سلام
آقا بابك ظاهرا خيلي سرت شلوغه
دير جواب ميدي..
در حال اسباب كشيم.
قربانت
بابك جان با ماكستوف كاسگرين ميشه طبيعت رو خوب ديد يا فقط آسمون !؟
برا عكاسي چطورا ؟
اوني كه برات لينكشو گذاشتم ارزش خريدن داره يا نه ؟ معايبش رو بگو
من نظرم برگشته شايد اونو بخرم .
مرسي از راهنماييت....![]()
باز سلام
يه مطلب ديگه
اين چطوره ؟
فاصله كانونيش بالاست تقريبا .. ! چطوره ؟
قيمتش برا من مناسبه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سئوال بعدي بابك جان
سايتي هست كه فهرست صورت هاي فلكي رو داشته باشه . چون من نميشناسم و همه جا خوندم اگه اونارو نشناسي كار با تلسكوپ سخت ميشه ( اگه كتابي هم راجعب به صورتهاي فلكي سراغ داري اسمش رو بگو)
بابك سرت رو درد اوردم ولي منم اگه استاد ميشدم همين بلا رو سرم مي اوردي
من حالا حالا باهات كار دارم.![]()
پست قبلیمو الان خودم دارم با تعجب نگاه میکنم. من کلی نوشتم و فقط ازش ماجرای اسباب کشیم مونده. ماکستوف ها ( و کلا همه کاسگرین ها ) حمل و نقلشون خیلی راحته چون کوچکن. کیفیت تصویرشون خوبه . اما فاصله کانونیشون خیلی بلنده و نتیجتا میدان دید بسیار بسته. این کار رو با ایت اپتیک ها سخت میکنه. جدا از اینکه همه بازتابی ها از جمله ماکستوف یک ایینه ثانویه دارن که مقداری از نور ورودی رو میگیره .چیزی حدود 1 اینچ از شیئی شما حذف میشه. فرضا این اپتیک 102 میشه حدود 90 . که مقایسه اش کنید با 120 شکستی. من پیشنهاد نمیکنم. جدا از اینکه عرض کردم قطر شیئی بالا ملاک مهمیه و با بودجه شما ماکستوف کوچکی در مقایسه با شکستی میشه گرفت. من همچنان پیشنهاد شکستی رو میدم. یک لوله بلند 120 با مقر استوایی. با ماکستوف هم میشه طبیعت رو دید مثل شکستی . فقط میدان دید بسته است خیلی. شما برای شناخت آسمون احتیاج دارید به یک گردونه آسمان شب که بین 1000 تا 5000 تومن قیمتشه. و یک کتاب صورت های فلکی. حدود 3000 تومن. همین.
از راهنماييت واقعا ممنون...
سايتي رو سراغ داري كه كتاب صورت فلكي رو داشته باشن برا فروش؟
بعد يه چيزه ديگه ، اون تلسكوپي رو كه پيشنهاد دادي قيمتش برا من زياده ،من نظر روي اينهاست:
هر كدوم رو كه ميدوني بهم پيشنهاد بده داداش (البته اگه عيب قابل توجه ايي دارن بگو)(در ضمن به علت پاره ايي از مسائل
بودجم محدود شده و اگه اون قيمت پايينه هم كه لينكشو گذاشتم ،ميدوني مشكل خاصي نداره بهم بگو)
يكي يكي تو اولويت خودت بزار اينارو :
راستي اينم ميدونم كه هرچقدر پول بدم آسمون رو همون قدر ميتونم ببينم !![]()
باز سلام
شرمنده بابك جون
واقعا من بيكارم !!!!!
ولي سخت مشغول اطلاعات جمع كردن در مورد تلسكوپ هستم واسه خاطره اينه كه هي سئوال ميكنم
البته اين بار سئوالي خاصي ندارم
فقط ميخوام بگم كه دوستم الان زنگ زد و رفته كه اين تلسكوپ رو بخره
اين لينكشه
فقط نظرت رو بگو
ارزش داره يا اسباب بازي
سلام دوباره
راستش من اون تلسکوپ رو بر مبنای بودجه تون پیشنهاد کردم. دقت کنید که ترکیب پایه و مقر و لوله و ابزار جانبی قیمت تلسکوپ رو تعیین میکنه. و میشه خیلی راحت این گزینه ها رو توی فروشگاه های نجومی ایران تغییر داد. شما هر چی دوست داری سفارش بده.
توی پست قبلی و اینجا نوعی از پایه رو گذاشتی به نام AZGT
این ها پایه های سمت ارتفاعی هستن. با این پایه ها نمیشه از اعماق آسمان عکاسی کرد. برای اینکار حتما باید پایه استوایی باشه. AZGT ها گوتو (GOTO ) هستن . یعنی با دادن اسم جرم مورد نظر به کنترلر دستگاه بطور خودکار اون جرم توی میدان دید شما قرار میگیره. پس کار رو خیلی راحت میکنن خصوصا برای تازه کار ها یا کسانی که حوصله یاد گرفتن آسمون رو ندارن. اما اما اینها بدون باطری کار نمیکنن. باطری تموم بشه تلسکوپ تعطیل.
از نظر من بعد از گزینه ای که قبل بهتون معرفی کردم ( شما گفتید حدود 600 تومن میتونید بودجه بزارید؟) یعنی 120 لوله بلند استوایی, توی مورد های بالا گزینه 2 از همه اش بهتره. بعد گزینه 3. پایه های خیلی خوبی دارن.
برای کتاب:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه اسباب بازی نیست. یه سر و گردن از نمونه های هم قیمتش که اسباب بازی فروشی ها و کتاب فروشی ها میفروشن بالاتره. و میشه باهاش کار های جدی کرد. اما خوب تلسکوپ عالیی نیست. چشمی هاش متوسطن از نظر کیفیت و پایه اش هم زیاد خوب نیست. من یکی داشتم از این سری برای برنامه های عمومی استفاده میکردم. توسط شهرداری تهران گم شد. یه حسن این تلسکوپ اینه که مجموع چشمی هاش تا نهایت بزرگنمایی ممکن این اپتیک رو میده به شما. نتیجتا لازم نیست برای چشمی هزینه کنید.
چه تاپيك قشنگي !
يه تلسكوپ خوب براي رصد اجرام خارج از منظومه شمسي معرفي كنين .
بابك خان قبلا تلسكوپ نيوتون به من معرفي كردن ولي يادم نيست جزئياتش كه باهاش چيكارا ميشه كرد .
زياد هم نميخوام خرج كنم اگه ميشه در محدوده قيمت 500 كمي اينور اونور معرفي كنين لطفا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)