تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 98 اولاول ... 165662636465666768697076 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 979

نام تاپيک: Manchester United FC | شیاطین سرخ |

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

منچستریونایتد : دخیا، جونز، اسمالینگ، روخو، فلینی، هررا، بلیند، یانگ، ماتا، فالکائو، والنسیا

آرسنال : اوسپینا، کشیلنی، مونرئال، مرتساکر، کوکوئلین، بلرین، کازورلا، رمزی، اوزیل، سانچس، ژیرو

فالکائو از اول بازی می کنه، جای رونی. تغییر قابل توجه دیگه ای نداریم. به امید یه بازی خب توام با پیروزی.

2. 7 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

واقعاً دلیل تعویض روخو با بلکت چی بود؟!
    دو تا تعویض هم زمان از دو مربی یکی میشه تعویض طلایی یکی میشه تعویض حلبی

4. 10 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 147milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

این بازی با ارسنال واقعا تیم خوب بود و لذت بخش بازی کرد.بازی گردانی خوب بود.یانگ و ماتا و والنسیا خوب فرار میکردن و موقعیت سازی میکردن.فالکائو واقعا ضعیفه و در حد منچستر نیست درسته تلاش میکنه ولی اون فکر مهاجم که کی فرار کنه و چجوری موقعیت سازی کنه رو نداره.
    دخیا مصدوم شد و 2 امتیاز از دست دادیم فقط به 1 دلیل که بر خلاف گزارشگر که میگفت والدز هم مقصر بود تعویض اشتباه فن خال بود که روخو رو که دو گل رو برامون در اورد و خیلی خوب بود رو تعویض کرد.این بازی واقعا دو امتیاز مفت از دست دادیم و کار رو برای سهمیه مستقیم خراب کردیم.فن خال تونسته بود یک مقدار ترکیب و هجوم های تیم رو بهتر کنه ولی هنوز هم همه موقعیت ها شده سانتر از جناحین با توجه به بازی خونگی نباید این بازی امتیاز از دست میدادیم.

6. 11 کاربر از 147milad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

بچه ها من یه لحظه مجبور شدم با موبایل صحبت کنم، مکالمم تموم شد، دیدم والدز تو دربازس. دقیقا چی شد دخه آ تعویض شد؟
    .
    +
    چقدر این فصل گل مفت زیاد خوردیم + هنوز تو کف جبران سوتی فیل جونز هستم که با سر تو حالت شیرجه توپ رو زد به مهاجم آرسنال و کرنر هم نداد!! یاد جان تری تو جام جهانی 2010 افتادم.
    تیم کلا نیمه اول عالی و روون بازی میکرد و بهترین بازیکنامون گل و پاس گل رو دادن. ولی نیمه دوم کلا انگار تیم حال نداشت. تعویض ها هم که مثل همیشه!!
    به هر حال بعید بود که با برد، آخر فصل سوم بشیم، ولی این آرسنال رو راحت میشد برد.

8. 11 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

حسین جان دخیا مصدوم شد، ظاهرا از ناحیه کشاله ران.
    تنها سوال این بازی همونطور که دوستان هم گفتن تعویض روخو بود ؟!؟‍! باید ببینیم دلیلش چی بوده. در صورتی که تفکرات تاکتیکی بوده باشه که .... !!
    آرسنال نیمه دوم مشخصا تاکتیکش رو تغییر داد و خیلی از عمق دفاع ما نفوذ کرد. تعویض های فن خال هم اصلا خوب نبود. فن خال هیچ کاری برای تغییر سیستم بازی منچستر برای مقابله با فشار آرسنال نکرد در حالی که می دیدیم تیم فقط داره دفاع می کنه و آرسنال پشت هم داره موقعیت بدست میاره.

10. 8 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام ...

خداییش تو خیلی بازی ها تیم تا اینکه بد بازی کنه بیشتر بد شانس هستش. فکر می کنم بد گل می خوریم. 2 تا دفاع وسط تیم یعنی اسمالینگ و فیل جونز به نظرم به تمام معنا 2 تا دفاع متوسط هستن و در حد نام " منچستر " نیستن و مثلا واسه تیم هایی مثل آستون ویلا و نیوکاسل مناسب هستن. اون دفاع های 15_20 سال پیش تا حالای ما کجا و این 2 تا بازیکن کجا : یاپ استام / لورن بلان / ریو فردیناند ، ویدیچ ، هاینتزه و ... هرچند به نظرم این بلکت که امروز توپ با بدشانسی به پاش خورد و رفت تو گل در آینده می تونه از این جونز و اسمالینگ بهتر بشه.

این اشلی یانگ چه خوب شده تازگی ها ... فن پرسی اما طلسم شده :| ، احتمال می دم علت تعویض روخو هم مصدومیت باشه ، چون این چند وقت همش درگیر مصدومیت بوده.

در کل به نظرم همین که تیم سهمیه گرفته واقعا خوبه ، چون روی هم رفته نه دفاع درست و حسابی داشتیم این فصل ( با کلی مصدوم ) و نه هافبک وسط خوب ( بلیند نیاز به یه زوج تدافعی تر داره ) . فن خال می تونه فصل بعد تیم رو یه مقدار تکون بده ، گذر از اون زمان بی فرگوسنی خیلی سخته اون هم با این تیمی که خیلی از بازیکن هاش یا تموم شده هستن و یا خارج از فرم.

+

چرا کرول؟سیلسن دروازه بان اول هلند بهتر از کرول هستش که.تقریبا هم سن هستند ولی فیزیک بلند کرول برتری داره به سیلسن.
    اتفاقا این سیلسن خیلی بده ، مثل جاسویچی می مونه ، اگه قرار به سیلسن باشه همین ویکتور والدز بمونه بهتره

12. 8 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

2 تا دفاع وسط تیم یعنی اسمالینگ و فیل جونز به نظرم به تمام معنا 2 تا دفاع متوسط هستن و در حد نام " منچستر " نیستن و مثلا واسه تیم هایی مثل آستون ویلا و نیوکاسل مناسب هستن
    در مورد جونز موافق نیستم. جونز ضمن اینکه مدافع آینده داری هست، بسیار جنگنده و باهوش هست. اسمالینگ حد وسط نداره، بعضی وقت ها اینقدر خوبه که یه بازی رو تنهایی در میاره، بعضی وقت ها هم یک تنه کل تیم رو به نابودی می کشونه. در کل به شخصه که قبولش ندارم.
    دفاع ما شدیدا نیاز به ترمیم داره و فکر می کنم تنها جایی هست که تا 3 خرید هم جا داره. McNair آینده خوبی داره.
    یاد اون ترکیب دفاعی بی نظیر سال های نه چندان دور بخیر... چه بازیکنان بزرگی داشتیم.

14. 8 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

راستی یه نکته که نمی دونم بهش دقت کردین یا نه زمان تعویض فالکائو بود که به نوعی داشت بای بای می کرد که حالا دیدم خبرش هم کار شده.

فان خال:نمی توانم دخیا را مجبور به ماندن کنم

لوئیس فان خال، سرمربی منچستریونایتد، تاکید کرد نمی تواند داوید دخیا را مجبور به ماندن در ‏الدترافورد کند.‏
    تنها یک سال از قرارداد دخیا با منچستریونایتد باقی مانده و تا به حال حاضر به ‏تمدید قرارداد نشده است. در چنین شرایطی رئالی ها هم سخت به دنبال به خدمت گرفتن این دروازه بان ‏جوان است.‏
    فان خال بعد از تساوی 1-1 تیمش مقابل آرسنال، در پاسخ به سوالی در مورد آینده دخیا، گفت:" انتقال ‏یک موضوع شخصی است. او باید خودش تصمیم بگیرد. ما پیشنهاد فوق العاده برای تمدید قرارداد به او ‏دادیم. ما می خواهیم او بماند. او فصل فوق العاده ای داشت. ‏
    من موقعیت او را هم بررسی می کنم. او اسپانیایی است؛ یک بازیکن ملی پوش که هنوز پشت سر کاسیاس ‏است و حالا یک باشگاه اسپانیایی به دنبال اوست. نامزد او هم اسپانیایی است. پدر و مادرش هم هر دو ‏هفته برای دیدنش به اینجا می آیند. شرایط برای او دشوار است."‏
    او در پاسخ به این سوال که آیا رئال برای خرید دخیا پیشنهاد داده یا نه، گفت:" نمی دانم فکر نمی کنم ‏بتوانم او را متقاعد به ماندن کنم. ‏
    من نباید چیزی به سود منچستریونایتد بگویم زیرا او خودش هر روز این مسئله را احساس می کنم. واکنش ‏هواداران بعد از مصدومیت او در دیدار امشب فوق العاده بود. او اینجا اعتبار زیادی دارد. خودش باید ‏تصمیم بگیرد."‏

16. 9 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات m_kh111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

یونایتد میتونست تو همون نیمه اول کار آرسنال رو تموم کنه اونا نیمه اول هیچ کاری نکردن یعنی واقعا هیچی اصلا هافبک که نداشتن سانچز همه ی توپا رو لو میداد مرته ساکر مجبور بود توپو بفرسته از دفاع به زمین ما برای حمله حیف که مهاجم خوبی نداشتیم حتی رو گلی که خوردن هیچ برنامه ای از قبل کار نکرده بودن با اینکه مشخص بود اگه قراره گل بخورن یانگ از اون طرف سانتر میکنه و یکی گل میزنه وگرنه تیم ما که نه حرکت تو عمقی هیچی کلا انگار فن خال تا این بالانسی که مد نظرش هست درست نشه تاکتیک دیگه ای نداره! و نیمه دوم هم فن خال هیچ کاری نکرد ونگر تیمشو برگردوند ولی فن خال مثل چند بازی قبل با تعویضاش و آوردن بلکت دوباره کمر تیم رو شکست. به نظر من دروازبان روی گل مقصر نبود وقتی ولکات میاد تو زمین مشخصه کل هنرش همون حرکته و اونوقت مدافع ما
    گرفتن یه مهاجم باهوش و خوب برامون حیاتیه دفاع که دیگه جای خود داره به قول دوستان یاد اون ایام و مدافع های قبلیمون بخیر یادم نمیاد هیچ وقت هیچ توپی به راحتی از ویدیچ رد شده باشه کاش نمیدادیمش بره مطمئن بودم هنوز از این مدافع ها بهتر کار میکرد. دخیا هم رفتنش برام مسلم شد بعد این حرفای فن خال.

18. 7 کاربر از m_kh111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

راستی یه نکته که نمی دونم بهش دقت کردین یا نه زمان تعویض فالکائو بود که به نوعی داشت بای بای می کرد که حالا دیدم خبرش هم کار شده.

فان خال:نمی توانم دخیا را مجبور به ماندن کنم

لوئیس فان خال، سرمربی منچستریونایتد، تاکید کرد نمی تواند داوید دخیا را مجبور به ماندن در ‏الدترافورد کند.‏
    تنها یک سال از قرارداد دخیا با منچستریونایتد باقی مانده و تا به حال حاضر به ‏تمدید قرارداد نشده است. در چنین شرایطی رئالی ها هم سخت به دنبال به خدمت گرفتن این دروازه بان ‏جوان است.‏
    فان خال بعد از تساوی 1-1 تیمش مقابل آرسنال، در پاسخ به سوالی در مورد آینده دخیا، گفت:" انتقال ‏یک موضوع شخصی است. او باید خودش تصمیم بگیرد. ما پیشنهاد فوق العاده برای تمدید قرارداد به او ‏دادیم. ما می خواهیم او بماند. او فصل فوق العاده ای داشت. ‏
    من موقعیت او را هم بررسی می کنم. او اسپانیایی است؛ یک بازیکن ملی پوش که هنوز پشت سر کاسیاس ‏است و حالا یک باشگاه اسپانیایی به دنبال اوست. نامزد او هم اسپانیایی است. پدر و مادرش هم هر دو ‏هفته برای دیدنش به اینجا می آیند. شرایط برای او دشوار است."‏
    او در پاسخ به این سوال که آیا رئال برای خرید دخیا پیشنهاد داده یا نه، گفت:" نمی دانم فکر نمی کنم ‏بتوانم او را متقاعد به ماندن کنم. ‏
    من نباید چیزی به سود منچستریونایتد بگویم زیرا او خودش هر روز این مسئله را احساس می کنم. واکنش ‏هواداران بعد از مصدومیت او در دیدار امشب فوق العاده بود. او اینجا اعتبار زیادی دارد. خودش باید ‏تصمیم بگیرد."‏
    بای بای دخیا یا فاکائو؟ خبر که برای دخیا بود
    این بازی نمونه بارز کل فصل بود:سخت گل زدن و راحت گل خوردن
    دلم برای والدز سوخت،بنده خدا بدشانسه.

دی اریا هم امروز اصلا بازی نکرد فن خال در مصاحبه هاش همیشه میگه که دی ماریا باید تغییر کنه.مشخصا نباید انتظار داشت که با یک فصل همون دیماریای رئال باشه.حتی ابتدای فصل خیلی هم عالی بود و نیم فصل دوم افت کرد که با نیمکت نشینی اش بیشتر هم ضربه خورد.این وسط فقط یانگ تغییر ناگهانی داشت و حضور دیماریا باعث پیشرفت و درخشش عجیبش شد.

دوست دارم دی ماریا هم تلاشش رو بیشتر کنه و خودش رو به تیم و فن خال تحمیل کنه.اصلا راضی به رفتنش نیستم حتی اگه قرار به حضور بیل باشه.

20. 9 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •