خب باشه ، دلیل نداره هر کاری می خواد بکنه ...
من یکی که انتظار جام جهانی رو از این تیم ملی نداشتم و ندارم ، 100 درصد میره اونجا و آبروی هر چی ایرانی میبرن و میان و میگن انشالله برای دوره ی بعد آماده میشم .
خب باشه ، دلیل نداره هر کاری می خواد بکنه ...
من یکی که انتظار جام جهانی رو از این تیم ملی نداشتم و ندارم ، 100 درصد میره اونجا و آبروی هر چی ایرانی میبرن و میان و میگن انشالله برای دوره ی بعد آماده میشم .
حالا کاری به کیروش و اخلاقیاتش ندارم
ولی انصافا کدوم مربی خارجی ادوار گذشته ی تیم ملی بوده که باهاش خوب رفتار شده باشه؟
اون از بلازویچ اون هم از برانکو با اون همه تلاش و خدماتش برای ما
قبل از اون هم ایویچ که تمام اماده سازی تیم ملی 98 پای اون بود و اخرش عین چی پرتش کردن بیرون
به کی رحم کردن؟ همه بد بودن؟ برای هرکدوم یک عیب و ایرادی پیدا کردن!!!
همه سو استفاده گر؟؟؟!
معیارشون نتیجه گیری نبود! هنوزم همینه شک نکنید جای کیروش ایکس و ایگرگ هم که بود مربی های لیگ و فدراسیون و روزنامه ها انواع و اقسام بازی ها رو سرش در می اوردن
واقعا چرا همیشه حاشیه بیشتر از اصل بر فوتبال ما حاکم هست؟
چجور ادمایی میتونن بخاطر رو کم کنی از یک مربی ابروی یک ملت رو بخوان ببرن؟
برای اینکه کیروش ضایع بشه بریم نتیجه افتضاح بگیریم؟ واقعا جای تاسف داره همچین طرز فکری
4سال دیگه 8سال دیگه نمیان بگن کیروش چیکار کرد و اخرش چی شد میگن تیم ایران در جام جهانی چیکار کرد!؟
بنظرم تحت هر شرایطی باید حامی تیم ملی باشیم برای اینکه تا جایی که میتونه با حداکثر توان (میدونم کمه ،بده، بازی تدارکاتی فلان بازیکن ها بسار...) همینی که هستند بهترین ارائه رو داشته باشند
فقط
بخاطر ایران
همین
![]()
چند وقت قبل بعد از مدت ها داشتم 90 نگاه میکردم بعدش مهمان برنامه جلال حسینی بود
عادل داشت یکی از آمار های پرسپولیس رو مقایسه میکرد (( همون آماری که فکر کنم کمترین گل خورده یا کمترین تفاضل داشت و باشگاه پرسپولیس بیانیه داد که پرسپولیس تو دنیا بهترین عملکرد رو داره .. ))
** یه چیز تو همین مایه ها دقیق یادم نیست **
بعدش عادل داشت یه مقایسه میکرد با لیگ های آفریقایی - آمریکایی که تیم های کشور های دیگه هم بهتر هستن
بعدش جلال حسینی یه چیز گفت من خندم گرفت !!!!!!!!
گقت آقای فردوسی پور بهتره ما خودمون رو با همچین تیم هایی مقایسه نکنیم و با تیم های اروپایی مقایسه کنیم
اینو گفت من خندم گرفت
پیش خودم گفتم این رو چه حسابی لیگ ایران رو با اروپا مقایسه میکنه ؟؟؟
تو ایران (( به خصوص دوستان تو همین فروم ))
دارن بحث میکنن که به دلیل بازی های آسیایی بازیکن نمیتونه بره تیم ملی
بعدش تو اروپا طرف تو 10 روز 3 تا بازی میکنه و هیچ مشکلی پیش نمیاد
تو لیگ های معتبر اروپایی (( آلمان - انگلیس - اسپانیا - ایتالیا )) بازیکن ها تا اردیبهشت ماه بازی میکنن (( حتی تیم هایی مثل رئال - بارسا - بایرن و .... )) تا آخرین هفته ها هم تو 3 تا 4 جام شرکت میکنن و حداقل تو 8 روز 3 بازی انجام میدن
و بعدش 1 ماه استراحت میکنن و میرن جام جهانی
اونجا هم بهترین کیفیت رو از خودشون به نمایش میزارن
تو ایران 2 ماه قبلتر لیگ تموم میشه و بازیکن ها بعد از عید فقط تو 3 تا 4 بازی آسیایی شرکت میکنن
به همون 3 بازی ما میگیم فشردگی و بازیکن هامون آسیب میبینن و بهشون فشار میاد .....
