سلام
من آرت۱ رو گرفتم
میخوام بدونم از سرور خارجی حدودا روزانه چه قدر دانلود کنم محدود نمیشم ؟ مرسی
و اینکه از سرور ایرانی چطور ؟ مرسی
سلام
من آرت۱ رو گرفتم
میخوام بدونم از سرور خارجی حدودا روزانه چه قدر دانلود کنم محدود نمیشم ؟ مرسی
و اینکه از سرور ایرانی چطور ؟ مرسی
من یادمه حدود 6 ماه پیش یک تاپیک در مورد شاتل بود که اون موقع اگر اشتباه نکنم چند صد صفحه یا شاید هم چند هزار صفحه داشت!! اون تاپیک کجاس؟ اگر اون تاپیک هنوز هست این چیه؟ بخش بندی انجمن توی این مدت عوض شده و تاپیک ها رو دوباره ساختند؟
درود. دوستان سرویس نامحدود آرت 2 ،سرعت دانلودش باید چند کیلوبایت باشه؟ ارزش خرید داره این سرویس؟
درود به همه،جان من یکی بنده رو راهنمایی کنه بخدا دارم دیوانه میشم. تمام نت رو گشتم به هیچ جایی نرسیدم. من میخوام در ساعات رایگان حداکثر 3 یا 4 گیگ دانلود کنم و روزانه فقط وب گردی میخوام.شرکتی هست که بتونم ازش نت تهیه کنم؟ بنده مشهد هستم
احوال آقا بهنام. همینه دیگه. سر نمیزنی اینجوری میشه. اون تاپیک قبلیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . اینقدر زیاد شد که بستنش.
والا من همینقدر میتونم بگم که تو شاتل نمیشه تو ساعات رایگان ۳-۴ گیگ توی یک شب دانلود کرد. اگه هم بشه از شبای بعد محدود میکنه و سرعت میاد رو ۸ kB/s.
دوست عزیز اونجا نوشته که کسی طلبکار نشه
ولی اصلا اینطوری نیست...خود من تجربه دارم میگم نبوده
سر محدودیت شبانه هم دیدی که نوشته 2 گیگ ولی ملت 30 گیگ در ماه دانلود می کنند و محدود نمیشن
خب مرده مومن 2 شبه که 4 گیگ دانلود کنی در ماهش میشه 60 گیگ و باید محدود بشی
کلا 20 گیگ پخش شده در ماه تضمین شده هست![]()
من از شرکت ... گرفتم شبانه 6 مگ هست یه هفته میشه سرعت 700 چه خارجی چه داخلی هست و شبی 8 گیگم میتونم بگیرم ولی برای اطمینان شبی 4 الی 5 قانعم بعضی ضبا نمیزارم دان شه نمیدونم چقد راه داره![]()
بگو داداش از کدوم شرکت؟ دوست داری پیام خصوصی کن.باسپاس
سلام دوستان
من 5 ساله که از یه شرکت اینترنتی دارم استفاده میکنم و هر سال متاسفانه شرایط و کیفیتشون بدتر شد
الان 512 نامحدود گرفتم تازه منصفانه هم هست،سرعت دانلودم 70 کیلوبایت میره نهایت
خسته شدم واقعا چون خیلی گرونه و همین 512 نامحدودش 101 هزار تومن هست
میخواستم شاتل بگیرم،خیلی از نظرات رو که خوندم واقعا گیج شدم،خیلی ها میگن خوبه،خیلی ها میگن بده
بالاخره من که دانلود زیاد دارم و نیاز به اینترنتی دارم که سرعتش بالا باشه موندم از شاتل بگیرم یا نه
یکی از دوستانم بهم گفت 8 مگ شاتل رو بگیرم،ولی دیدم نوشته بیشتر از 2 گیگ نمیشه شبانه گرفت :|
من تهران هستم،به نظرتون از کجا ADSL بگیرم ؟ اگر شاتل کدوم سرویسش ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
درود به شما دوست عزیز . بنظر بنده بهتره از صبانت بگیری . چون مثلا 3 ماه 3 گیک با سرعت 2مگ با قیمت 12هزار میگیری و حجم میخری 10 گیگ 15 گیگ . هرچقدر حجم بگیری 2 برابرش رو میتونی شبانه دانلود کنی که واقعا میصرفه برات.بنده هم کارم دانلود فیلم و سریاله. همین کارو کردم.سرعت 2 مگم شبانه 350 کیلوبایت هست.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)