آره خبره خوبيه يه ذره فقط بايد صبر كردنوشته شده توسط vodka
شما مگه سريالت فرق داره ؟نوشته شده توسط aarash
تو اين موارد آپديت آنلاين گوشي شما رو رجيسترشو ميپرونه نه با استفاده با باكس يا نرم افزار
كابله چي چنده ؟
آره خبره خوبيه يه ذره فقط بايد صبر كردنوشته شده توسط vodka
شما مگه سريالت فرق داره ؟نوشته شده توسط aarash
تو اين موارد آپديت آنلاين گوشي شما رو رجيسترشو ميپرونه نه با استفاده با باكس يا نرم افزار
كابله چي چنده ؟
با سلام به دوستان
سه تا سوال داشتم . اگه جواب بدين ممنون ميشم.
1- صداي اسپيكر و 810 به ان 70 ميرسه؟(از نظر بلندي) اگه نميرسه در حد كدوم گوشي هست . در حد 6600 كه ديگه هست!!!!!
2- شنيدم كه تعداد محدودي اس ام اس توش ميشه نگه داشت (حدود49 تا) درسته؟؟ اگه نه پس دوستان بيشترين تعداد اس ام اسي رو كه داشتن بنو يسن.
3-اگه بخوام اس ام اس ها رو روي رم ذخيره كنم ميشه ؟؟؟ اگه ميشه هر اس ام اس حداكثر فضايي كه اشغال مي كنه چقدره؟؟
الان براي افزايش صدا دو راه هستنوشته شده توسط green_life
يكي كه تست شده همين آخرين فريمور ارائه شده
يكي كه تست نشده هك شدنه 39CID كه با تغيراتي كه تو گوشي ميدن قفل اسپيكر رو باز ميكنند و صدا ش بيشتر ميشه
1- صداي اسپيكرش به نظره من از ان 70 واضح ترهنوشته شده توسط t.k
2- متاسفانه از نظر اس ام اس مشكل جا رو داره ولي با برنامه اي كه اخيرا" هك شده تا يه مدت خيلي كمه ديگه اين مشكل هم بر طرف ميشه
3 - متاسفانه نميشه ولي كار بالا رو وقتي انجام بدي احتياجي به رم نداري كه اس ام اس ذخيره كني
من هنوز جوابمو نگرفتمنوشته شده توسط boys_won
منظورم اين بود كه اين كاري كه شما ميگيد را در حال حاضر كسي هست كه براي من انجام بده يا نه؟
يا بايد خودم انجام بدم؟
آقا کسی جواب مارو نداد.!!!!!!!نوشته شده توسط khore mobile
![]()
خدا جوابتونو بده![]()
عزت مزید
ای روزگار!و آنگاه خداوند انتظار را آفرید!!!نوشته شده توسط mehdihn
کسی که جواب مارو نمیده ماهم هی میکشیم انتظار.
خب اول باید CD ی همراه گوشی رو بریزی رو PC یا اینکه وقتی گوشی رو وصل می کنی CD ی همراه گوشی رو هم بزار تو سی دی رام وموقعه شنا ساندن بزار ار روی سی دی به گردهنوشته شده توسط khore mobile
[من هنوز جوابمو نگرفتم
منظورم اين بود كه اين كاري كه شما ميگيد را در حال حاضر كسي هست كه براي من انجام بده يا نه؟
يا بايد خودم انجام بدم؟
عزیز اول که اینجا کلوپ و810 هست . بعدم اگر کسی بلد باشه میگه ! مشکل احتمالا از ویندوز یا کامپیوترتون هست . روی چند کامپیوتر دیگه تست کنید ببینید چی میشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)