تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 269 اولاول ... 165662636465666768697076116166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

ساموئل هم تو بازی هست؟
    مصدوم و محروم نیست؟

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

اه اه لعنتي بازم مردك رو گذاشتن.

شبكه عربي نشون ميده؟

3. 4 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال HoseinKing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

دمت گرم : دیــ

اعتراض قلعه‌نويي به برنامه‌ريزي ليگ

سرمربي تيم فوتبال استقلال پس از نشست خبري پيش از ديدار اين تيم برابر بوريرام تايلند در جلسه‌اي در سازمان ليگ نسبت به برنامه‌ريزي ليگ اعتراض کرد.

پس از پايان نشست خبري پيش از ديدار استقلال برابر بوريرام، امير قلعه‌نويي با حضور در اتاق روابط عمومي سازمان ليگ برابر بهمني و آلبرت نسبت به برنامه‌ريزي ليگ به شدت اعتراض کرد.

به گزارش ايسنا ، امير قلعه‌نويي طي صحبت‌هاي خطاب به آلبرت و بهمني ، گفت: من براي اين حرفم خدا را نظر مي گيرم و مي گويم اين برنامه‌ريزي ليگ انصاف نيست. الان چهارشنبه تيمم من بازي دارد و بايد سوم(شهريور) هم تيم من بازي کند. من حداقل از شما مي‌خواهم که با تعويق يک روزه ديدار ما موافقت کنيد. الان پرسپوليس هر جمعه بازي مي‌کند، ولي تيم من را هم ببينيد که چقدر فشردگي در کارش وجود دارد. اين فشردگي براي بازيکنان مي‌تواند خطرناک باشد.

سرمربي تيم فوتبال استقلال پس از گفت‌وگو با مسئولان سازمان ليگ محل اين سازمان را ترک کرد و دقيقا مشخص نشد که آيا او به آنچه مد نظر داشته رسيده بود يا خير؟؟!!
    { [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] }
    Last edited by HoseinKing; 20-08-2013 at 13:17.

5. 9 کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یادمون نره با تیمی بازی داریم که 5 ماه هستش که نباخته ، 5 بازیکن اسپانیایی داره ، تیمی هستش که ازش به عنوان پدیده لیگ آسیا یاد می کنن ، تیمی که سئول کره رو حذف کرده . . .

انشاءالله همه اهـالی فوتبال ، رسانه ها و مسئولین کشوری فــردا شب حمایت رو فراموش نکنند . . .
    Last edited by Nasser_ZRE; 20-08-2013 at 13:48.

7. 8 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

شاید به نظر دوستان مسخره باشه حرفم .
    . اما وقتی به گذشته نگاه میکنم بر عکس همه کشورها تیمهای ایرانی تو ورزشگاه پر از تماشاچی آزادی خوب بازی نمیکنند . معمولا وقتی آزادی هفتاد هشتاد هزار نفر میاد تیمهای ایرانی بازی خودشون رو نمیتونند انجام بدند و برعکس تیم حریف راحت بازی میکنه. چون تماشاچیای ما یه بدی دارند و اون اینه که قبل از بازی میشینند حسابی تشویق میکنند در جریان مسابقه فقط در فکر تخمه شکستن و دیدن بازی هستند انگار نه انگار باید تشویق کنند ...
    البته این بر میگرده به شعور پایین مسئولین کشور که میشینند از صبح بلیط فروشی میکنند و تماشاگرا حسابی خسته میشند ...

9. 5 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شاید به نظر دوستان مسخره باشه حرفم .
    . اما وقتی به گذشته نگاه میکنم بر عکس همه کشورها تیمهای ایرانی تو ورزشگاه پر از تماشاچی آزادی خوب بازی نمیکنند . معمولا وقتی آزادی هفتاد هشتاد هزار نفر میاد تیمهای ایرانی بازی خودشون رو نمیتونند انجام بدند و برعکس تیم حریف راحت بازی میکنه. چون تماشاچیای ما یه بدی دارند و اون اینه که قبل از بازی میشینند حسابی تشویق میکنند در جریان مسابقه فقط در فکر تخمه شکستن و دیدن بازی هستند انگار نه انگار باید تشویق کنند ...
    البته این بر میگرده به شعور پایین مسئولین کشور که میشینند از صبح بلیط فروشی میکنند و تماشاگرا حسابی خسته میشند ...
    معمولا من خودمم که میرن ورزشگاه موقع بازی صدام لالا نمیاد از بس قبلش داد میزنم
    بستگی به لیدر ها هم داره تشویق
    اخه ما دلمون به چی خوشه که به بلیت فروشیامون خوش باشه.
    اینجا همه چیز بر عکسه

11. 5 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

اه اه لعنتي بازم مردك رو گذاشتن.

شبكه عربي نشون ميده؟
    دقیقا مشخصه که چرا این فرد را برای گزارش انتخاب کردند! که بره رو اعصاب هواداران استقلال

گزارش حماسی خیابانی یا محمدرضا احمدی را به این فرد ترجیح میدادم

13. 5 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فردا یه سرور هرچی چیزه امیر قلعه نوییه میگیم تو استادیوم کل سازمان لیگ و دار و مافیاش بلرزن !!!

15. 7 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Raـــــ Hـــــ Za's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

کاپیتان تیم فوتبال استقلال گفت: خیلی‌ها به هیچ عنوان متوجه نیستند که فردا استقلال ایران بازی دارد و علیه سرمربی ما و مسائل دیگر صحبت می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس، جواد نکونام در کنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار تیم‌های استقلال و بوریرام اظهار داشت: دربازی‌های حذفی هر تیمی قابل احترام است، آنها هم زحمت کشیدند که به این مرحله صعود کردند.

وی ادامه داد: کادر فنی 4-5 بازی آنها را آنالیز کرده، ما فیلم بازی‌هایش را در این مدت دیدیم اما برای به دست آوردن آخرین فیلم‌هایشان کار سختی داشتیم.

کاپیتان استقلال یادآور شد: نقطه قوت ما حضور هواداران است که با حمایت‌شان امیدواریم نتیجه خوبی به دست آوریم و در بازی برگشت هم از این نتیجه دفاع کنیم و بتوانیم به مرحله بعد صعود کنیم. موضوعی که مهم است این است که در دیدار مقابل این تیم در تهران گل نخوریم. فکر می‌کنم فردا روز خوبی برای فوتبال کشورمان باشد. هم اکنون بحث استقلال نیست همه دعا می‌کنند تا در بازی فردا بتوانیم موفق باشیم.

نکونام در مورد مقایسه توپ‌های لیگ برتر با توپ‌های AFC خاطر نشان کرد: نمی‌شود این توپ‌ها را کیفی مقایسه کرد، کیفیت‌ توپ‌های AFC مشخص است، چیزی که معلوم است این است که همه ما فوتبال بازی می‌کنیم و اصلا مقایسه کردن درست نیست.

وی افزود: کمتر کسی فکر می‌کرد ما به این مرحله برسیم، تیم‌های رقیب با هزینه‌های کلان جا ماندن اما ما نصف این هزینه‌ها را هم نکردیم و با تلاش مربیان به این مرحله صعود کردیم. ما تنها نماینده ایران هستیم، خیلی از کشورهای عربی آرزو داشتند که در این مرحله حضور داشته باشند.

کاپیتان استقلال یادآور شد: حالا که ما به این مرحله رسیده‌ایم، بهتر است همه حمایت کنند، من کم لطفی در حق باشگاه می‌بینم که برخی‌ها به هیج عنوان متوجه نیستند که این تیم استقلال ایران است، استقلال ایران بازی دارد اما همه علیه سرمربی و توپ‌ها ایراد می‌گیرند. علی دایی هم علیه توپ‌ها صحبت کرد، همه او را حمایت‌ کردند، افراد زیادی ایراد گرفتند. هر کسی نظری می‌دهد که کارشناسی هم نیست. حالا چه اصراری است که به کار اشتباه تاکید کنیم. بهتر است کاری کنیم که اشتباهات جبران شود.

نکونام تاکید کرد: من بازیکن فوتبال هستم و بدون چشم داشت بازی می‌کنم، پولم را می‌گیریم و آنهایی را که از من حمایت می‌کنند لیاقتشان بیشتر از این است شاید در بازی با داماش در صحنه‌ای که با سر پاس گل دادم هر شخص دیگری هم بود این کار را می‌کرد. هر چند که اسیب ببیند، ما هر چه داریم از مردم است.

وی در مورد اینکه آیا فیلم بازی‌های بوریرام تایلند به دست آنها رسیده گفت: کادر فنی 5 بازی حریف را آنالیز کرده. فیلم‌های امسال این تیم به مشکل به دست ما رسید. هر چه فیلم داشتیم برای سال گذشته بود. به هر حال مطمئن باشید فردا روزی است که موفقیت برای ماست.

17. 6 کاربر از Raـــــ Hـــــ Za بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رسیدیم به حساس ترین بازی استقلال در چندین سال اخیر بازی مرگو زندگی که حتما باید ببریم اونم با اختلاف 2 گل و بدون گل خورده
    بوریرام تیم غیر قابل پیش بینیه و بازیکنای خوبی داره و تا اینجا شگفتی ساز این دوره از رقابتها بوده...با نگاه به تیمهایی که حذفشون کرده به مشکل بودن بازی فردا پی میبریم

چیز زیادی از این تیم نمیدونم ولی گویا اساس کارشون فردا استفاده از ضد حملست چون بازیکناشون سرعت بالایی دارند به طور حتم میشه گفت از نظر دوندگی از ما جلوترن...نباید اجازه کار به بازیکنای سرعتیشونو بدیم ما باید سعی کنیم بازیو فیزیکی کنیم بازی فیزیکی بشه به جرات میشه گفت بوریرام حرفی برای گفتن نخواهد داشت

خداروشکر بهترین گلزنشونو به همراه ندارند و خب ما هم اندورو نداریم
    با توجه به اینکه برنامه اصلیشون فردا استفاده از ضد حملست ما اول از همه باید سعی کنیم در یک سوم دفاع حریف و یک سوم میانه میدان به هیچ عنوان توپو از دست ندیم چون در این صورت با بازیکنای سرعتیشون به خوبی میتونند از فاصله ای که بین خط دفاعی و گلر ایجاد شده استفاده کنند و زهرشونو بریزن. اگه توپو در اون مناطق لو بدیم باید سریعا فضاهای خالیو پوشش بدیم و بقیه بازیکنا چند نفری نرن تو پای بازیکن صاحب توپ!!! باید به طور کامل با بقیه بازیکنایی که به سمت دروازمون حرکت میکنند یارگیری نفر به نفرو من تو من انجام بدن.....
    دفاعهای کناریمون هم باید خیلی حواسشون جمع باشه وقتی نفوذ میکنند پشت سرشون خالی نشه و فضا به حریف ندن موقع نفوذ حتما یکی باید از پشت پشتیبانیشون کنه به خاطر همین هافبکهای چپو راستمون هم باید سرعتی باشند....

امیدوارم فردا خط دفاعی نظم خوبی داشته باشه.....نظم خط دفاعی باعث میشه خیلی راحت تر از ضد حملات حریف جلوگیری کنیم....به همین خاطر من ترجیح میدم منتظری صادقی زوج مرکز خط دفاعی باشند و بیکزاده و حیدری دفاع چپو راست...احتمالا این ترکیب خط دفاعی نظم بیشتری به دفاع تیم میده

گلرشون قد بلندی نداره ولی گویا توانایی خوبی در بازیسازی داره و بوریرامیها روی گلرشون حساب ویژه ای باز کردند تا از شروع مجدداش استفاده کنند باید مراقب این مورد هم باشیم

شماره 8 بوریرام که پشت مهاجماشون بازی میکنه هم خیلی خطرناکه نکونام احتمالا مامور مهارش خواهد بود امیدوارم اجازه نفس کشیدن بهش نده

میانگین قدی این تیم هم حدود 170-175 هست و ما میانگین قدی بالاتری داریم و میتونیم از این برتری به خوبی استفاده کنیم هم اونها نمیتونند در ضربات ایستگاهی و کرنرها مارو به خطر بندازن و هم ما میتونیم با سانتر از کناره ها و قدرت سرزنی بازیکنای سرزنمون استفاده کنیم

با این تفاسیر و با توجه به صحبت امیرخان که گفت هدفمون گل نخوردنه شاید 4-2-3-1 و با 2 هافبک دفاعی بازی کنیم....

ترکیب احتمالی :

.................................................. رحمتی .........................................

بیکزاده ........................ صادقی ..................... حنیف ................ منتظری

..................................... ساموئل ............... نکونام .............................

نوری .......................................... اکبرپور ................................ حیدری

................................................. قاضی .........................................

ترکیب پیشنهادیم :

............................................ رحمتی ..........................................

بیکزاده ...................... صادقی ................ منتظری .................. حیدری

............................................ نکونام ............................................

برهانی .................................................. ............................. اکبرپور

............................................. نوری ............................................

.......................... قاضی ........................ مجیدی ...........................

در دیدارهای اسیایی ترجیح میدم فرهاد 90 دقیقه بازی کنه تجربش میتونه کمر بوریرامو بشکونه.....برای هافبک چپ هم باید از یه بازیکن سرعتی برای مهار وینگرهای سرعتیه بوریرام استفاده کنیم استفاده از ساموئل در این بازی و در این پست یه جورایی ریسکه...به نظرم برهانی بهترین گزینست
    نوری هم به خوبی توانایی پرس دفاعشونو داره و میتونه هافبک دفاعیشونو از جریان بازی خارج کنه

بد نیست یه یادی کنیم از ترکیب تیمی که سال 70 قهرمان اسیا شد اتفاقا اون بازی هم در مرداد بود..... اون بازی 3-5-2 بازی کردیم(فینال)

.................................................. عابدزاده .........................................

فنونیزاده .................................... شاهین بیانی ..................... حسنزاده

..................................... ورمزیار ............... موسوینیا .............................

شاهرخ بیانی ............................... قلعه نویی ......................... نامجو مطلق

................................ سرخاب ..................... مرفاوی .............................
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 21-08-2013 at 00:33.

19. 13 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •