تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 108 اولاول ... 165662636465666768697076 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 1080

نام تاپيک: « میزگرد آقایان »

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این آرم اطمینان الکترونیکی رو اگه سایت داشته باشه مشکلی پیش نمیاد
    من اکثر خریدامو اینترنتی انجام میدم حتی گوشی و ... تا حالا مشکلی واسم پیش نیومده
    بابا من یک با حتی خودکارمم اینترنتی خریدم
    خخخخخخخخخ

2. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

بابا من یک با حتی خودکارمم اینترنتی خریدم
    خخخخخخخخخ
    خخخخخ من دیگه در این حد اوضام خراب نیست

4. 2 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اقا یون محترم من اومد یه سوال دیگه بپرسم برای تموممون مطرح بوده اما
    خوب سوال اینه من پوستم زود جوش میزنه مخصوصا بعد از اصلاح یه با تیغ و چه با ماشین و ملتهب هم میشه بعضی وقتا خوب برای همین تصمیم گرفتیم از کف یا ژل اصلاح استفاده کنیم
    حالا سوال اینه کدومش بهتره به نظرتون کف یا ژل یا خمیر و چرا؟ نیوا محصولاتش خوبه؟ چون افتر شیوش رو گرفتم یک بار خیلی خوب بود قشنگ پوست رو نرم میکرد الکل هم نداشت خشک نمیشه پوست که بعد بسوزه و ... و اذیت کنه
    خانوما هم نیان دیگه بابا میزگرد اقایونه سوالاشونو میپرسن دوستان سر میز والا به خدا
    یعنی کسی امتحان نکرده؟ نمیدونه فرقش چیه؟

6. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

خخخخخ من دیگه در این حد اوضام خراب نیست
    اوضاع خیلی خرابه. باید ببریمش کمپ ترک آنلایت پیسی ورد

یعنی کسی امتحان نکرده؟ نمیدونه فرقش چیه؟
    76 یام مگه ریش در میارن

جدا از شوخی با جوشات زیاد ور نرو طبیعیه.همون وازولین کودک بدون عطر و مواد شیمیایی اضافه بزن بعد اصلاح حله.البته قبل اصلاح اگر خیلی ریشویی 2 دقیقه آب گرم بزن بعد از خمیر ریش آرکو استفاده کن ببینیم چی میشه
    البته این سوال علمی بود بدو برو انجمن دکترا کمکت کنن

8. این کاربر از Mehrshad-msv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

[QUOTE=Mehrshad-msv;8600341]اوضاع خیلی خرابه. باید ببریمش کمپ ترک آنلایت پیسی ورد

76 یام مگه ریش در میارن

جدا از شوخی با جوشات زیاد ور نرو طبیعیه.همون وازولین کودک بدون عطر و مواد شیمیایی اضافه بزن بعد اصلاح حله.البته قبل اصلاح اگر خیلی ریشویی 2 دقیقه آب گرم بزن بعد از خمیر ریش آرکو استفاده کن ببینیم چی میشه
    البته این سوال علمی بود بدو برو انجمن دکترا کمکت کنن[/Q
    منم موافقم ببرینم بگید یه فکری هم به حال این شکمه که برای کنکور در اومده بکنن

بابا ۷۶ هم اینقدر بچه نیستنا بیچاره ها رفتن دانشگاه دیگه اتفاقا شما باید ۷۷ و ۷۸و۷۹ رو ببینید تا بفهمید ۷۶ چقدر عاقل تر و بهتر از اوناست واقعا میگم اینو دیدنیه تفاوت ها
    البته در مورد همه صدق نمیکنه من الان خودم یه دوست ۷۹ و یه ۷۷ هم دارم اونا خوبن
    البته ما یه ژن کم مو داریم یه پر مو مون میانگینم ریشام تیکه تیکه در میاد مثلا چونه و پایه ها خیلی پر در میاد ولی خوب سیبیل و رو لپ کم البته به صورت ناگهانی داره زیاد میشه بعد مجبورم بزنم مرتب مثلا یه چیزی حدود ۲-۳ بار در هفته بعد جوش میزنم دلیلش رو هم تا جایی که فهمیدم به خاطر اینه که یه لایه از پوست برداشته میشه و پوست حساس میشه بعد قرمز میشه و جوش میزنه راست هم میگن قشنگ ماشین رو که خالی میکنم پوست هایی هم که برداشته هست تو مو ها شما هم دقت کنید میبینید و گاهی اوقات هم به خاطر اینه که مو میره زیر پوست البته هیچ وقت نفهمیدم چطوری مو میره زیر پوست و یعنی چی
    مدت پایه گذاشته بودم مامانم میخواست بندازتم بیرون قشنگ پایین گوش اومده بود بعد با زاویه یه خط انداخته بودم خودم دوست داشتم با همین عمل یکی دو تا از دوستام هم تشویق شدن پایه بزارن بعد ارایشگاه که میرفتم بر میداشت پایه ها رو میزد تا بالای قسمت نرم گوش یه چیزی تو مایه های هاکان هست تو فیلم .... که کانال شیطانی واستکباری میزاره که اولش هم ج داره و تو رود خونه هم هست و تو جمع روبیک هم میزاره جاهایی که در میاد اون مدلی در میاد خالیاش هم که کچله دیگه

10. 2 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

ریشای منم با فاصله 1 متری در میاد
    صبر فک کنم بهترین راهشه هرچند وقتی در بیاد میگی چطوری از شرشون خلاص بشم

12. این کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

[QUOTE=1376MAXIMUM;8600465]
    اوضاع خیلی خرابه. باید ببریمش کمپ ترک آنلایت پیسی ورد

76 یام مگه ریش در میارن

البته این سوال علمی بود بدو برو انجمن دکترا کمکت کنن[/Q
    منم موافقم ببرینم بگید یه فکری هم به حال این شکمه که برای کنکور در اومده بکنن

بابا ۷۶ هم اینقدر بچه نیستنا بیچاره ها رفتن دانشگاه دیگه اتفاقا شما باید ۷۷ و ۷۸و۷۹ رو ببینید تا بفهمید ۷۶ چقدر عاقل تر و بهتر از اوناست واقعا میگم اینو دیدنیه تفاوت ها
    البته در مورد همه صدق نمیکنه من الان خودم یه دوست ۷۹ و یه ۷۷ هم دارم اونا خوبن
    البته ما یه ژن کم مو داریم یه پر مو مون میانگینم ریشام تیکه تیکه در میاد مثلا چونه و پایه ها خیلی پر در میاد ولی خوب سیبیل و رو لپ کم البته به صورت ناگهانی داره زیاد میشه بعد مجبورم بزنم مرتب مثلا یه چیزی حدود ۲-۳ بار در هفته بعد جوش میزنم دلیلش رو هم تا جایی که فهمیدم به خاطر اینه که یه لایه از پوست برداشته میشه و پوست حساس میشه بعد قرمز میشه و جوش میزنه راست هم میگن قشنگ ماشین رو که خالی میکنم پوست هایی هم که برداشته هست تو مو ها شما هم دقت کنید میبینید و گاهی اوقات هم به خاطر اینه که مو میره زیر پوست البته هیچ وقت نفهمیدم چطوری مو میره زیر پوست و یعنی چی
    مدت پایه گذاشته بودم مامانم میخواست بندازتم بیرون قشنگ پایین گوش اومده بود بعد با زاویه یه خط انداخته بودم خودم دوست داشتم با همین عمل یکی دو تا از دوستام هم تشویق شدن پایه بزارن بعد ارایشگاه که میرفتم بر میداشت پایه ها رو میزد تا بالای قسمت نرم گوش یه چیزی تو مایه های هاکان هست تو فیلم .... که کانال شیطانی واستکباری میزاره که اولش هم ج داره و تو رود خونه هم هست و تو جمع روبیک هم میزاره جاهایی که در میاد اون مدلی در میاد خالیاش هم که کچله دیگه
    چه توضیحات کاملی! بنده بیجا کنم به دهه 70 یا توهین کنم دادا! شوخی بود... ولی کلا طبیعیهرد میشه خط ریش چکمه ای اونموقعا عشق من بود

ریشای منم با فاصله 1 متری در میاد
    صبر فک کنم بهترین راهشه هرچند وقتی در بیاد میگی چطوری از شرشون خلاص بشم
    ریشی که ریش نباشد ریش نیست والا کاش جای این همه ریش یکم مو داشتیم میگم ریشامو با موهات طاق می طنم، سیبیلامم سر می دم. قبول

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سر میز خالیه پس کجایید اقایون

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

اهم اهم شرمنده من جایی گیر بودم...کمربندم کمربندای قدیم!
    چه خبرا خوبی..خوبید....کجابودی...کجار تید.....چی دیدید

پروفشنال NEED FOR PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    اقایون بعضی ها دستشون خیلی مو داره در واقع جنگلی هست واسه خودش ؟ میخواستم بدونم به نظر شما زدن موی دست زشت هست برای مرد ؟ یا مشکلی نداره ؟

کسی هست این کار رو کرده باشه ؟
    برو کل بدنو لیزر کن فوق العاده زیبا میشه!
    اگر تردید داری بهت فیلم معرفی کنم نگاه کن ببین چقدر به مرد میاد!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •