نمیگم اروپا و آمریکا و ژاپن!یه سر برو دوبی و ترکیه از این کشورای همسایه اونوقت به عمق فاجعه پی میبری میبینی چقدر عقبیم!!![]()
نمیگم اروپا و آمریکا و ژاپن!یه سر برو دوبی و ترکیه از این کشورای همسایه اونوقت به عمق فاجعه پی میبری میبینی چقدر عقبیم!!![]()
منظورتون از کشورهای دیگه آنگولا و بوتسوانا و یالگوز آباده دیگه.
لطف بفرمایین چند تا کشور رو نام ببرید که گل و بلبل نیست؟
SONY XPERIA Z2
نخیر جای دیگه هم گل و بلبل نیست. ولی دارید کلی گویی میکنید،
بزارید جمله شما را من واضح کنم، آنجا جنس مشکلات چیز دیگریست و اینکه تاپیکی زده میشود در کمتر 30 روز این مقدار جلو میرود، این تعداد تست بدون هیچ چشم داشتی گذاشته میشود به خاطر این است که اینترنت پر سرعت و باثبات از جمله پارامتر های حقوق شهروندی هر فردی ایست که در اینجا نمیگویم یافت نمیشود ولی سخت یافت میشود.
دوست خوب من
در اسفناک بودن اینترنت ایران در حالت کلی شکی نیست اما دوستمون حسین هم بیراه نمیگه ....
همیشه منم فکر میکردم خوشبحال خارجیا صبح تا شب با اینترنت پرسرعت دانلود میکنن.... ولی همه جا (حتی در کشورهای صنعتی مثل کانادا) این موضوع به طور کامل برقرار نیست و یه جورایی خدا و خرماست !!
در ایران هم بپذیریم مشکل فقر مالی ماست... وگرنه تو همین کرمانشاه هستند خیلی کسایی که ماهی 70 تومن برای اینترنت 2 مگ نامحدود براشون زیاد نیست و استفاده میکنند...
حالا همینها اگه همین پول رو برای ترافیک محدود بزارن میتونن در حد 40-50 گیگ از اینترنت 6-8 مگ یا بالاتر شرکتا استفاده کنند....
مشکل ما نداشتن پوله .... وگرنه تو عرف کشورهای خوشبحال دنیا هم 8 مگ اینترنت خانگی مناسبه ... مشکل پوله پول
با رایتل به 3G ایرانسل رومینگ میکنید،
سرعت دانلود چند است؟
چند دقيقه اي هست كه به اين جمله بسيار گهربار دارم مي خندم
چون بخوبي در جريان عمق فاجعه هستم و ميدونم قرار چه اتفاقاتي بيفته
.............
اروميه هم فعلا تو مركز شهر 3G راه اندازي شده و بقيه جاها آنتن ميده ولي نت نداره
امروز صبح هم يه نفر اومد به دكل نزديك خونه مون سر زد و نيم ساعت بعدش رفت
انشالله واسه پيگيري همين قضيه بوده باشه، اونوقت فكركنم با قدرت آنتن 100% بتونم تست بگيرم
چون آنتن چسبيده به خونه مون و از اتاق من 5 متر بيشتر فاصله نداره
الان من از اینترنت 2 مگ مبین نت استفاده میکنم.
ولی یک بازی ساده انلاین نمیتونم بازی کنم.
چاره ای هم به خاطر فیبر نوری داشتن غیر از مبین نت ندارم.
یعنی اگر بنده ماهی 200 هزار تومان هم خرج کنم نمیتونم با خیال راحت یک دست فیفا انلاین بزنم.
حالا جالب اینجاست شما که خطتتون فیبرنوری هست باید کیفیت اینترنت خیلی بهتری نسبت سایرین که خطشون سیم مسی هست داشته باشید اما بخاطر تجهیزات ضعیف و انحصاری مخابرات شما نمیتونید از اینترنت مناسب استفاده کنید
تا باشه عقب بودن رو چی تفسیر کنی دوست عزیز !!!!
دقیقا منظور من هم همین بود که میثم خان لطف کرد و واضح نر گفت
والا من هر چقدر که سعی میکنم با رومینگ وصل شم میره روی نسل 2 ایرانسل و اصلا نمیره رو نسل 3 !!!!(البته رو مودم دانگل اینجوریه !!! گوشیم کلا اصلا رایتل رو نمیارهخخخخ)
یا خدا !!!مگه من قراره با ایرانسل چیکار بکنم
![]()
من و ایرانسل همیشه باهم دوست بودیملطفا تفرقه نندازید
شما تا حالا سرویس dedicated از مخابرات شهرتون گرفتید تا ببینید کیفیتش چجوریه ؟
یک بار امتحان کنید ضرر نمیکنید![]()
Last edited by fanoostalaei; 12-08-2014 at 19:18.
از دیروز آنتن فول شده و H میده.نتش هم کار میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)