تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 203 اولاول ... 165662636465666768697076116166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 2021

نام تاپيک: .Real Madrid C.F | کهکشانی ها |

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

دوست خوب رئالی
    من نگفتم کریس واسه تیمش هیچکار نکرده و فقط داره گل میزنه! من اصلا همچین حرف زدم؟! اتفاقا اون شب کریس به تنهایی اعجاب انگیز ظاهر شد و من واقعا در دلم تحسینش کردم.
    در تاثیر گذاری کریس تو بازهایی که نام بردین که شکی نیست!میدونم خط هافبک پرتقال داغونه ولی یادتون بیاد که تو فینال مسی (که بنظرم اصلا تو فینال شبش نبود) حداقل تونست یکی دو تا پاس خوب به پالاسیو و آگروئو بده که دیدیم اونها به شکل وحشتانکی قدر موقعیت رو ندونستند (مگه تو فینال اونم جلو همیچین تیم منسجمی مثله آلمان چقدر فرصت گلزنی پیدا میکنی که بخوای موقعیت خراب کنی؟!) قبول دارین تو فینال جام جهانی با اومدن آگروئو و پالاسیو ارژانیتن شبیه تمیهای 9 نفره شد؟!هیگواین که جام جهانی خوبی نداشت و دیماریا بد موقع مصدوم شد و تموم برنامه های سرمربی رو بهم ریخت که بنظرم شاید تاثیرگذاری دیماریا تو فینال می تونست از مسی هم بیشتر باشه! (نمیگم وضعیت پرتقال بهتر از آرژانتینه!)
    مسئله کشوری رو کنار بذاریم...
    ولی برید ببینید مسی تو فصل یا فصلهای گذشته چندتا موقیعت منجرب به گل واسه هم تیمهاش ایجاد کرد یا تیمشو از مخمصه نجات داد

با جمع آمار گل و پاس گل در بازی های ملی و باشگاهی رونالدو با تفاضل +1 بالاتر از مسی هست !!
    (نمیدونم مجاز به گذاشتن لینک سایت دیگه ای هستم یا خیر ولی اگه نه پیشاپیش به بزرگیتون ببخشید)
    لطفا فقط پاس گل و گلهای کل تاریخ این دو رو نگاه کنید هچی دستتون میاد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    درباره خط آخرتون درسته مسی و بارسا تو 1-2 سال اخیر دچار افت بودند و تاثیر گذاریهای گل و پاس گلهای مسی در عدم کسب جامهای معتبر بوده و کریس از این لحاظ رشدی خوبی رو داشته در رئال.
    باز هم ببخشید پر حرفی کردم و در راستای حفظ هدف اصلی تایپیک بیایید همینجا صحبتهامون رو دفن کنیم.موفق باشید

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوست خوب رئالی
    من نگفتم کریس واسه تیمش هیچکار نکرده و فقط داره گل میزنه! من اصلا همچین حرف زدم؟! اتفاقا اون شب کریس به تنهایی اعجاب انگیز ظاهر شد و من واقعا در دلم تحسینش کردم.
    در تاثیر گذاری کریس تو بازهایی که نام بردین که شکی نیست!میدونم خط هافبک پرتقال داغونه ولی یادتون بیاد که تو فینال مسی (که بنظرم اصلا تو فینال شبش نبود) حداقل تونست یکی دو تا پاس خوب به پالاسیو و آگروئو بده که دیدیم اونها به شکل وحشتانکی قدر موقعیت رو ندونستند (مگه تو فینال اونم جلو همیچین تیم منسجمی مثله آلمان چقدر فرصت گلزنی پیدا میکنی که بخوای موقعیت خراب کنی؟!) قبول دارین تو فینال جام جهانی با اومدن آگروئو و پالاسیو ارژانیتن شبیه تمیهای 9 نفره شد؟!هیگواین که جام جهانی خوبی نداشت و دیماریا بد موقع مصدوم شد و تموم برنامه های سرمربی رو بهم ریخت که بنظرم شاید تاثیرگذاری دیماریا تو فینال می تونست از مسی هم بیشتر باشه! (نمیگم وضعیت پرتقال بهتر از آرژانتینه!)
    ولی برید ببینید مسی تو فصل یا فصلهای گذشته چندتا موقیعت منجرب به گل واسه هم تیمهاش ایجاد کرد یا تیمشو از مخمصه نجات داد

(نمیدونم مجاز به گذاشتن لینک سایت دیگه ای هستم یا خیر ولی اگه نه پیشاپیش به بزرگیتون ببخشید)
    درباره خط آخرتون درسته مسی و بارسا تو 1-2 سال اخیر دچار افت بودند و تاثیر گذاریهای گل و پاس گلهای مسی در عدم کسب جامهای معتبر بوده و کریس از این لحاظ رشدی خوبی رو داشته در رئال.
    باز هم ببخشید پر حرفی کردم و در راستای حفظ هدف اصلی تایپیک بیایید همینجا صحبتهامون رو دفن کنیم.موفق باشید
    اگه اشتباه نکنم خود مسی هم تو فینال یه تک به تک رو زد بیرون. تقصیر بقیه چیه.

در مورد توپ طلا...به نظرم مسی همیشه یه سری طرفدار و رای دهنده ثابت داره که بر اساس ذهنیت قبلی رای میدن. تعداد رای های بالای دوره قبل مسی که دوره چندان موفقی هم نبود نشون دهنده این موضوع هست. شما همین الان برو از نکونام بپرس...به احتمال 90% رای ش رو انتخاب کرده.

3. 3 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

دوست خوب رئالی

نمیخوام بحث رو ادامه بدم
    چون هر طرف دیدگاه خودشو داره و از نظر خودش حرف خودش منطقیه !
    چون هرکدوم یه دیدی از مسائله داره !!

چند وقت قبل یه عکس دیده بودم که در مورد اختلاف نظر بود در مورد یک مسائله مشابه
    دیدگاه 2 نفر در مورد عدد 6 که یکی پایین عدد 6 بود و اونو 6 میدید و اونی که بالای عدد 6 بود اون رو 9 میدید !!

مسائله مشابه هست ولی دیدگاه متفاوت !!

به هر حال
    آمار شما در مورد گل ها و پاس گل ها رو اگه بخوایم تو همین امسال تفکیک کنیم نتیجه متفاوت میشه !!

به قول دوستان اگه مسی رکورد لالیگا رو بشکونه بیشتر جنبه تبلیغاتی واسش داره !!
    و به عنوان یه برگ برنده میتونه ازش استفاده کنه !!

ولی واقعا در بعضی مواقع باید به حال رای دهندگان تاسف خورد که همیشه یک رای یک طرفه رو میدن !
    از کسی مثل نکونام که تو جام جهانی بازی رو ول کرده بود و دنبال مسی بود نباید انتظار داشت عادلانه رای بده !!

دور قبل مسی نصف فصل مصدوم بود ولی بالاتر از ریبری قرار گرفت
    در حالی که ریبری با بایرن علاوه بر کسب 3 گانه تونست بارسا رو با خاک هموار کنه (( 7-0 ))
    ولی مسی بالاتر از اون قرار گرفت !!

5. 2 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بخشید یه چیز مهمی بگم که؛ کسب توپ طلا فقط آمار گلزنی نیست! مهم اینکه تو تیم چطور ظاهر بشی..یعنی درصد موفقیتهای پیروزی و کسب نتیجه تیم خیلی واسه کسب توپ طلا مهمه بعدشم گلهای که باعث تغییر یا تعویض به سود تیم خودت باشه هم یکی از ملاک های اصلی به حساب میاد.
    باز هم ببخشید؛ ولی من گفته SA3EDLORDعزیز رو کمی قبول ندارم! درسته که ریبری و رونالدو و همینطور روبن تو جام جهانی پیشین خوب بودند ولی تاثیر پذیری مسی (منظورم گلزنی کمش نیست) در رسوندن ارژانتین به فینال هم نباید چشم پوشی بشه! بعدشم شما برو پاس گلهای مسی و رونالدو رو در بیار مطمئن باش آمار برای مسی سنگینی میکنه
    موفق باشید
    اگه رای دهنده من و شما باشیم بله امار گلزنی ملاک نیست اما از 2010 به اینور شما نگاه کنی بیشترین تاثیر همین گلزنی هست.
    + مسی از لحاظ نمایش و خوب ظاهر شدن تو زمین هم موفق نبوده ( نیم فصل سال پیش رو میگم) و این فصل هم رونالدو ازش خیلی بهتر بوده به نظر خودم. در ضمن بگم که گفتم "تا الان" نباید جزو سه تا باشه.

7. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

اگه اشتباه نکنم خود مسی هم تو فینال یه تک به تک رو زد بیرون. تقصیر بقیه چیه.

در مورد توپ طلا...به نظرم مسی همیشه یه سری طرفدار و رای دهنده ثابت داره که بر اساس ذهنیت قبلی رای میدن. تعداد رای های بالای دوره قبل مسی که دوره چندان موفقی هم نبود نشون دهنده این موضوع هست. شما همین الان برو از نکونام بپرس...به احتمال 90% رای ش رو انتخاب کرده.
    بله مسی یه توپ خوب رو خراب کرد! ولی اگه دوباره برین یه فلش بک بازی با المان بزنید از بازی پالاسیو و آگوئرو خندتون میگیره که ارژانتین چطور میخواد با اینا قهرمان باشه! فوتبال یه ورزش تیمیه نه انفرادی اگه مسی هم عالی بود چه بسا که بازم هم شکست میخوردند
    نکونام اشتباه میکنه! ولی مطمئنم افرادی در جهان هستند که هرساله بخاطر علاقه به کریس رای شون رو به اون میدن چون از کشور ما نیستند انقدر روی رای نکونام زوم میکنیم
    -----------
    نمیخوام بحث رو ادامه بدم
    چون هر طرف دیدگاه خودشو داره و از نظر خودش حرف خودش منطقیه !
    چون هرکدوم یه دیدی از مسائله داره !!

چند وقت قبل یه عکس دیده بودم که در مورد اختلاف نظر بود در مورد یک مسائله مشابه
    دیدگاه 2 نفر در مورد عدد 6 که یکی پایین عدد 6 بود و اونو 6 میدید و اونی که بالای عدد 6 بود اون رو 9 میدید !!

مسائله مشابه هست ولی دیدگاه متفاوت !!

به هر حال
    آمار شما در مورد گل ها و پاس گل ها رو اگه بخوایم تو همین امسال تفکیک کنیم نتیجه متفاوت میشه !!

به قول دوستان اگه مسی رکورد لالیگا رو بشکونه بیشتر جنبه تبلیغاتی واسش داره !!
    و به عنوان یه برگ برنده میتونه ازش استفاده کنه !!

ولی واقعا در بعضی مواقع باید به حال رای دهندگان تاسف خورد که همیشه یک رای یک طرفه رو میدن !
    از کسی مثل نکونام که تو جام جهانی بازی رو ول کرده بود و دنبال مسی بود نباید انتظار داشت عادلانه رای بده !!

دور قبل مسی نصف فصل مصدوم بود ولی بالاتر از ریبری قرار گرفت
    در حالی که ریبری با بایرن علاوه بر کسب 3 گانه تونست بارسا رو با خاک هموار کنه (( 7-0 ))
    ولی مسی بالاتر از اون قرار گرفت !!

من قبول دارم مسی افت کرده و رونالدو خوب شده
    ولی من صحبتم روی موفقیتهای مسی تو این چندین ساله بود

اگه یه نگاه کلی به این جدول بندازید...
    لیونل مسی در 284 بازی در لالیگا 249 گل و 100 پاس گل داشته است که در مجموع 349 گل و پاس گل در لالیگا برای بارسلونا به ثبت رسانده و رونالدو نیز از سال 2004 در لیگ های داخلی در 331 بازی 270 گل و 79 پاس گل به ثبت رسانده که او نیز در مجموع 349 پاس گل و گل داشته است.

