تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 755 اولاول ... 165662636465666768697076116166566 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

سلام می شه به ما هم یاد بدین که چطور می شه کاتریج چاپگر جوهر افشان Hp رو چطور می شه شارژ کرد مدل دست گاه هم D5063 هستش مرسی
    اغلب کاتریج های جوهر افشان به این صورت شارژ میشن : باید کیت شارژ هر رنگی رو که می خوای شارژ کنی بخری که شامل سرنگ هواگیری که با سرنگ های معمولی فرقی ندارند و 4 تاهم سرنگ جوهر هست که باید بهش سوزن وصل کنی و از سوراخ بالای کاتریج داخل اون تزریق کنی و بعدش هم کاتریج رو توی پایه مخصوص هواگیری میزاری و هواگیری می کنی . امیدوارم فهمیده باشی . مشکلی داشتی مطرح کن.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

لطفا پرینترهای hp1610, 1020 , 1018 رو از نظر کارایی و قیمت مقایسه کنین. کدومشون بهتره؟ من حدود 130-140 تومان می تونم خرج کنم. ضمنا من اطلاعات زیادی در باره پرینترها ندارم. فروشنده به من گفت که کارتریج 1020 بعد از دو بار شارژ باید عوض شه. آیا این حرف درسته؟ و اینکه هزینه شارژ و خرید کارتریج جدید هر کدوم حدودا چقدره؟ ممنون.
    در مورد پرینتر های 1018 و 1020 باید بهتون بگم که بدون شک از بی رقیب ترین پرینتر های لیزری هستند چه از لحاظ سرعت و چه کیفیت و یه صرفه بودن هزینه . شارژ اونها 10 تومن هست که پس از با هر بار شارژ میشه تا 1500 برگ و 2500 برگ با استفاده از Savetoner پرینت گرفت . البته شارژ پرینتر رو خودتون می تونید انجام بدید و برای این کار می تونید از آموزشی که به صورت pdf در اورده بودن استفاده کنید. و بعد از 2-3 بار شارژ باید درام رو که 15 تومن هست عوض کنید ( فکر می کنم منظور فروشنده همین بوده ) . قیمت تونر 70 تومن هست ولی مطمئن باشید که نیازی به خرید تونر نخواهید داشت .

داره خودمونی میشه profstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من تازگی کارتریج سیاه پرینتر لیزری hp1600 رو شارژ کردم ولی پس از شارژ، یک پس زمینه خاکستری روی پرینتها میزنه. آیا کسی میدونه مشکل چیه و چطور میشه این مشکل رو حل کرد؟
    در ضمن درام هم سالمه و خط نمیندازه.

آخر فروم باز javadshahvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من تازگی کارتریج سیاه پرینتر لیزری hp1600 رو شارژ کردم ولی پس از شارژ، یک پس زمینه خاکستری روی پرینتها میزنه. آیا کسی میدونه مشکل چیه و چطور میشه این مشکل رو حل کرد؟
    در ضمن درام هم سالمه و خط نمیندازه.
    اگه درام سالمه باید بدی کیت شارژ رو تنظیم کنند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

14 مشکل با پرینتر hp

سلام
    پرینتر hpLaserjet1020 خوبه؟
    Last edited by Hamed-aryana; 03-03-2008 at 22:02.

اگه نباشه جاش خالی می مونه gholam14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نقل قول:
    نوشته شده توسط ramin4116 مشاهده تاپيک
    سلام می شه به ما هم یاد بدین که چطور می شه کاتریج چاپگر جوهر افشان Hp رو چطور می شه شارژ کرد مدل دست گاه هم D5063 هستش مرسی
    اغلب کاتریج های جوهر افشان به این صورت شارژ میشن : باید کیت شارژ هر رنگی رو که می خوای شارژ کنی بخری که شامل سرنگ هواگیری که با سرنگ های معمولی فرقی ندارند و 4 تاهم سرنگ جوهر هست که باید بهش سوزن وصل کنی و از سوراخ بالای کاتریج داخل اون تزریق کنی و بعدش هم کاتریج رو توی پایه مخصوص هواگیری میزاری و هواگیری می کنی . امیدوارم فهمیده باشی . مشکلی داشتی مطرح کن.

باسلام
    دوست عزيزميشودبفرماييداين كيتهاكه ميفرماييدبصورت آماده دربازارهست ودرموردهواگيري كمي بيشترتوضيح دهيدآيابعدازپركردن جوهربايدهواگيري شودياقبل ازآن چون من چندروزپيش يك ست كاتريج برايHP5183خريدم55000تومان البته با150برگ چاپ عكس كه بنظرم خيلي گران است درسايت HPهم ازاين مدل كارتريج كه177است موجودنداشتندولي قيمت زده بود35000تومان لطفادرموردشارژكارتريجهابي شترتوضيح دهيد.
    متشكرم
    Last edited by gholam14; 05-03-2008 at 03:07.

داره خودمونی میشه vatanema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با سلام
    کاش مدیریت محترم لطف می کردند این تاپیک رو به دو بخش لیزری و جوهرافشان یا رنگی و سیاه و سفید تقسیم می کردند تا بهتر بشه دنبال مطالب گشت.
    من الان یکساعته دنبال رنگی لیزری می گردم ولی بسیار متفرقه در موردش بحث شده و جمع بندی اطلاعات رو نمیشه براحتی انجام داد.
    با تشکر

پروفشنال Gladiator King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من یک پرینتر hp officejet 6313 دارم که دوتا کارتریج داره یکی رنگی و یکی سیاه

بعد از تمام شدن کارتریج ها خودم اونها رو با کیت شارژ کردم که کارتریج سیاه خراب شد

و بجاش کارتریج فوتو گذاشتم ولی بعد از اون رنگها خراب شدن

عکس قبل از شارژ کارتریج با کارتریجهای سیاه و رنگی

عکس بعد از شارژ کارتریج رنگی به همراه کارتریج فوتو

میبینید که رنگهای سبز و زرد درست نیستند مخصوصا رنگ زرد که تقریبا قرمز شده

لطفا من رو کمک کنید که چکار کنم؟ و مشکل از شارژ کردن من بوده یا بخاطر کارتریج فوتو اینطوری شده.

البته کیت شارژ رنگی که گرفته بودم روش نوشته بود قبل 2007-12 استفاده بشه.
    ممنون
    Last edited by Gladiator King; 07-03-2008 at 19:23.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

با سلام
    کاش مدیریت محترم لطف می کردند این تاپیک رو به دو بخش لیزری و جوهرافشان یا رنگی و سیاه و سفید تقسیم می کردند تا بهتر بشه دنبال مطالب گشت.
    من الان یکساعته دنبال رنگی لیزری می گردم ولی بسیار متفرقه در موردش بحث شده و جمع بندی اطلاعات رو نمیشه براحتی انجام داد.
    با تشکر

خودم هم همین فکر رو داشتم انشاا.. بعد از عید درست میشه

در مورد پرینتر رنگی به شما پیشنهاد نمی کنم که سراغ لیزری برید چون اولا ً تونر رنگی قابل شارژ نیست و بعد از تموم شدن تونر باید به فکر خرید یه تونر رنگی دیگه باشید ( حدود 70 تومن ) که فکر نمی کنم به صرفه باشه ثانیاً پرینتر های لیزری رنگی اغلب سرعت چاپ کمی دارند . در کل به نظر من اگه دنبال پرینتر رنگی برای کار خانگی هستید جوهر افشان رنگی بهتر از لیزری هست . انتخاب با خود شماست در بین پرینتر های لیزری رنگی فکر می کنم hp 1600 خوب باشه .

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

سلام
    پرینتر hpLaserjet1020 خوبه؟

سلام

شما اگه به دنبال چاپ متن هستید بهترین گزینه موجود همین پرینتر است و کلاً پرینتر های لیزری سیاه سفید برای چاپ متن ، جزوه و ... کاربرد داره . قیمت خود پرینتر فکر می کنم 106 تومن باشه که بعد از 1500 برگ و یا 2500 برگ با economode پرینت با 10 تومن می تونید تونرش رو شارژ کنی یعنی حدود 4 تومن برای هر برگ که بدون شک از مقرون به صرفه ترین پرینتر هاست . موفق باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •