بله همه شرایطی داره اما پیشنهاد میکنم برای حمایت از مردم و دوستان و جلوگیری از تولیدات از رده خارج داخلی ها هیج خودرویی نخرید .
بله همه شرایطی داره اما پیشنهاد میکنم برای حمایت از مردم و دوستان و جلوگیری از تولیدات از رده خارج داخلی ها هیج خودرویی نخرید .
سلام از دوستان کسی میدونه این کارت هدیه 800 تومنی که ایرانخودرو میده چطوری هست؟
فقط میشه باهاش بنزین زد یا گاز هم میشه زد؟
یا اینکه مثلا اعتبارش چند وقت هست؟
آیا میشه از عابربانک 800 تومن را برداشت؟
میخوام اما نمیشهیه جا واسه کار رفتم گفتم باید ماشین بگری منم دنبال کارکرد هستم
![]()
سلام دوست عزیز. یه کارت هدیه هست که شرکت بهتون میده میتونید برید نقدش کنید یا توی پمپ بنزین ازش استفاده کنید (کیف پول). برا من که با کلی تاخیر صادر نشد زنگ زدم 099440 گفتم پولشو بریزین به حسابم کارت نمیخوام اونا هم ریختن حساب رفتم نمایندگی حوالشو گرفتم. البته فکر کنم تا پول رو گرفتم یه 2.5 ماهی از تحویل ماشینم گذشته بود. کلا روش حساب نکنین این شرکت تا میتونه توی پول من و شما سود میکنه آخر سر پولمون رو میده.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
الان تو فاکتور زده ، کارت هدیه 800 تومنی ، کارت طلایی ، اینا دیرتر میان یا موقع ثبت نام باید میدادن ؟ کارت سوخت نیازی هست بگیریم یا نه ؟؟
Last edited by light; 28-09-2015 at 12:11.
گروه صنعتی ایرانخودرو جدیدترین قیمت مصوب تمامی محصولات این شرکت , ویژه مهرماه 94 را منتشر نمود . جدیدترین خودروهای اضافه شده در این لیست رنو کپچر و وانت آریسان میباشند که از تیرماه به لیست محصولات ایران خودرو اضافه شده است .قیمتهای درج شده برای مهرماه 94 بدون هیچ تغییری نسبت به شهریورماه به شرح ذیل اعلام میگرد .
![]()
ایران خودرو شرایط میذاره، آدم تا میاد فکر کنه چی به چیه شرایط قبلی حذف میشه و شرایط جدید میذارن![]()
گروه صنعتی ایرانخودرو شرایط متنوع فروش مهرماه محصولات خود را با شرایط ویژه منتشر نمود.
![]()
راه تو را میخواند..خخخخخخخ
عزرائیل تو را میخواند.
گروه صنعتی ایرانخودرو جدیدترین قیمت مصوب تمامی محصولات این شرکت , ویژه آبان ماه 94 را منتشر نمود .
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)