سلام دوستان
می خواستم آموزش آپدیت SONY W-800B را یاد بگیرم لطفاً راهنمایی کنید
- - - Updated - - -
سلام دوستان
سلام دوستان
- - - Updated - - -
سلام دوستان
پیشنهاد !!!
هیچ وقت تلویزیون خودتون رو آپدیت نکنید . اگه مشکلی با تلویزیو نندارید پس اپدیتش نکنید . بسیاری از مشکلات به وجود آمده و ارائه به تعمیرکاران ناشی از آپدیت تلویزیون هست .
نخسه سیستم روی تلویزیون که توسط کارخانه بر روی اون قرار داده شده بهترن و روانترین هست .
اینو بدونید همیشه اپدیت باعث بهبود نبوده و مشکلات جدیدی رو به وجود آورده .![]()
سلام دوستان
من یکLED سونی 50 اینچ مدل W800B دارم .مشکلی که پیش آمده LED خودبخود روشن و خاموش میشه اگر دوستان چنین مشکلی برایشان اتفاق افتاده راهنمایی نمایید وراه حل آن نیز ارایه نمایید
با تشکر
دوست عزیز به احتمال زیاد تلویزیونت به اینترنت وصل شده و در حال دریافت اطلاعات آپدیت از سایت هست. یکی از موارد زیر را با توجه به شرایط خودتون انتخاب و اجرا کنید.
1) باید صبر کنی تلویزیون بصورت کامل فایلو دریافت کنه و بعد از نصب همه چیز به حالا عادی بر میگرده
2) در قسمت Auto update تیک مربوطه رو بر دار تا آپدیت اتوماتیک غیر فعال بشه و سپس ارتباط تلویزیون با اینترنتو قطع کن.
3) به صورت دستی خودتون آخرین آپدیت را از سایت سونی دریافت کنید و اقدام به نصب نمایید.
4) اگه بازم مشکل داشتید پیغام بزارید...
با سلام
ممنون از راهنمایی
اما دوست گرامی من وای فای تلویزیون را off کردم و همچنین انرژی سیوینگ آن نیز off کردم ولی هنوز مشکلم حل نشده است.
ضمناً اگر نیاز به آپدیت می باشد توضیح دهید که چطور می توانم به صورت دستی انجام دهم
دوستان سلام...تلویزیون من سونی مدل X8500B-55 هست...نمیدونم چرا هرچی کانالهارو مرتب میکنم بعداز چندروز دوباره بهم میریزه منظورم از نظر شماره بندیه مثلا شبکه پویارو روی 7 میزارم بعداز چندروز روی یک شماره دیگه میره...لطفا اگ راهی برای فیکس کردن دایمی داره منو راهنمایی کنید....ممنون
اساتید عزیز یه فایل با فرمت avi (سریال شهرزاد) روی از طریق یو اس بی توسط فلش به تلویزیون w600 زدم ولی پخش نمیکنه فقط صداش میاره درحالیکه همین فایل به تلویزیون قدیمی تر سونی مدل ex720 زدم راحت صدا وتصویر پخش میکنه!! هیچکدوم ازین دوتا تی وی رو هم تا حالا آپدیت نکردم.علت چیه؟ راه حل چیه؟
از Bigasoft Total Video Converter استفاده کن .
فرمت تبدیل رو Apple TV HD انتخاب کن . حتی برای فیلم ها و سریال های خارجی میتونی زیر نویس هم اضافه کنی و رنگ زیر نویس و سایزش رو هم انتخاب کنید. از بخش Edit
دوست عزیز راهی نیست از کانورتر استفاده نکنیم؟ علت چی میتونه باشه یک تلویزیون قدیمی فرمتی رو پخش کنه ولی تی وی جدیدتر نتونه؟ تو تنظیمات تی وی چیزی نداره؟
دروود دوستان
منم مشکل همین دوستمون رو دارم.کانالهای دیجیتال ایران (1-2-3-4 varzesh-.....) مرتب میچینم بعد چند ساعت دوباره همه بهم میریزه
کسی اطلاعی نداره مشکل از چیه؟؟؟
Last edited by sina_60; 05-02-2016 at 17:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)