نیلسون: 6
ماهینی: 3
بنگر: 7
جلال: 6
میثم: 5
دهنوی: 4
مارکو: 4
نوری: 2
رضایی: 2
عالیشاه: 6
سید صالحی: 4
عباس زاده: 2
نیلسون: 6
ماهینی: 3
بنگر: 7
جلال: 6
میثم: 5
دهنوی: 4
مارکو: 4
نوری: 2
رضایی: 2
عالیشاه: 6
سید صالحی: 4
عباس زاده: 2
می خواستم بعد بازی بیام این جا و بگم آیا بازی خوب فقط همراه با گل نخوردنه و گل زدن و ایجاد موقعیت گل نیست که یه دفعه گل هم خوردیم.
من به نظرم اگه همینجوری بخوایم پیش بریم، مثل سال های قبل فقط باید بیایم اینجا و بگیم ای کاش اینجوری می شد و ای کاش اون طوری و انشالله سال بعد.
بابا تیم خوب بازی نمی کنه. حتی تو بازی هایی که برده. بازی خوب که به این نمی گن. نمی تونن موقعیت گل ایجاد کنن. سیستم 4-2-3-1 به درد ما نمی خوره و سید صالحی به شدت تنهاست تو خط حمله. آخه دایی نمی تونست چیزهای دیگه ای رو از برانکو یاد بگیره و فقط همین سیستم رو یاد گرفته؟
تیم باید با دو فوروارد بازی کنه. تیم احتیاج به یه بازی ساز خوب داره چیزی که همیشه داره از نبودش رنج می بره.
با اومدن خلعتبری هم بعید می دونم درست شه.
آخه یکی به من بگه مگه ما جلوییم از تیم مقابل که دقیقه 88 فوروارد میاریم تو زمین و بعدش هم ...
ای کاش یکی صدای ما رو می شنید. اون پارسال با اون خریداشون که یه دونه هافبک نگرفته بودن و این هم امسال که یه دونه بازیکن درست و حسابی و با تجربه نگرفتن.
خدا به ما صبر بده فقط. همین
من به این نمره دادن ها اعتقادی ندارم چون وقتی کل تیم خوب بازی نمی کنه چه دلیلی داره که بگیم کدوم بازیکن چه نمره ای گرفته و اگه قرار باشه نمره بدیم باید به علی دایی نمره داد که هم توی خرید بازیکن ضعیف عمل کرده و هم توی خود بازی ها.
نمره من به علی دایی توی این فصل تا الان 5 بوده.
Last edited by amirpers; 23-08-2013 at 20:39.
خیلی باخت بدی بود مثل بازیهای اخیر تیم نیمه اول که کاملن تیم تعطیل بود نیمه دوم هم که خیر سرشون یک موقعیت گل نتونستن ایجاد کنن این تیم باید تقویت بشه در غیر این صورت این فصل خیلی بخوایم خوش بینانه حساب کنیم 4 بشیم و سهمیه اسیا بگیریم
تبریک میگم به گل محمدی این برد مبارکش باشه
مشکل پرسپولیس بیشتر از اونکه تاکتیکی باشه به خاطر کیفیت بد چند بازیکنشه که واقعا بی مسئولیت بازی میکنن و در واقع این ایراد متوجه علی دایی هست که هنوز نتونسته بازیکنای بی کیفیتشو بشناسه یا ازشون دل بکنه
مثلا توپ خیلی خوب میچرخه و به رضایی میرسه اما این بازیکن واقعا واقعا بازی رو خراب میکنه
مثلا توپ خیلی خوب از دفاع میچرخه و میرسه به نوری اما این بازیکن به معنای واقعی کلمه گند میزنه به توپ نیمه اول یه صحنه دهنوی خیلی خوب چنتا رو جا گذاشت اومد پشت 18 که تصمیم بگیره نوری اومد توپشو گرفت داد به مدافعین نفت
یا میثم حسینی که واقعا خیلی اوقات به خصوص توی این بازی شاید به تنهایی 40 درصد حملات تیم رو با سانترهای بی کیفیت و سطح پایی خراب کرد
یا ماهینی که خیلی وقته خیلی راحت دور میخوره خیلی راحت حملات رو خراب میکنه امروز هم گل رو دقیقا روی اشتباه ماهینی خوردیم
البته من نمیخوام بی انصاف باشم به هر حال دو هافبک دفاعی دایی مصدوم بودن و بازی به مارکو رسید که به هر دلیلی اصلا تو جریان بازی نبود
به همین خاطر پشت 18 توپ خیلی بیشتر گیر نفت اومد و توی اون منطقه نظم نداشتیم
از طرفی اگر دایی رو توی بازی دادن به رضایی مقصر بدونیم به جای نوری کی رو بزاره؟
این تیم مشکل فنی به عقیده من نداره مشکلش چنتا بازیکن هستن که برعکس برخی بازیکنای دیگه تیم مثل نیلسون بنگر سید جلال دهنوی عالیشاه صادقیان سید صالحی و.... دارن خیلی بد بازی میکنن و روی کلیت تیم هم تاثیر منفی گذاشتن
اما دایی هم باید سعی کنه همون کاری که با رضایی و نوروزی کرد رو با میثم و ماهینی هم انجام بده چون این دو تا بازیکن اصلا کمکی به حملات تیم نمیکنن توی دفاعم خوب نیستن
ایشالا با برگشتن پولادی و خرید خلعتبری بهتر میشیم
نیلسون 7
میثم 3
سید جلال 7
بنگر 8.... واقعا داره خوب بازی میکنه خیلی مسلط ایشالا چشمش نزنیم حتی روی صحنه گل هم تکلش رو رفت اما توپ کمی ازش دور بود بازیکن نفت هم جلوی توپ رو گرفته بود
ماهینی 3
مارکو 3 اصلا توی جریان بازی نبود به جز چنتا پاس عرضی توی دفاع قرار بود به ماهینی کمک کنه که چون خیلی ضعیف بود از اون سمت فشار بیشتری هم به ماهینی اومد
دهنوی 7 واقعا جنگید با غیرت ترین بازیکن ماست حالا به خاطر پول یا هر چیزی به من ربطی نداره خیلی جاها نوری بازیشو خراب میکنه
عالیشاه 6 اونم با وجود اینکه میثم خیلی توپا رو از وسط زمین سانتر میکرد و کمتر راهش مینداخت اما هر موقع صاحب توپ بود جنگنده و موثر بازی کرد اما خب امروز کمتر توی جریان بازی بود که گفتم بخش زیادیش به خاطر عجیب و غریب بازی کردن میثم حسینی بود
نوری 3شک ندارم توی اکثر بازیهامون 10 نفره بازی میکنیم نوری هم فقط به این خاطر میره توی ترکیب که داور اول بازی وقتی بازیکنا رو میشماره مشکلی پیش نیاد
سید صالحی 7 خیلی خوب توپای اول رو زد خیلی خوب بازیکنای کناریش رو صاحب توپ میکرد همینطور پرس دفاع رو خوب انجام میداد ولی خب وقتی 90 درصد بازیکنای کناری تیم یعنی ماهینی میثم و رضایی توی جریان بازی نیست و وقتی طراح تیم یعنی نوری طراحی بلد نیست توپ مناسبی هم به سید نمیرسه خلعتبری بیاد به نوری نشون میده سید چه مهاجم خوبیه
رضایی 1من هم به جمع بی انصافها خوش آمدم
عباسزاده 4 وقتی اومد تحرک تیم بهتر شد اما مشکلش همون مشکل سید صالحیه
..........................................
دایی اگه میخواد با این تیم موفق باشه باید شجاعت و جسارتش در استفاده از بازیکنای جوون رو تکمیل کنه و تعارف رو با چند بازیکن بی مسئولیت یا افت کرده کنار بذاره
هرچی از دهنم در اومد به ماهینی گفتم.
خیلی اشغاله به خدا...خیلی...گند زده به تیم رفته...یکی این ...ممد نوری...رضایی...ای خدا چیکار کنیم مجبوریم اینا رو تحمل کنیم :((
اخه یه بچه هم اونطوری دریبل نمیخوره که ماهینی احمق خورد
اون از جام حذفی ...اون از بازی های افتضاحش سال قبل و الان.
دایی باید بازی بعد تو 18 نفر هم نذارتش...ای خدا مساوی هم به دردمون نیمخورد اما با حماقت ماهینی باختیم اونم دقیقه 91..
من نمیدونم چی داره که همیشه فیکسه ! به صرف اینکه بابابزرگش طرفدار پرسپولیس بوده ؟؟ اقا به درک...یه بچه 18 ساله بهتره ازش.
علی جون دقیقا مشکل همینه...خیلی خوب گفتی.مرسیمشکل پرسپولیس بیشتر از اونکه تاکتیکی باشه به خاطر کیفیت بد چند بازیکنشه که واقعا بی مسئولیت بازی میکنن و در واقع این ایراد متوجه علی دایی هست که هنوز نتونسته بازیکنای بی کیفیتشو بشناسه یا ازشون دل بکنه
مثلا توپ خیلی خوب میچرخه و به رضایی میرسه اما این بازیکن واقعا واقعا بازی رو خراب میکنه
مثلا توپ خیلی خوب از دفاع میچرخه و میرسه به نوری اما این بازیکن به معنای واقعی کلمه گند میزنه به توپ نیمه اول یه صحنه دهنوی خیلی خوب چنتا رو جا گذاشت اومد پشت 18 که تصمیم بگیره نوری اومد توپشو گرفت داد به مدافعین نفت
یا میثم حسینی که واقعا خیلی اوقات به خصوص توی این بازی شاید به تنهایی 40 درصد حملات تیم رو با سانترهای بی کیفیت و سطح پایی خراب کرد
یا ماهینی که خیلی وقته خیلی راحت دور میخوره خیلی راحت حملات رو خراب میکنه امروز هم گل رو دقیقا روی اشتباه ماهینی خوردیم
البته من نمیخوام بی انصاف باشم به هر حال دو هافبک دفاعی دایی مصدوم بودن و بازی به مارکو رسید که به هر دلیلی اصلا تو جریان بازی نبود
به همین خاطر پشت 18 توپ خیلی بیشتر گیر نفت اومد و توی اون منطقه نظم نداشتیم
از طرفی اگر دایی رو توی بازی دادن به رضایی مقصر بدونیم به جای نوری کی رو بزاره؟
این تیم مشکل فنی به عقیده من نداره مشکلش چنتا بازیکن هستن که برعکس برخی بازیکنای دیگه تیم مثل نیلسون بنگر سید جلال دهنوی عالیشاه صادقیان سید صالحی و.... دارن خیلی بد بازی میکنن و روی کلیت تیم هم تاثیر منفی گذاشتن
اما دایی هم باید سعی کنه همون کاری که با رضایی و نوروزی کرد رو با میثم و ماهینی هم انجام بده چون این دو تا بازیکن اصلا کمکی به حملات تیم نمیکنن توی دفاعم خوب نیستن
ایشالا با برگشتن پولادی و خرید خلعتبری بهتر میشیم![]()
Last edited by shifter; 23-08-2013 at 20:59.
من اولین باره که تو تاپیک نظر میدم. بازی رو از بیکاری نگاه کردم. من تو حین بازی به این فکر میکردم که این حسین ماهینی که تو فینال جام حذفی اون اشتباه رو کرده بود چطور این فصل بازم توپرسپولیس داره بازی میکنه!!!!!!!!!!! که آخر بازی اون دریبل روهم خورد.
نمیدونم دلیل فیکس بودن این بازیکن چیه؟؟ بدرد هیچی نمیخوره. الان یه پسره جونه هستش که اسمشو نمیدونم ولی خیلی بهتر از اون میتونه بازی کنه. بدبختی اینجا هم هست که همیشه به تیم ملی هم دعوت میشه.
من پرسپولیسی نیستم ولی شما به تیم نگاه کنید اصن یه بازیکن خوب تو تیم پیدا نمیکنی! مثلا همین سید جلال حسینی و نیلسونی که بعضی ها گفتن بازیشون خوبه. اگه دقت کرده باشین هر دوشون در دریافت گل مقصر بودن. من موندم آقایی دایی با اون همه سابقه وقتی سرمربی پرسپولیس میشه باید حداقل یه بازیکن خوب جذب کنه.الان شما قلعه نویی رو نگاه کنید هر تیمی میره چند تا بازیکن خوب با خودش میاره. البته از یک چیزه دایی خوشم میاد اونم اینه که هجومی بازی میکنه و مثله قلعه نویی ترسووو نیست و تدافعی بازی نمیکنه.
من خودم به شخصه بازی خلعتبری رو قبول دارم ولی اگه خلعتبری هم بیاد با این اوصاف هیچ فایده ای نداره چون بقیه بازیکنان نمیتونن تغذیش کنن
Last edited by غول مرحله اخر; 23-08-2013 at 21:54.
چاکرتم
بدون تعارف من خدمت شما و دوستان درس پس میدم
همینکه منو توی جمعتون پذیرفتین باعث خوشحالیه
من همیشه روی پرسپولیس تعصب داشتم هر چند یکی دو سالی بود که کمتر دوست داشتم بازیاشو دنبال کنم
اما خیلی این تیم رو دوست داشتم و دارم اما وقتی اومدم اینجا فهمیدم که خیلی از نظراتم به خاطر تعصبه
دوستان اینجا بعد از هر بازی چه برد باشه چه باخت میان از تیم انتقاد میکنن اولاش فکر میکردم که اینا دایی رو دوست ندارن اما کم کم فهمیدم که سطح دید فنی دوستان اینجا بدون تعارف خیلی بالاس و دنبال این هستن که پرسپولیس دوباره بشه همون پرسپولیس 20 دقیقه
منم دیگه سعی میکنم بیشتر فنی پست بدم و تعصب رو از خودم دور کنم![]()
سوال تماشاگرا به كي ميگفتن بي غيرت اخر بازي ؟ يحيي يا بازيكنا ؟
دوستان دقت کردین تو بازی هر کی یه موقعیتی خراب میکرد دستی به سرش میکشید تا یه آهی گفته باشه وبگه بله من برا از دست دادن موقعیت بازی خیلی ناراحتم؟؟؟ مثلا حرکات دهنوی و مخصوصا میثم حسینی خیلی تابلو بود.. دوستان سوء تفاهم نشه هم تو پرسپولیس و هم تو استقلال پر است از بازیکن بی غیرت هستن. یک نمونش مجتبی جباری بعده این همه سال فقط فقط واسه پول استقلال رو ترک کرده. رفته سپاهان با 2تا بازی چک 800م گرفته الانم فکر کنم پشیمون شده و....
دقت کردین یا نه؟ شماها اصن اصن به بازی دقت میکنین یا نــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــه؟![]()
خب من امروز فرصت کردم بازی رو کامل تماشا کردم ؛ نظر خودم رو راجع به تیم و بازی بگم : با توجه به مهره هایی که پرسپولیس تو زمین و روی نیمکت داره باید قضاوت کرد ! بنــده خــدا علی دایی هم دستش خالیه و آنچنان مهره های سرشناس و تراز اول نداره که بـخواد بیــاره ، اول از همه باید بگم نیلسون اگه نباشه ، پرسپولیس واقعا وضعش از اینی هم که هست بدتره واقعا با این فیزیکی که داره ( با توجه به قد کوتاه و جسه ی تقریبا ریزش ) خیلی خوب و بافکر گلری میکنه ، هم به خودش و هم به کسی که ایشون رو برای پرسپولیس انتخاب کرد و پیداش کرد احسنت میگم ، فضای پشت مدافعین رو به خوبی پوشش میده و روی توپ های هوای مسلط کار میکنه ....
تو اون صحنه هم که مدافع پرسپولیس توپ رو به اشتباه به عقب داد ، واقعا عالی کار کرد ، هم نذاشت کرنر بشه و هم توپ رو سالم به مدافع رسوند ... صحنه ی گل هم من مقصر نمیدونمش .....
بازیکن های جدید و جوان پرسپولیس هم که خوب بازی میکنن ... عالیشاه امروز یه سر و گردن از بقیه ی بازیکنان بهتر بود ! سید صالحی بازیکن خوب و فرصت طلبی هستش اما اصلا تغذیه نمیشه !
تو چند صحنه ضربات سر خوبی رو به کناره ها و حتی جلو فرستاد ، اما توپ در ادامه لو رفت ....
محمد نوری و قاسم دهنوی ، تو بازی گم بودن ، اصلا اثری از یک بازیساز رو نداشتند و نتونستند وظیفه ( بازیسازی )خودشون رو اجرا کنند ....
موقعیت های کمی هم که خلق میشد از روی خلاقیت و توانایی فردی بازیکنان بود و کارتیمی وجود نداشت ! این مسئله بیشتر برمیگرده به یک طراح تو زمین ... که محمد نوری و دهنوی کلا off بودن ...
توپ که از دروازبان شروع میشد و به مدافع میرسید ، مدافعین سردرگم بودن و به دلیل نزدیک نشدن بازیکنان میانی بهشون ، نمیدونستند چیکار کنند ، مجبور بودن توپ رو به طور مستقیم به جریان در بیارن که تو این توپ های بلند پرسپولیس موفق نبود !
با اومدن خلعتبری ، نمیشه گفت تاثیری نداره ، خلعتبری بازیکن پا به توپیه .. با حرکاتش راحت میتونه واسه تیم در موقعیت های خوب خطا بگیره و با تونانی فردیش گلزنی کنه !
اما مشکل اصلی و این روزای پرسپولیس نداشتن یه بازیساز خوبه که داره به تیم لطمه میزنه !
درمورد گل هم ، ماهینی اون گوشه خیلی بد جا موند و همین باعث شد اونا به گل برسن !
من مساوی رو عادلانه میدونستم !
Last edited by Eblis 2011; 23-08-2013 at 22:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)