ممون
سوژه ساكن امكان پذير نبود چون عكس رو توي حركت سر پيچ گرفتم !
اون نورها هم نورهاي پايه هاي وسط خيابون و چراغهاي ساختمانهاي پشت هست كه كشيده شدن
ممون
سوژه ساكن امكان پذير نبود چون عكس رو توي حركت سر پيچ گرفتم !
اون نورها هم نورهاي پايه هاي وسط خيابون و چراغهاي ساختمانهاي پشت هست كه كشيده شدن
Last edited by Spak; 22-09-2013 at 17:40.
باسلام
چرا این نوع ماسک ؟به نظرم ماسک بیش از حد و سوژه داخلش گم شده و آسیب رسونده به عکس
به نظرم کادر خوبی بستید ولی کمی تاریک شده ، ای کاش نور در هنگام عکاسی یا در ویرایش بیشتر بود
فکر کنم دیاف رو چون بستید میشد سرعت شاتر رو کمی پایین آورد
البته خودتون از من بهتر میدونید با توجه به عکسای زیبایی
که از شما دیدم انتظارم بالاتر![]()
Last edited by mahpesar; 22-09-2013 at 18:54.
لازم نیست همیشه عکس رئال باشه.
این عکس تقریبا یه عکس انتزاعی شده و همین جذابش کرده.
به نظر من همینجوری که هست بهتره![]()
Last edited by Miss Artemis; 22-09-2013 at 21:54.
Ashura
1/400
F5/6
ISO-200
البته ... اینکه یه سوژه ی ثابت وجود داشته باشه هم الزاما به معنی رئال بودنش نیست ...
من یکم تردید دارم انتزاعی بشه گفت ولی خب به انتزاعی نزدیکه ... البته همیشه برای خودم محدوده و تعریف دقیق اتزاعی سوال بوده ، شما فکر کنم بتونید خلاصه بگید تعریف و نوع دته بندی رو ...
همینجوری از نظر تکنیکی خوب گرفته شده ولی خب باید عکس فراتر از تکنیک باشه ...
عکس خوبیه ... معلومه دید خوبی دارید و دقت میکنید به اطرافتون ... در اینجا فکر میکنم نوردهی کمتر عکس رو بهتر میکرد و نویز هم کم میشد ... پیشنهاد میکنم با توجه به دوربینتون از یه نرم افزار نویزگیر مثل neat image استفاده کنید و البته با دقت چون میتونه عکس رو نابود کنه !
این ویرایش من از عکس شماست که نویزش گرفته شده و نور کمتر شده و کنتراست بیشتر + کمی تغییر رنگ ...
![]()
ممنون که وقت گذاشتی و عکس رو نقد کردی و همینطور بابت نرم افزار. هدف من از این نوردهی نمایان بودن پرسپکتیو طبقات بود که به شکل حرف (V) باز هستند. که در نهایت از این طریق چشم به صفحات رنگی بالا هدایت بشه.
البته ادیت شما هم زیبایی دیگه ای داره که از شما ممنونم![]()
حجم عکس را آوردم پایین. عکس بی کیفیت شد. شرمنده
قاصدک ادیت شده. ولی از ادیتش اصلا راضی نیستم
عکس اصلی اینه. ادیت بهتر کسی می تونه بکنه؟ به نظرتون ایرادهای ادیتم چیه؟
![]()
عکس دومی عکس بسیار قشنگیه خیلی خوشم اومد !! اولی یکم کیفیت پایینه ولی خوبه ! ادیتتون هم خوبه منم یه ادیتی زدم ! نظر بدین !
خیلی خوبه . رنگ قاصدک طبیعی شده. ادیت من رنگ ساقه قاصدک یکم غیر طبیعی شده بود. ولی رنگ زمینه من با کیفیت تره چون مشکی ترش کردم. اما زمینه عکس شما پیکسلهاش مشخصه(شطرنجیه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)