تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 293 اولاول ... 165662636465666768697076116166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 2928

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | فصل 2013-2014

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

سبک آشناییه این نوع بازی اتلتیکو ! دفاع معروف که همیشه مشکل داشتیم جلو این نوع دفاع . بدترین حالتی که پرس رو از توی نیمه خودشون شروع میکنن و اجازه میدن بارسا به 18 نزدیک بشه و بعدش ضد حمله بزنن ! 60 دقیقه اینجور بخوان دفاع کنن که ... فعلا بدجوری بستن بازی رو و تا 30 متری بارسا میاد جلو ولی اینقدر لایه زیاده که دفع مداوم توپ میشه از طرفشون !!!

فعلا خطرناکترین کارمون سانتر دنی بود که الکسیس میتونست گل کنه که کم آورد

..........

یه کارت قرمز که میشد داد ولی داور ... : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

............

دقیقه 38 کلا داره بازی از دست داور در میره !! خطاهای بیمورد و خشن از مادریدیا که سبک بازیشون نشئت گرفته از خصوصیات سرمربیشونه ! دو کارت پیاپی و اعتراضای فران و ...

...........

یه جورایی بازی اعصاب خورد کن نیمار که با تکنیکش میره روی اعصاب مدافع حریف جاش خالیه الان !
    Last edited by MoJtaBa.R; 22-08-2013 at 01:13. دليل: افزودن تکل خطرناک روی بوسکتس

2. 5 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

از نظر من امشب بارسا هست که بازی اخلاقی رو باخته ، حرکت هایی که آلبا و بوسکتس انجام دادن شبیه کلاه برداری های پپه هست .

اصلا این حرکات رو دوس ندارم حتا اگه 20 تا گل هم بزنیم .

گل ویا عالی بود ، همچین بازیکنی رو با اون قیمت فروختن از فوش بدتره .

ویا یه مدت تو این تیم که فیکس بازی کنه 1 سال دیگه بیاید تحویلش بگیرید از بازیکن نمیکت نشین نباید انتظار داشته باشیم غوغا کنه برامون بشه همون ویای چند سال پیش .
    Last edited by =CYBER=; 22-08-2013 at 01:24.

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

نیمه اول تموم شد
    اصلا خوب نبود
    اتلتیکو همون دفاع اتوبوسی که بارسا همیشه جلوش مشکل داشته رو پیاده میکنه اونم از نوع خشنش
    موقعیت مهمی هم نداشتیم هنوز
    ویا هم بدجور انگیزه داره و اتلتیکو کلا یه حمله کرد همونم گل شد
    گل اول بزنه بارسا مشکل حله ، مهم گل اول هست چون اتلتیکو میدونه تو نیوکمپ چه جهنمی در انتظارشون هست برای همین تو این بازی به برد احتیاج دارن حالا گل بخورن مساوی شن حمله رو اغاز میکنن و دفاعشون خالی میمونه و کار برای بارسا راحته
    همین اول نیمه دوم باید نیمار بیاره تو دفاع راست اتلتیکو خشن هست و کارت زرد گرفته نیمار بیاد عصبیش کنه کارت زرد دوم بگیره اخراجه

از نظر من امشب بارسا هست که بازی اخلاقی رو باخته ، حرکت هایی که آلبا و بوسکتس انجام دادن شبیه کلاه برداری های پپه هست .

جانم؟!!!
    زدن پای بوسکتس داغون کردن خون اومد از پاش با کف گرگی رفتن تو صورت البا حالا میگی بازی اخلاقی !! احتمالا یه بازی دیگه رو میبینی

5. 6 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

نیمه اول تموم شد
    اصلا خوب نبود
    اتلتیکو همون دفاع اتوبوسی که بارسا همیشه جلوش مشکل داشته رو پیاده میکنه اونم از نوع خشنش
    موقعیت مهمی هم نداشتیم هنوز
    ویا هم بدجور انگیزه داره و اتلتیکو کلا یه حمله کرد همونم گل شد
    گل اول بزنه بارسا مشکل حله ، مهم گل اول هست چون اتلتیکو میدونه تو نیوکمپ چه جهنمی در انتظارشون هست برای همین تو این بازی به برد احتیاج دارن حالا گل بخورن مساوی شن حمله رو اغاز میکنن و دفاعشون خالی میمونه و کار برای بارسا راحته
    همین اول نیمه دوم باید نیمار بیاره تو دفاع راست اتلتیکو خشن هست و کارت زرد گرفته نیمار بیاد عصبیش کنه کارت زرد دوم بگیره اخراجه

جانم؟!!!
    زدن پای بوستکس داغون کردن خون اومد از پاش با کف گرگی رفتن تو صورت البا حالا میگی بازی اخلاقی !! احتمالا یه بازی دیگه رو میبینی
    قاطی نکن برادر من طرفدار بارسام

بعد از بازی ، کلش رو دانلود کن ببین با کف گرگی رفتن رو آلبا یا سرش رو لمس ( توجه کن لمس ) کردن .

یادت باشه هیچ موقع تعصبی ( تخیلی ) حرف نزن ، بوسکتس یه همچین آدمی هست :

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

بعد از بازی ، کلش رو دانلود کن ببین با کف گرگی رفتن رو آلبا یا سرش رو لمس ( توجه کن لمس ) کردن .

من در حین اینکه میبینم الان ضبط هم میکنم قبلش یه تنه زد میخواست البا رو پرت کنه نتونست بعد دستشو گذاشت تو صورتش
    رفتی یه صحنه رو سریع gif درست کردی ازش نه قبلش معلومه نه بعدش نتیجه گیری هم میکنی واسه خودت
    البته بعید بدونم طرفدار بارسا باشی احتمالا طرفدار اونایی که امشب دوست داشتن تو این بازی باشن ولی نیستن

تو که سرعت عملت تو gif درست کردن بالاس برو اون صحنه ای که پاس مسی رو با دست گرفتن و داور هم خطا نگرفت درست کن بذار

8. 2 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

گل ویا عالی بود ، همچین بازیکنی رو با اون قیمت فروختن از فوش بدتره .

ویا یه مدت تو این تیم که فیکس بازی کنه 1 سال دیگه بیاید تحویلش بگیرید از بازیکن نمیکت نشین نباید انتظار داشته باشیم غوغا کنه برامون بشه همون ویای چند سال پیش .
    شما بازی رو از رادیو میبینی عمو ؟؟ بوسکتس؟؟؟؟؟؟ خطای .. ای که روی پاش شد رو توی پست قبل هست : دوباره ببین شما ! با دست توی صورت آلبا زده شده اونم خطا به نفع حریف دیدی ؟؟؟ بارساییها زو با پپه قیاس میکنی؟ پس کلا بحث از پایه بیفایدست با شما !

10. 3 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

شما تابلویه که بازی رو نمیبینی : این عکس مال این بازی بود ؟؟

12. این کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

من در حین اینکه میبینم الان ضبط هم میکنم قبلش یه تنه زد میخواست البا رو پرت کنه نتونست بعد دستشو گذاشت تو صورتش
    رفتی یه صحنه رو سریع gif درست کردی ازش نه قبلش معلومه نه بعدش نتیجه گیری هم میکنی واسه خودت
    البته بعید بدونم طرفدار بارسا باشی احتمالا طرفدار اونایی که امشب دوست داشتن تو این بازی باشن ولی نیستن

تو که سرعت عملت تو gif درست کردن بالاس برو اون صحنه ای که پاس مسی رو با دست گرفتن و داور هم خطا نگرفت درست کن بذار
    من حرکت اول رو آلبا رو میگم ، اولای بازی بود .
    gif هم نساختم این صحنه چنان ضایع بود که به وقتش کل خبرگذاری ها هم پخشش کردن شما ندیدی ( مال خیلی وقت پیشه )

برای بارسایی شدن هم نیاز به تایید شما ندارم ، و به بارسایی بودنم افتخار می کنم .

در مورد خطا رو بوسکتس توپ دست رئال بود هر 2 تکل رفتن رو توپ خونی هم نیومد ، فیلم بازی بوسکتس بود . ( من ندیدم یعنی خونی بیاد ، پشت پا خورد به زانوش )

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

شما تابلویه که بازی رو نمیبینی : این عکس مال این بازی بود ؟؟
    شما متن بالای عکس رو بخون بعد بیا دعوا کنیم ، منم دعوا نمی کنم برو سر کوچه یکی پیدا کن هم قد خودت

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

مسی مصدوم شده باز ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •