دکمه ای روی کنترل که علامت چهارتا پیکان در جهات مختلف داره رو چند بار بزنی به زوم 1 میرسی.
دکمه ای روی کنترل که علامت چهارتا پیکان در جهات مختلف داره رو چند بار بزنی به زوم 1 میرسی.
Last edited by Artam01; 01-11-2010 at 19:57.
منم تقریبن همزمان با شما جواب اون دوستمون رو دادم.
من که زیاد تی وی نمی بینم فقط گاهی باهاش فیلم میبینم و بیشتر اوقات خاموشه، برا همین قید آب بندی و اینا رو باید زدم و هر فیلمی دم دستم بیاد میبینم.
اون زوم باعث میشه یه مقدار از اینور و اونور فیلم بره بیرون صفحه اصلن حال نمیده، به نظرتون آب بندی نکنم مشکلی برا تی وی پیش میاد؟
من اصلن وقت و حوصله ندارم الکی تی وی رو روشن کنم تا 100 ساعت اولش بگذرد.
Last edited by Artam01; 01-11-2010 at 19:56.
سلام دوستان بالاخره ما هم این tv رو گرفتین و از همه دوستانی که راهنمایی کردن تشکر میکنم فقط یه چیزی وقتی tv خاموشه صفحه تلویزیون مشکی نیست و یه جورایی به سبز لجنی میخوره و وقتی هم روشنه اگه دستت رو بگیری جلو صفحه نمایش یه حرارت نسبتا زیاد حس میشه خواستم بپرسم ماله شما تو این دو مورد چجوریه؟و این تو همه پلاسما ها است یا فقط این مدل؟همینطور نور لامپ و مهتابی خیلی راحت و زیاد تو صفحه میفته!
من صفحه های اول تاپیک رو خوندم ولی هر کاری کردم نتونستم منو مخفی رو بیارم اگه یه بار دیگه یکی از دوستان دوباره بگه ممنون میشم.
Last edited by amir.h.f; 01-11-2010 at 23:11.
سلام:هدف عمده اینه که تمام (سلولهای گازی)پنل بصورت یکنواخت این دوره بحرانی 100 تا 200 ساعت اول رو پشت سر به گزارند حالا اگر قرار باشه نوار بالایی و پایینی صفحه همیشه خاموش باشند و قسمت میانی صفحه همیشه روشن باشه ممکن هست مشکلاتی رو بوجود بیاره .بنظر من احتیاط شرط عقله ضمن اینکه مواردی که یاداوری شده(عدم استفاده از مود دینامیک که خیلی مهم هست واستفاده از تمام صفحه) برای این مدت محدود قابل تحمله .اگر هشت ساعت در روز حساب کنید یک ماه هم طول نمیکشه.
سلام:دوست عزیز در مورد منوی مخفی صفحه 35 پستهای 345و 350 را ملاحظه کنید.
سلام
در V20 میزان ساعت کارکرد تلویزیون چطور مشخص می شه؟
ممنون
بله اونا رو دیدم پست 162 صفحه 17 رو هم دیدم ولی دکمه بقل پنل tv ما کانال ها رو پایین و بالا میکنه و واسه صدا نیستهرچند همون رو هم که میزنم بعدش سه بار 0 رو زدم هیچی نیومد حتی با recall هم امتحان کردم بازم چیزی نیومد!
لطفا جواب سوال های دیگه هم که پرسیده بودم رو بدید.ممنون
نه دوست عزيز Dlnaفقط بصورت مالتي مديا يعني عكس و موزيك و فيلم رو ميتونيد روي tv ببينيد نه كاري ديگي در ضمن به اين tv ميتونيد كيبرد usb وصل كنيد ولي در مود Viera cast كه اين مدل تو ايران ندارد ولي از كليد مالتي مديا كيبرد ميتونيد استفاده كنيد.
رفقا، چطوری سریع میشه رفت رو مد های مختلف؟
یعنی بدون اینکه بری داخل منو با یک دکمه یا دو دکمه سریع مد رو عوض کرد، مثل قابلیت زوم و اینا که چند بار دکمه میزنی پشت سر هم عوض می شود.
در مرود رنگ تصویر و گرما در پلاسماها کاملا طبیعیه.
نور هم توش بازتاب میشه ولی نه زیاد.
اگه دکمه F رو نزنین دوتا دکمه زیریش کاری انجام نمیدن، یعنی نه صدا رو تغییر میدن نه کانال و نه هیچ چیز دیگه.
شما اول دکمه -V رو نگه دار (که هیچ اتفاقی نمیافته) بعد سه باز از روی کنترل دکمه RECALL رو بزن، بعد چند ثانیه منو ظاهر میشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)