فکر نکنم ولی خوب اگه با ایراد unhandled exception caught مواجه شدید حداقل زمان ویندوز رو از روی تهران به هنک کنگ تغییر بدین...تاریخ دیگه لازم نیست چون بازی روی یه تاریخ خاص توی 2012 حساسیت داشت که دیگه گذشته..
فکر نکنم ولی خوب اگه با ایراد unhandled exception caught مواجه شدید حداقل زمان ویندوز رو از روی تهران به هنک کنگ تغییر بدین...تاریخ دیگه لازم نیست چون بازی روی یه تاریخ خاص توی 2012 حساسیت داشت که دیگه گذشته..
شما نرم افزار NET Framework 4.5 دانلود و درایور گرافیکت رو هم آپدیت کن اگه جواب نداد ممکنه بازی مشکل داشته باشه روی یه سیستم دیگه تستش کن ببین اصلا سالم هست؟؟...چون این مشکل شما تقریبا هیچ کس توی نت(چه خارجی و چه ایرانی )نداشته و نمیشه سورس خاصی برای این ایراد پیدا کرد!!!
سلام
من گمونم یه مشکل تکراری دارم !
من بازیم بدون مشکل اجرا میشه اما صدا نداره !
توی نت گشتم اولین رهنمایی این بود که دایرکت ایکس جدید نصب کنم که کردم اما بازم صدا ندارم :(
چکار باس کنم ؟ ممنون بابت کمکتون![]()
بازی ای که دانلود کردم پرتابله نصبی نیست
اول
در قسمت :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتیک Studio Quility 48000 Hz - 24 bit رو انتخاب کن اگه جواب نداد راه حلهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم یه چکی بکن....
خوب پس واجبه که بازی رو روی یه سیستم دیگه چک کنید چون احتمال ناقص بودن بازی بالا میره!!!
Last edited by mehdy.z; 14-03-2013 at 02:15.
دوستان ببخشید کسی نسخه زامبیک این رو تونسته راهندازی کنه که منم راهندازیش کنم
خوب اینکارایی که شما گفتی و توی اون سایت نوشته بودو انجام دادم + درایور کارت صدامو آپدیت کردم اما متاسفانه مشکل حل نشده :(
کاش میشد یه طوری به بازی فهموند صدا رو استریو اجرا کنه، هر مشکلی هست از همون صدای دالبیه !
عجیبه اکثرا مشکلشون با این کارها حل شده!!
به عنوان آخرین تیر نرم افزار open al رو هم نصب کن چون توی خیلی از بازیها نصب نبودن این نرم افزار باعث ایجاد مشکل توی صدای بازی میشه،ممکنه بتونه مشکل شما رو هم حل کنه....
خیر تا اونجا که من میدونم هنوز کرک نشده!!!دوستان ببخشید کسی نسخه زامبیک این رو تونسته راهندازی کنه که منم راهندازیش کنم
میگم نکنه سوال من نامرئیه دوستان نمیبینند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)