سلام
دوست عزیز چرا شما xen نصب کردید اگر میخواهید virtualtion انجام بدید اون موقع شما از کرنل xen استفاده کنید
اگر امکانش هست xen رو پاک کنید و کرنل defualt رو آپ کنید و اگر نمیتونید یکبار دیگه فدورا نصب کنید
سلام
دوست عزیز چرا شما xen نصب کردید اگر میخواهید virtualtion انجام بدید اون موقع شما از کرنل xen استفاده کنید
اگر امکانش هست xen رو پاک کنید و کرنل defualt رو آپ کنید و اگر نمیتونید یکبار دیگه فدورا نصب کنید
1- قبلا سوال شده بود
۲- خوب عیبی نداره ویندوز رو به لیست گراب اضافه کن- در این مورد قبلا بارها توضیح داده شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
۳- توی تاپیک مودم هم مطرح کردید که همونجا درسته و همونجا باید جواب بگیرید
با سلام و خسته نباشید
میخوام mp3,dat,avi,فایل های فلش را در fedora 8 اجرا کنم
ممنون میشم کمک کنید
یک راهنما در مورد نصب تمام کدک های صوتی و تصویری در لینک زیر وجود داره :
توجه کنید که دستورات رو باید به صورت روت ( root ) انجام بدید. اگر مشکلی داشتید همین جا بپرسید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام خدمت همه دوستان من تازه کارم و این هم اولین پست من داخل این انجمن به حساب می یاد . یه راهنمایی کلی فارسی در مورد فدرا کر 6 می خوام اگه سوال من تکراری هست ببحشید منتظر جواب شما دوستان هستم در ضمن آیاد در فدرا کر 6 بیش از 2 کارت شبکه می شه نصب کرد یا نه و چجوری ؟
من چطوری فدورا 8 رو طوری نصب کنم که ویندوزم سر جاش بمونه یعنی تو قسمت mount point کلا نمیدونم چیکار باید بکنم
از قبل باید پارتیشن اماده کنم یا نه؟
با پارتیشن مجیک میشه کاری کرد؟
یکی نیست کمک کنه از صبح دارم دنبالش میگردم چطوری تو لینوکس پارتیشن مورد نظرو تعریف کنم
یعنی بگم کجا نصب بشه
با پارتیشن مجیک یک درایو حدود ۱۰ گیگابایتی با فرمت EXT3 و یک پارتیشن با حجم دو برابر رم کامپیوترتون با فرمت swap درست کنید.
در نصب fedora8 در هنگام پارتیشن بندی گزینه Manual را انتخاب کنید. پارتیشنی که با فرمت ext3 ساختید را انتخاب کنید و در قسمت mount point علامت / را قرار دهید.
آهان یعنی به این سادگی؟
امیدوارم ویندوزم خراب نشه
من درایو آخرمو EXT و درایو یکی مونده به اخرو swap انتخاب کردم با پارتیشن مجیک
حالا موقع نصب از کجا manual رو انتخاب کنم لطفا با توجه به این صفحهجواب بدیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن من اسمی به پارتیشن ext ندادم موقع انتخاب مشخصه که کدومشه یا از این hsd نمیدونم چی چیا داره؟
ببخشید دیگه احتیاط میکنم اینقدر سوال میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)