تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 98 اولاول ... 165662636465666768697076 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 979

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای حرفه ای (DSLR ) / لنزها / لوازم جانبی (پست اول مطالعه شود)

داره خودمونی میشه filtrmiltr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان من از آماتور هم آماتور ترم.ولی می خوام برای سرگرمی و او قات فراغت برم سمت عکاسی و یه DSLR بخرم دارم
    فعلا دارم تحقیق می کنم .
    ظاهرا یا باید کنون بگیرم یا نیکون
    به دلایل زیر می خوام برم سمت کنون (با توجه به اینک کیفیت عکاسی نیکون ظاهرا بهتره)
    ۱.تجهیزات کنون ارزون تره
    ۲.از کیفیت نیکون بیشتر اعلام نارضایتی دیدم
    ۳. به گمونم دارندگان کانن بیشترن پس بهتر و راحت تر می تونم کمک بگیرم
    مورد ۳ از همه برام مهمتره
    حالا دوستان اگه تایید و یا تکذیبی در بر داشت هام دارن بفر مایند تا بهتر به نتیجه گیری برسم
    Last edited by filtrmiltr; 08-08-2014 at 12:57.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من از آماتور هم آماتور ترم.ولی می خوام برای سرگرمی و او قات فراغت برم سمت عکاسی و یه DSLR بخرم دارم
    فعلا دارم تحقیق می کنم .
    ظاهرا یا باید کنون بگیرم یا نیکون
    به دلایل زیر می خوام برم سمت کنون (با توجه به اینک کیفیت عکاسی نیکون ظاهرا بهتره)
    ۱.تجهیزات کنون ارزون تره
    ۲.از کیفیت نیکون بیشتر اعلام نارضایتی دیدم
    ۳. به گمونم دارندگان کانن بیشترن پس بهتر و راحت تر می تونم کمک بگیرم
    مورد ۳ از همه برام مهمتره
    حالا دوستان اگه تایید و یا تکذیبی در بر داشت هام دارن بفر مایند تا بهتر به نتیجه گیری برسم
    سلام به شما
    من به ترتیبی که شما بیان کردید پاسخ میدم.
    به نظر من اگر صرفا برای تفریح میخوای عکاسی کنید میتونید روی Mirror-less ها هم فکر کنید.
    بزرگترین مزیت هاشون هم 1-قیمت کمتر(البته معمولا) 2-وزن و حجم بسیار کمتر 3-داشتن سنسور بزرگ در بدنه ای کوچک که کیفیت خوبی رو برای شما به همراه داره.
    به تازگی فول فریم سونی بدون آینه هم در دسترس هست.

حتما نباید کنون یا نیکون باشه برندهای دیگه هم هست مثل سونی ، پنتاکس، الیمپوس و ..... ولی بهتره که از همون نیکون یا کنون انتخاب کنی. نه که اونیکی ها بد باشه اما گستره خدمات و محصولات این دو برند بیشتره.

من خودم کاربر کنون هستم اما
    اختلاف قیمت وجود داره ولی اونقدر نیست که بخواد تاثیر اینچنینی داشته باشه
    کیفیت نیکون و کنون در یک سطح است و چیزهایی که میشنویم بیشتر تعصبات برندی است
    بعله تعداد استفاده کنندگان کنون بیشتر است به خصوص در ایران

3. این کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

انقدر هم برای تفریح و سرگرمی نیست یه مقدار هم کار دارم باهاش که در فرصت مناسب در مورد کارم و انتخابم از تون کمک خواهم خواست

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

انقدر هم برای تفریح و سرگرمی نیست یه مقدار هم کار دارم باهاش که در فرصت مناسب در مورد کارم و انتخابم از تون کمک خواهم خواست
    خیلی بیشتر از تفریح و سرگرمی رو میتونید با میرورلس داشته باشید .... میرورلس 7 میلیونی هم داریم که کلی نقد خوب ازش هست.

شما بودجه و کاربرد رو بفرمایید دوستان بهتر میتونند راهنمایی کنند.

6. این کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

در کنار علاقه ام به عکاسی و اخیرا نیازم به کار در حال تحقیق در مورد خرید لوازم عکاسی و سپس آموزش و یادگیری اون هستم .
    با تحقیقاتی که کردم ظاهرا انتخاب لنز از بدنه مهمتر و سختره
    برای بدنه حدود 3 میلیون بیشتر نمی خوام هزینه کنم( احتمالا 70D) . ولی برای لنز موندم و هیچ اطلاعاتی ندارم که چقدر باید هزینه کنم و چی بدردم می خوره .
    استفاده کاری من از دوربین به منظور عکاسی از بیلبوردها و تابلوهای تبلیغاتی پل های هوایی مثل تصاویر زیر هست.

حالا با توجه به کارم چه لنزی پیشنهاد می کنید
    1.خرید بدنه +خرید یک لنز مخصوص( مثل 18-135) هم برای این مصرف و هم برای مصارف عمومی؟
    2.خرید بدنه + لنز کیت برای همه مصارفم کافیه؟
    3.خرید بدنه +لنز مخصوص برای این نوع عکاسی + لنزبرای عکاسی عمومی؟
    درسته داشتن لنزهای متفاوت مزیت خاص خودشو داره.ولی من هم به منظور راحتی در حمل ونقل وهم صرفه اقتصادی اگه تفاوت خیلی زیادی در کیفیت نداشته باشه مایلم از یک لنز برای همه کارام استفاده کنم . مخصوصا یک لنز جمع وجور مثل 18-55 یا 18-85 را حتی به شرط گرانی ترجیح می دم

حالا با این تفاسیر راهنماییم کنید لطفا
    Last edited by filtrmiltr; 09-08-2014 at 19:01.

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

در کنار علاقه ام به عکاسی و اخیرا نیازم به کار در حال تحقیق در مورد خرید لوازم عکاسی و سپس آموزش و یادگیری اون هستم .
    با تحقیقاتی که کردم ظاهرا انتخاب لنز از بدنه مهمتر و سختره
    برای بدنه حدود 3 میلیون بیشتر نمی خوام هزینه کنم( احتمالا 70D) . ولی برای لنز موندم و هیچ اطلاعاتی ندارم که چقدر باید هزینه کنم و چی بدردم می خوره .
    استفاده کاری من از دوربین به منظور عکاسی از بیلبوردها و تابلوهای تبلیغاتی پل های هوایی مثل تصاویر زیر هست.

1.خرید بدنه +خرید یک لنز مخصوص( مثل 18-135) هم برای این مصرف و هم برای مصارف عمومی؟
    درسته داشتن لنزهای متفاوت مزیت خاص خودشو داره.ولی من هم به منظور راحتی در حمل ونقل وهم صرفه اقتصادی اگه تفاوت خیلی زیادی در کیفیت نداشته باشه مایلم از یک لنز برای همه کارام استفاده کنم . مخصوصا یک لنز جمع وجور مثل 18-55 یا 18-85 را حتی به شرط گرانی ترجیح می دم

چون کار شما زیاد جنبه هنری و ... نداره!
    بنظر من خرید بادی گرونقیمتی مثل 70D منطقی نیست!
    بادی های ارزونتر هم کار شما رو کاملا راحت راه میندازن...
    مثل 100D !
    بجز لنز کیت 18-55 STM که همراه 100D هست، میتونید یه 55-250 IS II هم تهیه کنید که 400~450 تومنه و بدلیل بزرگنمایی بیشتری که داره، عکاسی از دور رو براتون راحت تر میکنه.
    کل هزینه هم کمتر از 3 تومن در میاد(با کیف و مموری و بنز 55-250 و خود دوربین و لنز کیت و ...)!

100D با بنز 18-55 STM حدود 1750~1800
    لنز 55-250 IS II حدود 400~450
    مموری هم حدود 50
    کیف هم حدود 100

ولی اگه خیلی به راحتی حمل و نقل تاکید دارید، بجای 55-250 میتونید یه Canon EF-S 18-200mm بردارید که حدود 1350~1400 قیمت داره
    که در این شرایط میتونید لنز 18-55 رو هم بفروشید!

خلاصه نیازی به خرید بادی گرون قیمت نیست...

9. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام و درود بر عکاسان و مشاوران گرامی

من چند سالی میشه با دوربین های کامپکت عکاسی کردم و الان دوست دارم کمی پیشرفته تر کار رو ادامه بدم و تو این زمینه هم حرفه ای نیستم و فقط برای عشق خودم عکاسی می کنم میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم در مورد دوربین های dslr نسبتا ارزان تا حدود یک و نیم میلیون تومن چی پیشنهاد میدین برام؟ خودم nikon d3200 با لنز 18-55 vr دیدم خوشم اومده این مدل خوب هست؟ از این بهتر تو این رنج قیمت چی پیشنهاد میدین ؟ بعد چند ماه بخوام لنز خوب بخرم روش نصب میشه ؟ چقر کیفیت عکس ها با لنز خوب بهتر میشه ؟

یه چیزی هم که هست از این دوربین های سوپر زوم بگیرم یا همین dslr ها خوب هستن؟ زوم کردن اون دوربین ها وسوسه کنندس ولی کیفیت برام مهمتره زیاد عکس دور نمیخوام بگیرم .

تو دانشگاه مسابقات عکاسی کشوری به مناسبت 22 بهمن بود پارسال اول شدم جایزمو ندادن

مارو هم راهنمایی می کنین یا نه؟؟؟!!!

حودم الان d3300 رو هم دیدم وسوسه شدم تا یک ملیون هفصد - هشتصد هزار تومن چی پیشنهاد میدین؟

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمیدونم به خاطر شغلتون هست یا برای علاقه که از بیلبوردها عکاسی میکنید و در واقع هدف چیست.
    اما کاری که انجام میدید تا حدود خیلی زیادی تو حیطه عکاسی شهری,مستند و اجتماعی قرار میگیره.
    از اونجایی که توی این ژانر یکی از مهمترین مسائل عدم جلب توجه دوربین و عکاس برای عابران و ناظران هست. من هم با تهیه دوربین بزرگی مثل 70D زیاد موافق نیستم مگر اینکه شما مثلا به سفارش شهرداری میخوای این کار رو بکنی.

بهت پیشنهاد میدم یا میرورلس بگیری که خیلی جلب توجه رو کم میکنه و یا اینکه به پیشنهاد امیر فکر کنی
    دوربین 100D یک دوربین خوب با امکانات خوب در بدنه ای جمع و جوره.
    پیشنهاد تهیه دو لنز هم ندارم به نظرم یک 18-135 نسخه STM تهیه کنید هم کیفیت خوبی داره. هم کل تجهیزات بسیار کم حجم و کارآمد هست.درسته تله بلندی نداره که اگه لازمتون شد میتونید بعدا تهیه بفرمایید. البته 135 به نظر من برای کار شما کافی است. من که ترجیح میدم با لنز نرمال و حتی واید از بیلبرد عکاسی کنم.

12. این کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مارو هم راهنمایی می کنین یا نه؟؟؟!!!

حودم الان d3300 رو هم دیدم وسوسه شدم تا یک ملیون هفصد - هشتصد هزار تومن چی پیشنهاد میدین؟
    سلام دوست عزیز
    سوال خیلی کلی هست و من خیلی کلی جواب میدم
    به نظر من انتخاب شما محدود میشه به 1100 یا 1200 (نمیدونم اومده یا نه) کنون ، 3200 یا 3300 نیکون ،بدون آینه هایی مثل m کنون و nex سونی.
    تفاوت چشم گیری بین DSLR های ذکر شده وجود نداره از نزدیک ببین با هر کدوم بیشت حال کردی بخر.
    در مورد سوپر زوم هم من خیلی پیشنهاد نمیدم. البته مدل های بسیار عالی هم از آنها هست ولی خیلی گرانتر از DSLR های ذکر شده هستند و در ایران نایاب مثل FZ1000 پاناسونیک.

14. 2 کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

چون کار شما زیاد جنبه هنری و ... نداره!
    بنظر من خرید بادی گرونقیمتی مثل 70D منطقی نیست!
    بادی های ارزونتر هم کار شما رو کاملا راحت راه میندازن...
    مثل 100D !
    بجز لنز کیت 18-55 STM که همراه 100D هست، میتونید یه 55-250 IS II هم تهیه کنید که 400~450 تومنه و بدلیل بزرگنمایی بیشتری که داره، عکاسی از دور رو براتون راحت تر میکنه.
    کل هزینه هم کمتر از 3 تومن در میاد(با کیف و مموری و بنز 55-250 و خود دوربین و لنز کیت و ...)!

100D با بنز 18-55 STM حدود 1750~1800
    لنز 55-250 IS II حدود 400~450
    مموری هم حدود 50
    کیف هم حدود 100

ولی اگه خیلی به راحتی حمل و نقل تاکید دارید، بجای 55-250 میتونید یه Canon EF-S 18-200mm بردارید که حدود 1350~1400 قیمت داره
    که در این شرایط میتونید لنز 18-55 رو هم بفروشید!

خلاصه نیازی به خرید بادی گرون قیمت نیست...
    نمیدونم به خاطر شغلتون هست یا برای علاقه که از بیلبوردها عکاسی میکنید و در واقع هدف چیست.
    اما کاری که انجام میدید تا حدود خیلی زیادی تو حیطه عکاسی شهری,مستند و اجتماعی قرار میگیره.
    از اونجایی که توی این ژانر یکی از مهمترین مسائل عدم جلب توجه دوربین و عکاس برای عابران و ناظران هست. من هم با تهیه دوربین بزرگی مثل 70D زیاد موافق نیستم مگر اینکه شما مثلا به سفارش شهرداری میخوای این کار رو بکنی.

بهت پیشنهاد میدم یا میرورلس بگیری که خیلی جلب توجه رو کم میکنه و یا اینکه به پیشنهاد امیر فکر کنی
    دوربین 100D یک دوربین خوب با امکانات خوب در بدنه ای جمع و جوره.
    پیشنهاد تهیه دو لنز هم ندارم به نظرم یک 18-135 نسخه STM تهیه کنید هم کیفیت خوبی داره. هم کل تجهیزات بسیار کم حجم و کارآمد هست.درسته تله بلندی نداره که اگه لازمتون شد میتونید بعدا تهیه بفرمایید. البته 135 به نظر من برای کار شما کافی است. من که ترجیح میدم با لنز نرمال و حتی واید از بیلبرد عکاسی کنم.
    ببینید دوستان من این کار شغلمه
    یعنی بیلبورد هامون رو به برندها اجاره می دیدم .عکس ها هم قراره به مشتری نشون بدم
    بنابراین مشکلی در جلب توجه دیگران در حین عکاسی نیست . ولی خودم مایلم تجهیزاتم اگه کیفیت کار منو کم نکنه جمع و جور باشه.
    از طرف دیگه هم اصراری به هزینه زیاد هم ندارم اگه کارم با وسایل ارزانتر هم راه بیافته استقبال می کنم .
    در ضمن من به اندازه کافی می تونم به سوژه ام نزدیک بشم پس تصورم اینه که زیاد به تله بودن لنز نیاز نیست و عکاسی در شب رو هم از همین سوژه فراموش نکنید.
    با این توصیفات و به شرط کمی آینده نگری پیشنهاد لنز و دوربین تون چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •