کتاب C1 هنوز منتشر نشده و در سایتش هم نوشته سه ماه بعد وارد بازار خواهد شد. Erscheint im Mai 2014
کتاب C1 هنوز منتشر نشده و در سایتش هم نوشته سه ماه بعد وارد بازار خواهد شد. Erscheint im Mai 2014
ممنون بابت پیگیریت ، لطف کردی ...![]()
سلام
نسخه مخصوص ویندوز و اندروید سایت dicforall هنوز نیومده؟
ممنون
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
lotfan password file ro ham begid
lotfan password in file ro begid?
Hueber : Lehr- und Übungsbuch der deutschen Grammatik aktuellاز معروف ترین کتاب های مرجع گرامر، همراه با تمرین، مبتدی تا پیشرفته (ویرایش جدید)
mit CD-ROM
![]()
![]()
همراه با سی دی آموزشی[/QUOTE]
Contents
Audio
CD-ROM
Grammatik aktuell, Lösungen
Testheft
langacademy.net
کتاب های معلم شقیته رو نیاز دارم
البته تکست های فایل های صوتیش هم کافیه ...
چطور میشه پیدا کرد؟؟
Last edited by saeedmafia; 17-02-2014 at 23:19.
جاهای زیادی هست...
خودم طی جستجوهایی که داشتم به کلیدواژههای Lösungen و Lehrerhandbuch رسیدم...
بعد همینها رو به صورت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا Lehrerhandbuch سرچ کردم...
توی سایتهای Google books و Scribd.com و Hueber.de تک و توک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم متنها و هم پاسخنامهی تمرینهاشونو پیدا میکردم...
البته سری کتابهای Schritte چاپهای مختلف دارن مثل Scrhitte International یا Schritte Plus که به خاطر تفاوتهای جزئی باید با کتاب خودتون تطبیق بدی...
یه کار دیگهای هم که میتونی بکنی اینه که دو خط از متن درسو که مطمئنی درست نوشتهای بنویسی توی گوگل تا هر جا که متنشو نوشته بیاره...
البته همونطور که گفتم این جاها عمدتا Google books و Scribd.com و سایت پیچدرپیچ و درهم Hueber.de هستن...
![]()
Last edited by pro_translator; 17-02-2014 at 23:39.
واقعا خیلی سخته اینجوری
خیلی هم سخته بازم مرسی از راهنمائی تون
با سلام وخسته نباشید بابت کتابهای خوبی که گذاشتید .ببخشید ایا lösung برای کتاب اسپت lehrbuch +b1دارید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)