تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 266 اولاول ... 165662636465666768697076116166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 2653

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z510

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من که چنین مشکلی ندیدم.
    اتفاقا دو تا هارد 1 ترابایت usb3 را به هر دو پورت usb3 اش وصل کردم و چندین فایل حجیم فیلم را از یک هارد به هارد دیگر منتقل کردم که سرعت انتقال اطلاعاتش به 100 مگ برثانیه هم میرسید.

-------

دوستان، شما برای ویندوز 8.1 کدام درایور وبکم را نصب کردید؟

2. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخواستم یه لپتاب تو همین رنج قیمت z510 core i5 بخرم ،فقط قبلش چند تا سوال داشتم که تو انتخابم مطمئن بشم :
    اولش بگم که با توضیحاتی که دوستان دادند در مورد صفحه نمایشش و باتریش قانع شدم و مشکلی باهاشون ندارم،اما من میخواستم بپرسم که آیا لپ تاپ بادوامی هستش و میتونه برای 3 یا 4 سال کار مهندسی سبک و بعضا بازی رو جواب بده؟
    یه سری از دوستان از کیبورد شکایت کردند و گفتند ضعیفه میخواستم بدونم کسانی که تجربه کار با کیبورد رو داشتند چه نظری دارند؟
    آیا فول اچدیش تو ایران اومده و اگه هستش با چه گارانتی و کجا داره؟ کلا لپتاب رو با چه گارانتی و از کجای تهران بخرم بهتره؟
    در مورد هارد میخواستم بدونم که هیبریدی با معمولی تفاوتش زیاده؟؟ و چه گارانتی ،مدل هیبریدی رو داره؟
    کسی خبر داره که مدل 14 اینچیش یعنی z410 تو ایران اومده یا قراره کی بیاد؟ اگه کسی از دوستان پیشنهاد های دیگری تو همین رنج قیمت(ترجیحا 14 اینچ یا 15 سبک) (یعنی تا 2200 ) داره بگه ممنون میشم(البته خودم چند مدل ایسوس مثل x550 و یا x450 رو دیدم ولی متاسفانه سی پی یوش سریU هستش و سرعتش پایینه و یا ایسر V3 571 گرافیکش پایینه.و یا مدلای دیگه خیلی گرون میشه.
    ببخشید اگه سوالام زیاد شد.ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
    باتشکر

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    آیا لپ تاپ بادوامی هستش و میتونه برای 3 یا 4 سال کار مهندسی سبک و بعضا بازی رو جواب بده؟
    با توجه به کیفیتی که داره میشه انتظار داشت که چندین سال کار کنه ، البته در صورت استفاده صحیح

یه سری از دوستان از کیبورد شکایت کردند و گفتند ضعیفه میخواستم بدونم کسانی که تجربه کار با کیبورد رو داشتند چه نظری دارند؟
    به نظر من کیبردش خوب هست و ضعیف نیست ، برای من که خوب بوده برای تایپ
    من برای بازی از کیبرد جدا گانه استفاده میکنم
    آیا فول اچدیش تو ایران اومده و اگه هستش با چه گارانتی و کجا داره؟ کلا لپتاب رو با چه گارانتی و از کجای تهران بخرم بهتره؟
    فول اچ دیش هنوز به نظر وارد نشده
    ولی این لپتاپ رو با گارانتی سازگار یا هماهنگ تهیه کنید بهتره

در مورد هارد میخواستم بدونم که هیبریدی با معمولی تفاوتش زیاده؟؟ و چه گارانتی ،مدل هیبریدی رو داره؟
    سرعت لپتاپ بالا میره با هارد هیبریدی ، پیشنهاد میشه با هارد هیبریدی تهیه کنید
    نمیدونم با چه گارانتی هارد هیبریدی داره ولی با اون دوتا گارانتی که گفتم تهیه کنید که هارد هیبریدی هم داشته باشه خیلی خوبه

کسی خبر داره که مدل 14 اینچیش یعنی z410 تو ایران اومده یا قراره کی بیاد؟ اگه کسی از دوستان پیشنهاد های دیگری تو همین رنج قیمت(ترجیحا 14 اینچ یا 15 سبک) (یعنی تا 2200 ) داره بگه ممنون میشم(البته خودم چند مدل ایسوس مثل x550 و یا x450 رو دیدم ولی متاسفانه سی پی یوش سریU هستش و سرعتش پایینه و یا ایسر V3 571 گرافیکش پایینه.و یا مدلای دیگه خیلی گرون میشه.
    بهترین گزینه از لحاظ سخت افزاری تو این قیمت همین لپ تاپ هست ولی مشکلاتی داره که خودتون باهاش گفتید مشکلی ندارید
    hp 450 هم خوبه

ببخشید اگه سوالام زیاد شد.ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
    باتشکر
    خواهش میکنم
    Last edited by Abdolreza2012; 31-03-2014 at 16:08.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoodegh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

به نظر من کیبردش خوب هست و ضعیف نیست ، برای من که خوب بوده برای تایپ
    من برای بازی از کیبرد جدا گانه استفاده میکنم
    من که واسه بازیم از کیبرد خودش استفاده میکنم مشکلیم نداشته! فقطچون بیصداست و نرمه موقع تایپ کردن باهاش حس خوبی ندارم!! کیبرد باید حتمن تلق تولوق کنه!!

6. این کاربر از Masoodegh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من به سختی مدل با هارد هیبریدش را پیدا کردم با گارانتی سریر. قبل از عید که مدلهای هیبریدی با گارانتی سازگار و حتی هماهنگ در بازار موجود نبود.
    چون من خیلی دنبالش گشتم، اینطور فهمیدم که سازگار اصلا مدل هیبریدی اش را نیاورده. در مورد هماهنگ هم نقل قولهای متفاوتی از فروشندگان شنیدم، ولی هیچکس در آن زمان هیبریدی اش را با این گارانتی نداشت.

در تهران، در بازار ایران بنظرم مغازه های بیشتری هستند که میتوانی این لپ تاپ را گیر بیاری. البته همانطور که گفتم قبل از عید که مدل با هارد هیبریدی اش به شدت نایاب بود.
    بعد از عید هم بعید میدانم جنس جدیدی در بازار باشد تا اوایل اردیبهشت که بار جدید برسه.

وزن این لپ تاپ نسبت به بسیاری مدلهای مشابه کمتر است و همچنین نازکتر است.
    نمیدانم مدل 14 اینچش در ایران عرضه شود یا نه.

8. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

روی آیکن 3D Vision Photo Viewer کلیک میکنم خطا میده که:
    primary display's adapter dos not support NVIDIA 3d vision
    گرافیک رو هم به آخرین ورژن جی فورس آپ دیت کردم بازم برطرف نشد. علت چی میتونه باشه؟
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

عبدالرضای عزیز ممنونت میشم اگه در مورد نحوه شارژ دستگاه که در صفحه قبل پرسیدم جوابمو بدی دوست خوبم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

ممنون دوست عزیز از راهنماییتون.خیلی لطف کردید
    Last edited by mobini90; 01-04-2014 at 12:07.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام دوستان من دیروز (دوشنبه 11 فروردین) رفتم پایتخت، اینو بگم که مدل 14 اینچیش یعنی z410 اومده بود.مثل اینکه تو ماه اسفند اومده ولی من خودم تو سایتای اینترنتی مثل دیجیکالا ندیده بودم.ولی تعدادش تو بازار خیلی کم بود و یه مغازه دیدم که خیلی گرون میداد ،ط اول یه مغازه داشت 2190 مدل i5 و رم 6 گیگ من خودم از ط دوم خریدم 2100 با گارانتی هماهنگ و بیمه.یه استفاده کوتاه داشتم ازش به نظرم که خیلی خوب بود در مورد صفحه نمایشش بگم که من اصلا باهاش مشکلی نداشتم و کاملا راضی کننده بود.

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان بهترین زمان .اسه اتصال باطری به شارژر رو چند درصده؟(منظورم اینه که بزاریم تا آخرش استفاده بشه یا رو یه درصدی که رسید به برق وصل کنیم). اصلا صحیحه که میگن لازمه گاهی بزاریم باطری به حدی تموم بشه که خاموش بشه و بعد شارژش کنیم؟
    و اینکه لازمه حتما شارژ به 100 درصد برسه؟ آخه 1 درصد آخر خیلی طول میکشه که پر بشه و در عرض چند ثانیه هم مصرف میشه.
    اینارو پرسیدم چونکه باطری لب تاپ برادرم که ایسوس هستش خراب شده و گفتن خوب پر و خالی نشده.
    ممنون از محببتتون و نوروزتون هم با اندکی اخیر مبارک دوستان
    ممنون ، سال نوی شمام مبارک
    اگر قصد استفاده از باتری رو ندارید هر 2-3 هفته یکبار یا دوبار در ماه باتری رو یکبار شارژ کامل کنید و تا مرز 10-15 درصد استفاده کنید و بعد به شارژر وصل کنید
    بذارید full بشه تا کامل شارژ شده باشه

برای بازی هم میتونید از برنامه ی مدیریت انرژی استفاده کنید و تنظیم کنید رو 60% شارژ بشه و بعدش از برق استفاده کنه

سلام دوستان من دیروز (دوشنبه 11 فروردین) رفتم پایتخت، اینو بگم که مدل 14 اینچیش یعنی z410 اومده بود.مثل اینکه تو ماه اسفند اومده ولی من خودم تو سایتای اینترنتی مثل دیجیکالا ندیده بودم.ولی تعدادش تو بازار خیلی کم بود و یه مغازه دیدم که خیلی گرون میداد ،ط اول یه مغازه داشت 2190 مدل i5 و رم 6 گیگ من خودم از ط دوم خریدم 2100 با گارانتی هماهنگ و بیمه.یه استفاده کوتاه داشتم ازش به نظرم که خیلی خوب بود در مورد صفحه نمایشش بگم که من اصلا باهاش مشکلی نداشتم و کاملا راضی کننده بود.
    مبارکتون باشه ، فقط z510 خریدید یا z410 ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •