من یه جا خوندم برنامه psx میتونه بازی های ps2 را اجرا کنه!!!و اجرا هم کرد!فقط باید از dvd ایمیج گرفت مثل ps1 .کمک خواستین هستیم.راستی این امولاتور به کیفیت pcsx نیست ها!ولی راحت تر میشه باهاش کار کرد.
من یه جا خوندم برنامه psx میتونه بازی های ps2 را اجرا کنه!!!و اجرا هم کرد!فقط باید از dvd ایمیج گرفت مثل ps1 .کمک خواستین هستیم.راستی این امولاتور به کیفیت pcsx نیست ها!ولی راحت تر میشه باهاش کار کرد.
به نظر من اشکال از ویندوزته.
فعلا بهترین برنامه برای ps2 همین pcsx2ه.
برای PS1 هم بهترین ePSXeه که جدیدا ورژن 1.7 این برنامه هم اومده. از سایت emulator-zone.com میتونی دانلودش کنی. برای دانلود پلاگینهاشم از طریق سایت بالا homepage برنامه رو پیدا کن و از اونجا دانلودشون کن. بایوسهاشم تو همین فروم p30 چندین و چند بار آپلود شده بگردی پیدا میکنی. سوالی داشتی در خدمتم.
در مورد پست بعدیت هم بگم که منظورت برنامه pSX Emulatorه؟
یادم رفت بگم که برای کار کردن دستهها توی PCSX2 هم نیاز به پلاگین داری. بهترینشون از نظر من LilyPadه. توی تنظیمات پلاگین کنترولر هم میتونی دکمهها رو تعیین کنی.
منظورم همون psx بود که اقا مهدی هم تو بخش شبیه ساز ها گذاشته بود.من تونستم با اون devil may cry 2&3 را بازی کنم.راستی epsxe 1.7 موقع اجرا این ارور رو میده:this application has failed to start because zlib1.dll was not found .re-installing the application may fix this problem .این امولاتور هم مثل vgs هیچی نمیخواد ولی کمی بهتره از 4shared.com دانلودش کن: emurayden psxemulator
نه مشکل از ویندوز هم نبود.اصلا سونی مسخره با اون بازی های مسخرش و با اون امولاتورهای مسخرش را ول کردم.به امید روزی که ارتشی از زامبی های resident evil به شرکتشون حمله کنن!!!ولی حالا شما جدی نگیر از فردا رو pcsx29.5 کار میکنم.
سلام به دوستان pcsx2 9.5 ver390 pp 82 هم اومد دان کنید حال کنید باهاش![]()
علی آقا شما برای اجرای بازیهای ps1 نیاز به zlib1.dll دارید. تو گوگل جستجوش کن بعد از دانلود بگذارش تو پوشه شبیهساز مشکلت حل میشه.
در مورد ورژن جدید PCSX2 هم بگم فکر کنم مثله ورژنهای قبلیش بدردنخور باشه چون سیستم خفنی میخواد. برای اجرای بازیهای ps2 روی PC حالا حالاها باید صبر کنیم.
راست میگی ها!حالا با همبن امولاتور های سگا و ps1 بازی میکنیم تا سه 4 سال دیگه.من که گفتم سونی مسخره یه کنسول مسخره ساخته که اصلا امولاتور درست حسابی نداره.ps3 هم که بازی هاش و خودش اینقدر گرونن که ادم وقتی قیمت میگیره فکش می افته پایین!!!
راستی یادم رفت بگم .تو سایت emulator zone تو یکی از قسمتاش یه برناه هست به نهم2.01 :delta اون چیه؟
سلام به دوستان میخوام اموزش استفاده درست از pcsx2 9.5 ver390 تا
ورژن 75 رو براتون بگم البته اگه pcsx2 امان بده ورژن 82 میزارم ok
این کارایی که در 75 شده
1 باگهایی رو در اثر استفاده از roundmode hacks توسط فایلهای patch ایجاد میشد درست شد
2 قسمت speed hacks denormal تغییر کرد شد به disable underfiow cheks اینو به یاد داشته باشید تا بگم به چه کاری میان
3 ببینید ما 2 جور تیک داریم در speed hacks در گزینهای overflow و underflow از بالا گزینه سوم که نوشته disable underflow cheks خوب ؟
4 این دو تیک یکسش سیاه است و دیگری خاکستری اگر شما تیکتون خاکستری باشه daz flag شما روشن میشه و سرعت فوق العاده ای فقط به cpu.s intel میده و اگر سیاه بزارید سرعتی معادل با سرعت ps2 به شما میده و یک چیزه دیگه اینکه اگر شما تیک رو سیاه کنید بعضی اوقات اشکالات بزرگ بازیهارو میگیره پس باید هر سه حالتو ایتفاده کنید
منتظر اموزشهای بعدی باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)