دوستان توی این دفترچه انتخاب رشته بعضی جای ها زده عمران خالی و بعضی ها زده عمران - نقشه برداری . میخواستم ببینم اینها تفاوت عمده شون چیه و برا کارشناسی ارشد محدودیتی داره یا نه؟
دوستان توی این دفترچه انتخاب رشته بعضی جای ها زده عمران خالی و بعضی ها زده عمران - نقشه برداری . میخواستم ببینم اینها تفاوت عمده شون چیه و برا کارشناسی ارشد محدودیتی داره یا نه؟
سلام!بچه ها اگه من الان چند رشته روزانه و چندتا رشته ی نیمه متمرکز انتخاب کنم و بعد اینکه جواب نهایی اومد و من در یه رشته ی روزانه قبول شدم و در رشته مورد نظر توو دانشگاه ثبت نام کردم و بعد اینکه جواب پذیرفته شدگان رشته های نیمه متمرکز اومد آیا می تونم از رشته روزانه انصراف بدم (با وجود اینکه در دانشگاه ثبت نام کردم) و به رشته نیمه متمرکز برم؟
من الان ثبت نام کردم حدودا 5 ساعت طول کشید 3بارم دوباره وارد کردم.هر دفعه که وارد صفحه ی خطا میشی بزن صفحه قبل لازم نیست دوباره چک کنی.تند تند از خطا برو صفحه قبل.
با سلام ،
دوستان در دفترچه انتخاب رشته دانشگاه زابل رو نوشته بومی رشته ی داروسازی ....یعنی از قم می تونم برم؟
بعضی دیگه دانشگاه مثل ساری و شیراز 2 تا داروسازی دارندفرقشون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینو بگم بورسیه ارتش هم نیستن....
ممنون
Last edited by SALVATION1; 12-08-2012 at 21:53.
ما هم واسه خواهرمون انتخاب رشته کردیم ! خیلی سریع هم زدیم ! راحت هم ثبت شد ! خطلا هم نداد !
مهم:
اطلاعيه دوم سازمان سنجش آموزش كشور در رابطه با رشتههاي تحصيلي جديد علاوه بر رشتههاي تحصيلي مندرج در دفترچه راهنماي انتخاب رشته (دفترچه شماره 2) و همچنين ويرايش رشتههاي انتخابي در فرم انتخاب رشته آزمون سراسري سال 1391
1391/05/22
سازمان سنجش آموزش كشور پيرو اطلاعيه منتشره مورخ 16/5/1391 بدينوسيله به اطلاع داوطلبان شركت كننده در آزمون سراسري سال 1391، ميرساند كه با توجه به مكاتبات دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي و همچنين مصوبات جديد شوراي گسترش آموزش عالي كه پس از تدوين دفترچه راهنماي انتخاب رشتههاي تحصيلي آزمون مذكور به اين سازمان واصل شده، رشته محلهاي جديد و يا اصلاحات رشتههاي مندرج در دفترچه راهنماي شماره 2، طي اطلاعيهاي در روز دوشنبه 23/5/1391 بر روي سايت اين سازمان قرار خواهد گرفت. لذا داوطلبان براساس ضوابط و شرايط مندرج در دفترچه راهنماي انتخاب رشته و همچنين براساس كدرشته محلهاي اطلاعيه مذكور و اطلاعيه قبلي چنانچه تاكنون اقدام به انتخاب رشته ننمودهاند و يا انتخاب رشته نموده و نياز به ويرايش رشتههاي انتخابي خود دارند، ميتوانند حداكثر تا پايان روز چهارشنبه 25/5/1391 با مراجعه به سايت سازمان نسبت به انتخاب رشته و يا ويرايش رشتههاي خود اقدام نمايند.روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور
لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا این دیگه کدومشه
اینا امسال ملتو سر کار گذاشتن بابا خوب یه دفترچه دادید بعدشم یه اصلاحیه اومد حالا این دیگه چیه؟میخوان دوباره چه بلایی سر رشته ها بیارن؟
دوستان من تو انتخاب رشته یه اشتباه کوچولو کردم.الان میخوام بعضی از رشته ها رو جاشون رو تو اولویت ها جا به جا کنم.آیا امکانش هست.دوستان لطفا کمک کنید.
اره ولی صبر کنید این اصلاحیه ی دوم هم که لینک خبرش رو گذاشتم بیاد بعد از قسمت ویرایش اطلاعات میتونید جا به جا و حذف و اضافه کنید.
خیلی ممنون دوست عزیز خیالم رو راحت کردین.پس من باید 24 ام از طریق سایت سنجش برای ویرایش اقدام کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)