رفیق تو نخریده این همه سوال داری بخری فک کنم بترکونی اینجا رو ها...............
رفیق تو نخریده این همه سوال داری بخری فک کنم بترکونی اینجا رو ها...............
soheilnouri عزیزمیشه عکس از کل تیمت و بذاری و بگی تا حالا چه مقام هایی کسب کردی و معمولا چندم میشی؟؟
یه بار دیگه هم اگه لطف کنی و تاریخ لیست regen ها تو کشور ایتالیا رو بذاری ممنون میشم
من متاسفانه وقتی print scrn رو میزنم به جای عکس از خود بازی از صفحه ویندوزم عکس میذاره واسه همین نمیتونم عکس بذارم مگر اینکه با گوشی بگیرم!!
یادم رفت از اسکین که برای دانلود گذاشتم اسکرین شات بگذارم اینم ار اسکرین شات
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
بعد از چندتا نتیجه تقریباً ضعیف بردن آرسنال در capital one cup خیلی حال داد
تازه دو تا هم به تیر زدم
ضمناً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز تو بازی کلید های ALT و F9 را هم زمان بزن عکس گرفته میشه و در پوشه screenshots ذخیره میشه
اینجا هم روشهای عکس گرفتن در بازی رو توضیح داده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by وین رونی; 15-07-2013 at 20:41.
آقا دمت گرم لطف کردی
اینم عکس از تیم و نتایج من:
![]()
بردن ارسنال با تیمت باید سخت باشه بگو چه تاکتیکی زدی ؟
بعدش واسه من خیلی عجیبه این یووه چی داره که همه باهاش مساوی میکنن یا میبازن ؟خیلی کم پیدا میشه تیمی ببره یووه رو
خودم که اصلاً فکر نمی کردم تیم چنین بازی کنه خدایی کف کردم با این بازیشون دائم حمله می کردن تا اینکه اواخر بازی کمی تیم عقب کشید
سیستمم 4-2-3-1 هست اما قبل بازی می خواستم تیم رو با 5 دفاع بچینم که بی خیالش شدم
اما چه فایده بازی بعد با ناتینگهام 1 به 1 مساوی شدم و تیم هم اصلاً خوب بازی نکرد
با editor live میشه ملیت بازیکنارو عوض کرد و همچنین نقل و انتقالات رو انجام داد ؟
شهروز جان ممنونم از دقتت
بازی با النصر برای تعطیلات نیم فصله که تیمو اردو بردم امارات البته بازیکنای اصلیم همه تو تیمهای ملی بودن یا خسته بودن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)