با نشون دادن این عکس نمیخوام بگم مسی جلو زده و موفقیتهای کریس رو زیر پا بذارم و اینو قبول دارم شرایط واسه هر دو متفاوت بوده.
    در کل میخواستم به شما نشون بدم مسی از زمان حضورش چقدر واسه تیمش تاثیر گذار بوده(خلق موقعیت)

---------------

اگه رای دهنده من و شما باشیم بله امار گلزنی ملاک نیست اما از 2010 به اینور شما نگاه کنی بیشترین تاثیر همین گلزنی هست.
    + مسی از لحاظ نمایش و خوب ظاهر شدن تو زمین هم موفق نبوده ( نیم فصل سال پیش رو میگم) و این فصل هم رونالدو ازش خیلی بهتر بوده به نظر خودم. در ضمن بگم که گفتم "تا الان" نباید جزو سه تا باشه.
    من که میگم کسب توپ طلا علاوه بر ایجاد رقابت خیلی تاثیرات بد منفی هم بدنبالش داره! مهمترین ش باعث میشه ایجاد تفرقه بین طرفداران بازیکن مورد علاقه اتفاق بیفته که موفقیتهای بازیکن حریف رو کوچیک بشمارند! (این واسه طرفداران همچون رئال و بارسا خیلی صدق میکنه متاسفانه!) و از طرفی وجود این جایزه باعث رای دادن های تعصبی بعضی حضار میشه..من که کلا مخالف همچین جایزه ای توسط یوفا هستم!

پایدار باشید...
    Last edited by Iman-Emperatour; 17-10-2014 at 15:23.

9. 2 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

کوپا قرعه کشی شده !!

و نکته جالب مثل سال قبل قرعه سخت برای رئال
    بازی با آتلتیکو و بعد بازی با بارسا !!

مرحله بعد باید با تکلتیکو بازی کنیم
    و مرحله بعدترش با بارسلونا

** 3 تیم سمت راست تصویر مشخص هستن **

نمیدونم چطور قرعه کشی میکنن رئال همیشه دهنش صافه !!
    اون از قرعه کشی لالیگا که دقیقا 1 روز بعد از تموم شدن محرومیت سوارز برگذار میشه !(( نوستراداموس هم نمیتونست پیش بینی کنه ))
    اینم از این !!

11. 3 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

بله مسی یه توپ خوب رو خراب کرد! ولی اگه دوباره برین یه فلش بک بازی با المان بزنید از بازی پالاسیو و آگوئرو خندتون میگیره که ارژانتین چطور میخواد با اینا قهرمان باشه! فوتبال یه ورزش تیمیه نه انفرادی اگه مسی هم عالی بود چه بسا که بازم هم شکست میخوردند
    نکونام اشتباه میکنه! ولی مطمئنم افرادی در جهان هستند که هرساله بخاطر علاقه به کریس رای شون رو به اون میدن چون از کشور ما نیستند انقدر روی رای نکونام زوم می کنیم

من که میگم کسب توپ طلا علاوه بر ایجاد رقابت خیلی تاثیرات بد منفی هم بدنبالش داره! مهمترین ش باعث میشه ایجاد تفرقه بین طرفداران بازیکن مورد علاقه اتفاق بیفته که موفقیتهای بازیکن حریف رو کوچیک بشمارند! (این واسه طرفداران همچون رئال و بارسا خیلی صدق میکنه متاسفانه!) و از طرفی وجود این جایزه باعث رای دادن های تعصبی بعضی حضار میشه..من که کلا مخالف همچین جایزه ای توسط یوفا هستم!

پایدار باشید...
    خوب حرف همینه... اون پالاسیو هست و این مسی. از مسی بعید بود... البته استرس زیادی روش بود که حتما تاثیر گذار بوده.

در مورد رای های احساسی، بله برای رونالدو هم هست. اما با توجه به تصویری که از مسی و رونالدو تو مدیا ساخته شده، رونالدو آدم بده هست، احتمال چنین رای هایی برای رونالدو به نظرم کمتره.

در مورد بحث آخر هم واقعا توپ طلا می تونه چند نفر برتر رو نشون بده، اما لفظ مطلق بهترین، با همچین جایزه ای قابل تعریف نیست.

13. 2 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

یه نکته که باید بهش توجه بشه سبک بازی ونوع حرکت این دو تا هست. درسته پاس گل های مسی طبق آماری که خود دوستان طرفدارش گذاشتن، 21 ای بیشتره ولی در نظر بگیرین سبک بارسلونا بسته به پاس دادن متمادی بوده و گاهی دیده شده بازیکن ها تو 5 ثانیه 7 تا پاس دادن به هم (واقعاً این کار رو کردن) و با توجه به اینکه بارسا جمع میشد پشت 18 حریف و شروع میکردن به پاس دادن و خوب اگه یهو یه نفر ضربه بزنه و گل بشه پاسی که بهش میرسه پاس گل هست. در حالی که رئال خیلی از مواقع عقب میکشه و ضد حمله میزنه پس واقعاً پاس گل باید با قصد پاس گل دادن باشه و کمتر پیش میاد طبق عادت یه پاس بدن و گل بشه (چون نسبت به بارسا از دروازه خیلی دورترن) و رونالدو دیده شده 80 متر دویده و گل زده و خودش هم هدف هست. این تفاوت سبک دو تیم هست و البته اون مدیر و و مربی ها با توجه به سبکی که میخوان تیمشون بازی کنن بازیکن میگیرن. شما چند بار دیدین مسی تو 7 ثانیه از توی 18 قدمشون برسه به 6 قدم حریف و گل بزنه؟ احتمالاً ندیدین چون احتمالاً خیلی کم پیش میاد از نیمه عقب تر بیاد چون سبک بازی تیمش یه چیز دیگست. حالا تو تیم ملیش گاهی مجبوره بره عقب هافبک واسته و قطعاً از خیلی هافبک های تخصصی هم بهتر بااشه برای تیمش ولی این دلیل نمیشه زحمت بقیه رو نادیده بگیرن و مثلاً تو جام جهامی به نظر شخص من روبن، خامس و مولر خیلی بیشتر درخشیدن (یه مثال میزنم که سطحش زمین تا آسمون فرق میکنه ولی دوایت یورک یه زمانی جزو بهترین مهاجم های دنیا بود ولی فکر کنم 2006 بود که برای ترینیداد دفاع آخر بازی کرد و احتمالاً برای تیمش خیلی هم مفید بوده ولی حالا رو محبوبیت بیان جایزۀ بهترین مدافع جام رو بدن بهش؟). بدون اقراق تو بعضی بازی ها دیده شد که مسی 10 دقیقه تمام راه میرفت. قطعاً در بزرگیش شکی نیست ولی خودش هم میدونست که در اوج نبود ولی خوب 2010 که بهش دان از این هم کم سو تر بود. این جام جهانی که خوب کار کرد. امیدوارم منظورم رو رسونده باشم. چون یه مشکلی که من در سطح وب بین طرفدارای مسی میبینم این تغییر دائمی ملاک موفقیت هر سال بر اساس اون چیزیه که مسی انجام داده.

15. 4 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام

بازی با لیورپول کی هست؟

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام

بازی با لیورپول کی هست؟
    چهارشنبه همین هفته.
    +
    الان هایلایت های بازی رئال و لیورپول فصل 2007/2008 رو از شبکه ورزش دیدم... همون بازی که 4 تا خوردیم.
    جالب بود یادم نمونده بود 2 تا گل اول لیورپول اشتباه محض داور بود.
    چه توپای ایکر گرفت وگرنه الان از یه فاجعه بدتری داشتیم صحبت میکردیم.
    چه صورت با اعتماد به نفسی داشت ... خدا کنه روحیش برگرده به همون سالا... یکم مغرور باشه!

18. 2 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •