کجا Kovic میمیره؟![]()
با bf4_x86 اجرا کردم بازیرو حل شد![]()
کجا Kovic میمیره؟![]()
با bf4_x86 اجرا کردم بازیرو حل شد![]()
سلام دوستان.من تو اون مرحله سد که باید بپری و نردبون رو بگیری گیر کردم.هر کاری میکنم نمیگیره. چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شرمنده نتونستم تموم صفحات رو بخونم ببینم کسی دیگه هم این مشکلو داشته یا نه؟
اون قسمتش یکم سخته... سیو رو بذارید، بچه ها براتون میرن![]()
دوربین رو رو به نردبون بگیر با سرعت بدو (کلید SHIFT رو نگه دار ) به لبه که رسیدی بپر و نردبونو بگیر ...!
سلام
ایا دسته بازی تفنگ برای این بازی وجود داره که با pc قابل استفاده باشه ؟
قیمت و محل خرید رو لطفاً بگید اگه میشه
در مورد این صفحه اگه میشه راهنمائی کنید که این تجهیزات برای بازی جواب میده یا خیر
hkems.com/product/xbox/1108.htm
اگه تجهیزات مشابهی هست لطفاً راهنمائی کنید
اولش که بازی می کنی چشمات از لحاظ گرافیک 4 تا میشه.چه طراحی صورتی ,چه صدا گذاری خفنی, چه طراحی ابی , چه سایه و نور پردازی خفنی.داستان هم که جالبه .وسعت هر مرحله اندازه یک شهرک هست.وسایل نقلیه هم که توش داره.
واقعا عجبیه که بعضی ها هنوز طرفدار کود هستند.خداییش اگر وقت و یک نت خوب داشتم میرفتم بازی رو اوریج میخریدم سرور اصلی انلاین بازی میکردم(که چه حالی میداد)
دیگه کلافم کرده این بازی لعنتی. من نسخه reloaded رو دارم.حتی اخرین اپدیتشو که اینه v104788 نصب کردم.هرکاری میکنم نردبون رو نمیگیره.![]()
سیوتو بذار تا برات ردش کنم ..!
من بازیو خریدم ولی یه مشکلی که هست اینه که فایلی به اسم cas19 تو پوشه data بازی هست که من ندارمش.کسی نمیدونه باید از کجا دانلودش کنم.یا حجمش چقدره؟
ای قربون دستت داداش.به خدا خسته شدم دیگه.
نمیدونم همین سیو هت یا فایل دیگه ای. قط داداش لینکو مستقیم وارد دانلود منیجر کن که دان شه. مرسی.
داداش باز تا اخر بازی نری ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)