تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 457 اولاول ... 165662636465666768697076116166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

جریان این فایل های آپدیت چیه ؟
    حجممون تموم نشه با این گرونی

رسیدیگی میکنید ؟؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام

دیتابیس و نحوه ذخیره سازی آپدیت آنتی ویرویس و امضاها و تعاریف ویروسها در نسخه 6 با سابق فرق کرده.

سابق بر این همه اطلاعات در فایل bases.cav ذخیره میشد. اما الان کومودو یک فایل دیتای پایه bases.cav داره + در کنارش فایلی حاوی امضاها و تعارف ویروسها و سیگناتورهای گندزدایی. که در واقع اون فایل ها به زبان ساده خودمون همون آپدیت هست که بچه ها میگن.

ظاهراً در چند فایل طبق سابقه و طبق زمانبندی اپدیتی که شما انجام میدهید ( حالا چه دستی و چه خودکار) ذخیره میکنه، و همیشه آخرین آپدیت همون فایلیه که بالاترین شماره را داره.

الان آپدیت آنتی ویروس شما 15066 هست، که اتفاقاً امروز هم روی سیستم شما تعاریفی بهش اضافه شده و تغییر کرده.2013/01/27

محتوای مخفی: UD 

من فکر میکنم این کارشون باعث میشه مدت زمان قابل استفاده بودن فایل بکاپ آپدیت آنتی ویرس، برای استفاده آپدیت آفلاین، بیشتر بشه..... باید تست کنم.

ولی مقدار حجم آپدیت آنتی ویروس فرقی نکرده و همچنان میانگین روزی 1 الی حداکثر 2 مگ هست. نگران نباشید.

2. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Fire land

پيش فرض

دادا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اسکنش درست شد خرم دارد میثی بنز کار میکوند

فقط باید یه ذره بهش ور می رفتم در مورد ریجستری هم اون برنامه Auslogics Boostspeed دارد یه ذره شولوغش میکوند با TuneUP utilities 2013 همون کار را انجام دادم ایرادی نگرفت

4. 2 کاربر از alen sherif بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

به نظر من اصلا نباید به این برنامه های تیون آپ و رجیستری بها بدید و جز دیفراگ کردن اونهم در شرایط خاص و معمولی هر کاری که اینها با رجیستری میکنن اصلا تضمینی نیست که بهتر عمل کنه...حتی در اکثر اوقات مشکلات لحظه ای و آنی و در دراز مدت بوجود میارن...
    چون این برنامه ها عقل که ندارن که طبق خواسته ما پاکسازی و تمیزکاری کنن...
    اکثر قریب به اتفاق نرم افزارها و بخصوص ضد مخربها توی شاخه ها و زیر شاخه ها ی متعدد و گاهی بی ربط در رجیستری تغییر ایجاد میکنن و برای ماها که کرک زیاد استفاده میکنیم این تغییرات بیشتر و متنوع تر و با اشکالات بیشتری همراه است...
    شما امتحان کن و یه برنامه مثل ضدمخرب نصب کن احتمالش خیلی کمه که این نرم افزارها اولا تمام بقایا رو کامل بعد از ریموو پاکسازی کنن و اگر هم اینکار رو انجام بدن به احتمال زیاد خرابکاری هم همراهش بجا میذارن...
    خودم ازین نرم افزارها خیلی ضرر خورده بهم...گفتم بنظر من فقط برای دیفراگ و حد اکثر پاکسازی آثار یه برنامه خاص (نه پاکسازی کلی و دوره ای ) اونهم در صورت واجب بودن خوبن....
    البته این نظر منه....

6. 3 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

به نظر من اصلا نباید به این برنامه های تیون آپ و رجیستری بها بدید و جز دیفراگ کردن اونهم در شرایط خاص و معمولی هر کاری که اینها با رجیستری میکنن اصلا تضمینی نیست که بهتر عمل کنه...حتی در اکثر اوقات مشکلات لحظه ای و آنی و در دراز مدت بوجود میارن...
    چون این برنامه ها عقل که ندارن که طبق خواسته ما پاکسازی و تمیزکاری کنن...
    اکثر قریب به اتفاق نرم افزارها و بخصوص ضد مخربها توی شاخه ها و زیر شاخه ها ی متعدد و گاهی بی ربط در رجیستری تغییر ایجاد میکنن و برای ماها که کرک زیاد استفاده میکنیم این تغییرات بیشتر و متنوع تر و با اشکالات بیشتری همراه است...
    شما امتحان کن و یه برنامه مثل ضدمخرب نصب کن احتمالش خیلی کمه که این نرم افزارها اولا تمام بقایا رو کامل بعد از ریموو پاکسازی کنن و اگر هم اینکار رو انجام بدن به احتمال زیاد خرابکاری هم همراهش بجا میذارن...
    خودم ازین نرم افزارها خیلی ضرر خورده بهم...گفتم بنظر من فقط برای دیفراگ و حد اکثر پاکسازی آثار یه برنامه خاص (نه پاکسازی کلی و دوره ای ) اونهم در صورت واجب بودن خوبن....
    البته این نظر منه....
    پاکسازی دو نوع هست.
    1- پاکسازی کامل یک برنامه از سیستم(مثل آنتی ویروس)
    2- پاکسازی سیستم
    1: برای این مورد، کافیه که شما برنامه موردنظر رو با برنامه قدرتمندی مثل Your Uninstaller کامل پاک کنید. البته بهتره داخل تنظیمات، میزان حساسیت برنامه رو روی متوسط بذارین.(گزینه Match Level رو روی Average تنظیم بشه).
    2- من خودم برنامه TuneUp Utilities 2013 استفاده میکنم. تا الان که مشکلی نداشته و خیلی برنامه کاربردی هست. قبلا بعضی برنامه ها در این زمینه تست کرده بودم از این Registry Cleaner ها، اصلا و ابدا نباید به این برنامه ها اطمینان کرد. چون در تست من که سیستم به کلی به هم ریخت. ولی برنامه TuneUp برنامه خوبی هست.

8. 6 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه AM4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

باسلام مجدد خدمت همه اساتید ودوستان میخواستم بدونم کومودو تنظیماتی نداره تا از باز شدن سایتهای تبلیغاتی جلوگیری کنه میری یه سایت باز کنی میبینی 4تاسایت دیگه از کنارش باز شد من هر چی گشتم تو تنظیمات کومودو همچین گزینه ای ندیدم یا من به تنظیمات زیاد اشنا نیستم یا کومودو همچین قابلیتی نداره پیشاپیش از همه دوستانی که جواب میدن ممنونم نمیدونم چرا دکمه تشکر برای من فعال نیست

10. این کاربر از AM4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

باسلام مجدد خدمت همه اساتید ودوستان میخواستم بدونم کومودو تنظیماتی نداره تا از باز شدن سایتهای تبلیغاتی جلوگیری کنه میری یه سایت باز کنی میبینی 4تاسایت دیگه از کنارش باز شد من هر چی گشتم تو تنظیمات کومودو همچین گزینه ای ندیدم یا من به تنظیمات زیاد اشنا نیستم یا کومودو همچین قابلیتی نداره پیشاپیش از همه دوستانی که جواب میدن ممنونم نمیدونم چرا دکمه تشکر برای من فعال نیست
    شما قبلا چه انتی ویروسی داشتید که این قابلیت رو داشت؟

12. این کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه AM4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوست خوبم من نگفتم انتی ویروسی داشتم که این قابلیت رو داشته من عرض کردم خدمتتون که ایا این انتی ویروس همچین قابلیتی داره یا نه

14. 2 کاربر از AM4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ali.reihani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوست خوبم من نگفتم انتی ویروسی داشتم که این قابلیت رو داشته من عرض کردم خدمتتون که ایا این انتی ویروس همچین قابلیتی داره یا نه
    مرورگر opera از باز شدن این سایت ها جلوگیری میکند!
    میتونید از این مرورگر استفاده کنید!

16. 2 کاربر از ali.reihani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها .
    من از فایروال کومودو استفاده میکنم (نسخه رایگانش).میخوام ببینم فایروال خود ویندوز رو خاموش کنم یا نه ؟ راستی ویندوز دفندر چطور . اون هم لازم نیست اپدیت کنم ؟
    تنکس

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام بچه ها .
    من از فایروال کومودو استفاده میکنم (نسخه رایگانش).میخوام ببینم فایروال خود ویندوز رو خاموش کنم یا نه ؟ راستی ویندوز دفندر چطور . اون هم لازم نیست اپدیت کنم ؟
    تنکس
    روی ویندوز۸ فقط یکی از فایروالها فعاله که من کومودو را انتخاب میکنم.
    دیفندر هم انگار آپدیت نمیشه.
    ولی روی وین۷ هر آپدیتی بیاد میگیرمِ ضرر نداره.

19. 2 کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •