تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 720 اولاول ... 165662636465666768697076116166566 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

آقا شرمنده ولی من متوجه منظور شما از zoom1 نشدم! یه امکان در TV هست؟
    دکمه ای روی کنترل که علامت چهارتا پیکان در جهات مختلف داره رو چند بار بزنی به زوم 1 میرسی.
    Last edited by Artam01; 01-11-2010 at 19:57.

2. این کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام:اگر کلید aspect روی کنترل بزنید وzoom1 رو انتخاب کنید لوگو و تا حدود زیادی نوار مشکی بعضی کانالها حذف میشود البته 100 تا 200 ساعت اول تا مرحله break in تموم بشه.
    منم تقریبن همزمان با شما جواب اون دوستمون رو دادم .

من که زیاد تی وی نمی بینم فقط گاهی باهاش فیلم میبینم و بیشتر اوقات خاموشه، برا همین قید آب بندی و اینا رو باید زدم و هر فیلمی دم دستم بیاد میبینم.
    اون زوم باعث میشه یه مقدار از اینور و اونور فیلم بره بیرون صفحه اصلن حال نمیده، به نظرتون آب بندی نکنم مشکلی برا تی وی پیش میاد؟
    من اصلن وقت و حوصله ندارم الکی تی وی رو روشن کنم تا 100 ساعت اولش بگذرد.
    Last edited by Artam01; 01-11-2010 at 19:56.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان بالاخره ما هم این tv رو گرفتین و از همه دوستانی که راهنمایی کردن تشکر میکنم فقط یه چیزی وقتی tv خاموشه صفحه تلویزیون مشکی نیست و یه جورایی به سبز لجنی میخوره و وقتی هم روشنه اگه دستت رو بگیری جلو صفحه نمایش یه حرارت نسبتا زیاد حس میشه خواستم بپرسم ماله شما تو این دو مورد چجوریه؟و این تو همه پلاسما ها است یا فقط این مدل؟همینطور نور لامپ و مهتابی خیلی راحت و زیاد تو صفحه میفته!
    من صفحه های اول تاپیک رو خوندم ولی هر کاری کردم نتونستم منو مخفی رو بیارم اگه یه بار دیگه یکی از دوستان دوباره بگه ممنون میشم.
    Last edited by amir.h.f; 01-11-2010 at 23:11.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

منم تقریبن همزمان با شما جواب اون دوستمون رو دادم .

من که زیاد تی وی نمی بینم فقط گاهی باهاش فیلم میبینم و بیشتر اوقات خاموشه، برا همین قید آب بندی و اینا رو باید زدم و هر فیلمی دم دستم بیاد میبینم.
    اون زوم باعث میشه یه مقدار از اینور و اونور فیلم بره بیرون صفحه اصلن حال نمیده، به نظرتون آب بندی نکنم مشکلی برا تی وی پیش میاد؟
    من اصلن وقت و حوصله ندارم الکی تی وی رو روشن کنم تا 100 ساعت اولش بگذرد.
    سلام:هدف عمده اینه که تمام (سلولهای گازی)پنل بصورت یکنواخت این دوره بحرانی 100 تا 200 ساعت اول رو پشت سر به گزارند حالا اگر قرار باشه نوار بالایی و پایینی صفحه همیشه خاموش باشند و قسمت میانی صفحه همیشه روشن باشه ممکن هست مشکلاتی رو بوجود بیاره .بنظر من احتیاط شرط عقله ضمن اینکه مواردی که یاداوری شده(عدم استفاده از مود دینامیک که خیلی مهم هست واستفاده از تمام صفحه) برای این مدت محدود قابل تحمله .اگر هشت ساعت در روز حساب کنید یک ماه هم طول نمیکشه.

6. این کاربر از s.hossein45 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان بالاخره ما هم این tv رو گرفتین و از همه دوستانی که راهنمایی کردن تشکر میکنم فقط یه چیزی وقتی tv خاموشه صفحه تلویزیون مشکی نیست و یه جورایی به سبز لجنی میخوره و وقتی هم روشنه اگه دستت رو بگیری جلو صفحه نمایش یه حرارت نسبتا زیاد حس میشه خواستم بپرسم ماله شما تو این دو مورد چجوریه؟و این تو همه پلاسما ها است یا فقط این مدل؟همینطور نور لامپ و مهتابی خیلی راحت و زیاد تو صفحه میفته!
    من صفحه های اول تاپیک رو خوندم ولی هر کاری کردم نتونستم منو مخفی رو بیارم اگه یه بار دیگه یکی از دوستان دوباره بگه ممنون میشم.
    سلام:دوست عزیز در مورد منوی مخفی صفحه 35 پستهای 345و 350 را ملاحظه کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه koh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    در V20 میزان ساعت کارکرد تلویزیون چطور مشخص می شه؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام:دوست عزیز در مورد منوی مخفی صفحه 35 پستهای 345و 350 را ملاحظه کنید.
    بله اونا رو دیدم پست 162 صفحه 17 رو هم دیدم ولی دکمه بقل پنل tv ما کانال ها رو پایین و بالا میکنه و واسه صدا نیست هرچند همون رو هم که میزنم بعدش سه بار 0 رو زدم هیچی نیومد حتی با recall هم امتحان کردم بازم چیزی نیومد!
    لطفا جواب سوال های دیگه هم که پرسیده بودم رو بدید.ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    حالا که بحث dlna داغه یه سئوال برام پیش اومده.اگر یه pc داشته باشیم با یه کارت وایرلس و v20 رو به یه اکسس پوینت وصل کنیم میتونیم از v20 بصورت بیسیم بعنوان مانیتور استفاده کنیم یعنی هم اجرای فیلم hd یا بازی 1080 و هم استفاده های روزمره کامپیوتری. اگر این امکان باشه دیگه اون بحث پیدا کردن کیس HTPC که خیلی کمیابه و توی ایران مدلهای با ظاهر نامناسبی برای دکوراسیون منزل وجود داره و در فروم خودمون در تاپیکه مربوطه راجع بهش زیاد صحبت شده، منتفی میشه و میشه یه کیس معمولی یه گوشه خونه که توی دید نیست جا داد و با یه موس و کیبرد بیسیم و ارتباط با v20 براحتی امکانات مالتی مدیا رو روی v20 فرستاد.
    عزیزانی که امتحان کردند ممنون میشم اگه پاسخ بدن.
    نه دوست عزيز Dlnaفقط بصورت مالتي مديا يعني عكس و موزيك و فيلم رو ميتونيد روي tv ببينيد نه كاري ديگي در ضمن به اين tv ميتونيد كيبرد usb وصل كنيد ولي در مود Viera cast كه اين مدل تو ايران ندارد ولي از كليد مالتي مديا كيبرد ميتونيد استفاده كنيد.

11. این کاربر از p30worldiran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

رفقا، چطوری سریع میشه رفت رو مد های مختلف؟
    یعنی بدون اینکه بری داخل منو با یک دکمه یا دو دکمه سریع مد رو عوض کرد، مثل قابلیت زوم و اینا که چند بار دکمه میزنی پشت سر هم عوض می شود.

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

در مرود رنگ تصویر و گرما در پلاسماها کاملا طبیعیه.
    نور هم توش بازتاب میشه ولی نه زیاد.

بله اونا رو دیدم پست 162 صفحه 17 رو هم دیدم ولی دکمه بقل پنل tv ما کانال ها رو پایین و بالا میکنه و واسه صدا نیست هرچند همون رو هم که میزنم بعدش سه بار 0 رو زدم هیچی نیومد حتی با recall هم امتحان کردم بازم چیزی نیومد!
    لطفا جواب سوال های دیگه هم که پرسیده بودم رو بدید.ممنون
    اگه دکمه F رو نزنین دوتا دکمه زیریش کاری انجام نمیدن، یعنی نه صدا رو تغییر میدن نه کانال و نه هیچ چیز دیگه.
    شما اول دکمه -V رو نگه دار (که هیچ اتفاقی نمیافته) بعد سه باز از روی کنترل دکمه RECALL رو بزن، بعد چند ثانیه منو ظاهر میشه.

سلام
    در V20 میزان ساعت کارکرد تلویزیون چطور مشخص می شه؟
    ممنون
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. 3 کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •