تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 70 اولاول ... 1656626364656667686970 آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 699

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | فصل 94-1393

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASTER OC 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رحمتی استقلالی شد

مهدی رحمتی در نشستی که امروز با مسوولان باشگاه استقلال داشت به توافق نهایی رسید.

به گزارش "ورزش سه"، مهدی رحمتی امروز برای یک سال به توافق نهایی رسید و فصل آینده پیراهن استقلال را خواهد پوشید. این دروازه بان فردا قراردادش را با استقلال امضا می کند.

مهدی رحمتی فصل پیش به خاطر اختلاف با قلعه نویی از استقلال رفت اما حالا با نظر پرویز مظلومی دوباره برگشت تا سنگربان شماره یک آبی ها باشد. با حضور رحمتی احتمالا از بین فروزان و طالب لو یک نفر از لیست استقلال خارج می شود.

=================================

مجیدی به استقلال پیوست

چند روز پیش بحث انتقال مدافع گلزن فصل پیش استقلال‌خوزستان به جمع آبی‌پوشان شنیده می‌ شد که در نهایت امروز این اتفاق افتاد و میثم مجیدی رسما استقلالی شد.

به گزارش "ورزش سه"، مجیدی که منتظر کسب رضایتنامه اش از سمت باشگاه استقلال‌خوزستان بود در نهایت موفق به گرفتن آن شد و با عقد قراردادی دو ساله به استقلال تهران آمد. این بازیکن در همین رابطه گفت: جا دارد از آقای بختیاری و ویسی بابت اینکه کمکم کردند تا جابجایی ام راحت صورت بگیرد و رضایتنامه ام را صادر کردند، تشکر ویژه کنم. باشگاه استقلال تهران مبلغی را به باشگاه سابقم داد و بدین ترتیب رضایتنامه ام بدون هیچ مشکلی صادر شد. از آمدنم به استقلال بسیار خوشحال هستم اما همین جا از باشگاه های دیگری که به من پیشنهاد داده بودند، از جمله تراکتورسازی عذرخواهی می‌ کنم که نتوانستم در خدمتشان باشم.

2. 5 کاربر از MASTER OC 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض فخرالدینی با استقلال به توافق رسید

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، میلاد فخرالدینی، مدافع هافبک استقلال که یک سال دیگر با این تیم قرارداد مشروط داشت، امروز پس از جلسه با استقلالی‌ها از لحاظ مالی برای حضور در این تیم به توافق رسید.
    فخرالدینی قرار است از عصر امروز به تمرینات استقلال اضافه شود.
    Last edited by XENON24; 29-06-2015 at 13:01.

4. این کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

هر مربی میاد میخواد با یه لیست دهن پرکن ، اول از همه جلوی هجمه روزنامه ها رو بگیره !!!
    برگردوندن بازیکنای بی انگیزه و اشباع شده به آینده تیم ضرر میزنه.

از فصل قبل فقط شهباززاده و فخرالدینی ( اگه سوتی دربی رو ندید بگیریم ) و ابراهیمی به دردبخور بودن و میشه روشون حساب کرد .
    صادقی و بیگ زاده و برهانی و .... حتی حنیف و فروزان اگه فیلم بازی فصل قبل خودشونو ببینن میفهمن که در حد استقلال بازی نکردن .
    با برگشتن رحمتی مخالفم حتی اگه یه وزنه روحی و رسانه ای واسه تیم باشه.
    در آخزین فصلی که توی تیم بود واقعا بد بود و الان هم که دیگه اصلا انگیزه درخشش نداره.

از مظلومی محتاط انتظار ریسک و جوووون گرایی نداشته باشید
    Last edited by federrer; 29-06-2015 at 17:10.

6. 3 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

هر مربی میاد میخواد با یه لیست دهن پرکن ، اول از همه جلوی هجمه روزنامه ها رو بگیره !!!
    برگردوندن بازیکنای بی انگیزه و اشباع شده به آینده تیم ضرر میزنه.

از فصل قبل فقط شهباززاده و فخرالدینی ( اگه سوتی دربی رو ندید بگیریم ) و ابراهیمی به دردبخور بودن و میشه روشون حساب کرد .
    صادقی و بیگ زاده و برهانی و .... حتی حنیف و فروزان اگه فیلم بازی فصل قبل خودشونو ببینن میفهمن که در حد استقلال بازی نکردن .
    با برگشتن رحمتی مخالفم حتی اگه یه وزنه روحی و رسانه ای واسه تیم باشه.
    در آخزین فصلی که توی تیم بود واقعا بد بود و الان هم که دیگه اصلا انگیزه درخشش نداره.

از مظلومی محتاط انتظار ریسک و جوووون گرایی نداشته باشید
    حرفاتون رو قبول دارم
    فقط یه نکته ای باید مد نظر باشه . اون اینه که قلعه نوعی بخاطر اخلاق و رفتار خاص خودش بازیکنایی مثل برهانی رو خراب کرد . البته نظر شخص منه ممنکه دوستان حرف منو قبول نداشته باشن . به نظر من حقیر احتمال این که بعد از رفتن از استقلال باز به اوج برگردن خیلی زیاده . علت هم اینه که اگه ببینین بازیکنان نام برده شده اکثر اوقات در پست های تخصصی خودشون استفاده نمی شدند .
    بعضا هم از بازیکنی در شرایط خاصی استفاده می شده که احتمال موفقیت اون بازی کن کم بودده . مثل برهانی که خیلی وقت ها موقعی به بازی میومد که استقلال عقب بود و مثلا کمتر از ده دقیقه هم به اخر بازی مونده بود . خب معلوم که چی می شه . دوتا بازی رو اینجور بازی کنن اونوقت معلوم طرف خودشو می بازه .
    یا همین برهانی . الان برین خلاصه بازی ها رو تو سایت ورزش سه ببینین . خدا وکیلی وقتی برهانی میاد تو زمین ببین چند تا پاس بدرد بخور بهش میدن . بازی کنی مثل برهانی بار سرعت بالا باید به عنوان مهاجم نوک تو خیلی از بازی ها بازی کنه ولی عملا به عنوان هافبک پشت مهاجم بازی می کنه .

مهمتر از همه این ها بازیکنایی مثل عنایتی هر چند هم بد باشن ولی باید براشون به عنوان کسی که برای استقلال کلی زحمت کشیده احترام قاعل شد و بزارن این چنین افراد با پیراهن استقلال از فوتبال خداحافظی کنن .
    اون از خداحافظی مجیدی که اشک همه هوادارا رو در اوردند . الان هم پیشکسوت هایی مثل عنایتی .

blue 2006

8. 3 کاربر از blue2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با اینکه من رحمتی رو بهترین دروازبان ایران با اختلاف خیلی زیاد (و یکی از سه مهره ارزشمند بازار نقل و انتقلات) میدونم ولی با این حال منم از برگشتش خوشحال نیستم
    کدوم تیمی تو دنیا این همه بازیکن رفت و برگشتی داره؟هوادار چطور میتونی بازیکنی که دوبار ازتیمش به تیم رقیب کوچ کرده رو ببخشه؟
    از اون طرف با رفتن رضا عنایتی هم مخالفم
    این دیگه وظیفه مدیریته که مظلومی رو سرجاش بشونه
    مگه تو تاریخ چندتا بازیکن مثل عنایتی میان استقلال که ولش کنیم بره یه تیم دیگه بازی کنه
    بعضیا میگن پیر شده ول همین دندون پوسیده تو نیم فصل دوم یکی از سه بازیکن خوب تیممون بود و تو روزهای که امید افت کرده بود کرار مصدوم بود و سجاد کم گل میزد چندتا گل سه امتیازی برامون زد
    تازه عنایتی بره کی جاش بیاد؟فرزاد حاتمی؟؟؟

10. 3 کاربر از bleu2u4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

با اینکه من رحمتی رو بهترین دروازبان ایران با اختلاف خیلی زیاد (و یکی از سه مهره ارزشمند بازار نقل و انتقلات) میدونم ولی با این حال منم از برگشتش خوشحال نیستم
    کدوم تیمی تو دنیا این همه بازیکن رفت و برگشتی داره؟هوادار چطور میتونی بازیکنی که دوبار ازتیمش به تیم رقیب کوچ کرده رو ببخشه؟
    از اون طرف با رفتن رضا عنایتی هم مخالفم
    این دیگه وظیفه مدیریته که مظلومی رو سرجاش بشونه
    مگه تو تاریخ چندتا بازیکن مثل عنایتی میان استقلال که ولش کنیم بره یه تیم دیگه بازی کنه
    بعضیا میگن پیر شده ول همین دندون پوسیده تو نیم فصل دوم یکی از سه بازیکن خوب تیممون بود و تو روزهای که امید افت کرده بود کرار مصدوم بود و سجاد کم گل میزد چندتا گل سه امتیازی برامون زد
    تازه عنایتی بره کی جاش بیاد؟فرزاد حاتمی؟؟؟
    کاملا موافقم .
    اگه عنایتی بره مثلا کی رو می خوان بیارن که بتونه تاثیر گزار باشه ؟
    در مورد دروازه بان ها هم همین جور
    مشکل اینه که ما فقط از بازیکنا انتظار وفاداری به تیم داریم ولی کسی به تیم مدیریتی اصلا کاری نداره . تو این چندساله چند تا بازیکنی که دلشون با استقلال بود رو به خاطر کج سلیقه گی ها از تیم کنار گذاشتیم ؟ آ خریش همین عنایتی و برهانی و نکونام و ...

blue 2006

12. این کاربر از blue2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

روزبه چشمی چجور بازیکنیه ؟! همه میگن خوبه ! من نمیدونم چرا اصلا اسمشو نشنیده بودم !!

کرار بره بازیساز درست حسابی هم نداریم !

14. این کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

روزبه چشمی چجور بازیکنیه ؟! همه میگن خوبه ! من نمیدونم چرا اصلا اسمشو نشنیده بودم !!

ببین مهم نیست که چجور بازیکنی و یا در چه سطحی هست مهم اینه که می تونه به کار استقلال بیاد ؟
    به طور مثال اگه اشتباه نکنم چند فصل پیش بازیکن سطح پایینی به نام کوییکه گرفتیم که شده بود یکی از بهترین بازیکنای تیم . جالب این بود که این بابا نه تکنیک خوبی داشت و نه ویژگی خاصی . ولی چون در خدمت تیم بود خیلی هوادارا ازش خوششون اومده بود .

در مورد کرار .
    بابا این یارو بازیکن بدرد تیم بخور نیستا ببینین کی می گم .
    مهمترین فاکتور تو موفقیت هر تیمی عدم وجود حواشی می باشد که به لطف این بابا امثال این یکی رو نداریم .
    مگه فصل پیش تعهد نداده بود حاشیه نداشته باشه ؟ پس چی شد؟
    این فصل هم با این تیم مدیریتی بهتون قول می دم اگه بمونه نیم فصل اول تموم نشده دردسر درست می شه .
    ضمن این که احتمال اینم هست که بخاطر رفتار های این بابا جریمه تیمی هم بشیم .

blue 2006

16. 2 کاربر از blue2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با نظر پرویز مظلومی/بیک زاده از فهرست فصل آتی استقلال کنار رفت

مدافع ملی پوش فصل گذشته استقلال در فهرست فصل آینده آبی پوشان قرار ندارد.
    به گزارش خبرنگار کاپ، با نظر پرویز مظلومی، هاشم بیک زاده از فهرست مد نظر استقلال برای فصل آینده کنار رفت.
    بیک زاده که با حضور کی روش در اردوهای تیم ملی حضور ثابتی داشته است در تفکرات پرویز مظلومی برای فصل آینده جایی ندارد و به همین دلیل نام او از فهرست آبی پوشان برای لیگ پانزدهم کنار رفت.
    به گزارش کاپ،بیک زاده طی روزهای گذشته جلساتی با علی نظری جویباری داشته است.
    این در حالی است که قرارداد بیک زاده با استقلال هم تمام شده است.
    میثم مجیدی، مدافع سابق استقلال خوزستان که دیروز به استقلال تهران پیوست مرد اول جناح چپ آبی های پایتخت در لیگ جدید خواهد بود.

18. 2 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پستش هافبک،ولی دفاع هم بازی می کنه در ضمن گلزن هم هست....بازیکن تیم ملی امید هم هست،با توجه به اینکه سهمیه زیر 23 سال هم حساب میشه برای ما یه خرید فوق العاده است.
    بله همین الان هم 2 ساله بست...

چشمی با استقلال دو ساله بست

به گزارش خبرگزاری فارس، روزبه چشمی که در تیم صبای قم بازی می کرد امروز با مسئولان استقلال به نتیجه نهایی رسید و قرارداد دو ساله ای را با این تیم امضا کرد.
    باشگاه استقلال پول رضایتنامه این بازیکن را به صبا داده است.

20. 3 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •