضام خراب نیستبابا من یک با حتی خودکارمم اینترنتی خریدم
خخخخخخخخخ![]()
یعنی کسی امتحان نکرده؟ نمیدونه فرقش چیه؟
اوضاع خیلی خرابه. باید ببریمش کمپ ترک آنلایت پیسی ورد
76 یام مگه ریش در میارن
جدا از شوخی با جوشات زیاد ور نرو طبیعیه.همون وازولین کودک بدون عطر و مواد شیمیایی اضافه بزن بعد اصلاح حله.البته قبل اصلاح اگر خیلی ریشویی 2 دقیقه آب گرم بزن بعد از خمیر ریش آرکو استفاده کن ببینیم چی میشه
البته این سوال علمی بود بدو برو انجمن دکترا کمکت کنن![]()
[QUOTE=Mehrshad-msv;8600341]اوضاع خیلی خرابه. باید ببریمش کمپ ترک آنلایت پیسی ورد
76 یام مگه ریش در میارن
جدا از شوخی با جوشات زیاد ور نرو طبیعیه.همون وازولین کودک بدون عطر و مواد شیمیایی اضافه بزن بعد اصلاح حله.البته قبل اصلاح اگر خیلی ریشویی 2 دقیقه آب گرم بزن بعد از خمیر ریش آرکو استفاده کن ببینیم چی میشه
البته این سوال علمی بود بدو برو انجمن دکترا کمکت کنن[/Q
منم موافقم ببرینم بگید یه فکری هم به حال این شکمه که برای کنکور در اومده بکنن
بابا ۷۶ هم اینقدر بچه نیستنا بیچاره ها رفتن دانشگاه دیگه اتفاقا شما باید ۷۷ و ۷۸و۷۹ رو ببینید تا بفهمید ۷۶ چقدر عاقل تر و بهتر از اوناست واقعا میگم اینو دیدنیه تفاوت ها
البته در مورد همه صدق نمیکنه من الان خودم یه دوست ۷۹ و یه ۷۷ هم دارم اونا خوبن
البته ما یه ژن کم مو داریم یه پر مو مون میانگینم ریشام تیکه تیکه در میاد مثلا چونه و پایه ها خیلی پر در میاد ولی خوب سیبیل و رو لپ کم البته به صورت ناگهانی داره زیاد میشه بعد مجبورم بزنم مرتب مثلا یه چیزی حدود ۲-۳ بار در هفته بعد جوش میزنم دلیلش رو هم تا جایی که فهمیدم به خاطر اینه که یه لایه از پوست برداشته میشه و پوست حساس میشه بعد قرمز میشه و جوش میزنه راست هم میگن قشنگ ماشین رو که خالی میکنم پوست هایی هم که برداشته هست تو مو ها شما هم دقت کنید میبینید و گاهی اوقات هم به خاطر اینه که مو میره زیر پوست البته هیچ وقت نفهمیدم چطوری مو میره زیر پوست و یعنی چی
مدت پایه گذاشته بودم مامانم میخواست بندازتم بیرون قشنگ پایین گوش اومده بود بعد با زاویه یه خط انداخته بودم خودم دوست داشتم با همین عمل یکی دو تا از دوستام هم تشویق شدن پایه بزارن بعد ارایشگاه که میرفتم بر میداشت پایه ها رو میزد تا بالای قسمت نرم گوش یه چیزی تو مایه های هاکان هست تو فیلم .... که کانال شیطانی واستکباری میزاره که اولش هم ج داره و تو رود خونه هم هست و تو جمع روبیک هم میزاره جاهایی که در میاد اون مدلی در میاد خالیاش هم که کچله دیگه
ریشای منم با فاصله 1 متری در میاد
صبر فک کنم بهترین راهشه هرچند وقتی در بیاد میگی چطوری از شرشون خلاص بشم![]()
[QUOTE=1376MAXIMUM;8600465]چه توضیحات کاملی!بنده بیجا کنم به دهه 70 یا توهین کنم دادا!
شوخی بود... ولی کلا طبیعیهرد میشه خط ریش چکمه ای اونموقعا عشق من بود
ریشی که ریش نباشد ریش نیستوالا کاش جای این همه ریش یکم مو داشتیم
میگم ریشامو با موهات طاق می طنم، سیبیلامم سر می دم. قبول
![]()
اهم اهم شرمنده من جایی گیر بودم...کمربندم کمربندای قدیم!
چه خبرا خوبی..خوبید....کجابودی...کجار تید.....چی دیدید![]()
برو کل بدنو لیزر کن فوق العاده زیبا میشه!
اگر تردید داری بهت فیلم معرفی کنم نگاه کن ببین چقدر به مرد میاد!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)