تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 66 از 1547 اولاول ... 1656626364656667686970761161665661066 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام
    من آرت۱ رو گرفتم
    میخوام بدونم از سرور خارجی حدودا روزانه چه قدر دانلود کنم محدود نمیشم ؟ مرسی
    و اینکه از سرور ایرانی چطور ؟ مرسی

پروفشنال behnamy01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

من یادمه حدود 6 ماه پیش یک تاپیک در مورد شاتل بود که اون موقع اگر اشتباه نکنم چند صد صفحه یا شاید هم چند هزار صفحه داشت!! اون تاپیک کجاس؟ اگر اون تاپیک هنوز هست این چیه؟ بخش بندی انجمن توی این مدت عوض شده و تاپیک ها رو دوباره ساختند؟

داره خودمونی میشه amrihh49's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

درود. دوستان سرویس نامحدود آرت 2 ،سرعت دانلودش باید چند کیلوبایت باشه؟ ارزش خرید داره این سرویس؟

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

درود به همه،جان من یکی بنده رو راهنمایی کنه بخدا دارم دیوانه میشم. تمام نت رو گشتم به هیچ جایی نرسیدم. من میخوام در ساعات رایگان حداکثر 3 یا 4 گیگ دانلود کنم و روزانه فقط وب گردی میخوام.شرکتی هست که بتونم ازش نت تهیه کنم؟ بنده مشهد هستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه alinoona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من یادمه حدود 6 ماه پیش یک تاپیک در مورد شاتل بود که اون موقع اگر اشتباه نکنم چند صد صفحه یا شاید هم چند هزار صفحه داشت!! اون تاپیک کجاس؟ اگر اون تاپیک هنوز هست این چیه؟ بخش بندی انجمن توی این مدت عوض شده و تاپیک ها رو دوباره ساختند؟
    احوال آقا بهنام. همینه دیگه. سر نمی​زنی اینجوری میشه. اون تاپیک قبلیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . اینقدر زیاد شد که بستنش.

درود به همه،جان من یکی بنده رو راهنمایی کنه بخدا دارم دیوانه میشم. تمام نت رو گشتم به هیچ جایی نرسیدم. من میخوام در ساعات رایگان حداکثر 3 یا 4 گیگ دانلود کنم و روزانه فقط وب گردی میخوام.شرکتی هست که بتونم ازش نت تهیه کنم؟ بنده مشهد هستم
    والا من همینقدر می​تونم بگم که تو شاتل نمیشه تو ساعات رایگان ۳-۴ گیگ توی یک شب دانلود کرد. اگه هم بشه از شبای بعد محدود میکنه و سرعت میاد رو ۸ kB/s.

6. 4 کاربر از alinoona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز اونجا نوشته که کسی طلبکار نشه
    ولی اصلا اینطوری نیست...خود من تجربه دارم میگم نبوده
    سر محدودیت شبانه هم دیدی که نوشته 2 گیگ ولی ملت 30 گیگ در ماه دانلود می کنند و محدود نمیشن

آره اگه هرشب ۱گیگ دانلود کنی،دیرتر محدود میشی و ممکنه تو بعضی مناطق هم ۳۰gb بگیری ولی عموم کاربرا سریع محدود میشن
    تو که میگی من میتونم ۳۰گیگ بگیرم ، از امشب شبی ۴گیگ دانلود کن ببین چند شبه محدود میشی...
    کلا من که اصلااا از شاتل راضی نبودم؛ فقط پشتیبانیش خیلی خوبه که هر موقع روز تماس بگیری سریع جواب میدن...

خب مرده مومن 2 شبه که 4 گیگ دانلود کنی در ماهش میشه 60 گیگ و باید محدود بشی
    کلا 20 گیگ پخش شده در ماه تضمین شده هست

پروفشنال LOVEFORLOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

من از شرکت ... گرفتم شبانه 6 مگ هست یه هفته میشه سرعت 700 چه خارجی چه داخلی هست و شبی 8 گیگم میتونم بگیرم ولی برای اطمینان شبی 4 الی 5 قانعم بعضی ضبا نمیزارم دان شه نمیدونم چقد راه داره

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

من از شرکت ... گرفتم شبانه 6 مگ هست یه هفته میشه سرعت 700 چه خارجی چه داخلی هست و شبی 8 گیگم میتونم بگیرم ولی برای اطمینان شبی 4 الی 5 قانعم بعضی ضبا نمیزارم دان شه نمیدونم چقد راه داره
    بگو داداش از کدوم شرکت؟ دوست داری پیام خصوصی کن.باسپاس

داره خودمونی میشه serialbazan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    من 5 ساله که از یه شرکت اینترنتی دارم استفاده میکنم و هر سال متاسفانه شرایط و کیفیتشون بدتر شد
    الان 512 نامحدود گرفتم تازه منصفانه هم هست،سرعت دانلودم 70 کیلوبایت میره نهایت
    خسته شدم واقعا چون خیلی گرونه و همین 512 نامحدودش 101 هزار تومن هست
    میخواستم شاتل بگیرم،خیلی از نظرات رو که خوندم واقعا گیج شدم،خیلی ها میگن خوبه،خیلی ها میگن بده
    بالاخره من که دانلود زیاد دارم و نیاز به اینترنتی دارم که سرعتش بالا باشه موندم از شاتل بگیرم یا نه
    یکی از دوستانم بهم گفت 8 مگ شاتل رو بگیرم،ولی دیدم نوشته بیشتر از 2 گیگ نمیشه شبانه گرفت :|
    من تهران هستم،به نظرتون از کجا ADSL بگیرم ؟ اگر شاتل کدوم سرویسش ؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من 5 ساله که از یه شرکت اینترنتی دارم استفاده میکنم و هر سال متاسفانه شرایط و کیفیتشون بدتر شد
    الان 512 نامحدود گرفتم تازه منصفانه هم هست،سرعت دانلودم 70 کیلوبایت میره نهایت
    خسته شدم واقعا چون خیلی گرونه و همین 512 نامحدودش 101 هزار تومن هست
    میخواستم شاتل بگیرم،خیلی از نظرات رو که خوندم واقعا گیج شدم،خیلی ها میگن خوبه،خیلی ها میگن بده
    بالاخره من که دانلود زیاد دارم و نیاز به اینترنتی دارم که سرعتش بالا باشه موندم از شاتل بگیرم یا نه
    یکی از دوستانم بهم گفت 8 مگ شاتل رو بگیرم،ولی دیدم نوشته بیشتر از 2 گیگ نمیشه شبانه گرفت :|
    من تهران هستم،به نظرتون از کجا ADSL بگیرم ؟ اگر شاتل کدوم سرویسش ؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    درود به شما دوست عزیز . بنظر بنده بهتره از صبانت بگیری . چون مثلا 3 ماه 3 گیک با سرعت 2مگ با قیمت 12هزار میگیری و حجم میخری 10 گیگ 15 گیگ . هرچقدر حجم بگیری 2 برابرش رو میتونی شبانه دانلود کنی که واقعا میصرفه برات.بنده هم کارم دانلود فیلم و سریاله. همین کارو کردم.سرعت 2 مگم شبانه 350 کیلوبایت هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •