تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 87 اولاول ... 165662636465666768697076 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 862

نام تاپيک: Google Nexus 7 تبلت آندرویدی گوگل

کاربر فعال انجمن تبلت IceLord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

با سلام دوستان .
    من میخواهم تبلت Nexus 2012 asus رو بگیریم و بدون سیم کارت خور ان. سوالاتی دارم اگر پاسخ بدین ممنون میشوم:
    1- ایا تبلت بدون سیم کارت نرم افزارهایی مثل whats up و viber اینها را میشه روش فعال کرد؟
    2- ایا سی پی یو این تبلت که nVidia Tegra هست از fonepad 7 که اینتل هست قوی تر هست؟
    3- خودم شخصا از روت کردن بدم میاد اگر این تبلت را روت نکنم مشکلی وجود نداره و کلا با روت چه مزایایی هست ؟
    4- اپدیت کردن این تبلت به خصوص اخرین ورژن مثلا همین کیت کات 4.4 نوصیه میشود و امکانات بهتر می شوند؟
    5- حافظه یو اس بی و هارد اکسترنال با کابل OTG شناسایی می کند و فایل های موزیک و ویدیون اینها اجرا میکند؟
    6- نرم افزار هایی که فونت های مختلف فارسی را دارند را ساپورت و بدون مشکل اجرا می کند ؟
    7- کلا بدون سیم کارت بهتر است یا با سیم کارت و ایا این اختلاف حدود 400 هزار تومان بین سیم کارت خور و با سیم کارت ارزش دارد در صورتی که من خودم همش از وایفای اینترنت استفاده میکنم؟
    8- اگر احیانا باتری تبلت ضعیف یا خراب بشه راحی برای تعویض ان هست؟
    9- گارانتی الماس چطور هست ؟ بهترین گارانتی کدوم هست ؟
    با سپاس
    سلام دوست عزیز

اول از همه توصیه میکنم ورژن ۲۰۱۳ این تبلت رو بگیرید. امکانات بهتری داره و فکر نمی کنم تفاوت قیمت زیادی داشته باشه. به نصجسبت امکاناتش به صرفه است.

۱. این جور نرم افزار ها رو میشه فعال کرد چون کد فعالسازی رو به گوشیتون میفرسته و شما داخل تبلت وارد می کنید. البته الان چند وقتی هست که از طرف وایبر پیغام فعالسازی نمیاد!
    ۲. اطلاعی ندارم. ولی سی پی یو این تبلت مشکلی نداره.
    ۳. با روت امکان دستیابی به اطلاعات سیستمی تبلت رو بدست میارید. بدون روت میشه کار کرد و روت کردن یا نه بستگی به نوع استفاده تون از تبلت داره.
    ۴. شدیدا توصیه میشه. فقط تو ورژن ۴.۴ قابلیت اس ام اس رو از دست میدید که با روت کردن میشه برش گردوند.
    ۵. قابل اجراست ولی نیاز به روت داره.
    ۶. کلا اندروید به صورت کامل از فارسی پشتیبانی می کنه و هیچ مشکلی با فارسی ندارید. مگر اینکه فایل های ورد با فونت های فارسی مخصوص رو بخواید نمایش/ویرایش کنید که با اون فونت های مخصوص توی سیستم نمایش نمیده و از فونت های استاندارد خود دستگاه/نرم افزار استفاده می کنه.
    ۷. سیم کارت بستگی به این داره که به اینترنت در لحظه و مکان چقدر نیاز دارید. کلا بستگی به کاربردتون داره.
    ۸. تعویض باتری کار راحتی نیست ولی توضیحاتش توی سایت های مختلف بصورت کامل هست. مشکل اصلی تهیه بلتری یدک هست که به راحتی گیر نمیاد. مخصوصا این تبلت که حتی قابش هم به سختی گیر میاد. باید از شرکت اصلی و گارانتی تهیه کنید.
    ۹. گارانتی رو اطلاع ندارم. من خودم از آواژنگ تهیه کردم. تو یکی دو دفعه ای هم که بردم پاسخگویی متوسطی داشتن.

سوال دیگه ای بود در خدمتم.
    موفق باشید

گویا ورژن اندروید ۴.۴.۱ در راهه. هی من روت می کنم هی اینا آپدیت می کنن!

2. 4 کاربر از IceLord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

مشکل ارسال sms در کیت کت حل نشده؟
    موندم به 4.4 آپدیت کنم یا نه؟فایل دانلودش رو هم گرفتم

داره خودمونی میشه hamedsaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    PERSIQUE

پيش فرض

سلام دوست عزیز

اول از همه توصیه میکنم ورژن ۲۰۱۳ این تبلت رو بگیرید. امکانات بهتری داره و فکر نمی کنم تفاوت قیمت زیادی داشته باشه. به نصجسبت امکاناتش به صرفه است.

۱. این جور نرم افزار ها رو میشه فعال کرد چون کد فعالسازی رو به گوشیتون میفرسته و شما داخل تبلت وارد می کنید. البته الان چند وقتی هست که از طرف وایبر پیغام فعالسازی نمیاد!
    ۲. اطلاعی ندارم. ولی سی پی یو این تبلت مشکلی نداره.
    ۳. با روت امکان دستیابی به اطلاعات سیستمی تبلت رو بدست میارید. بدون روت میشه کار کرد و روت کردن یا نه بستگی به نوع استفاده تون از تبلت داره.
    ۴. شدیدا توصیه میشه. فقط تو ورژن ۴.۴ قابلیت اس ام اس رو از دست میدید که با روت کردن میشه برش گردوند.
    ۵. قابل اجراست ولی نیاز به روت داره.
    ۶. کلا اندروید به صورت کامل از فارسی پشتیبانی می کنه و هیچ مشکلی با فارسی ندارید. مگر اینکه فایل های ورد با فونت های فارسی مخصوص رو بخواید نمایش/ویرایش کنید که با اون فونت های مخصوص توی سیستم نمایش نمیده و از فونت های استاندارد خود دستگاه/نرم افزار استفاده می کنه.
    ۷. سیم کارت بستگی به این داره که به اینترنت در لحظه و مکان چقدر نیاز دارید. کلا بستگی به کاربردتون داره.
    ۸. تعویض باتری کار راحتی نیست ولی توضیحاتش توی سایت های مختلف بصورت کامل هست. مشکل اصلی تهیه بلتری یدک هست که به راحتی گیر نمیاد. مخصوصا این تبلت که حتی قابش هم به سختی گیر میاد. باید از شرکت اصلی و گارانتی تهیه کنید.
    ۹. گارانتی رو اطلاع ندارم. من خودم از آواژنگ تهیه کردم. تو یکی دو دفعه ای هم که بردم پاسخگویی متوسطی داشتن.

سوال دیگه ای بود در خدمتم.
    موفق باشید

گویا ورژن اندروید ۴.۴.۱ در راهه. هی من روت می کنم هی اینا آپدیت می کنن!
    با تشکر از پاسخ شما دوست گرامی.
    خواستم بپرسم من هم شدیدا علاقه به نکسوس 2013 دارم اما قیمت ان خیلی بالا هست و ایا نوع سیم کارت نخور ان هم هست و چقدر است؟ من خودم نکسوس 2012 را 650 تومان قیمت گرفتم ولی نکسوس 2013 سیم کارت خورش یک ملیون سیصد توان هست و خیلی تفاوت قیمت داره اگر تا 700 یا 800 نهایتا باشه عالی هست.
    برای روت این سوال را داشتم ایا با روت نکردم میشه همه نرم افزار ها و بازی ها را بدون مشکل نصب و اجرا کرد؟ با تشکر از راهنمایی حضرت عالی

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

مشکل ارسال sms در کیت کت حل نشده؟
    موندم به 4.4 آپدیت کنم یا نه؟فایل دانلودش رو هم گرفتم
    سلام دوست عزیز

بله مشکل sms و tethering با نصب کردن یک فایل برطرف میشه.
    فقط هم باید نسخه KRT16S رو داشته باشید و هم اینکه روت کرده باشید.

یه مقدار صبر کنید نسخه 4.4.1 تو راهه.

با تشکر از پاسخ شما دوست گرامی.
    خواستم بپرسم من هم شدیدا علاقه به نکسوس 2013 دارم اما قیمت ان خیلی بالا هست و ایا نوع سیم کارت نخور ان هم هست و چقدر است؟ من خودم نکسوس 2012 را 650 تومان قیمت گرفتم ولی نکسوس 2013 سیم کارت خورش یک ملیون سیصد توان هست و خیلی تفاوت قیمت داره اگر تا 700 یا 800 نهایتا باشه عالی هست.
    برای روت این سوال را داشتم ایا با روت نکردم میشه همه نرم افزار ها و بازی ها را بدون مشکل نصب و اجرا کرد؟ با تشکر از راهنمایی حضرت عالی
    مدل 2013 فقط دو نسخه 16 و 32 گیگی داره و مدل 8 گیگی رو حذف کرده. مدل 2013 16 گیگی رو یکی از سایت ها 1.020 قیمت زده.
    همه بازی ها رو میشه نصب کرد ولی همه نرم افزار ها رو نمیشه نصب کرد. چون بعضی از نرم افزار ها نیاز به روت دارند. البته تعدادشون کم هست. ببینید چند مدل نرم افزاری که نیاز به روت داره رو خدمتتون اعلام می کنم تا درک بهتری از روت داشته باشید:

1- Root Explorer برای دستکاری فایل های سیستمی
    2- Stick Mount + Paragon NTFS برای دسترسی به فلش و هارد های اکسترنال
    3- MacroDroid برای اتوماسیون گوشی! (نرم افزار جالبیه. می تونید باهاش شرایط خاصی رو تعریف کنید که توش به سری اتفاقات بیفته. مثلا وقتی به وایرلس خونه وصل میشید نور صفحه رو کم کنه و یا شب ها تبلت رو سایلنت کنه و ...)
    4- MultiROM Manager برای نصب همزمان چندین رام مختلف در کنار هم.

اگه به همچین نرم افزار هایی نیاز ندارید می تونید ار روت صرفنظر کنید.

البته می تونید روت رو برگردونید به حالت اولیه که دوباره شامل گارانتی هم بشه. خودم تست کردم و گارانتی با این که سعی کرد مشکلی پیدا کنه نتونست! ولی نرم افزار هاتون پاک میشه.
    موفق باشید

6. 3 کاربر از IceLord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali nemesis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر چتر خدا

پيش فرض

تو نسخه کیت کات من بنظرم میرسه باتری ۲۰ درصدی قویتر شده ������
    Last edited by ali nemesis; 09-12-2013 at 17:49.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

Android 4.4.2 KOT49H

Full Firmware

WIFI

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3G Model

کد:

OTA Update
    KOT49H from KRT16S
    WIFI

کد:

3G Model

کد:
    Last edited by IceLord; 12-12-2013 at 12:52.

9. 3 کاربر از IceLord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamedsaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    PERSIQUE

پيش فرض

با سلام دوستان. چند سوال در مورد این تبلت داشتم :
    1- ایا این تبلت قابلت نصب و دریافت نرم افزار را نداره اخه یکجایی گفتند فقط با گوگل پلی فقط نصب و دانلود میکنه ولی مابقی نمیشه ؟؟
    2- ایا نرم افزار های تماس تصویری یا اینترنتی با این تبلت میشه انجام داد ؟ کدام نرم افزار دقیقا؟
    3- میشه با فلش کابل OTG وصل کرد ؟
    4- شنیدم برای اپدیت کردن نیاز به دور زدن تحریم دارد و اگر درست است بایستی از نرم افزار های پ ی ل ت ر شک ن استفاده کرد یا راه حلی دیگر دارد؟
    5- کیفیت صدا در هندزفری چطور است ؟
    6- در کل شنیدم کلا اسم نکسوس ها یعنی ساپورت قوی از گوگل و ایا این می تواند برتر از همه تبلت های اندرویدی دیگر بدون نکسوس باشد؟
    7- نوع حافظه داخلی این تبلت از چه جنسی می باشد شنیدم ssd هست ایا درست است؟
    8- لوازم جانبی این تبلت گیر میاد ؟
    9- با وای فای میشه به هارد به صورت اف تی پی اینها وصل و از ان فایل ها را اجرا کرد؟
    10- هدف هنایی بنده تبلتی کامل برای نصب صد ها نرم افزار و اجرای اکثر بازی های قوی و عدم هنگ بی مورد تبلت است ایا این تبلت می تواند گزینه خوبی باشد در حالی که الان هم قیمت بدون سیم کارت خور ان پایین امده و برای خرید گزینه مناسبی هست؟
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

با سلام دوستان. چند سوال در مورد این تبلت داشتم :
    1- ایا این تبلت قابلت نصب و دریافت نرم افزار را نداره اخه یکجایی گفتند فقط با گوگل پلی فقط نصب و دانلود میکنه ولی مابقی نمیشه ؟؟
    2- ایا نرم افزار های تماس تصویری یا اینترنتی با این تبلت میشه انجام داد ؟ کدام نرم افزار دقیقا؟
    3- میشه با فلش کابل OTG وصل کرد ؟
    4- شنیدم برای اپدیت کردن نیاز به دور زدن تحریم دارد و اگر درست است بایستی از نرم افزار های پ ی ل ت ر شک ن استفاده کرد یا راه حلی دیگر دارد؟
    5- کیفیت صدا در هندزفری چطور است ؟
    6- در کل شنیدم کلا اسم نکسوس ها یعنی ساپورت قوی از گوگل و ایا این می تواند برتر از همه تبلت های اندرویدی دیگر بدون نکسوس باشد؟
    7- نوع حافظه داخلی این تبلت از چه جنسی می باشد شنیدم ssd هست ایا درست است؟
    8- لوازم جانبی این تبلت گیر میاد ؟
    9- با وای فای میشه به هارد به صورت اف تی پی اینها وصل و از ان فایل ها را اجرا کرد؟
    10- هدف هنایی بنده تبلتی کامل برای نصب صد ها نرم افزار و اجرای اکثر بازی های قوی و عدم هنگ بی مورد تبلت است ایا این تبلت می تواند گزینه خوبی باشد در حالی که الان هم قیمت بدون سیم کارت خور ان پایین امده و برای خرید گزینه مناسبی هست؟
    با تشکر
    سلام دوست عزیز

اگه با سایز فونت معمولی بنویسید خوانایی بهتری داره.

1. مرجع اصلی نرم افزار های اندروید مارت گوگل پلی هست. این مارکت در حال حاظر از نظر دسترسی دچار محدودیت هست. هم از اینور و هم از اونور. به همین خاطر با نصب ... شکن می تونید به همه نرم افزار ها دسترسی داشته باشید. ولی می تونید نرم افزار های خارج از مارکت گوگل پلی رو هم نصب کنید فقط باید تیک Unknown Resources رو در تنظیمات دستگاه فعال کنید. این مورد در مورد همه دستگاه های اندرویدی صادق هست.
    2. بنده Skype , Viber رو شخصا تست کردم و کار می کنه.
    3. بله. البته نیاز به روت دارد.
    4. خیر. آپدیت کردن نیازی به این کار ها ندارد و براحتی قابل انجام است.
    5. بستگی به کیفیت هدفون داره. من که راضیم.
    6. دقیقا. در حال حاظر اندروید 4.4.2 برای همه دستگاه های Nexus (بجز گوشی Nexus One) که حتی چندین سال پیش تولید شدن هم ارائه شده. در صورتی که حتی برترین گوشی های سایر برند ها هنوز در حال دریافت ورژن 4.3 هستن و گوشی هایی که یک سال یا حتی کمتر از تولید شون گذشته باشه تقریبا دیگه آپدیت نمیشن.
    7. بله SSD هست ولی سرعتش قابل مقایسه با SSD های PC نیست.
    8. به سختی. مگر تهران به صورت محدود.
    9. دقیق متوجه نشدم.
    اگه منظورتون اینه که تبلت رو به هارد وصل کنید و از روی اون اطلاعات رو بخونید بله میشه. هارد رو به PC وصل می کنید و از طریق وایرلس به صورت شبکه به هارد وصل میشید و از روش فایل می خونید.
    اگه منظورتون اینه که از PC به اطلاعات تبلت دسترسی داشته باشید که اونم از طریق نرم افزار های مربوطه انجام شدنی هست. فقط فکر می کنم باید اول فایل رو دانلود و بعد اجرا کنید و احتمالا امکان اجرای مستقیم رو نداشته باشید. شخصا این مورد رو تست نکردم.
    10. واقعا منظورتون اینه که صد ها نرم افزار و بازی رو همزمان نصب داشته باشید؟ باید به فکر فضای داخلی باشید و 8 گیگ کاملا برای اینکار کمه. ولی از نظر اجرای نرم افزار ها و بازی ها مشکلی ندارید. البته این نکته رو در نظر داشته باشید که بعضی از بازی ها و نرم افزار ها برای CPU یا GPU و یا حتی دستگاه خاصی نوشته میشن و اونها رو نمی تونید اجرا کنید. مثلا بازی Gravity روی این تبلت اجرا نمیشه یا مثلا نرم افزار S Note سامسونگ روی این تبلت نصب نمیشه. اینا نشون دهنده ضعف این تبلت نیست.

موفق باشید

12. 2 کاربر از IceLord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

خوشبختانه قابلیت ارسال و دریافت SMS و همچنین Tethering برای ورژن 4.4.2 هم فعال شد.
    بعد از روت کردن این فایل رو از ریکاوری نصب کنید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای برگشتن به حالت اول هم این فایل رو از ریکاوری نصب کنید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. این کاربر از IceLord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه linkinpark20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

دوستان با سلام بنده وقتی میخوام به 4.4.2 آپدیت کنم از طریق خود دستگاه حتما باید با چیز.پی ان وصل بشم اما تا نزدیک آخرش میرسه خطا میده و دوباره باید از اول آپدیت کرد دوستان کسی راهکاری سراغ داره که بدون روت کردن و از طریق آپدیت اتوماتیک گرفته باشه این آپدیت رو؟ممنون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •