سلام ویندوزم روعوض کردم.net ودایرکس رو نصب کردم اما از صفحه اول بازی (لودینگ) دیگه جلوتر نمیره؟استیم رو ندارم ولی فک نکنم تاثیری بزاره.ممنون میشه کمک کنید![]()
سلام ویندوزم روعوض کردم.net ودایرکس رو نصب کردم اما از صفحه اول بازی (لودینگ) دیگه جلوتر نمیره؟استیم رو ندارم ولی فک نکنم تاثیری بزاره.ممنون میشه کمک کنید![]()
سلام. خسته نباشید . من تازه این بازی رو دمیخواستم شروع کنم . خیلی هم علاقه دارم . ولی هیچ اطلاعاتی درمورد این بازی ندارم . اگه کسی کمکم کنه ممنونش میشم . من اگه بخوام همینجوری شروع کنم خیلی خراب میکنم و عقب میفتم . میخواستم نکات مهم رو بدونم . و کارهای اولیه رو چه جور انجام بدم .. و بخش های مهمش رو بهم بگه .. ممنون میشم کمکم کنید .. اگه کسی میتونه کمکم کنه که راه بیوفتم . خواهش کمکم کنه . بعد آیا میتونم با دوستان ایرانیمون بازی یا اشنا شوم . چه جور؟؟؟. دمتون گرم..![]()
Last edited by miladnim; 07-06-2015 at 16:46.
وقتی مربی رم شدم (تیم دهم جدول)، چند هفته اون قدر عالی کار کردم که همه تیمها افتادن دنبال خرید بازیکنان کلیدی تیمم. چون از لیگ قهرمانان هم حذف شده بودم و تو لیگ اروپا بودم همه بازیکنام میخواستن از تیم برن و تو یه تیمی بازی کنن که تو لیگ قهرمانانه
به همشون قول دادم تیم رو برا فصل بعد به لیگ قهرمانان میرسونم تا حاضر بشن بمونن. یووه و ناپولی که اختلاف زیادی با بقیه تیمها داشتن، هدفم گرفتن سمپدوریا تو رده سوم بود.
تو دو ماه آخر به صورت ناگهانی همه چیز عالی برام پیش رفت. اینتر که چهارم بود شروع کرد به باخت دادن. سمپدوریا را با برد در دیدار مستقیم گرفتمش و به رده سوم رسیدم. به صورت ناگهانی یووه و ناپولی در آخر فصل دچار افت شدید شدن و هر کدوم از 5 بازی آخرشون فقط یکی رو بردن و من تونستم تو هفته آخر قهرمانی رو بگیرم. تو لیگ اروپا هم تا فینال رفتم ولی تو فینال نتونستم حریف آرسنال بشم و 4-2 باختم
برا فصل جدید کونستانت، زلاتان، اینیستا، فن پرسی، کاوالیرو، موساکیو و کاوال رو برا تیمم گرفتم. تو اولین بازی رسمی تو سوپرجام در مقابل سمپدوریا با گل زلاتان تونستم 1-1 مساوی کنم. تو ضربات پنالتی تونستم تو پنالتی هفدهم!!! 13-12 ببرم![]()
سلام مگه بوئجت چقدر بود که تونستی اینار ا بگیری من که تو هر تیمی رفتم از بس بودجش کم بود سه فصل اول فقط بازیکن سازی کردم و از اون به بعد جام گرفتنام شروع می شه
دستمزد این بازیکنان نزدیک به 1.5 میلیون پوندبرا فصل جدید کونستانت، زلاتان، اینیستا، فن پرسی، کاوالیرو، موساکیو و کاوال رو برا تیمم گرفتمالبته اگر سیوت بین فصول 2015 تا 2017 باشه
البته این ارور دلابل زیادی داره بهتره پست های قبلی در مورد این ارور رو که دوستان نوشتند بخونی ، البته یکی از دوستان نوشته ویندوز باید اپدیت باشه ( ویندوز من 7.1 )
سلام دوست عزیز ، والا بازی وسعت زیادی داره و توضیح دادن در مورد بازی خیلی وقت گیره ولی خودت با دو ساعت کار کردن با بازی یک چیزهایی دستت میاد البته فکر کنم در پست های قبلی یکی از بچه ها یک راهنما برای نحوه بازی برای دانلود گذاشته بود ، دانلود کنید و بخونید
چگونه یک بازیکن 31 میلیون پوندی رو 2.5 میلیون پوند بخریم
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
مثلا لوک شاو بازیکنی که در چند فصل بهش بازی نرسیده بازیکن خوبی هم هست ولی بدلیل بازی نکردن هم قیمتش پائینه و هم اینکه علاقش برای ترانسفر زیاد
ولی مهمترین نکته اینکه ایا این بازیکن بدرد تیمتون میخوره یا نه ، راستش رو بخواهید 50 _ 50 است یا خوب میشه یا بد![]()
چرا از این بازیکنان فقط در لیگ برزیل پیدا میشه
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
خیلی جالبه من با LOSC دو بتا قهرمانی لیگ، یه قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا، یه قهرمانی جام حذفی، یه سوپر جام فرانسه و یه سوپر جام اروپا بردم ولی تیمایی مثل منچستر و اینتر که وسط جدولن و مربیشون رو اخراج کردن درخواست منو رد میکنن!!
تیم خودمم هر سال کلی بودجه میداد ولی امثال که این همه موفقیت کسب کردم اصلا بودجه نقل و انتقالات نداد!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)