تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 302 اولاول ... 165662636465666768697076116166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 3011

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

واویلا ....

رئال مادريد: اوزيل اختلال رواني دارد

رئال مادريد به سخنان انتقادي مسوت اوزيل واکنش نشان داد و او را به اختلال رواني متهم کرد.

مسوت اوزيل در آخرين روز فصل جابجايي از رئال مادريد جدا شد و به ليگ فوتبال انگليس رفت تا پيراهن آرسنال را بر تن کند.

به گزارش ايسنا ، اوزيل پس از جدايي از رئال مادريد به انتقاد از سران اين باشگاه پرداخت و آنها را دليل اصلي جدايي خود از اين تيم دانست.

سايت باشگاه رئال مادريد به سخنان اوزيل واکنش نشان داد و او را به اختلال رواني و ضعف ذهني متهم کرد: "خارج شدن اوزيل از فهرست آنچلوتي نوعي بازگشت به عقب بود اما آنچه باعث شگفتي و تعجب ما شده سخنان توهين آميزي است که اوزيل درباره باشگاه رئال مادريد بر زبان آورد. سخنان او بي اساس است. پيداست که اوزيل از اختلال رواني رنج مي برد. او با اين سخنان بي پايه و اساس هواداران رئال مادريد را شوکه کرد. در اينجا از اوزيل به عنوان زيدان جديد ياد مي کردند. او با اين سخنان همه چيز را از بين برد."

پس از جدايي اوزيل از رئال مادريد بسياري از هواداران اين تيم ابراز ناراحتي کردند و حتي در مراسم معارفه بيل صداي اعتراض آنها به گوش رسيد که فلورنتينو پرس رييس باشگاه آنها را به سکوت فراخواند. البته در اين ميان عده اي هم وجود دارند که با جدايي اوزيل موافق هستند و معتقدند او در فوتبال انگليس موفق نخواهد شد.

اوزيل در گفت‌وگويي که با روزنامه دي ولت آلمان داشت، گفت: آرسنال ونگر چيزهايي را به من گفت که در رئال مادريد آنها را نيافتم مثل شفافيت، اعتماد و احترام. اين فاکتورها را در رئال نيافتم و همين مسئله باعث شد تا اين تيم را ترک کنم. ونگر در گفت‌وگويي که با هم داشتيم از نقشي که بايد در آرسنال بر عهده گيرم با شفافيت هر چه تمامتر سخن گفت. بدون شک بعد از اين سخنان ونگر آرسنال را انتخاب مي‌کردم حتي اگر به صورت مجاني به اين تيم مي پيوستم. من تصميم خودم را گرفته بودم و در هر حالتي به تيم ونگر مي‌آمدم. خوشحالم الان پيراهن آرسنال را بر تن مي کنم. اميدوارم بتوانم جواب اعتماد سرمربي تيم را بدهم.

ورزش 3
    سایت رسمی باشگاه همچین مطلبی رو درج نکرده و به هیچ وجه صحت نداره؛ ورزش3 هیچ وقت منبع قابل اطمینانی نبوده و نخواهد بود!

منبعی که ورزش3 به احتمال زیاد اون رو مرجع قرار داده اظهار نظر بعضی از رسانه های اسپانیایی هست راجع به اوزیل و یک مدل ونزوئلایی (که ظاهرا به اشتباه به صورت ضعف ذهنی و اختلال روانی ترجمه شده!) که شایعه های اون مربوط به 2 سال قبل و افت موضعی اوزیل در یک مقطع کوتاه و انتقاد مورینیو میشه (می تونید در سطح نت پیدا کنید) و حالا با جدایی اوزیل، بعضی از منابع اسپانیایی و در راس اونها El Mundo به خاطر توجیه مسئله فروش اوزیل یا به خاطر فروش بیشتر با یک تیتر جنجالی دوباره به اون داستان قدیمی دامن زدند.

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دل بوسکه : کاسیاس گفت که نصفه ونیمه درمورد آینده اش تصمیم گرفته

سرمربی تیم ملی اسپانیا در صحبت هایی اعلام کرده که برای حضور یا عدم حضور کاسیاس در درون دروازه تیمش با او مشورت می کند

سایت گل- بیسنته دل بوسکه در گفتگو با خوسه رامون دلامورنا که در ال لارگرو بازتاب یافت اعلام کرد که با کاسیاس صحبت هایی کرده است
    دل بوسکه گفت:« ایکر کاسیاس به من گفت که نصفه و نیمه مشکلات آینده اش را حل کرده است.»
    سرمربی تیم ملی اسپانیا در صحبت هایی اعلام کرده که قبل از بازی تیمش مقابل فنلاند از سری بازیهای مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 با ایکر کاسیاس صحبت کرده و ایکر به او گفته که شرایط بازی کردن را دارد. دل بوسکه به علاوه درمورد مسائل دیگری نیز صحبت کرد که دراینجا می توانید متن این صحبتها را در دو بخش مطالعه کنید.این بخش اول این مطلب است:

*کاسیاس قبل از بازی با فنلاند: قبل از آغاز بازی از ایکر پرسیدم که حالش چطور است. نمی خواستم چیزی را به او تحمیل کنم. او به من گفت که لحظات سختی را پشت سرگذاشته ولی الان آرامتر و راحت تر است و نصفه نیمه درمورد آینده اش تصمیم گیری کرده. من برای دو دروازه بان دیگر تیمم ناراحت شدم.به ایکر گفتم که نباید گذشته را فراموش کرد و گفتم که فراموش نمی کنم که ویکتور ما را در بازی پاریس نجات داد. من هر سه دروازه بان تیمم را دوست دارم و رابطه و همزیستی خوبی در اردوی تیم ما حاکم است
    *تماس ایکر با چابی: این مبدا مسائل زیادی است. به نظر می آید که خیلی ها از این تماس خوششان نیامد.باید به آسیب هایی که آن شرایط ایجاد کرداشاره کرد و آن آسیب ها را به حداقل کاهش داد
    *ویکتور والدس: او خیلی خوب درتیم ملی جا افتاده .البته او هم شرایط سختی را پشت سرگذاشت و درابتدا کمتر از او کمک گرفته می شد. ولی او انسان بالغی است و شرایط را درک می کند
    *بحث وجنجال های موجود: هر تصمیمی که گرفته می شود، یا به آن پاسخ داده می شود ویا تشویق می شود. از این موضوع بدم نمی آید. سخت است که بتوان همه را راضی نگه داشت. آن هم در شرایطی که در رئال و بارسلونا سپری می شود، سخت است
    *تیم ملی زیر21 سال: ما تیمی داریم که شرایط خوبی هم دارد
    *مادرید2020: نظر من کاملا محافظه کارانه است. ما در مقابل دو قدرت بزرگ قرار داشتیم. استانبول شهری خیلی اروپایی است. ما هم برای کسب جام جهانی می جنگیدیم ولی شاید به یک ضربه محکم دیگر نیاز داشتیم. قطر خیلی قدرتمند بود و میزبانی جام جهانی را گرفت.
    *اشتباه درانتخاب قطر به عنوان میزبان جام جهانی: کمی پیش ما در قطر بودیم. هوا خیلی گرم بود. تازه در آن موقع تابستان هنوز شروع نشده بود

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

بهترین دروازه بان سال 2012

دقایقی قبل از آغاز بازی دوستانه اسپانیا- شیلی جوایز بهترین دروازه بان و بهترین سرمربی سال 2012 از سوی نماینده IFFHS به کاسیاس و دل بوسکه اهدا شد

سایت گل- دقایقی قبل از شروع بازی دوستانه دو تیم اسپانیا و شیلی که دیشب در ژنو سوئیس برگزار شد، ایکر کاسیاس و بیسنته دل بوسکه جوایز بهترین دروازه بان و بهترین سرمربی سال 2012 را از نماینده فدراسیون بین المللی آمار و تاریخ فوتبال IFFHS دریافت کردند.

کاسیاس که در جریان بازی اسپانیا مقابل شیلی نیمکت نشین بود و شاهد حضور والدس در ترکیب اصلی تیمش بود، برای دریافت این جایزه که جایزه بهترین دروازه بان سال 2012 بود، گام به زمین چمن گذاشت و دل بوسکه هم به خاطر قهرمان کردن اسپانیا در رقابتهای یورو2012 جایزه بهترین سرمربی دنیا در آن سال را دریافت کرد

5. 7 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

کوانترائو هم مصدوم شد !

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

کوانترائو هم مصدوم شد !
    این آربلوا شانسش هم خیلی خوبه!

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

این آربلوا شانسش هم خیلی خوبه!
    شما که خودتون ناظر انجمن ادبیاتید .... میگفتید این آربلوا خیلی خوشانسه بهتر نبود .. هجو زیادی داره ...

--- ---------------------
    گفتید آربلوا یاد گزارش امیرحسین میثاقی افتادم ... بازی رئال بود آربوا یه دریبل خیلی جالب زد به بازیکن حریف میثاقی ورداشت گفت کسی که دیگه از آربلوا دریپ بخوره باید فوتبالو بزاره کنار

9. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

شما که خودتون ناظر انجمن ادبیاتید .... میگفتید این آربلوا خیلی خوشانسه بهتر نبود .. هجو زیادی داره ...

--- ---------------------
    گفتید آربلوا یاد گزارش امیرحسین میثاقی افتادم ... بازی رئال بود آربوا یه دریبل خیلی جالب زد به بازیکن حریف میثاقی ورداشت گفت کسی که دیگه از آربلوا دریپ بخوره باید فوتبالو بزاره کنار
    آخه خودشم خیلی خوبه غیر از شانسش

الان تقریبا نصف تیم اصلی مصدومن! کریس...مارسلو...فابیو...آلونس ، ایارا، ایسکو...دیگه کی؟

11. 2 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

اولین ملاقات :

ولی از لحاظ هیکل کریس واقعا از بیل سر تره...

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

بهترین دروازه بان سال 2012
    دادن جوائز یک و نیم سال قبل یعنی زمانی که ایکر توی اوج بود، لیگ فتح شده بود، توی CL و یورو درخشش خوبی داشت و اون پنالتی ها رو گرفت، توی این شرایط فعلی که افت محسوسی داشته نا خودآگاه آدمُ یاد جایزه هایی که کاکا تا دو سال بعد از حضورش دریافت می کرد میندازه.

در همین راستا یه نکته جالب در مورد دروازبان ها زیر نظر آنچلوتی در یکی از سال های دوران حضورش در میلان: آبیاتی عمده بازی های لیگ در درون دروازه بوده اما تمامی بازی های حذفی (CL و جام حذفی) رو دیدا در درون دروازه بوده.

14. 3 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

ايبراهيموويچ: هيچ بازيکني 100 ميليون ارزش ندارد

مهاجم پاري سن ژرمن تاکيد کرد هيچ بازيکني در دنيا 100 ميليون يورو نمي‌ارزد حتي او.

زماني که گرت بيل با 100 ميليون يورو از تاتنهام راهي رئال مادريد شد انتقادهاي بسياري را در سراسر اروپا متوجه خود ساخت. اکنون زلاتان ايبراهيموويچ نيز در اين مورد به اظهار نظر پرداخته و انتقال گزاف هافبک ولزي را مورد انتقاد قرار داده است.

به نقل از فارس، زلاتان در اين مورد گفت: به نظرم هيچ بازيکني ارزش پرداخت اين همه پول را ندارد حتي من! چيزي که در اين زمينه احمقانه به نظر مي‌رسد، شرايطي است که باشگاه و رسانه‌ها ايجاد کرده‌اند. همه باشگاه‌ها دوست دارند بازيکنان بزرگ را به ترکيب خود اضافه کنند. اکنون که گرت بيل راهي رئال مادريد شده است، بدون شک فشار بسيار زيادي روي او است. خاطرم هست زماني که زين الدين زيدان در رئال حضور داشت، هواداران او را نيز هو مي‌کردند در حالي که زيدان يکي از بزرگترين بازيکنان تاريخ فوتبال است. اميدوارم گرت بيل صبر زيادي داشته باشد.

زلاتان ايبراهيموويچ در سال 2009 با مبلغ 58 ميليون يورو از اينترميلان راهي بارسلونا شد اما تنها دو سال بعد به ايتاليا بازگشت.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محتوای مخفی: پ.ن 
    باید به همچین بازکنی گفت بییشین بینیم بــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــا.....

16. این کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •