تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 281 اولاول ... 165662636465666768697076116166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 2804

نام تاپيک: ✔ انتخاب رشته ی کنکوری های 91 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت

داره خودمونی میشه hamed72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوستان توی این دفترچه انتخاب رشته بعضی جای ها زده عمران خالی و بعضی ها زده عمران - نقشه برداری . میخواستم ببینم اینها تفاوت عمده شون چیه و برا کارشناسی ارشد محدودیتی داره یا نه؟

داره خودمونی میشه a.sahami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Bahar

پيش فرض

سلام!بچه ها اگه من الان چند رشته روزانه و چندتا رشته ی نیمه متمرکز انتخاب کنم و بعد اینکه جواب نهایی اومد و من در یه رشته ی روزانه قبول شدم و در رشته مورد نظر توو دانشگاه ثبت نام کردم و بعد اینکه جواب پذیرفته شدگان رشته های نیمه متمرکز اومد آیا می تونم از رشته روزانه انصراف بدم (با وجود اینکه در دانشگاه ثبت نام کردم) و به رشته نیمه متمرکز برم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

آقا دمت بخاری.
    من هی چک میکردم واسه همین طول کشید.
    من الان ثبت نام کردم حدودا 5 ساعت طول کشید 3بارم دوباره وارد کردم.هر دفعه که وارد صفحه ی خطا میشی بزن صفحه قبل لازم نیست دوباره چک کنی.تند تند از خطا برو صفحه قبل.

داره خودمونی میشه SALVATION1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با سلام ،
    دوستان در دفترچه انتخاب رشته دانشگاه زابل رو نوشته بومی رشته ی داروسازی ....یعنی از قم می تونم برم؟
    بعضی دیگه دانشگاه مثل ساری و شیراز 2 تا داروسازی دارند فرقشون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینو بگم بورسیه ارتش هم نیستن....
    ممنون
    Last edited by SALVATION1; 12-08-2012 at 21:53.

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

ما هم واسه خواهرمون انتخاب رشته کردیم ! خیلی سریع هم زدیم ! راحت هم ثبت شد ! خطلا هم نداد !

اگه نباشه جاش خالی می مونه begotten's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

مهم:
    اطلاعيه دوم سازمان سنجش آموزش كشور در رابطه با رشته‌هاي تحصيلي جديد علاوه بر رشته‌هاي تحصيلي مندرج در دفترچه راهنماي انتخاب رشته (دفترچه شماره 2) و همچنين ويرايش رشته‌هاي انتخابي در فرم انتخاب رشته آزمون سراسري سال 1391

1391/05/22

سازمان‌ سنجش‌ آموزش‌ كشور پيرو اطلاعيه منتشره مورخ 16/5/1391 بدين‌وسيله‌ به ‌اطلاع‌ داوطلبان شركت كننده در آزمون سراسري سال‌ 1391، مي‌رساند كه با توجه به مكاتبات دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي و همچنين مصوبات جديد شوراي گسترش آموزش عالي كه پس از تدوين دفترچه راهنماي انتخاب رشته‌هاي تحصيلي آزمون مذكور به اين سازمان واصل شده، رشته محل‌هاي جديد و يا اصلاحات رشته‌هاي مندرج در دفترچه راهنماي شماره 2، طي اطلاعيه‌اي در روز دوشنبه 23/5/1391 بر روي سايت اين سازمان قرار خواهد گرفت. لذا داوطلبان براساس ضوابط و شرايط مندرج در دفترچه راهنماي انتخاب رشته و همچنين براساس كدرشته محل‌هاي اطلاعيه مذكور و اطلاعيه قبلي چنانچه تاكنون اقدام به انتخاب رشته ننموده‌اند و يا انتخاب رشته نموده و نياز به ويرايش رشته‌هاي انتخابي خود دارند، مي‌توانند حداكثر تا پايان روز چهارشنبه 25/5/1391 با مراجعه به سايت سازمان نسبت به انتخاب رشته و يا ويرايش رشته‌هاي خود اقدام نمايند.روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور

لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. این کاربر از begotten بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    به امید روزی که ایران نباشم

پيش فرض

مهم:
    اطلاعيه دوم سازمان سنجش آموزش كشور در رابطه با رشته‌هاي تحصيلي جديد علاوه بر رشته‌هاي تحصيلي مندرج در دفترچه راهنماي انتخاب رشته (دفترچه شماره 2) و همچنين ويرايش رشته‌هاي انتخابي در فرم انتخاب رشته آزمون سراسري سال 1391

1391/05/22

سازمان‌ سنجش‌ آموزش‌ كشور پيرو اطلاعيه منتشره مورخ 16/5/1391 بدين‌وسيله‌ به ‌اطلاع‌ داوطلبان شركت كننده در آزمون سراسري سال‌ 1391، مي‌رساند كه با توجه به مكاتبات دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي و همچنين مصوبات جديد شوراي گسترش آموزش عالي كه پس از تدوين دفترچه راهنماي انتخاب رشته‌هاي تحصيلي آزمون مذكور به اين سازمان واصل شده، رشته محل‌هاي جديد و يا اصلاحات رشته‌هاي مندرج در دفترچه راهنماي شماره 2، طي اطلاعيه‌اي در روز دوشنبه 23/5/1391 بر روي سايت اين سازمان قرار خواهد گرفت. لذا داوطلبان براساس ضوابط و شرايط مندرج در دفترچه راهنماي انتخاب رشته و همچنين براساس كدرشته محل‌هاي اطلاعيه مذكور و اطلاعيه قبلي چنانچه تاكنون اقدام به انتخاب رشته ننموده‌اند و يا انتخاب رشته نموده و نياز به ويرايش رشته‌هاي انتخابي خود دارند، مي‌توانند حداكثر تا پايان روز چهارشنبه 25/5/1391 با مراجعه به سايت سازمان نسبت به انتخاب رشته و يا ويرايش رشته‌هاي خود اقدام نمايند.روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور

لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اقا این دیگه کدومشه

اینا امسال ملتو سر کار گذاشتن بابا خوب یه دفترچه دادید بعدشم یه اصلاحیه اومد حالا این دیگه چیه؟میخوان دوباره چه بلایی سر رشته ها بیارن؟

در آغاز فعالیت mego1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان من تو انتخاب رشته یه اشتباه کوچولو کردم.الان میخوام بعضی از رشته ها رو جاشون رو تو اولویت ها جا به جا کنم.آیا امکانش هست.دوستان لطفا کمک کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه begotten's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان من تو انتخاب رشته یه اشتباه کوچولو کردم.الان میخوام بعضی از رشته ها رو جاشون رو تو اولویت ها جا به جا کنم.آیا امکانش هست.دوستان لطفا کمک کنید.
    اره ولی صبر کنید این اصلاحیه ی دوم هم که لینک خبرش رو گذاشتم بیاد بعد از قسمت ویرایش اطلاعات میتونید جا به جا و حذف و اضافه کنید.

در آغاز فعالیت mego1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اره ولی صبر کنید این اصلاحیه ی دوم هم که لینک خبرش رو گذاشتم بیاد بعد از قسمت ویرایش اطلاعات میتونید جا به جا و حذف و اضافه کنید.
    خیلی ممنون دوست عزیز خیالم رو راحت کردین.پس من باید 24 ام از طریق سایت سنجش برای ویرایش اقدام کنم.

12. این کاربر از mego1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •