سلام دوست عزیز
اول از همه توصیه میکنم ورژن ۲۰۱۳ این تبلت رو بگیرید. امکانات بهتری داره و فکر نمی کنم تفاوت قیمت زیادی داشته باشه. به نصجسبت امکاناتش به صرفه است.
۱. این جور نرم افزار ها رو میشه فعال کرد چون کد فعالسازی رو به گوشیتون میفرسته و شما داخل تبلت وارد می کنید. البته الان چند وقتی هست که از طرف وایبر پیغام فعالسازی نمیاد!
۲. اطلاعی ندارم. ولی سی پی یو این تبلت مشکلی نداره.
۳. با روت امکان دستیابی به اطلاعات سیستمی تبلت رو بدست میارید. بدون روت میشه کار کرد و روت کردن یا نه بستگی به نوع استفاده تون از تبلت داره.
۴. شدیدا توصیه میشه. فقط تو ورژن ۴.۴ قابلیت اس ام اس رو از دست میدید که با روت کردن میشه برش گردوند.
۵. قابل اجراست ولی نیاز به روت داره.
۶. کلا اندروید به صورت کامل از فارسی پشتیبانی می کنه و هیچ مشکلی با فارسی ندارید. مگر اینکه فایل های ورد با فونت های فارسی مخصوص رو بخواید نمایش/ویرایش کنید که با اون فونت های مخصوص توی سیستم نمایش نمیده و از فونت های استاندارد خود دستگاه/نرم افزار استفاده می کنه.
۷. سیم کارت بستگی به این داره که به اینترنت در لحظه و مکان چقدر نیاز دارید. کلا بستگی به کاربردتون داره.
۸. تعویض باتری کار راحتی نیست ولی توضیحاتش توی سایت های مختلف بصورت کامل هست. مشکل اصلی تهیه بلتری یدک هست که به راحتی گیر نمیاد. مخصوصا این تبلت که حتی قابش هم به سختی گیر میاد. باید از شرکت اصلی و گارانتی تهیه کنید.
۹. گارانتی رو اطلاع ندارم. من خودم از آواژنگ تهیه کردم. تو یکی دو دفعه ای هم که بردم پاسخگویی متوسطی داشتن.
سوال دیگه ای بود در خدمتم.
موفق باشید
گویا ورژن اندروید ۴.۴.۱ در راهه. هی من روت می کنم هی اینا آپدیت می کنن!

جواب بصورت نقل قول