تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 95 اولاول ... 165662636465666768697076 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 943

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها | جلد 2

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بازیکنان دعوت شده برای دیدا مقابل کیوو

دروازه‌بان : آبیاتی، آملیا، گابریل

مدافع : آباته، آنتونینی، بونه‌را، دی‌شیلیو، مکسس، سالامون، یپس، زاکاردو، کنستانت

هافبک‌ : آمبروزینی، فلامینی، مونتولیوو، مونتاری، نوچرینو، ترائوره

مهاجم: بالوتلی، کرکیچ، ال‌شراووی، نیانگ، روبینیو

2. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ارزش بازیکنان میلان بیشتر شد!

بنا بر گزارش گاتزتا دلو اسپورت، در این فصل نام‌های بزرگ به مراتب کمتری نسبت به فصل گذشته در میلان حضور دارند، اما نکته جالب توجه این است که ارزش تقریبی مجموع بازیکنان این فصل نسبت به فصل گذشته بیشتر است.

سال گذشته برای میلان بسیار مهم و در عین حال دشوار بود، چرا که سال جدایی نام‌های بزرگ متعدد از روسونری بود. میلان بر روی پروژه جدید جوان‌گرایی تمرکز کرد، و سعی کرد هزینه‌های تیم را تا حد منطقی پایین بیاورد. همچنین بزرگانی چون کلرنس سیدرف، الساندرو نستا، فیلیپو اینزاگی، و جنارو گتوزو بعد از سال‌ها حضور میلان را ترک کردند.

میلان همچنین دو ستاره بزرگ خود تیاگو سیلوا و زلاتان ایبراهیموویچ را به ارزش 65 میلیون یورو به فروش رساند. اما در مجموع، تیم فعلی و جوان میلان از ارزش بیشتری نسبت به فصل بیش برخوردار است.

با توجه به اعداد و ارقامی که نشریه گاتزتا دلو اسپورت تهیه کرده است، میلان در فصل جاری از مجموع تقریبی قیمت بازیکنان در حدود 244 میلیون یورو برخوردار است. این در حالی است که این نشریه این عدد برای فصل گذشته را 204 میلیون یورو اعلام می‌کند.

اکنون بازیکنی که بیشترین دستمزد را در میلان دریافت می‌کند ماریو بالوتلی است که در ژانویه 2013 از منچسترسیتی در ازای 20 میلیون یورو راهی میلان شد، اما گاتزتا ارزش 40 میلیون یورو را برای وی درنظر گرفته است.

در این دو فصل، تیاگو سیلوا با ارزش تقریبی 42 میلیون یورو ارزشمندترین بازیکن میلان بوده است، که در تابستان 2012 به پاری‌سن‌ژرمن فروخته شد. همچنین بازیکنی که در مدت این یک سال از بیشترین نرخ رشد قیمت برخوردار بوده متیا دی‌شیلیو نام برده شده است. قیمت وی در فصل گذشته در حدود 3 میلیون یورو تخمین زده شده، در حالی که ارزش فعلی او در حدود 20 میلیون یورو ارزیابی شده است.

همچنین بازیکنانی چون استفان ال‌شراووی و ام‌بایه نیانگ نیز از رشد قیمت قابل توجهی برخوردار بوده‌اند. ال‌شراووی که در ازای 15 میلیون یورو از جنوا راهی میلان شد اکنون 30 میلیون یورو ارزش دارد، و ام‌بایه نیانگ، دیگر مهاجم جوان میلان، که در تابستان 2012 از کائن و در ازای تنها 2 میلیون یورو به سن‌سیرو آمد اکنون 15 میلیون یورو ارزش دارد.

ممکن است بنا به ارزیابی‌های صورت گرفته از سوی گاتزتا، میلان در فصل جاری از ارزش تقریبی بیشتری به لحاظ قیمت بازیکنان برخوردار بوده باشد، اما باید توجه داشت که در این مقطع و در فصل گذشته میلان با 63 امتیاز در صدر جدول قرار داشت، حال آنکه در فصل جاری و در همین مقطع میلان با 54 امتیاز در رده دوم جای گرفته است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ایبرا را در بالوتلی می‌بینم

ماریو بالوتلی با زلاتان ایبراهیموویچ مقایسه شد، اما او همچنان می‌تواند به عنوان یک بازیکن پیشرفت بیشتری داشته باشد.

ماسیمیلیانو آلگری در مورد توانایی‌های ماریو بالوتلی اینچنین گفت: او به لحاظ تکنیکی و فیزیکی بسیار شبیه ایبراهیموویچ است. اما او می‌تواند حتی بهتر هم باشد، چرا که او در اینجا با ثبات بیشتری حضور خواهد داشت.

با توجه به پتانسیلی که بالوتلی در اختیار دارد او به عنوان یک مهاجم مرکزی هنوز می‌تواند پیشرفت کند. او هر آنچه برای پیشرفت لازم دارد را در اختیار دارد. نکته مهم این است که او به همین روند یعنی بازی کردن برای تیم ادامه دهد.

تیم بسیار جوان است، و من از این پروسه بسیار راضی هستم. اگر ما بدون حضور در دور مقدماتی راهی رقابت‌های لیگ قهرمانان فصل آینده شویم باید بگویم که این فصل برای ما بسیار مثبت بوده است. یک نکته بسیار مهم و واضح است، اگر ما می‌خواهیم به آنجایی برسیم که در سر داریم باید امتیازات بسیاری را بدست آوریم.

آلگری همچنین در مورد وضعیت بازیکنان و ترکیب میلان در دیدار روز آینده مقابل کیه‌وو گفت: من از کریستین زاپاتا دعوت نکردم، چرا که او اندکی دچار مشکل است. بواتنگ و پاتزینی نیز برای دیدار مقابل فیورنتینا در فلورانس آماده خواهند بود.

آباته، دی‌شیلیو، مکسس، و یکی از بونه‌را، یپس، و یا زاکاردو ترکیب دفاعی ما را تشکیل خواهند داد. در مورد خط میانی هنوز مطمئن نیستم که از مونتولیوو در جلوی مدافعان استفاده کنم، و یا اینکه او به سمت راست برود و آمبروزینی جای او را پر کند.

سرمربی سابق کالیاری تاکید دارد که برای فصل آینده نیز در میلان حضور خواهد داشت: من به این باشگاه وابسته شده‌ام، و نمی‌توانم تصور کنم که برای باشگاه دیگری کار کنم. اگرچه شما هیچ‌وقت نمی‎‌دانید چه اتفاقی ممکن است رخ دهد.

از بودن در میلان بسیار خوشحالم، و امیدوارم برای مدت طولانی در این باشگاه حضور داشته باشم. برای تحقق این امر نیاز داریم که تیم نتایج خوبی کسب کند، بنابراین بیایید امیدوار باشیم که میلان موفق باشد.

4. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال موسیقی راک و متال Graham reaper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    روی زمین.

پيش فرض

سلام به دوستای خوبم.با توجه به این که میلان کیه وو رو تو سن سیرو پنج به هیچ شکست داد قدر مسلم فکر کنم تو خونه ی کیه وو هم بتونه این تیمو شکست بده!چون این تیم خاطره ی بدی از میلان داره و روحیه ی خوبی نداره.امیدوارم با گلا ی زیاد این تیمو شکست بدیم ولی فوتبال ورزش غیر منتظره ای یه!

6. 3 کاربر از Graham reaper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میلان 1-0 کیوو

درود
    خوب این بازی رو هم با پیروزی پشت سر گذاشتیم تا روند خوب میلان از شروع سال 2013 همچنان ادامه داشته باشه.
    خیلی دوست داشتم که دوباره گلزنی مونتولیوو رو ببینم که خوشبختانه توی این دیدار برامون گلزنی کرد و میلان با همین تک گل پیروز این میدان شد .
    متاسفانه به دلیل خستگی زیاد نتونستم بازی رو ببینم . اگه کسی بازی رو دیده یک توضیحی بده که چه کسایی خوب بودن و چه کسایی بد ...

هفته دیگه بازی سختی با فیورنتینا در شهر فلورانس داریم . فیورنتینا نزدیک ترین تعقیب کننده میلانه که بازی این هفته خودش مقابل کالیاری رو با نتیجه 2 بر 1 واگذار کرد.
    خوبه که فاصله بیشتر شد ولی برای محکم کاری و حفظ روند مثبت فعلی باید هفته دیگه پیروز میدان باشیم.

به امید موفقیت در بازی های بعدی .

8. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شایعات نقل و انتقالات

شایعات جدید که پیرامون میلان تشکیل شده به صورت خلاصه در زیر آماده است.

کنستانتین راوش:
    این مدافع کناری تیم هانوفر که قراردادش در ژوئن ۲۰۱۳ تمام خواهد شد میلان و شاختار را مشتریان خود می‌‌بیند. این بازیکن برای همه رده‌های سنی‌ آلمان بازی کرده است و با وجود اینکه ۱۰ روز پیش به ۲۳ سالگی وارد شده است نزدیک به ۲۱۷ بازی برای هانوفر در بوندس لیگا انجام داده است.

چزاره پراندلی :
    به گزارش توتو اسپورت در صورت خروج آلگری از میلان، سرمربی تیم ملی‌ ایتالیا جانشین وی خواهد شد زیرا پراندلی به ستایش تیم جوان میلان پرداخته است و راجع به تیمهای دیگر آنچنان به نقد و بررسی نپرداخته است. البته در لیست مربیان اتی میلان باید از مونتلا نیز غافل نشد.

هرنانس:
    این هافبک خوش تکنینک برزیلی لاتزیو در نقل و انتقالات همیشه زیر نظر میلان قرار گرفته است. وی تا سال ۲۰۱۵ با تیم رمی قرارداد دارد. البته این مساله را نیز باید در نظر گرفت که با توجه به فروش احتمالی‌ ویدال، یوونتوس رقیب جدی برای میلان خواهد بود.

نیل مائوپای:
    این بازیکن مهاجم تیم نیس فرانسه که متولد ۱۹۹۶ می‌‌باشد توانسته با این سنّ کم به خوبی در لیگ فرانسه بدرخشد. آریو برایدا به نظر می‌‌رسد به توافقات اولّیه با باشگاه فرانسوی دست پیدا کرده است و بعد از این آدریانو گالیانی باید وارد صحنه شود.

کرت زوما:
    این مدافع بلند قد و جوان به عنوان دفاع مرکزی در تیم سنت اتین نقش ایفا می‌‌کند. وی تا سال ۲۰۱۷ با تیم فرانسوی قرارداد دارد. این مصاف سیاه چرده ۱۹ سال سنّ دارد و اخباری از فرانسه یوونتوس و اینتر را در دستیابی به این بازیکن هم قطار با میلان می‌‌بینند.

جوردی کلاسیه:
    اخباری از هلند که به گوش می‌‌رسد پیشنهاد فیورنتینا در حدود ۵ میلیون یورو خواهد بود اما باشگاه فاینورد برای این بازیساز جوان که به ژاوی هلند مشهور شده است ۸.۵ میلیون یورو در نظر گرفته است. رسانه‌های هلندی نیز خبر از توافقی در ژانویه خبر می‌‌دهند که میلان حاضر شده است ۷ میلیون یورو برای این بازیکن هزینه کند.

ماریوس استپنسکی :
    این مهاجم ۱۷ ساله که از وی به عنوانه یک پدیده نام برده می‌‌شود بعد از میلان که در ژانویه شایعاتی پیرامون این بازیکن ایجاد کرده بود باشگاه دورتموند نیز توجه خود را معطوف این بازیکن خوش تکنیک کرده است. مبلغی که در بند جدایی زود هنگام وی قید شده است ۲ میلیون یورو می‌‌باشد.

لوکا آنتونینی:
    این مدافع کناری که این فصل با درخشش کنستانت شانس حضور چندانی پیدا نکرد به احتمال قوی در انتهای فصل میلان را ترک خواهد کرد. اخباری از روسیه حاکی از آن است که تیم زنیت همچنان به دنبال این مدافع می‌‌باشد. وی تا سال ۲۰۱۴ با میلان قرارداد دارد. مبلغ ۵ میلیون به نظر برای این انتقال کافی‌ می‌‌باشد.

فرانچسکو لودی :
    این هافبک ۲۹ ساله که عضو باشگاه کاتانیا می‌‌باشد در ژانویه حاضر به تمدید قرارداد خود نشده است. وی در حال حاضر یک میلیون دلار حقوق از باشگاه خود دریافت می‌‌کند که حتی در صورت تمدید، توان افزایش حقوق از طرف باشگاه دور از ذهن می‌‌باشد. وی در ۲۶ بازی خود در این فصل ۸ پاس گل داده و ۶ بار موفق به گلزنی شده است. بناپولی، پورتو و اینتر نیز خواهان به خدمت گیری این هافبک می‌‌باشند.

آلگری: بالوتلی بسیار مشتاق است

ماسیمیلیانو آلگری بالوتلی را مورد ستایش قرارداد و اعلام کرد شور و اشتیاق و بهبود کیفیت بازی او الهام بخش پیروزی یک بر صفر میلان برابر کیه‌وو بوده است.ریکاردو مونتولیوو در واکنشی سریع توپ برگشتی از ضربه ی ایستگاهی ماریو بالوتلی را وارد دروازه ی بنتگودی کرد و میلان را به رتبه ی دوم سری ‌آ رساند.

آلگری در کنفرانس خبری بعد از بازی گفت: بالوتلی در ژانویه با تیم پیوست و ما کسی را نداریم که بهتر از او ضربه ی ایستگاهی بزند.

مونتولیوو گل خوبی به ثمر رساند، اما امروز بالوتلی راه دروازه را از هر فاصله و زاویه ایی به خوبی پیدا کرد. او استعداد بزرگی است و از لحاظ رفتاری بسیار رشد کرده است. هرچند به دفعات او را لگد کردند، اما آرامش خود را حفظ کرد.

ماریو با اشتیاق بازی می کند، او احساس می کند شخصیت اصلی در میلان است و من فکر می کنم که می تواند بهتر از این هم انجام دهد، هرچند اکنون هم کیفیت قابل توجهی دارد.

استفان باید خونسرد باشد، چراکه لازم نیست او در تمام بازی ها گل زنی کند.در نیمه ی دوم بسیار خوب بود. مسئله ی مهم پیروزی و کسب سه امتیاز بود. گل نخوردن در باز مهم ترین چیز است و در واقع سه تیم برتر بهترین خط دفاعی را در اختیار دارند.

اگر شما خوب دفاع کنید، پس می توانید بهتر حمله کنید و منطقی هم هست. برای پیروزی امروز کریستین آبیاتی سزاوار ستایش است، چراکه او توپ لوچیانو را به زیبایی مهار کرد.

میلان در این بازی علاوه براینکه دروازه ی خود را بسته نگه داشت، توانست رکورد شکست ناپذیریش در سال 2013 و در سری‌آ را حفظ کند. همچنین جای ناپولی در رتبه ی دوم را تصرف کرد.

10. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال موسیقی راک و متال Graham reaper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    روی زمین.

پيش فرض

سلام.بابت پیروزیمون تبریک.اکثربازیکنا تو این بازی خوب بودن.فیورنتینا تیم قوی و با تکنیکیه.هفته ی بعد بازی سخت و زیبایی خواهیم داشت.به امید پیروزی های بیشتر برای تیممون.

12. 4 کاربر از Graham reaper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مالدینی جدید، هنوز نه...

ستاره ی بعدی... پدیده ایی در فوتبال است که به سختی می توان از آن دوری کرد. بطور متناوب بازیکنان جوان ظاهر می شوند و استعداد خود را به هوادارن و روزنامه‌نگاران نشان می دهند و آن ها به سرعت ویژگی های این بزیکن مدرن وجدید را با ستاره های افسانه ایی مقایسه می کنند.

متیا دی‌شیلیو از همین بازیکنان است که بارها و بارها مورد مقایسه قرار گرفته شده است. به محض اینکه او در سن 19 سالگی گوشه ثابت میلان شد، سایه سنگین مالدینی را بر خود احساس کرد.

آدریانو گالیانی در همین ماه های اخیر در رابطه با او گفت: دی‌شیلیو بازیکنی است که به راحتی می تواند از دوپای خود مثل مالدینی استفاده کند. از نظر من او در سمت چپ بهتر بازی می کند. اگر از نظر بدنی قوی تر شود و عضله سازی کند ، سپس می توان او را مالدینی خواند.

برای کسی که به طور متناوب در این فصل برای روسونری بازی کرده است، قراردادن او در کنار بهترین بازیکن تاریخ باشگاه، مسلما فشار زیادی به این بازیکن جوان وارد می کند. رک و پوسکنده می توان گفت که این کار بسیار غیر مسئولانه ایی است.

همانطور که در بازی دوستانه ی برزیل و ایتالیا در هفته ی گذشته مشخص شد، که دی‌شیلیو هنوز باید هنر دفاع کردن را بیاموزد. گل سلسائو فقط از روی فقدان تمرکز این بازیکن جوان بدست آمد.

هرچند خود بازیکن چنان محکم بر روی زمین ایستاده است که صدای پای اسطوره ی باشگاه به گوش می رسد. دی‌شیلیو در گفت و گویی اعلام کرد: به محض اینکه بازی خود را آغاز کردم، بازی مالدینی برای من الهم بخش بود، اما هر بازیکن سبک خاص خود را دارد. کمک مربی مائورو تاسوتی تلاش بسیاری برای رشد و پیشرفت من کرد. و من امیدوارم در آینده حرفه ایی با مالدینی مقایسه شوم.

البته دلایل خوبی وجود دارد که چرا مردم در رابطه با این جوان خوش آتیه هیجان زده اند، تسلط بر روی توپ، دانش دفاعی، و تمام مهارت های مدرن او را به بمب متحرکی در بالا و پایین زمین فوتبال تبدیل کرده است. تمام این ویژگی ها در دی شیلیو برای مردم قابل مشاهده است.

سال گذشته وقتی او اولین بازی خود را برای میلان در لیگ قهرمانان اروپا و در مقابل ویکتوریا پلاژن انجام داد، بسیار روشن بود که استعدادی فوق العاده و آینده ایی درخشان دارد. و امسال از او به عنوان یکی از چراغ های روشن و پیشرو عصر جدید میلان یاد می کنند.

خودخواهی می تواند به هربازیکنی لطمه بزند. خوشبختانه حضور استفان ال‌شراووی و ماریو بالوتلی در سن سیرو بسیاری ازتوجهات را از روی دی‌شیلیو برداشته و این بدان معناست که شماره ی 2 راحت تر می تواند شکوفا شود.

مالدینی در ماه مارس در گفت و گو با شبکه ی میلان گفت: من دیدن بازی متیا رو دوست دارم. او می داند که چگونه برای هم تیمی هایش مفید باشد و می داند که چگونه در زمین جلو وعقب برود. دی‌شیلیو قطعا سبک بازی در میلان را دارد و به مانند بازیکنان میلان است.

او یک بازیکن همه کاره است. می تواند در هر دو سمت خط دفاع، چپ و راست بازی کند. از نظر بدنی باید تقویت شود، اما این را هم بدانید وقتی که من هم 20 سال داشتم، بازیکن کاملی نبودم. به نظر من او می تواند این کار را انجام دهد.

تایید نهایی از بهترین مدافع جهان بود، اما این بدان معنا نیست که دی‌شیلیو مالدینی جدید است، چراکه هنوز راه بسیاری را در پیش دارد.

14. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نیانگ : این فصل فراتر از حد انتظاراتم بود

ام بایه نیانگ ستاره 18 ساله فرانسوی میلان در تازه ترین صحبت هایش گفت که فصل نخست حضورش در میلان بسیار فراتر از حد انتظارات او بوده.

این مهاجم فرانسوی جوان تابستان گذشته از باشگاه کائن فرانسه راهی میلان شد تا چالش جدید دوران حرفه ای خود را در سطح اول اروپا تجربه کند.او در این فصل برای ماکس آلگری 14 بازی در سری آ بازی کرده.

هر چند که این مهاجم 18 ساله سیه چرده انتظار نداشت با توجه به ترافیک بالا در خط حمله روسونری به صورت ثابت از او استفاده شود.او در این باره گفت "این فصل بسیار فراتر از حد انتظارات من بوده.هنوز جوان هستم و فکر می کنم که باید بیشتر از این ها تلاش کنم تا فوتبال ایتالیا را کاملا درک کنم"

او در ادامه گفت "آلگری سریعا به من اعتماد کرد و این برای من بسیار مهم و ارزشمند بود.از این موضوع بسیار خوشحالم.الشعراووی ؟ به مانندبوآتنگ و بالوتلی او نیز من را بسیار تحث تاثیر قرار می دهد"

میلان بکشنبه شب از هفته 31 رقابت های سری آ ایتالیا به میهمانی فیورنتینا در فلورانس می رود.

یووتیچ دیدار برابر میلان را از دست داد

فیورنتینا در بازی برابر میلان نخواهد توانست از ستیون یووتیچ استفاده کند.

بنفش های فلورانس می خواهند با پیروزی برابر میلان امیدهای خود برای رسیدن به لیگ قهرمانان را حفظ کنند.

با این حال ان ها نمی توانند از بازیکنی که در 25 بازی 12 گل برای آن ها به ثمر رسانده است استفاده کنند.

این بازیکن در جریان دیدار با کالیاری دچار کشیدگی عضله شد تا بازی برابر میلان و آتالانتا را از دست بدهد.

فیورنتیا با اختلافی 6 امتیازی نسبت به میلان در رده ی چهارم جدول قرار گرفته است.

16. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پیشنهاد میلان برای ده‌‌ده

میلان آماده است تا پیشنهاد خود برای به‌خدمت‌گرفتن مدافع میانی واسکادوگاما که در پایان فصل این تیم را ترک خواهد کرد را ارائه کند.

میلان در پایان فصل باید در مورد آینده همکاری خود با ماریو یپس [قرارداد رو به اتمام]، دانیه‌له بونه‌را [قرارداد رو به اتمام]، کریستین زاپاتا [وضعیت نامشخص مالکیت]، و فیلیپه مکسس [دستمزد بالا] مشخص کند.

خط دفاعی میلان در ماه مارچ عملکرد بسیار خوبی داشته است، و روسونری در این ماه و در بازی‌های خود در سری‌آ حتی یک گل نیز دریافت نکرد. اما میلان کماکان به دنبال مهره‌های مطمئن و آینده‌دار در مرکز خط دفاعی خود می‌باشد.

بنا بر گزارش اسکای‌ایتالیا، میلان به مدافع میانی و 24ساله واسکودوگاما بسیار علاقه‌مند است. ده‌ده به تازگی اعلام کرده بود که برای وی بسیار سخت است که پیشنهاد باشگاهی مانند میلان را رد کند. و همچنین باشگاه واسکودوگاما نیز اعلام کرد که به دلیل مشکلات مالی این باشگاه مجبور خواهد بود تا ده‌ده را در پایان فصل به فروش برساند. اسکای گزارش می‌دهد که میلان پیشنهادی 12 میلیون یورویی برای به‌خدمت‌گرفتن این مدافع خوش‌استیل آماده کرده است.

همچنین، چلسی نیز به دنبال این مدافع ملی‌پوش برزیلی است. ده‌ده تاکنون در 6 دیدار ملی به میدان رفته، اما به نظر می‌رسد پیشنهاد چلسی کمتر از میلان و در حدود 10 میلیون یورو باشد.

بعد از خروج الساندرو نستا و تیاگو سیلوا در تابستان 2012، میلان به دنبال یک رهبر برای مرکز خط دفاعی خود بوده است.

ماتزولا: بالوتلی دیوانه است، اما...

ساندرو ماتزولا، اسطوره دهه‌ی شصت و هفتاد اینتر و ایتالیا اعتقاد دارد که اینتر در فروش ماریو بالوتلی اشتباه بزرگی را مرتکب شد، حتی اگر او کمی دیوانه باشد.

ماریو یالوتلی در سال 2010 از اینتر راهی منچسترسیتی شده بود، چرا که حاشیه‌های وی در سن‌سیرو بیش از حد کنترل بود، و نراتزوری توانایی کنترل وی را نداشت.

اما اکنون بعد از بیش از دو فصل حضور در لیگ برتر، بالوتلی در 22سالگی به سن‌سیرو بازگشته، و در تیمی حضور دارد که همواره آرزوی پوشیدن پیراهن آن را داشته است.

ساندرو ماتزولا، اسطوره اینتر، در مورد وضعیت بالوتلی به شبکه اودئون گفت: بالوتلی یک بازیکن کامل است. البته همه می‌دانند که او کمی دیوانه است، اما هنوز معتقدم که اینتر در به‌فروش‌رساندن او اشتباه بزرگی مرتکب شد.

سوپرماریو از زمان حضور در میلان در ژانویه 2013، موفق شده 7 گل برای روسونری به ثمر برساند.

18. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میلان به ده‌ده نزدیک‌تر شد

شایعات پیرامون انتقال تابستانی ده‌ده به میلان بیشتر و بیشتر می‌شوند.

بنا بر گزارشی که QSVS منتشر کرده، میلان برای تقویت خط دفاعی خود به شدت خواهان مدافع میانی واسکودگاما می‌باشد.

مدافع میانی 24ساله واسکو که تا سال 2015 میلادی با این باشگاه برزیلی قرارداد دارد، در حدود 15 میلیون یورو از سوی این باشگاه قیمت‌گذاری شده است.

بنا بر گزارشات رسیده، میلان آماده است تا پیشنهاد 12 میلیون یورویی خود را به این باشگاه که با مشکلات مالی دست‌وپنجه نرم می‌کند، برای ده‌ده ارائه کند.

همچنین QSVS گزارش می‌دهد که میلان با ده‌ده به توافقات اولیه دست پیدا کرده، و دستمزد 2.5 میلیون یورو در سال برای این مدافع پابه‌توپ برزیلی تعیین شده است.

از ده‌ده در فوتبال امریکای جنوبی به عنوان بکن‌بائر برزیلی یاد می‌شود.

ستایش گالیانی از مونتلا

پیش از دیدار روز یکشنبه میلان و فیورنتینا، معاون باشگاه، آدریانو گالیانی دوباره حمایت خود از مربی تیم، ماسیمیلیانو آلگری را اعلام کرد. از او در رابطه با جایگزینی آلگری با مونتلا پرسیدند، که بلافاصله آن را رد کرد.

گالیانی در گفت و گو با ویولانیوز اظهار داشت: مونتلا توسط میلان تحت نظر است؟ مسلما نه! ما پشت آلگری ایستاده ایم و او را حفظ خواهیم کرد. برای این فصل به مونتلا تبریک می گویم، اما به این معنی نیست که می خواهم او را به میلان بیاورم، هرچند من فوتبال تیم او را ستایش می کنم.

بعد از آریگو ساچی ما همیشه به دنبال پیروزی با ارائه بازی زیبا بودیم. فوتبال یک نمایش است و هر باشگاه قصد بر سرگرم کردن هواداران و عاشقان این ورزش دارد.

از زمان کودکی عاشق فوتبال بودم و عاشق پبروزی با بازی زیبا و معتقدم که در حال حاضر فیورنتینا زیباترین فوتبال را در ایتالیا نمایش می دهد. فکر می کنم که هافبک های ویولا به خوبی قادر به تغییر بازی هستند.

20. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •