اپل مفت گرونه؟
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
اپل مفت گرونه؟
من دیروز کل مجتمع تک رو گشتم پیدا نکردمش !!! کدوم نمایندگی ؟
سلام
دوستان اخر این مدلی که تو ایران هست بکلایت داره یا نه ؟
ی سوال دیگه ، من تا حالا از اینترنت سفارش بالای 500 هزار تومن ندادم ، یکم میترسم .این سایت دیجی کالا چطوره ؟ یعنی سفارشو زود میرسونه یا ی دو هفته ای سر کارمون میزاره ؟ رو لپتاپ ویندوز نصب کردن (امتحانش کردن ) یا نه ، اگه لپتاپی که گرفتم مشکل داشته باشه (همون اول کار ) تعمیرش میکنن یا عوض میکنن یه نو بهم میدن ؟
تو سایت سازگار چرا این مدل نیست ؟ کلا گارانتی سازگار چطور هست ؟
شرمنده سولام زیاد شد و سرتون رو درد اوردم.
دوستان این n550 که تو ایرانه بک لایت داره ؟ میشه HDD و SSD رو با هم داشت ؟
هنوز کسی باز نکرده که ببینه فارسی هست و بک لایت داره یا نه!
نه نمیشه!
اول از همه می خواستم تشکر کنم بابت کمک ها و راهنمایی های دلسوزانه و مفیدتون، فقط اضافه کنم که این مدل براساس سایت خود ایسوس سه کانفیگ مختلف هارد داره 1 ترا با سرعت دور 5400، 750 با سرعت دور 5400 و 750 با سرعت دور 7200 بنابراین دوستان اگر خواستن 750 رو بگیرن حتما دقت کنند که کدوم مدله 7200 یا 5400.
ظاهرا فعلا توی ایران هارد 1ترا با سرعت 5400 وارد شده!
واقعا من تعجب ميكنم ميگن ما نميدونيم داخلش بك لايت و فارسي داره يا نه
اون برچسب فارسي رو سازگار ميزنه چطور ميشه باز كنن برچسب بزنن بعد به فروشنده ها نگن بك لايت و فارسي داره يا نه
خيلي عجيبه
DDR3 و DDR5 این کارت خیلی تفاوت آنچنانی ایجاد نمیکنه در حد 5-8 فریم تو حالت گرافیک بالا براتون فرق داشته باشه .
گرافیک 2 گیگ و 4 گیگ هم آنچنان فرقی ندارن ، فقط جایی خوندم که نرم افزارهای گرافیکی رم کارت گرافیک مهم تره ، بازی های کامپیوتری GDDR5 و GDRR3 بودن مهم تره.
به هر حال در حال حاضر مدل 4 گیگ با رم GDDR3 تو بازار هست که کانفیگ خوبیه .
مثلا اگر کانفیک 2 گیگ از نوع GDDR5 بیاد از مدل 4 گیگ GDDR3 بهتر هست ، مخصوصا برای گیمرها.
این کارت گرافیک روی رزولوشن Full HD نمیتونه بازی رو در حد Ultra خوب اجرا کنه .... قدرتش در حد متوسط رو به بالا هست .
اصلا کارت گرافیکش مختص بازی نیست که بخوای روی High - Ultra بازی کنی ... شما ذهنت رو بگذار روی Medium - High
لپتاپ هم SSD نداره . سرعت پایین هارد هم تو لود ویندوز و اجرای برنامه ها و انتقال اطلاعات تاثیر خیلی زیادی داره . مثلا هارد 5400 با سرعت 60 مگ دیدم انتقال میده بعضی وقتام کمتر . ولی هارد SSD اگر مدل خوبی بگیری تا 400 مگ سرعت نوشتن و 500 مگ سرعت خواندن بهت میده . یعنی سرعتش 5 تا 7 برابر هست .
بهترین هارد SSD هم سامسونگ 840 Pro هست که هم سرعت عالی داره و هم قیمتش رو نسبت بهتره .
Samsung 840 Pro 256GB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Samsung 840 Pro 128GB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Ocaryx; 23-08-2013 at 14:02.
یعنی شما میخوای بگی برایه گیم گرافیک 4 هیچ فرقی 2 نداره!!؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)