موافقم ولي درصد رو ببرين يكمي پايين تر چون اين فرهنگ دوست دختر و دوست پسر كه وارد كشور شده ، تبديل به يه بازيه بچگانه شده كه اكثر دخترا دوست دارن يه بار امتحانش كنن!
موافقم ولي درصد رو ببرين يكمي پايين تر چون اين فرهنگ دوست دختر و دوست پسر كه وارد كشور شده ، تبديل به يه بازيه بچگانه شده كه اكثر دخترا دوست دارن يه بار امتحانش كنن!
واسه من فرقي نميكنه
ولی در کا من مخالف سر سخت ابرو برداشتن آقایون هستم
حالم از مردهای اینجوری به هم میخوره به شدت.......به نظرم ظاهر ادمها باید با جنسیتشون متناسب باشه.دیدم مردهایی که حتی خط چشم و . رو میزنن که اینا دیگه اخرشن به خدا
حتی خانومهایی رو دیدم که موهاشونو کوتاه میکنند که خیلی بدم میاد از این زنا
دخترا توی دوستی یا ازدواج به فکر منافع شخصی خودشون هستند :
یکی دنبال پوله
یکی دنباله ماشین
یکی دنباله تیپ
یکی دنبال درس خون
اون دختری می گه که پسری که از 15 سالگی کار کرده مسئولیت پذیره و من باهاش می مونم لاف زده و حرفش واسه 1 دقیقه است . .
اگه دنبال منافع خودش نباشه باید بهش شک کرد ! توی این دور و زمانه به نظر شما درسته به منافع دیگران فکر کنی ، اونم وقتی دختر باشی ؟ سواستفاده هم که یوخدی!
اصلا دختری که منفعت نخواد باید واسه چی ازدواج کنه ؟ اگه بخواد به کسی کمک کنه و کار خیر کنه ، میره خیریه به بچه های بی سرپرست کمک میکنه!
در مورد جمله ی اون دختر خانم هم باید بگم "کاش این دروغ راست باشه "
Last edited by کاربر شماره ی یک; 13-11-2012 at 13:26.
خب این چیزی که میگی سلیقه ی شماست و نهایتا هنجار اجتماع ما ، درست و غلط یه چیز دیگست ، خودم شخصا قبل از ملاقات با یه روحانی برای بحث رفتم یکم سرمه خریدم زدم به چشمام ، غلیظ هم کشیدم که دیده بشه ، ایشون وقتی آرایش چشمم رو دید خیلی تحمل کرد ولی نهایتا گفت این کار درستیه که خودت رو مثل خانمها آرایش کردی ؟ در جوابش فقط تئوری اسلامی خودشون یعنی رفتار پیامبر رو مثال زدم که به نظرشون درسته ، بعد به ایشون ثابت شد که همیشه هنجار ها با تئوری های درست یکی نیستند و همین رو ربط دادم به آرایش ابرو و گذاشتن ریش و این حرفا !
اما چون با تئوری هایی که شما بهش اعتقاد داری زیاد آشنا نیستم نمیدونم مثال دقیق بزنم براتون ، ولی در همین حد بگم که زیبایی رو باید زیبایی شناس و هنرمند تشخیص بده و من میگم جامعه ی مردان هنرمند ایران هیچکدومشون شبیه زن نیستند ، حداقلش این که تا اونجایی که من شنیدم هیچ کس دربارشون اینطور نظر نداده ، شخصی مهدی فخیم زاده با اون چهره ی خاصی که داره رو شما هیچ وقت نمیتونی بگی شبیه زن شده !
درست کردن ابرو یه مقوله ی جداست ، شبیه زن شدن یه مقوله ی دیگه ! این که حالت کلی قیافه رو از شکل مردونه اش دربیاری بستگی به خیلی چیزها داره !
خانواده ی ایرانی
زندگی شیرین: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این روزا با هر کی باهام در مورد ازدواج حرف میزنه احساس میکنم داریم در مورد یه پروژه بزرگ فضایی حرف میزنیم.
خدا بکنه در هر شرایطی که بودیم ، من جزء بعضیا نباشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب! عجب حق بجانب از سمت خانومها صحبت میکنید!!!
شما که زحمت کشیدید اینا رو گفتید میشه ازتون بخوام هدف اقایون رو از دوستی و ازدواج لیست کنید؟ البته اگه روتون میشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)