تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 752 اولاول ... 165662636465666768697076116166566 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوب ... خوب ..
    اون تبدیله پیدا نمیشه ! پس من هم از امپی میگیرم ... البته باز هم میگردم ...

خوب من همونطوری که گفتید نیم ساعت کار .. بعدش بیکاری ... بعد میذارم .. بعد در میارم ... ولی ... قیمت Live 115 هست و من هم پرسیدم از همون جایی که شماره دادید .
    قیمت این چنده ؟!

به نظر شما بین این دو من اگر دمی رو بگیرم چه چیزی از اولی رو از دست میدم ؟!

البته از ظاهر این سنهیزر حال نکردم !
    در مورد اون تبدیل : بگرد حتماً-ضرر نداره ... من خودم امروز یه گشتی می زنم ...

//

در مورد تفاوت این دو مدل : میشه بحث درز صدا - بحث طراحی (که خودت هم اشاره کردی و البته یه بحث سلیقه اییه - من خودم فکر می کنم طراحی اون مدل سن هایزر بهتره - هرچند اساساً طراحی سن هایزر رو نقطه قوتش نمی دونم) ...

به همراه این نکته (که شاید خیلی مهم نباشه - صرفاً برای ثبت در تاریخ!) : امپدانس این مدل سن هایزر قبلا (سه سال پیش شاید و قبل تر) 120 اهم بود که نسخه جدیدش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اهمه ... امپدانس مدل Live هم 32 اهمه .. قبلا در مورد امپدانس زیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شده ... البته تفاوت نسخه 50 اهمی و Live که زیاد نیست و چندان محسوس نخواهد بود...

2. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پس از اونجایی که این مدل از نظر قیمت فرقی نداره ولی کارایی بهتری داره این رو تهیه میکنم .

نمایندگی رسمی داره ؟! :-؟
    از کجا میشه با قیمت خوب تهیه کرد ؟! (همون رایتک ؟!)

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پس از اونجایی که این مدل از نظر قیمت فرقی نداره ولی کارایی بهتری داره این رو تهیه میکنم .

منظور از "این مدل" کدومه ، اگه Live رو میگی که همون رایتک و اگه سن هایزر رو میگی دوستان یه فروشنده در جمهوری رو مناسب می دونن که صفحات قبلی شماره تماس و اطلاعات بیشتر درباره اش مطرح شده ... دوست خوبی زحمتش رو کشیده :
    تلفن : 66950405

5. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

میشه گفت تنها فروشگاه سنهایزر (البته به جز اون پایتختیه که باید پای تخته شسته شه!) همونه که تو جمهوریه. نمایندگی رسمیه و تو سایت سنهایزر هم شماره ش هست (البته شماره ی 10 سال پیششه که اشتباهه). خیابون انقلاب. بین فخر رازی و دانشگاه. ضلع جنوبی خیابون. با یه تابلوی آبی.
    Last edited by prowler88; 02-10-2009 at 19:14.

7. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پس همین رو تهیه میکنم ان شا...

حالا برای بار آخر ... میپرسم ... آیا وکیلم . ؟

مدل های مشابه ؟! :-؟ راستی این فقط این رنگ رو داره ... سیاه هم داره ؟!

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

پس همین رو تهیه میکنم ان شا...

حالا برای بار آخر ... میپرسم ... آیا وکیلم . ؟

مدل های مشابه ؟! :-؟ راستی این فقط این رنگ رو داره ... سیاه هم داره ؟!
    اصولا هدفون های سنهایزر (و خیلی برندهای دیگه) فقط در یک رنگ تولید میشن. به جز یه سری مثل HD 228 و HD 280
    Last edited by prowler88; 02-10-2009 at 23:33.

10. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

چیز پیچیده ای هم اصلاً نیست ، این تبدیل های دو به یک هدفونی رو دیدی ؟ که یه سری نری هدفونی داره و طرف دیگه دوتا مادگی هدفونی ؟ ... همونهاست .. مشکل اینه که من توی ایران هرچی از اونا دیدم و خریدم ، در واقع تبدیل نیست ، بلکه تقسیمه ... یعنی کانال راست و چپ رو جدا می کنه که ما همچین چیزی نمی خوایم ... می خوام هر کدوم از دو مادگی دقیقا همون صدا رو بدن بیرون ... باید بگردی و به احتمال بسیار زیاد پیدا میشه البته ... من آخرین بار سال پیش تو جمهوری گشتم دنبالش و نبود ..
    من همیشه از اینا پشت شهرداری (توپخونه) می خرم. تا حالا اصلا هیچ کدومو ندیدم که کانالا رو تقسیم بکنه! ما گاهی 3 4 تا از اینا رو بهم می بندیم و از یه دستگاه 5 تا هدفون می گیریم دور هم موزیک گوش می دیم!!

می دونم که الان شما به نتیجه رسیدی و یه کم دیره ولی خواستم بگم هدفونهایی هم هست که صدای دالبی 5.1 می ده. تجربه لذت بخشیه؛ البته اصلا نمی دونم توی ایران پیدا می شه یا نه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by ChaoticHead; 05-10-2009 at 10:10.

پروفشنال cell_phone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان من دنبال یک هدفون خوب برای ورزش هستم . مخصوصا دو , اما مدل های موجود اصلن جالب نیست .
    من چند مدل کریتیو داشتم که صداش ای بدک نبود تو رنج خودش اما همه از فیش قطعی پیدا کردند و هر چه لحیم هم کردم .
    فایده ای در بر نداشت , جز الافی , به هر حال من تو نت جستجو کردم و چند مدل آمار گرفتم . از همه بیشتر هم طالب
    sennheiser pmx 80 sport II شدم تو نت تقریبا 50 دلاری هست . اما تو مشهد ( که من زندگی می کنم ) به هر کی گفتم .
    نشنیده بود چه برسه به اینکه داشته باشه . البته این جزو ارزونترین های این شرکت است .
    البته باید بگم من از مدل های بدون نویز نمی تونم استفاده کنم . چون وقتی می دوی خودش تولید نیز می کنه و قتی با شدت جابه جا می شه و باید حتما از نوع تو گوش و مدل پوشش ابری باشه تا مشکلی پیش نیاد .
    می خواستم بدونم کسی تجربه ای با این مارک و حتی این مدل داشته ؟

یا جایی رو سراغ داره شماره بده تماس بگیرم ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان من دنبال یک هدفون خوب برای ورزش هستم . مخصوصا دو , اما مدل های موجود اصلن جالب نیست .
    من چند مدل کریتیو داشتم که صداش ای بدک نبود تو رنج خودش اما همه از فیش قطعی پیدا کردند و هر چه لحیم هم کردم .
    فایده ای در بر نداشت , جز الافی , به هر حال من تو نت جستجو کردم و چند مدل آمار گرفتم . از همه بیشتر هم طالب
    sennheiser pmx 80 sport II شدم تو نت تقریبا 50 دلاری هست . اما تو مشهد ( که من زندگی می کنم ) به هر کی گفتم .
    نشنیده بود چه برسه به اینکه داشته باشه . البته این جزو ارزونترین های این شرکت است .
    البته باید بگم من از مدل های بدون نویز نمی تونم استفاده کنم . چون وقتی می دوی خودش تولید نیز می کنه و قتی با شدت جابه جا می شه و باید حتما از نوع تو گوش و مدل پوشش ابری باشه تا مشکلی پیش نیاد .
    می خواستم بدونم کسی تجربه ای با این مارک و حتی این مدل داشته ؟

یا جایی رو سراغ داره شماره بده تماس بگیرم ؟
    لطفاً در یک تاپیک ادامه بده دوست من ... (مثلاً در این مورد خاص در اون یکی تاپیک ادامه بده) ... مرسی

پروفشنال cell_phone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اما چرا اونجا ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •