بله. خود من بودم ولی حقیقت نداره. شایعه هست این حرف. من فقط از یه مغازه دار نقل قول کردم. هر مغازه داری این حرفو میزنه مطمئن باشین می خواد کانفیگ بلوری دارشو اب کنه چون این کانفیگ خیلی از کانفیگ SSD دار کمتر به فروش میره
بله. خود من بودم ولی حقیقت نداره. شایعه هست این حرف. من فقط از یه مغازه دار نقل قول کردم. هر مغازه داری این حرفو میزنه مطمئن باشین می خواد کانفیگ بلوری دارشو اب کنه چون این کانفیگ خیلی از کانفیگ SSD دار کمتر به فروش میره
Last edited by whitewolf; 31-10-2012 at 03:10.
بابا اين كد دستگاهتون رو بذارين ، همشو نميخواد فقط اون قسمت كه مشتركه و نوعشو مشخص ميكنه ، ssd ها ها : يا 59338056 يا 59347159
دوستان حساسیت یا عامیانه تر بگم انتن دهی اینترنت وای فای این لبتاپ چطوریاس؟ دیدید که اکثر dell ها وای فای ضعیفی دارن و یا apple واقعا انتن دهی بسیار قوی داره.
بد نیس برادر
البته به اون خوبیا هم نیس مثلا بعضی وقتا قاطی میکنه با وجودی که کامل وصله ولی تو تسک بار هیچ سیگنالی نیس !
البته کم پیش میاد !
مبارکت باشه چند گرفتی؟
من که کاملا راضیمدوستان حساسیت یا عامیانه تر بگم انتن دهی اینترنت وای فای این لبتاپ چطوریاس؟ دیدید که اکثر dell ها وای فای ضعیفی دارن و یا apple واقعا انتن دهی بسیار قوی داره.
وای فایش خیلی خوبه....من سرعت وای فای لپتاپم از سرعت اینترنت کابلی PC م بیشتره....
مرسی . 3.680000!!
نه ssd دارش گیر نمیاد که .همینم دهنم سرویس شد پیدا کردم!!! .هرجا رفتم گفت نداریم که نداریم(چون گرونه نمیارن ) حتی asus n56 va HPdv6t7000 هم هرجا رفتم گفتن الان نداربم آخر از بازار رضا گرفتم !!
مرسی .3.680.000 همینم با زور گیر آوردم !!ولی لپ تاپ خیلی خوبیه .الان چون روزای اوله روزی 6-7 ساعتی روشنه که 4-5 ساعتش بازیای سنگین میکنم
. جز کیفیت تصویر که اونم انصافا خیلیییی بد نیست بقیه چیزاش oke!!
من SSD دارشو دارم ولی راستش جعبش باهام نیست. اومم خوابگاه اخه![]()
59338056![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)