واقعا عادل حق داشت
باید خودمون رو باید لیگ های آفریقایی و آمریکایی مقایسه کنیم
اینکه گفتم جلال حسینی دوستان پرسپولیسی ناراحت نشن
موضع گیری هم نکنید
چون طرف حسابم کس خاصی نبود
فقط یه چیز تو این تلویزیون واسم جالب بود !!!!!
در حرف زدم میخوایم با اروپا مقایسه بشیم
در عمل 2 تا بازی نمیتونیم انجام بدیم
Last edited by wooooow; 02-02-2014 at 19:25.
دوست عزيز شما انگار موضوع تيم ملي و باشگاههارو برعكس متوجه شدين.
موضوع از اين قراره كه جناب كيروش ميگن بازيكناي تيم ملي بايد از فروردين در اختيار من باشن و تيمهاي آسيايي هم بدون ملي پوشانشون تو آسيا شركت كنن، چيزي كه توي اروپا كه چه عرض كنم، توي بوركينافاسو هم از اين قانون ها نيست. بحث سر فشرده بودن يا نبودن مسابقات نيست، اتفاقا بخاطر همين درخواست كيروش الان مسابقات دارن فشرده برگزار ميشن(تقريبا هر4 روز يه بار) . والا باشگاهها هم از خداشونه بازيها مثل تمام دنيا تا ارديبهشت طول بكشه.
قصد موضع گيري نداشتم، فقط اين چند جمله رو جهت تنوير افكار عمومي بيان كردم![]()
الان جو بدی بر علیه استقلال بوجود اومده
بهتره خودمونو گول نزنیم الان تو همین چند صفحه منظور از باشگاه استقلاله
تیمی که تو آسیا قهرمانی داره امسال هم جزو 4تیم برتر آسیا بود
دور از انصافه بیایم بگیم ما تو آسیا مقامی نمیاریم پس قیدشو بزنیم
خیلی ببخشیدا طوری این حرف میزنیم هرکی ندونه فکر میکنه ایران 5-6بار قهرمان جام جهانی شده
امسالم قراره بریم جام بگیریم برگردیم جشن بگیریم!!!!
اینجوری باشه که بهتره قید جام جهانی رو هم بزنیم
یکی میگه لیگ تعطیل کنیم چیزی از دست نمیدیم
اونوفت کیروش 11بازیکن + مقدار کافی ذخیره به دلخواه برمیداره میره اردو اونم چه اردوهایی ....
تو این چند صفحه حرفای دوست عزیزمون wooooow منطقی بود
ما یادمون رفته تیم ملی از همین باشگاه ها سرچشمه میگیره
عوض اینکه به باشگاه ها توجه کنیم تا بازیکن ها با انگیزه به تمریناتشون برسن مخصوصا تیمهای آسیایی...
داریم برعکس عمل میکنیم بهترین بازیکنای ملی بخاطر بی برنامگی رفتن کشورای عربی
بازیکن های جوون که بهترین بازی هاشونو داریم میبینیم به تیم ملی دعوت نمیشن
اینجوری با کدوم روحیه میخوایم بریم جام جهانی؟
همین باشگاه های بارسا،رئال ، بایرن ببنید چقدر تو موفقیت تیم ملی سهیمن
حالا فرض کنید این تیما بدون ستاره هاشون برن لیگ قهرمانان اروپا!!!
آره میدونم مقایسه باشگاه های ما با رئال و بارسا و بایرن و .... خیلی مسخرست
ولی یادتون باشه صعود از گروه برای ما به اندازه قهرمانی اونا ارزشمنده چیزی که نمیشه کتمانش کرد!!!
طرز فکر ملت ما الان همینه اگه تیم ملی صعود کنه بهترین نتیجه رو گرفته
در صورتی که آلمان و اسپانیا از الان دارن واسه قهرمانی برنامه میریزن
منم امیدوارم تیم ملی بهترین نتیجه رو بگیره ولی متاسفانه با این اوضاع بعید میدونم....
در آخر به جرئت میگم فدراسیون ما بهترین فدراسیون دنیاست
تا الان هیچ بازی تدارکاتی نداشتیم و همه تقصیرات روی فدراسیون بود
ولی با یه حرکت انتحاری الان باشگاه های آسیایی شدن مانع پیشرفت کشور
و بازی هایی که قرار بود برگزار بشه از یاد همه رفت!
واقعا باید به سیاست این فدراسیون ایول گفت![]()
هدف مهمه عزيز جان! مثلاً همين امسال مكزيك ليگشو به خاطر جام جهاني تعطيل كرده و كره جنوبي هم به خاطر جام جهاني 2002 يك سال ليگشو تعطيل كرد. پس نگو بوركينافاسو هم از اين كارها نميكنه.
نگه داشتن با كيفيت ليگ برتر، ليگ قهرمانان قاره و تيم ملي به صورت همزمان مختص تيم هاي اروپايي و امريكاي جنوبي است. همين ژاپن و كره هم اين چند وقت ليگشون تعطيل بوده و تازه ميخوان شروع كنن.به همين خاطر هم بوده كه تونستن بازي هاي خوبي انجام بدن البته اونها به خاطر برنامه ريزي منظمي كه دارن تقريباً ميشه گفت در صورت انطباق با تقويم فيفا هم ميتونستن كارشونو درست انجام بدن.
بازيكن هاي كليدي ما با چند تا بازي فشرده مصدوم ميشن. تمام تيمهاي مطرح اروپايي به دليل شركت در چند رقابت بزرگ مجبور هستن تعداد بازيكن هاي باكيفيت زيادي در اختيار بگيرن و بهشون به نوبت بازي بدن مثلاً در مقطعي كه دايي در بايرن بود يادمه اين تيم 30 بازيكن خوب در اختيار داشت.
اما باشگاههاي ما چي؟ از يه تعداد بازيكن تقريباً براي همه بازي ها استفاده ميكنن. بدنسازي قبل از شروع ليگ را خيلي دير شروع ميكنن و ميخوان در تمام جام ها هم بدون تلفات مقام بيارن. ظاهر قضيه حرفه ايه اما در باطن اينطور نيست.
----------------------------------------------
متاسفانه در اين چند روزه دوستان نتونستن به دور از تعصب نظر بدن و هرچي هم دم دستشون بود به سمت كي روش روانه كردن. من فقط ميتونم اينو بگم كه با تمام اين حرفها معتقدم كي روش صلاح فوتبال ما را بهتر از ما ميدونه و اگر اين تيم را به منتقدانش بديم تفاوتي با قبل نخواهيم داشت.
آقاي قلعه نويي با تيمي كه چند سال در اختيار داشت نتونست مقابل كره اي هايي كه انصافاً از نظر فني اونقدرها برتري نسبت به استقلال نداشتن كاري از پيش ببره. ايشون اگر واقعاً مربي تأثيرگذاري بود ميبايست در دو بازي رفت و برگشت پيروز از زمين بيرون ميومد. معتقدم عيار يك مربي بزرگ در اينجور بازي ها سنجيده ميشه. البته قبول دارم كار قلعه نويي در ايران تكه ولي خاص نيست. اما برعكسش كي روش دقيقاً مربي خاصيه.
اين مطلب را براي دوستاني نوشتم كه معتقدن كي روش از روي شانس تونسته تيمو به جام جهاني ببره يا اصلاً در حدي نيست كه با قلعه نويي مقايسه بشه.
واقعا متاسفم واسه بعضی دوستان که لیگ ایران و باشگاه هاش رو اینقدر ارزشش رو میبرن بالا . کاری هم نمیشه کرد همش تعصبه .
این همه دربی های مضخرف دیدین بس نیست . این همه بازی های کسل کننده بدون گل دیدین بس نیست . عاشق این همه حاشیه هستین یا دنبال فوتبال زیبا هستین ؟
یکی از دوستان میگه اگه اینطوره بیایم پس لیگ رو هم بی خیال بشیم ؟ اره . من که میگم در این لیگ رو باید تخته گرفت .
مطمئننا تا زمانی که این همه طرفدار واسه این تیم های فکستنی غش و ضعف میرن اوضاع همینه . دقیقا مثل اوضاع مملکت که کسی عرضه اه کشیدن نداره و میگن همه چی خوبه .
انصافا تعصبی ترین هوادار ها رو داره فوتبال اما دیگه تا چه حد ؟ هر گندی میزنن تو فوتبالمون ملت همینطور کبکشون خروس میخونه و دنبال حاشیه هستن . دنبال کل کل هستن .
به نظر من ما جام جهانی میخوایم چه کار ؟ بریم جام جهانی که چی بشه ؟ واسه کی بریم جام جهانی ؟ وقتی این همه ملت به خاطر تیم باشگاهیشون پشت تیم ملیشون رو خالی میکنن باید هم همینطور باشه .
الان هم پشت به اصطلاح قانون فیفا قایم شدن که کجای قانون فیفا همچین حقی رو به کی روش میده و نباید به خاطر تیم ملی باشگاه ضرر کنه . همچین حرف میزنن انگار الان لیگمون لیگ جزیره است و تیم ملیمون هم تیم ملی المان . اینجا ایرانه برادر من .
مدیریت گندیده . نه فقط مدیریت در بحث ملی بلکه در بحث باشگاهی از اون هم بدتر . این همه فساد و تبانی و ... دیگه چهره واقعی فوتبال ایران رو نشون داده .
حالا یه کی روش پیدا شد داغونترین تیم ملی تاریخمون رو برد جام جهانی . خواهشا بهانه شانس و ... رو نیارید که تو همه دنیا همین قضیه هست و فقط تو ایران اینجور چیزا رو بهونه میکنن .
بعد از جام جهانی ملت ریختن تو خیابون که ما اهل کوفه نیستیم کی روش تنها بماند ولی بعد همه ریختن سرش که گمشو برو از کشور ما بیرون ای اجنبی !!!
من خودم امیر قلعه نویی رو بهترین مربی فعلی داخلی میدونم ولی اصلا در سطحی نیست که با یک مربی سطح اول جهان کل کل کنه . همین اقا یا بقیه سرمربی ها یک حمایت خشک و خالی از تیم ملی کردن ؟ نه واقعا یکی از همین ها اصلا حمایتی تا حالا انجام داده ؟
واقعا متاسفم فقط![]()
من پست ها رو خوندم کسی کیروش رو با قلعه نوعی مقایسه نکرد و نگفت که سرمربی تیم ملی باید قلعه نوعی بشه و شما یه دفعه اومدی داری مقایسه می کنی . بحث سر چیز دیگه ای هست
اینکه کیروش مربی بزرگیه شکی نیست و تیم هم رفته جام جهانی ولی دلیل نمیشه که هر کاری دلش می خواد انجام بده بلاخره اینجا هم ایرانه و اونجوری که آقای کیروش فکر می کنه بی در و پیکر نیست . مردم ایران می فهمن اما یه سری مثل شما فکر می کنن که چون مربی تیم ملیه هر کاری دلش بخواد باید انجام بده
در مورد اینکه گفتید کره رو در زمان قلعه نوعی نتونستیم ببریم خوب در زمان کیروش هم به لبنان باختیم تو زمین خودمون با قطر مساوی کردیم . کره هم آنچنان تیم قوی نبود که نتونیم ببریم . نمیشه مقایسه کرد .
بهترین کاری که کیروش تو زمان مربی گیریش تو ایران انجام داد آوردن بازیکن های دورگه هست که در زمان های قبل نداشتیم و همین بازیکنان هم نقش خیلی پر رنگی برای رفتن به جام جهانی داشتن
-----------------------
صادق درودگر: کفاشیان با کروش قاطعانه برخورد کند/سرمربی تیم ملی فکر می کند همه چیز پول است
به گزارش قدس آنلاین، صادقی درودگر، رئیس سابق کمیته فوتسال ایران و مدیرعامل مستعفی باشگاه ملوان بندرانزلی که سال ها سابقه مدیریت در فوتبال را در کارنامه دارد درباره اختلاف های آشکار کارلوس کروش با فدراسیون فوتبال به خبرنگرا قدس آنلاین می گوید:« مقصرکروش نیست. وقتی شرایطی می شود که هرکسی که جای خودش نیست در پست های حساس قرارمی گیرد همین اتفاقات رخ می دهد. کروش در استخدام ما است اما انگار فدراسیون فوتبال ایران در استخدام این مربی است. ایشان بارها به فوتبال ایران بی احترامی کرده است که این نوع ادبیات زیبنده فوتبال ایران نیست. او بارها ضعف مدیریتی فوتبال ایران را به رخ ما کشیده درحالی که سال ها پیش دکتر چانگ رئیس فدراسیون فوتبال کره جنوبی برای بازدید از امکانات فوتبال ایران به کشورمان سفر می کرد. کروش برخورد بسیار بدی با فوتبال ایران دارد و به جای تمکین از فدراسیون فوتبال ایران مانند روسا رفتارمی کند. با رویه ای که کروش پیش کشیده رابطه مدیرو مستخدم زیر سوال رفته است و هرچه زودتر فدراسیون فوتبال باید وارد ماجرا شود. از علی کفاشیان می خواهم اجازه ندهد کروش زحمت مدیران فوتبال ایران را زیر سوال ببرد وبا او برخورد کند.» درودگر که با استخدام یک مربی خارجی در تیم ملوان بدعت تازه ای را دراین تیم ایجاد کرد و انتخابش موفق هم بود درپاسخ به این سوال که این انتقاد شاید بیانگر مخحالفت او با مربیان خارجی باشد این توضیحات را داد:« اگر مخالف مربیان خارجی بودم هرگز با آن شرایطی که در انزلی وجود داشت یک مربی خارجی را روی نیممت ملوان نمی نشاندم. همه می دانند که جو فوتبال انزلی چگونه است و تا چه اندازه به استخدام نیروهای بومی تاکید می شود اما من مربی خارجی را به ملوان بردم و همین طور که می بینید آقای اسکوچیچ درانزلی موفق بوده و بهترین نتایج ملوان در همه ادوار لیگ برتر را رقم زده است. کروش نیز یک مربی بزرگ، با دانش و صاحب سبک در دنیای فوتبال محسوب می شود که برای من قابل احترام است. او مربی بزرگی است و قدردان زحمات او برای فوتبال ایران هستم. دربرهه ای که تیم ملی نیاز به آرامش داشت او به خوبی توانست تیم را مهیای بازی های دشوار مرحله انتخابی جام جهانی کند. اما هرکسی باید جایگاه خودش را داشته باشد. کروش باید بپذیرد که در استخدام فوتبال ایران است و تا وقتی این جا کار می کند باید به عوامل فوتبال ایران احترام بگذارد. نمی دانم کروش با این همه تجربه چگونه خود را وارد حاشیه می کند و دلیل این همه سروصدا چیست؟ از نظر فنی هیچ ایرادی به کروش نیست. او درفوتبال ایران منشاء خدمات بوده اما رویه رفتاری اش هیچ وقت خوب نبوده که فکر می کنم دلیل اینکه تیم های اروپایی دیگر سراغ او نمی روند همین زیر سوال بردن رابطه مدیری و مستخدمی است. حتما کروش هم با مدیران اروپایی چنین رفتاری کرده که دیگر به او دراروپا تیم نمی دهند. ایشان ادب را درقبال فوتبال ایران به جا نیاورد. ایشان نسبت به فوتبال ایران احساس حاکمیت پیدا کرده و کلماتی که کروش در نقد شرایط فوتبال ایران به کار می برد را خود کفاشیان به زبان نمی آورد.» درودگر درباره اینکه چرا کروش حاضر نیست با اسپانسر تیم ملی همکاری کند و به چه دلیل از شرکت آل اشپورت پول جداگانه خواسته این توضیحات را داد:« خواسته کروش برخلاف موازین بین المللی و عرف است. اعضای تیم ملی همگی تحت امر فدراسیون فوتبال ایران هستند و فدراسیون نیز با هر اسپانسری به توافق می رسد مربیان و بازیکنان تیم ملی موظف به همکاری با آ» هستند. اگریادتان باشد درجام جهاین 1998 احمد رضا عابدزاده از برند شرکتی استفاده کرد که با تیم ملی قرارداد نداشت و فیفا او را با جریمه سنگین مواجه کرد. کروش هم اگر با اسپانسری غیر زا اسپنسر تیم ملی به جام جهانی برود جریمه خواهد شد. ایشان از شرکت مورد نظر پول خواسته اما محض اطلاع آقای کروش که دستمزد زیادی هم از فوتبال ایران گرفته اعلام می کنم آقای عزیز همه چیز پول نیست. امیدوارم ایشان دربرخوردهای ضعیفی که با عوامل فدراسیون فوتبال دارد تجدید نظرکند وگرنه ممکن است دیگر نشود با همکاری کرد. از علی کفاشیان هم می خواهم با کروش قاطعانه برخوردکند.»
-----------
دقیقآ همینه به جای اینکه کیروش در اختیار فدراسیون ما باشه فدراسیون در اختیار کیروشه![]()
Last edited by king of the kings; 03-02-2014 at 11:54.
ببين من اصلا حرفي راجع به تعطيلي ليگ نزدم، حرفم راجع به شركت تيمها توي ليگ قهرمانان بدون ملي پوشاشون بود. كه توي توي بوركينافاسو هم چنين چيزي نيست.
نميشه كه منافع باشگاهها رو ناديده گرفت به خاطر زياده خواهي يك نفر. اين وسط باشگاه هم يه منافعي داره.
لطفا فرافكني نكنيد. اينجا بحث اصلي سر اين موضوعه كه ملي پوشا همرا باشگاه توي آسيا باشن يا نه.
در مورد مثالي هم كه زدين، توي اون بازي استقلال بازيكناي اصليش رو به خاطر مصدوميت و محروميت در اختيار نداشت، بازيكنهايي كه كيروش به خاطر نبودن يكيش مي خواد اردو لغو كنه.
خداییش دور از انصافه که کار قلعه نویی رو بی ارزش کنیم . قلعه نویی واقعا جنگید که به نیمه نهایی جام باشگاه ها رسید و واقعا جلوی اون تیم کره ای با اینکه از لحاظ قدرت تیم در یه سطح نبودن و کلی مصدوم روی تیم بود خوب بازی کردن و اگه توی خط دفاعی مشکلی نبود میتونست صعود هم بکنه به فینال .
اما کی روش کار خیلی خفنتری انجام داد![]()
با اون همه حاشیه داخلی علیه تیم ملی و نبود مهدی رحمتی درون دروازه و تبانی قطری ها و جنگ روانی کره ای ها انصافا کدوم مربی داخلی میتونه همچین اوضاعی رو تحمل و مدیریت کنه و سه تا بازی ببره . درسته کمی شانس همراهمون بود اما اگه شانس توی فوتبال دخیل نبود که واسه دروازه تیردروازه رو نمیزاشتن توی فوتبال![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)